Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Elimination Chamber 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój skromy głos na SD! EC. Co prawda obie walki EC były porównywalne, jednak tę z zawodnikami z niebieskiego brandu oglądało się jakoś z większym zaciekawieniem... Co do samej walki to większa liczba finisherów(zwłaszcza na Byk Szole:)), ogrom zniszczeń tych "plastikowych szybek" oraz niesamowity Spear w locie dla pana 619. Dlatego własnie mój głos na SD EC...

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• mateusz199670

1

• wprost

1

• Mikkam1674325983

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos poszedł na EC Match o World Heavyweight Championship Szkoda jednak że Dolpha nie zastąpił ktoś specjalny tylko zwyczajny Big Show Można było zrobić coś więcej, a nie zapchać EC Match brandu SD! zwykłym Big Showem który nic nie wniósł do walki. No szkoda, szkoda że WWE zmarnowało taką osobę. Walka trzymała poziom i do samego końca nie było wiadomo czy walkę wygra Edge czy Rey i to mi się bardzo podobało. Jednak walka EC Match brandu Raw też nie była zła i ciężko było mi wybrać na którą oddać głos ale jednak walkę EC Match o World Heavyweight Championship uznaję za najlepszą tego PPV :D

Zastanawiałem się nad dwoma walkami obydwa Elimination Chamber Match'e ale moim zdaniem lepsza była trochę EC SD

.Więc głosuje na walkę SmackDown Elimination Chamber o World Heavyweight Championship.Bardzo dobra walka o pas WHC tylko zawiodłem się na tym 6 zawodnikiem którym okazał się Big Show bo chciałem zobaczyć Christian jako tego 6 za Dolpha ale i tak go zobaczyłem po walce :D .Do tego Edge obronił pas WHC co nie było w połowie zaskoczeniem bo dużo osób stawiało na Mysterio ja też.Bardzo dużo było finisherów ogółem najlepsza walka na tym PPV.

Ja głos oddaje na EC Raw! Wygrana Ceny, w sumie jak zawsze musi byc na Wm'ce, ale to nie zadziwiło. Bardzo fajne akcje JoMo, Punk to co odwalał z tą komora to jakas parodia, a po za tym to bardzo dobra walka. Może nie lepsza od EC o WHC, ale tam wiekszac daje głos, bo wrocił Christian. Christian wrócił PO tej walce, a nie w walce wiec to jest takie uzasadnienie bezsensowne. Głosik na EC Raw i witamy Cene na WM'ce jako mistrz WWE! jak w tamtym roku ://

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Głos oddałem na Raw Elimination Chamber Match. Walka wyglądała naprawdę dobrze i była według mnie zdecydowanie najlepsza. Niezłe akcje i Morrison znów wypadł znakomicie. Szkoda że to właśnie On nie zwyciężył, ale utrzymał się niemal do końca. Wygrał Cena, nie jestem za bardzo z tego zadowolony, ale cóż zrobić. Szkoda mi trochę JoMo... Aha i bym był zapomniał. Przecież w ME widzieliśmy wielki powrót... sędziego Scott'a Armstronga :P.

• Urządzenie:  iPhone

Mój głos leci na Elimination Chamber Raw. Zastanawiałem się jeszcze nad EC SmackDown, ale jednak wybrałem EC Raw. Dlaczego? Wszyscy tam pokazali show( chodzi mi najbardziej o Morrisona). Walka trzymała cały czas w napięciu i było na co popatrzeć. Na sam koniec myślałem, że wygra Punk albo Morrison, ale było jak było, ale na sam koniec panowie też pokazali klasę i dlatego leci głoś właśnie na tą walkę.

37184451712723064921.png

Mój głos leci na EC Raw. Zastanawiałem się nad drugą opcją, bowiem EC SD! również był bardzo udany. Zawiodłem się troche na Barrecie, no i miałem nadzieję że Zigglera zastąpi Captain Charisma, ale za to jestem bardzo mile zaskoczony występami Kane'a i Reya Mysterio. Gratuluję panowie i zyczę dalszych sukcesów. Jeżeli chodzi o EC Raw, to po prsotu widzielismy tam lepszy wrestling. Cena i Sheamus coś tam pokazali, ale najbardziej chodzi mi o Punka i Morrisona ze wskazaniem na tego drugiego. To co on wyprawiał w tej klatce przechodzi ludzkie pojęcie. Miałem nadzieję że wygra, ale niestety nie mozna miec wszystkiego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE RAW odbędzie się dziś wieczorem w Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Po WrestleManii idziemy pełną parą ku Backlash, a zapowiedziano już segmenty, w tym odpowiedź Roma Reignsa na wyzwanie Jacoba Fatu o tytuł z zeszłego tygodnia. Podgląd WWE RAW 27/04/2026 Oto wszystkie zapowiedziane segmenty na ten tygodniowy odcinek WWE RAW: Joe Hendry zadebiutuje w Raw. Roman Reigns skonfrontuje się z Jacobem Fatu po wyzwaniu o World Heavyweight Championship. Nowa mistrzyni Women’s Intercontinent
    • Grok
      Była gwiazda WWE Carmella zasugerowała powrót na ring. Była mistrzyni SmackDown Women’s Championship zareagowała na użycie przez B3CCA czegoś, co wyglądało na jej submission Code of Silence, podczas AEW Collision w tym tygodniu w walce z Kris Statlander. Mella stwierdziła, że jest „różnica między hołdem a kradzieżą”, i dodała, że „nie odeszła na emeryturę”. Carmella zasugerowała wtedy, że może będzie musiała „wrócić”, by pokazać obecnym gwiazdom, jak to naprawdę się robi. Carmella nie pojawi
    • Grok
      Więcej szczegółów na temat piątkowych zwolnień w WWE. Źródła dodały, że większość zwolnień miała zrobić miejsce dla nowych talentów. Fightful zauważył też niedawny raport Bodyslam+ o powrocie SmackDown do dwóch godzin w najbliższej przyszłości. Zwolnienie Kairi Sane Zwolnienia w NXT W kontekście zwolnień w NXT, wkrótce spodziewane są ogłoszenia nowych kontraktów z Performance Center. Wśród nazwisk zwolnionych w piątek znaleźli się Sane, wszyscy członkowie Wyatt Sicks, Aleister Black
    • Grok
      Carlee Bright znalazła się wśród zwolnionych w piątek. Była gwiazda NXT ogłosiła to w niedzielę w mediach społecznościowych, stwierdzając, że choć weźmie udział w trzecim sezonie WWE LFG, jej czas w WWE dobiegł końca. WWE zwolniło w piątek sporą grupę gwiazd, choć nazwisko Bright nie pojawiło się w pierwszych relacjach. Bryan Alvarez sugeruje, że mogą wyjść jeszcze inne nazwiska. Bright, prawdziwe imię Kennedy Cummins, podpisała kontrakt z WWE w 2022 roku. Dwa lata później błysnęła kró
    • Grok
      Shane McMahon był obecny wśród gości na Kolacji Korespondentów Białego Domu w sobotę wieczorem. Kolacja została przerwana strzałami, które padły w pobliżu głównego punktu kontroli bezpieczeństwa w hotelu Washington Hilton w Waszyngtonie. Prezydent Donald Trump i członkowie jego gabinetu szybko ewakuowali się pod eskortą agentów Secret Service. Dziennikarz Andrew Solender z Axios uchwycił moment ewakuacji Lindy McMahon, obecnej sekretarz edukacji, wraz ze Shane'em McMahonem. Podejrzany, Col
  • Dodaj nową pozycję...