Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Elimination Chamber 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• mateusz199670

1

• Luks

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Morrison to co zrobił w EC było niesamowite. obecnie nie ma lepszego haj flajera od niego. uratował ME, bo ec o whc bylo znacznie lepsze..

cmszgnaxp3.png

34guk4z.pngf

27791.png

18824.gif

1384.gif

CMPunkBar.jpg

John Morrison

Nie jestem jego fanem, ale to co wyprawiał było niesamowite. Po raz kolejny udowodnił, że jest niesamowicie wygimnastykowany, no i także fakt, że jest świetnym high-flyerem. Styl w jakim walczył zapierał dech w piersiach. Trzeba też pamiętać, że oprócz formy ma także świetną kondycję fizyczną zaczynał ten mecz razem z Sheamusem,a przetrwał praktycznie do końca.

Morrison, dziękuję. Ja go mogę oglądać i oglądać przecież to co On robi jest niesamowite i jak co miesiąc piszę, że jest najlepszy w tym co robi, to aby tradycji stało się za dość John jest najlepszym wrestlerem na świecie, szkoda, że znowu nie wygrał, ale to co robił ... miód...

Zdecydowanie John Morrison. To co on wyprawia ostatnimi czasy jest niesamowite. EC Match Raw był niezły, ale bez niego byłby praktycznie niczym. Znowu najbardziej rozkręcał walkę. Tylko szkoda, że nie wygrał, bo zdecydowanie należy mu się pas WWE.

ksgj.png

Ja tam lubię marnować swój głos i nie oddam go na żadną osobę która walczyła na tej gali. Więc tak, jesli mam zacząć wymieniac swoich niezasłużonych wrestlerów tego PPV to na pierwszy ogień może pójść Christian który zdziwił mnie sowim powrotem i do tego obronił Edge'a przed Del Rio, nie jest źle. Cieszy mnie to, że powrócił ale on nie może zostać wrestlerem tej gali. Druga osoba którą wymienię to oczywiście trenerka w programie Tough Enought, czyli Trish Stratus. To było jeszcze większe zaskoczenie, że można ją było zobaczyć na tej gali i do tego jeszcze zlała LayCool, great! Jedyną wpadkę jaką tam zobaczyłem to jest to, że prawie niewyszedł jej swój finisher ale co tam, ona ma mój głos.

ahfo.png

luba_049.png

A ja zagłosuje na Cm Punka. Jak dla mnie to on był gówną postacia podczas Elimination Chamber Raw. Szkoda tylko że tak go zgnojił Orton.... teraz nie uchronie czeka ich walka na WM no i wygrana Ortona.....Na wyróżnienie też zasługuje Morison który wykonał naprawde kilka ciekawych akcji :)

Zgadzam się z moimi kilkoma przedmówcami. Morrison zasłużył na miano wrestlera tej gali mimo porażki , ale to co pokazywał naprawdę było godne podziwu dla niego. Już ktoś wspomniał , że co miesiąc pokazuje coś dobrego , a pushu jak nie było tak nie ma od Survivor Series jest cały czas zauważalny i nadal dziwi mnie , że nie dostał jeszcze zasłużonego pushu oby to się zmieniło.

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Tak Morrison był zdecydowanie faworytem większości osób ,którzy widzieli EC.Po prostu całe to wprowadzenie ,że on uprawia parkour spowodowało ,iż teraz wwe pozwala mu się bardziej rozwinąć jako high flyer i pokazywac dużo akcji ,których nie było lub bardzo mało.Przypomnę o RR jak się uratował chwytając się tych barierek i wracając na ring ,tutaj wchodził na samą górę i do tego zeskoczył.Pare razy komentatorzy nazwali go Spidey cos czuję ,że niedługo będzie John "Spiderman" Morrison ;D.Ciężko mi wybrać najlepszego wreslera gali Morrison zrobił największe widowisko ale najlepszy wg mnie był Punk .Dlaczego?Podobała mi się akcja z tym "zaklinowaniem" śmieszne to było nie powiem ;] ,po tym szybko wyeliminował Ortona.Pod koniec Raw EC sam ogarniał Cenę i Morrisona po czym zrobił błąd eliminując Morrisona dając tym przepustkę Cenie na WM,mimo to był świetny :)

A ja bede inny. Mój glos idzie na Jerry Lawlera. Jestem pod wrazeniem tego jak w wieku co tu duzo ukrywac emerytalnym, jest w stanie sie poruszac, i robic akcje na poziomie niektorych mlodych zawodnikow WWE. Zaskoczylem sie bardzo tym co zobaczylem i uwazam ze powinno sie go za to wyroznic. Oczywiscie inni byli lepsi, ale biorac pod uwage jego wiek, stwierdzam ze byla to jedna z wyrozniajacych sie postaci tego PPV.

Krótko..Niestety EC RAW nie oglądałem ,ale dla mnie 619 Rey Mysterio. Nie dość ,że walczył od początku EC to wytrzymał do samego końca. Dalej odkopał spear. Tak naprawdę niby wiedzieliśmy ,że wygra Edge ale gdy już zostali sami to można było zmienić zdanie. Było blisko ale wygrał Edge.

To mój głosik lecie na John'a Morrison'a. W EC matchu pokazał to że ma duże umiejętności i potrafi wykręcić ciekawą walkę. Za to jak załatwił Sheamus'a to należą się mu brawa za odwagę. Jednak dlaczego to nie Morrison wygrał ten pojedynek ... John zasługuje na ogromny push i nawet na shot'a na WWE title i WWE niech to zrobi jak najszybciej.

Ja nie będę oryginalny i głos na leci na John'a Morrisona. Pokazał dokłądnie to czeko się po nim spodziewałem i czego oczekiwałem. Skakał, latał, spadał, jedyne co można mu zarzucić to fakt że już strasznie nudne i denrwujące jest że wkażdej wazniejszej walce markuje kontuzje kolana. Ale to tam drobny szczegół był najlepszy i tyle. Na wyróznienie tez zasługuje Punk który szybko pozbył się Ortona co było dużym zaskoczeniem, był drugą kluczową postacią tej walki. No i można wspomnieć o Edgu, obronił pas w ładnym stylu i fajnie mu wyszedł ten spear w locie Ryjka.

Oczywiscie głos na Johna Morrisona który uratował EC Raw od klapy . Biegał, skakał, latał bo całej celi pokazałże cos potrafi aktualny mój faworyt na MITB :)

John Morrsion - za podciagniecie walki RAW Elimination Chamber. Gdyby nie jego akcje to uwazam, iz owy pojedynek stracilby na ciekawosci. Widac, ze Jachu nie opierdziela sie w ringu, non stop chce pokazac sie z drugiej strony i to moznabylo by docenic.

Misterio moglby dostac glos gdyby nie wlasnie Morrsion ratujacy walke, w ktorej uczestniczyl.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...