Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #33 by Luba

Temat pracy: Manager

Termin oddania: 27 luty (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać menadżera. Np. Cookie, Flair, Vickie etc.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

hornif.jpg

Praca #2

cookiesotw2.png

Praca #3

ricardo2.png

Praca #4

chelsea2.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• jakub97sc

1

• Illusion

1

• Ledger

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 1 - Za osobę.. za poziom pracy.. za wszystko.

[Praca 2] - 3+ - Tło jest nawet niezłe. Napis jakoś bardzo nie przeszkadza. Jednak nie podoba mi się render a całość pracy nie wybija się ponad jakiś.. przyzwoity poziom.

[Praca 3] - 3 - Szczerze mówiąc nie jest źle. Nie podchodzą mi tylko kolory i tło jest jakoś zbyt ubogie.

[Praca 4] - 2 - Gdyby nie zepsute: kawałek renderu i prawy górny róg siga.. może byłoby coś więcej.

[Praca 1] - 2 - Bardzo słaba praca. Pusta, nic nie pasuje i napis ssie. Najsłabsza z tej edycji SotW... Nie będę tak surowy jak Pietrek ale praca rzeczywiście bardzo słaba...

[Praca 2] - 3 - Nie wiem ja kto ocenić, ale według mnie słaba praca. Po prostu mi nie wpadła do gustu.

[Praca 3] - 4 - No poziom jednak słaby tego SotW'a ale według mnie ta praca najlepsza. Czysta, przejrzysta, no ładna. Tylko po bokach zbyt pusta ;/

[Praca 4] - 3- - Oceniam na trzy z DUŻYM MINUSEM. Napis strasznie ssie i słabe wykonanie chyba dobrego pomysłu. Nie wiem co te "rozmazanie" czy co to jest miało wprowadzić do pracy, ale psuje to wygląd ogólny pracy.

[Praca 1] - 1+ - Tło nie wygląda kusząco, lewa strona porażka. Podobnie jest z napisem, widać że autor pracy dopiero zaczyna w grafice. Widać jednak, że coś było zrobione więc gołej jedynki wstawić nie wypada.

[Praca 2] - 3 - W sumie tło jest dobre, jak i napis ujdzie. Nie rozumiem jednak, jak, lub czy w ogóle autor myślał o wtopieniu postaci. Render wygląda na strasznie obkrojony i trochę odstrasza, praca sama w sobie jednak nie jest zła.

[Praca 3] - 2+ - Styl zbyt oklepany, za mocne rozświetlenie, jak i cienie. Za mało roboty, efektów, z napisem też możnaby się bardziej postarać. Ricardo wygląda gorzej niż Majonez.

[Praca 4] - 2- - Nie mogę znaleźć sił na znalezienie mocnej strony tej pracy. Prawej strony w ogóle nie trawię, jak i próby wtopienia lewego ramienia. Napis to już totalna porażka, za mało włożonej pracy.

Lecz Pro czy nie widzisz w tej pracy z Cookie wtopienia. Przecież wtopione są jej włosy w to czarne tło. :)

Dobra, ale wygląda jak obcięta lafirynda. W sensie chodzi mi o to, że ma nienaturalną szyję i ramiona :P

Tego to się nie dopatrzyłem. xD

Bardzo słabo :|

Praca 1 - 1 - Coś tam jest, ale nieudolnie robione znikomy efekt końcowy....

Praca 2 - 2 - Jest lepsza, od pierwszej ma napis, ale jest też strasznie słaba...

Praca 3 - 5 - Pod względem tego SOTW geniusz.

Praca 4 - 3 - Ujdzie, ale i tak jest bardzo słaba...

[praca1]1+ _ Słaba praca, jakoś do mnie nie przemawia.

[praca2]2+_ Lepsza od Pierwszej racja, ale i tak słaba.

[praca3]4+ _ Najlepsza praca w tym SotW.

[praca4]4 _ Również dobra, ale ten napis jest brzydki.

1.jpg

Iluzja.....

#1 - 2 - Jakiś początkujący pochwaliłsię pracą, ale słabo wyszło.

#2 - 2+ - Nie dam więcej, bo wygląda jak jakiś mutant. Boshe, ta jej szyja mnie przeraża.

#3 - 5 - Naprawdę mi się podoba, super pracka, całkiem klimatyczne i fajny napis. Chociaż może lepiej wyglądałby w żółci lub kolorach typu złoty etc.

#4 - 3+ - Jako, że jestem amatorem grafiki, to nie znam poważniejszych terminów graficznych, a ta pracka jest dobra, ale brakuje jakby efektów, które nadadzą pracy zajebistości.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Praca 1 - 2 - Jakaś taka nie bardzo ta praca , nie podoba mi się.

Praca 2 - 2+ - Też cos nie bardzo ale troszkę lepsza od pracy nr.1 .

Praca 3 - 4 - Nalepsza praca z tego SotW.

Praca 4 - 3 - No w ostateczności moze byc tylko górny prawy kawałek tła zepsuty i kawałek renderu.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

[Praca 1] - 2 - Wobec pozostałych, ta praca to straszna słabizna, mało co tam widać tylko napis taki o.

[Praca 2] - -3 - Trochę zbyt namieszane, postać mało widoczna.

[Praca 3] - 5 - Zdecydowanie pracka najlepsza, podobają mi się kolory jak i napis.

[Praca 4] - 3 - Całkiem przyzwoicie, tylko napis słaby.

akerdrugi.png

[Praca 1] - [2+] - Dlaczego dwa z plusem ? Praca blado wygląda na tle innych. Taka pusta. Cienka kolorystyka niezbyt mi się podobała.

[Praca 2] - [3 ] - Pracka na pewno lepsza od poprzedniczki. Jest ciekawsza, lepsza kolorystyka.

[Praca 3] - [5-] - No i praca moim zdaniem najlepsza. Z pośród wszystkich prac jest najbardziej dopracowana, fajna, wszystko na swoim miejscu. Do ideału brakuje ale nie jest źle.

[Praca 4] - [3-] - Trójeczka z minusem. Szczerze praca mi się w ogóle nie podoba. Moim zdaniem złe tło, render słabo wtopiony. Trójeczka na tę prace to i tak dużo.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

[Praca 1] - 2 - Bardzo słaba praca.Tło słabe i napis też.I pusta.Ta praca najsłabsza jak dla mnie na tym SotW.

[Praca 2] - 3 - Trochę lepsza od pierwszej ale też słaba.Tło ta praca ma nawet dobre.Napis jak dla mnie słaby.

[Praca 3] - 5- - Ta praca najlepsza na tym SotW.Fajne tło tylko troszkę pusta po bokach ale to nic.No i bardzo fajny napis.

[Praca 4] - 3 - Była by 3+ jakby nie było by tak pusto no i bardzo słaby napis.

Praca 1 - Średnia Głosów: 1,75

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,25

Praca 4 - Średnia Głosów: 2,87

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #33: Kazek i jego praca z Ricardo!

ricardo2.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...