Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

#9 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droops + Goście Specjalni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

#9 Audycja BGZ Wrestling - Turek & Droops + Goście Specjalni

'Elimination Chamber - Świetne zapowiedzi, ale jakie wykonanie? & TNA - Czy jest źle?

Siemka, puszczamy w świat już naszą audycję pod numerem 9. Co będzie można na niej usłyszeć? Już 20 lutego (Dzisiaj) odbędzie się ostatnia gala PPV w WWE przed największą galą roku w świecie wrestlingu - Wrestlemanii!!! Wszystko objaśni się na tej gali i okaże się kto będzie mógł na Wrestlemani bronić lub walczyć o pas. Porozmawialiśmy sobie kto wygra poszczególne walki i jakie będą skutki tych zwycięstw. Wspomnieliśmy o gospodarzu Wrestlemani, oczywiście chodzi o The Rock'a!!! Ale w ciągu całej naszej "historii" audycji nie rozmawialiśmy o TNA, a teraz nadarzył się okazja i macie, audycja w części poświęcona TNA. Poziom dyskusji według mnie stał na bardzo wysokim poziomie i mam nadzieje że wy także będziecie mieli podobne odczucia. Humor jak to humor oczywiście że jest, ale wpadki też będą ciekawym bonusem.

PART 1

PART 2

PRZY MIKROFONACH TRADYCYJNIE PROWADZĄCY: TUREK & DROOPS ORAZ GOŚCIE SPECJALNI

You're either Nexus, or you're against Us - Pietrek & The Antichrist of BGZ - Brem oraz Mr.Lucha Libre - Yao

DOWNLOAD:

MEGAUPLOAD

http://www.megaupload.com/?d=YUQH07Y7

lub

HOTFILE

http://hotfile.com/dl/106224956/41abcc4 ... m__Pietrek)-_Elimination_Chamber_-_wietne_zapowiedzi_ale_jakie_wykonanie._TNA_-_Czy_jest_le.mp3.html

X7

http://x7.to/dc4okl

DO WYSŁUCHANIA:

http://w970.wrzuta.pl/audio/9qE48Jqyv6y ... _pietrek_-

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ BGZ-WRESTLING:

http://www.youtube.com/user/BGZwrestling

DOWNLOAD:
MEGAUPLOAD
http://www.megaupload.com/?d=YUQH07Y7

lub

HOTFILE
http://hotfile.com/dl/106224956/41abcc4/9_Audycja_BGZ_Wrestling_-_Turek_i_Droops__Gocie_Specjalni_(Yao_Brem__Pietrek)-_Elimination_Chamber_-_wietne_zapowiedzi_ale_jakie_wykonanie._TNA_-_Czy_jest_le.mp3.html

X7
http://x7.to/dc4okl

DO WYSŁUCHANIA:
http://w970.wrzuta.pl/audio/9qE48Jqyv6y/9_audycja_bgz_wrestling_-_turek_i_droops_goscie_specjalni_yao_brem_pietrek_-

ZAPRASZAMY TAKŻE NA KANAŁ BGZ-WRESTLING:
http://www.youtube.com/user/BGZwrestling

Zapraszam do komentowania!!!

PROSIMY O DODANIE W KOMENTARZU OCENY NA JAKĄ ZASŁUGUJE DANA AUDYCJA. BĘDZIE TO DLA NAS POMOCNYM NARZĘDZIEM CO POPRAWIĆ A CO JEST DOBRE. SYSTEM OCENIANIA JEST SZKOLNY CZYLI OD 1 - NAJGORZEJ DO 6 - NAJLEPIEJ. DZIĘKUJEMY!

GŁOSOWANIE POTRAWA 10 DNI!!! (DO 2 MARCA)
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

2

• Yao

1

• Mr. Underson

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Audycja świetna, dzięki za temat o Feudzie Matta i Hernandeza, ja bym chciał zobaczyć Hernandeza jako Heela. Zobaczmy, To już Dziewiąta Audycja BGZ, Robicie świetną robotę, lubię znać zdanie, i przewidywania innych Fanów Wrestlingu. Wielkie Dzięki :thumb: Czekam na następną audycję ! Daję 5 :thumb:

1.jpg

Iluzja.....

Bardzo fajna audycja! Poruszone tematy gal PPV z TNA i WWE, goście trzymali poziom i bardzo duzo watków poruszono co do zawodników TNA jak i co do walk na EC! 21.02.2011 to tajemicza data i te zmyłki ze strony WWE rozgryzione. Ciekaw jestem czemu nie było kwiza skoro wyslalem wam 50 pytań! :evil::evil: To jedyny błąd tej audycji, bo z quizem zawsze fajniej, ale mimo wszystko fajnie i długo wam to wyszlo, tak w sam raz na ocenkę 5! Powodzenia w kolejnych, teraz w jubileuszowej 10 audycji :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak zaczęliście gadać o TNA to już byłem bliski wyłączenia, ale jednak... Słuchałem troszkę, było fajnie. Tylko, że czasami troszkę zanudzaliście, ale nie było źle, znowu temat HHH poruszony dla mnie możecie zrobić po prostu jedną audycję dla niego + coś. A gdyby Awesome Kong debiutowała w EC matchu o WHC?! =))=))=)) Częścią Laycool chyba może być tym bardziej, kiedy kontuzji doznała, będzie ja chronić bardziej. Czasem się troszkę powtarzaliście, ale ogólnie było fajnie. :) Dolph ta do klatki wejdzie?! Nie no w ogóle audycja dobra, na w skali szkolnej 4. Czasami po prostu uciekacie od tematu i można się zgubić i czemu brak quizu? Może Booker T w EC?! Nie, fanx3 nie chce mnie się pisać w tej Twojej dyskusji :P Tajny, tajny plan taa czekam na 10. ;) Pewnie Biebera puszczą...

Dop. Turek: To co ukażemy na audycji #10... Bieber będzie się mógł schować do tego co na.... Ciii, więcej nie powiem :lol

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

No nie spodziewałem się że ta audycja tak fajnie wyjdzie.Wszystko fajnie i na temat jednak jak teraz słucham to wydaje mi się że mogłem więcej powiedzieć ale co tam ;).No więc czekam na dziesiątkę i mam nadzieje że jeszcze kiedyś razem coś nagramy :).Audycje na 4+ oceniam :t_up: .

#SmartFanZone

Przyznam, że audycja jest dobra. Teamty które zostały poruszone...to dobra rzecz. Goście specijalni świetnie się spisali i słuchając ich w ogóle się nie nudziłem. Jedyny minus to oczywiście głos Turka który był strasznie cichy ale wiadomo, że to pewnie wina mikrofonu. Ogólnia całość wyszłą dobrze, moja ocena to 4, bo audcyja była dobra ale nie bardzo dobra. Coś tu brakowało, może to właśnie był humor. W tej audycji nie było takich śmiechów jak w audycji z Urbanem i Tuptusem. Czekam teraz na audycję 10. :)

Dop. Turek: Nikt mi nie powiedział że mnie źle słychać, a ja byłem pewien że jest oki. Później zabrałem się za obrabianie i ... Głos nie dość że jak z kosmosu to jeszcze cicho. Ale teraz już dobrze i będzie na kolejnej audycji Ok :D

ahfo.png

luba_049.png

Świetna audycja. Nie zwykłem oglądać impactów, swą wiedzę i opinię o TNA czerpię z news'ów i oglądania gal PPV ( z 2 - miesięcznym opóźnieniem zresztą). Po wysłuchaniu tej audycji chyba znajdę troche czasów na iMPACTY. Temat gali EC wyczerpany całkowicie. Były momenty które naprwdę mnie rozwaliły. Już widzę tę wielką niespodziankę na następną audycję - Turek i Droops zaproszą Andrzeja Suprona i Pawła Borkowskiego i będą razem komentować Raw ;p;p. Audycja bardzo udana i zycze dalszych sukcesów.

Dop. Turek: Gratuluję wyobraźni :)

Bardzo dobra audycja. Więc tak widać że wiecie kogo zaprosić by dyskusja była ciekawa i każdy coś mówi. Prowadzący się bardzo starają by wszystko było jak najlepiej. Na tej audycji były lekkie problemy bo Turek miał za cicho mikrofon. Temat mieliście bardzo ciekawy i można było rozwinąć. Może kiedyś to ja otrzymam ponownie zaproszenie na audycje, a moja ocena za tą to 4+. Teraz czekam na jubileusz :lol

Dobra ja już także przesłuchałem całą audycje i mam kilka uwag , a raczej tylko 1 , Turek kup mikrofon nowy :) .

Przyznam , że 2 część była znacznie ciekawsza , może to raczej ze względu na to , że TNA przestałem oglądać bo od czasu upadku X-Division ja uznaje date 29.01.2010 czyli stracenie pasa przez Amazing Reda na rzecz Williamsa , potem to już nic nie było , Shannon Moore także go nie zdobył , a potem to już było dno , cały czas Ci oni , tamci i sramci i już mnie to wkurzyło , ale nie odbiegając od tematu głównego to audycja wypadła wam bardzo dobrze , ciekawe pytania , odpowiedzi również , dobrze to się wszystko słuchało , jak zawsze sporo humoru co nadaje taką szczególność tych audycji , ale te wasze propozycje walk to nawet ciekawe i też bym takie chciał :P , tylko bez Biebera :lol . Ocena jaką wam wystawiam to 5 -- :P powodzenia w dalszych "projektach".

Dop. Turek: Mikrofon mi nowy nie potrzebny tylko go zgłośniłem i jest Oki :D

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Pierwsza część audycji jest ciekawsza o TNA chyba dlatego ,że tak dość ciekawie gadacie( :roll: ) a raczej nie wiem co w TNA za bardzo się dzieje i temu. Duża wiedza na plus. Szczególnie ten który jako drugi się wypowiada w pierwszej części. Pierwszy raz słuchałem ,bo myślałem że przynudzacie :thumb: Ale jak najbardziej na plus :applause:. Mała uwaga co do EC. Tam już trochę taki mix i za bardzo nie chciało się wam. :D .

Dop. Turek: A gdzie ocena? :evil:

Edit:4,5/6

Audycja bardzo dobra. Obydwie części ciekawe. Dla mnie ciekawsza była pierwsza, ale to może dlatego, że mało interesuję się TNA :) Szkoda, że nie było quizu, bo to przecież tradycja w waszych audycjach. Turka było słabo słychać, ale aż tak to nie przeszkadzało. Audycja na 5.

ksgj.png

Bardzo dobra audycja. Porównując do poprzedniczek widać postęp. Myślę że za kilka audycji wszystko będzie dosłownie perfekcyjnie. Oby tak dalej. Wykonujecie super prace. Jak dla mnie solidna 4+.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Głosowanie zakończone

ŚREDNIA OCEN: