Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock, unifikacja pasów, Ziggler na Raw, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Póki co nic nie wskazuje na to, by The Rock miał zmierzyć się z Johnem Ceną na Wrestlemani, chociaż oczywiście wszystko może się zmienić. Pojawił się pomysł, jakoby GM'em RAW miał być sam Vince McMahon, który...miałby rozpoczać feud właśnie z Rockiem, którego zakończenie zobaczylibyśmy właśnie na największej ze scen.

:arrow: Alberto Del Rio prawdopodobnie nieźle przypodobał się szefowi WWE. Otóż, jego walka na Elimination Chamber miała by zostać zamieniona na walkę o pas intercontinental, który najprawdopodobniej by wygrał, a na Wrestlemani..zunifikował go z World title, które obecnie jest w posiadaniu Edge'a.

:arrow: Wszystko wskazuje na to, że Main Eventem Wrestlemanii będzie pojedynek między Hunterem i Undertakerem. Ten drugi niemalże na 100% wróci we wtorek, ale nie wiadomo jeszcze kiedy miałby powrócić Triple H. Jeżeli wszystko się sprawdzi, sędzią tego pojedynku zostanie prawdopodobnie...Shawn Michaels.

:arrow: Dolph Ziggler został usunięty z rosteru na stronie wwe.com, bo jak wiemy - Long zwolnił go na ostatnim Smackdown. Oczywiście tak naprawde zawodnik nadal pracuje w federacji, a to wszystko jest tylko częścią story. Jak o nim już mowa, możliwy dość duży spoiler:

Możliwe jest, iż zawodnik ten zostanie przedraftowany na Raw, gdzie będzie kontynuował swoją kariere. Możliwe jest też, że zastąpi on w Raw Elimination Chamber Match...R-Trutha, który jak wiemy - ostatnio nieźle zdenerwował Vince'a swoją pomyłką.Rocka

:arrow: Rating ostatniego TNA iMPACT! --> 1.13, co daje nam 1.5 miliona oglądających.

:arrow: Wszystkie osoby wtajemniczone w powrót Johnsona robiły wszystko, by było to wielką niespodzianką, nawet dla osób pracujących w federacji (w tym prawdopodobnie wrestlerów). Wszystkim pracującym wmówiono, że Guest Hostem WM jest Justin Bieber.

:arrow: Peri napisał ostatnio w niusach, że jedna z walk na ostatnim NXT trwała ponad 11 minut..poprawka. Tyle trwały łącznie dwie walki, co daje średnio 5 i pół minuty na jedno starcie.

Sorki, że tak krótko..

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

1

• Brem

1

• johncena_14

1

• Windover

1

Top użytkownicy w tym temacie

No newsy krótkie ale jednak ciekawe. Szkoda że jak na dzień dzisiejszy Rock nie zmierzy się z Johnem Ceną bo mogłoby to być coś ogromnego. McMahon i Rock na WM? Pan Vince jeszcze jest w stanie walczyć?! Coś mi się zdaje że już na to za późno i jedno co to myślę że Rock zmierzy się jednak z Johnem Ceną. Hahaha... A jednak zgadłem że zunifikują pasy IC z WHC xD I możliwe że pas US też z WWE, ale w to wątpię. Ciekawe czy to dojdzie do skutku. No ładnie się szykuje walka wieczoru Wrestlemani. Sędzia też nic do zarzucenia. Byłoby to coś wspaniałego i oby to doszło do skutku. No Dolph na RAW? Nie wiem jakoś mi się to nie widzi ale może jednak? Zobaczymy. No ładny kit z tym Justinkiem wpychali. Nie ładnie tak okłamywać swoich pracowników. Buuuu Peri zawalił!!! Buuu xD Dobra dzięki za newsy i oby do kolejnych.

Wielka szkoda, że rock nie spotka sie z cena na chwilę obecną na WM'ce. Moze jednak jak nie teraz to za rok? Rock za rok :) Nie powiedziano przecież, że on musi odejść a jesli ratingi będą rosly to watpię by rozstano sie z nim już po największej gali roku. W Alberto jest wielki potencjał i dobrze, że to dostrzezono bo on jest obecnie najlepiej zapowiadającym się zawodnikiem w tej federacji. Ma przyszłość, ma warunki, umie gadać więc jakby to on miał zunifikować pasy to nie zdziwiłbym się. O tym ME mówi się już długo, więc raczej nie dojdzie on do gali, bo WWE napewno specjalnie chce nas zwylic. A możze jednak ten Sting? Jak bylo na pocżatku, teraz i zawsze i na wieki wikow Amen? :P Zobaczymy.

O Taaaaak! r-truth jest juz nudny, a Ziggler może duzo wiele zrobić w tej walce i licze, że wystapi w tej walce, a potem feud o pas United States z Bryan'em. Juz to było jak był mistrzem IC i bardzo dobrze im to wychodziło. bardzo dobry pomysł!

Dobrze, że WWE tak chroni te sekrety, bo to pozostawia nas w ciekawości do końca, a nie jakis spoiler i już nie musisz ogladać gali. wiedziałem, że NXT jednak nie idzie w gorę :(

WIELKIE DZIEKI ZA NEWSY, MUSIAŁEM SKOMENTOWAĆ BO NA ICH PISANIE NIE MIAŁEM CZASU BO MAM OBECNIE SHOWTIME I OPOWIADANIE NA POLSKI WIĘC WIELKIE DANKE DOBRY CZŁOWIEKU ZA ZASĘPSTWO!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wątpię żeby Vincent McMahon miał by walczyć z the rockiem, a jeżeli by do tego doszło to Vince znowu leżał by w śpiączce. A walka z Ceną to nie głupi pomysł ze strony WWE, BO podczas RAW The Rock naśmiewał się z Jaśka. Alberto Ma ogromny potencjał i nic dziwnego że przypodobał się zarządowi. i to on może dokonać unifikacji pasa IC i WHC. Triple H będzie walczył z Undertakerem na WM'ce, i to on może przerwać streak Undertakera. Muszę przyznać że nie pomyślałem o drafcie Doplha na RAW, ale to może być dobry pomysł. Rating Impacta taki jak zwykle, stoi w miejscu. Nie ładnie, że WWE oszukiwało swoich pracowników :x . Ale Biber miał by być GH Wrestlemani??? =))=))=)) Czym on sobie niby zasłużył, ci ludzie mogli by mieć mózg.

Newsy Krótkie ale ciekawe, Daje 4++++++ :thumb:

1.jpg

Iluzja.....

HHH vs THE UNDERTAKER na wrestelmanii mi osobiście sie to podoba i reszcie z was pewnie też.Gdyby sędzią tej walki był HBK to ta walka stałaby się jeszcze

bardziej ciekawsza.Zieggler na raw hmm może to on zostanie zwycięzcą elimination chamber a potem walka z mizem na wrestelmani jednak szczerze w to wątpie.

A co do unifikacji pasow interkontynentalnego i wagi ciężkiej to uważam że o by był zły pomysł bo tacy jak kofi czy meckentaier niemieli by na niego szans

Bez sensu byłoby gdyby GM'em okazał się McMahon a jeszcze bardziej bez sensu jakby miał walczyć z Rock'iem. Wiadomo że Vince lubi występować na swojej najważniejszej gali ale raz na parę lat by wystarczyło mu a nie co roku. A walki niedałoby się oglądac tak jak zeszłorocznej z Hartem. Jeżli chcą unifikowac to bez sensu jest łącznie IC z WHC... Mogliby zrobić po prostu walkę Bryan'a z Kofim na WM'ce, walka byłaby dobra, unifikacja w odpowiedni sposób i w odpowiednim miejscu. Spoiler apropo Ziggler'a ciekawy ale jestem przeciwny, sytuacja Dolpha by się pogorszyła przez to.

Bo nic ciekawszego dziś się nie działo. Można dodać jeszcze zdjęcie z nową fryzurą Stinga =))

R-Truth faktycznie popełnił błąd ale na RAW w EC jest niby potwierdzony..

Alberto Del Rio prawdopodobnie nieźle przypodobał się szefowi WWE. Otóż, jego walka na Elimination Chamber miała by zostać zamieniona na walkę o pas intercontinental, który najprawdopodobniej by wygrał, a na Wrestlemani..zunifikował go z World title, które obecnie jest w posiadaniu Edge'a.

:arrow: Wszystko wskazuje na to, że Main Eventem Wrestlemanii będzie pojedynek między Hunterem i Undertakerem. Ten drugi niemalże na 100% wróci we wtorek, ale nie wiadomo jeszcze kiedy miałby powrócić Triple H. Jeżeli wszystko się sprawdzi, sędzią tego pojedynku zostanie prawdopodobnie...Shawn Michaels.

Dla mnie te newsy są do bani. Hunter co prawda już w podeszłym wieku ,ale po co ma wracać na tylko 3-tygodnie a przy okazji oddać umarlakowi walkę i zwiększyć serie.. Liczę ,że to tak się nie skończy.. Krótkie story by było bo 21.02 prawie pewne co będzie a HHH musiałby by wrócić wraz z nim. Del Rio wiadomo ma push bo młody już nie jest i mam nadzieję ,że nie będzie walka o IC bo Kofi go straci zaś na WM Rio ma już zdobyć pas wagi ciężkiej.

Osobiście nie sądzę, żeby McMahon miał okazać się GM Raw. To byłoby bez sensu, żeby najpierw z dumą zapowiadał nadejście Guest Hosta W-mki, a potem z nim feudował. Alberto faktycznie ma duże poparcie u właściciela WWE. Jest, jakby nie patrzeć, ciągle nowym pracownikiem federacji, a wygrał RR, poza tym zaliczył mocne wejście, no i teraz dalej otrzymuje push. Ale jakoś szczególnie mnie to nie dziwi. Jest Meksykaninem, a dla WWE Meksyk jest potężnym rynkiem. Nie zdziwiłbym się, gdy HHH stoczył walkę o stypulacji streak vs career z Takerem. Tryplak pokazał nam już, że nie widzi mu się zbytnio czynny powrót do kwadratowego ringu, a zdecydowanie bardziej wolałby zająć się zarządzaniem, do czego ma predyspozycje. Mam nadzieję, że ta wiadomość

Wszystkie osoby wtajemniczone w powrót Johnsona robiły wszystko, by było to wielką niespodzianką, nawet dla osób pracujących w federacji (w tym prawdopodobnie wrestlerów). Wszystkim pracującym wmówiono, że Guest Hostem WM jest Justin Bieber.
jest równoznaczna z faktem, że jednak akurat tej panienki na WM-ce nie zobaczymy. Newsy krótkie, ale ciekawe.

* Fajnie by było zobaczyć na najważniejszej gali w roku jak The Rock spuszcza łomot Cenie . Ale pomysł z Vincem wcale nie jest taki zły .. Staruszek by udowodnił , że jeszcze go na coś stać .

* Unifikacja pasa Intercontinentalnego z WHC , hmm . Całkiem ciekawe . Nie przepadam za Albertem , ale musze przyznać że ma potencjał , więc nie dziwie się że zdobył uznanie u Vinca .

* Ooo tak . ! Marze o takim pojedynku . HHH vs Undertaker - sędzia specjalny to HBK . Napewno byłaby to niezła dawka emocji dla fanów . I chciałabym żeby Hunter przerwał wreszcie streak Takera . Bo to jest już przesada xD .

* Ziggler na RAW . ? Nie podoba mi sie to . Według mnie zagubiłby sie tam . Niech lepiej go przywrócą na SD , albo żeby go nigdzie nie przywracali xD . I jego miejsce w EC Matchu o pas WHC zajął Chris Jericho , albo ewentualnie Christian . No bo w końcu ile można czekać na ich powroty ..

* Oglądalność Impactu jak zwykle słaba ..

* Bieber . ? Dla nastolatek z USA to spełnienie marzeń , ale dla nas to totalny żart . Niech ten przesłodzony dzieciaczek lepiej sie nie miesza do WWE .

* A ma być 5 sezon NXT . Ciekawa jestem po co . To tylko strata czasu . Idealny argument - zwolnienie Kavala . Miał dostać push itp . A został zwolniony . Żenada .

Newsy bardzo ciekawe , thx ; ]

I ♥ WWE .

Yyy że niby Rock miałby się zmierzyć z Vincem na Wrestlemanii? Co to, mamy Cię czy co? To nie może być prawda i w to poprostu nie wierzę. Nie wiadomo czy Rock i Cena zmierzą się na WM'ce, ale nie ukrywam iż chciałbym zobaczyć właśnie taki pojedynek. Tutaj emocje sięgały by zenitu, a WWE zebrałoby kasę głównie przez ten pojedynek. Zmienienie stawki walki Alberto vs Kofi to ciekawy pomysł. Unifikacja to też byłoby coś znaczącego, lecz połączenia tych dwóch tytułów bym nie chciał. Już któryś raz mówię że gdyby odbył się pojedynek Taker vs Triple H, a na dodatek sędzią specjalnym zostałby HBK, to byłoby to świetne. Tryplak spokojnie mógłby zająć się managerką lub jakąś zupełnie zakulisową pracą (zakładam że HHH nie przerwie streaku Deadmana). Cała sprawa z Zigglerem jest interesująca. Zobaczymy jednak co tak naprawdę planuje WWE.

Dzięki za newsy.

NIE! NIE! Rocky nie rób mi tego, Proszę Cię :) Tylko nie z Vincem czekam na walkę z Ceną bo to będzie coś, a walka z Vincem? Będzie nudno Vince co roku chce się na siłę wepchać do karty na największą galę roku. Kurde no to jak takie zamiary mają co do Alberto to ja się nie dziwię, że Mistico taki chętny, w sumie to Alberto jest jednym z najlepiej walczących wrestlerów na Smacku, więc łaj not?... Dla mnie ta walka już jest na 100%, ale wszystkiego dowiemy się dziś. Czemu Taker ma wracać we wtorek? ... :) Bo teraz nie wiem czy znowu ze mną coś nie tak czy co :P

The Rock vs. MacMahon (?) Nie wydaje mi się żeby po tym co powiedział Johnson na ostatnim RAW mogło do tego dojść. Dla mnie najbardziej prawdopodobne jest to, że nie zobaczymy żadnej walki na WM'ce z Rockiem w roli głównej. Skończy się na prowadzeniu gali, ale po cichu liczę na Peoples elbow :D

Wielki push dla Del Rio pozwala mu spokojnie spać, nie sądzę żeby musiał obawiać się o swoją karierę po przybyciu Mistico. Skoro wszyscy go tak chwalą, to ja mam parę zastrzeżeń co do jego techniki. Otóż Del Rio w ringu jest, jakby to powiedzieć... za "sztywny", czasami sprawia wrażenie jakby zapomniał scenariusza walki, albo zwyczajnie się pogubił. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni...

Strasznie mnie ciekawi jak tam samopoczucie Takera, o HHH się nie martwię bo wiem, że gościu w przypadku tej walki stanąłby na wysokości zadania. Dla mnie jak najbardziej fajny pomysł i do tego HBK, żeby tylko nie przesłodzili :)

Jeśli chodzi o Zigglera to powiem tyle: "Ja Wiedziałem, że tak będzie" :D:D

Nie ukrywam, że jest dla mnie jak na razie numerem 1 w federacji, już to nieraz uzasadniałem. Liczę, że będzie pushowany, ale na trochę więcej niż US title, no chyba że miałby go zunifikować z Intercontintal, to co innego :D Swoją drogą Danielsona lubię również i chciałbym zobaczyć ich pojedynek (może "lubię" to złe słowo, raczej SZANUJĘ za umiejętności jakie posiada, to samo tyczy się Dolpha)

TNA naprawdę produkuje show na bardzo wysokim poziomie, bez dwóch zdań i zasługuje na większe tapingi, mam nadzieję, że ta sytuacja w przyszłości ulegnie zmianie bo w końcu Dixie zacznie być stratna :D

Powiem szczerze, że udało im się tą niespodziankę utrzymać w tajemnicy, bynajmniej w takim stopniu jaki mogli. Mnie Rock zaskoczył na 120% ponieważ na ten okres przypadał mój chwilowy brak netu stąd nawet nie przypuszczałem tego... Opłacało się pożyć parę dni bez netu żeby zobaczyć takie coś :):t_up:

przeciwko akcji WWE4Kids... bezdyskusyjnie i absolutnie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...