Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE All-Stars, The Rock GM'em Raw?, Biografia Lesnara i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: 21.02.2011

Nie ma już wątpliwości co do tego, że na tej gali powróci Undertaker. Nie wiadomo jednak czy to będzie jedyny powrót, bo ostatnio w grę wchodzą trzy powroty, Takera, HHH i HBK’a.

:arrow: Najczęściej jako przeciwnika Undertakera na WM’ke wymienia się HHH, a w ich starciu sędzią specjalnym miałby być HBK. Oczywiście dodatkowy warunek to Streak vs Carrer.

:arrow: Przyszłość Stinga w WWE jest raczej skreślona, bo podobno od tamtego tygodnia nie poczyniono żadnych kroków w tej sprawie, a Sting nie otrzymał propozycji z federacji.

:arrow: Spoiler ze Smackdown i zawiera spekulacje co do EC!!!

Chris Jericho może wziąć udział z walce EC rosteru Smackdown za Dolpha Ziggler, który został zwolniony na SD! Odwołał on podpisywanie swojej książki i nie wykluczone, że pojawi się właśnie na tej gali jak i na kolejnych Smackdown!

:arrow: Andre The Giant, Bret Hart, Eddie Guerrero, Hulk Hogan, Jake Roberts, Randy Savage, Roddy Piper, Sgl. Sglaughter, Edge, Jack Swagger, Kane, Kofi Kingston, Randy Orton, Rey Mysterio, Triple H, Ultimate Warrior, SCSA, Shawn Michaels, CM Punk, The Rock, Jimmz Snuka, Curt Hennig, Sheamus, John Morrison, Jim Ross i Jerry Lawler to oficjalnie potwierdzone postacie w nowej grze WWE All Stars.

:arrow: Ponadto do gry o której mowa u góry będzie można pobrać takie postacie jak Ted DiBiase Jr., Ted DiBiase Sr., Dusty Rhodes i Cody Rhodes.

:arrow: W wersjach gry Smackdown vs Raw 2011 na Xboxa Live i PSN do pobrania została dodana m.in. arena WCW Nitro oraz Undertaker's American Bad Ass.

2011_0-09128-47483-0-11.jpg

:arrow: W kioskach rzecz jasna w USA ukazał się specjalny numer magazynu, który ma na celu promować WrestleManię XXVII. On u góry, a w nim wiele zdjęć, statystyk itp.

:arrow: Profil Caylee Turner został usunięty z oficjalnej strony FCW co może zwiastować jej zwolnienie. Jest to siostra Alicii Fox, a zawodniczka w listopadzie podpisała rozwojowy kontrakt z WWE.

:arrow: Być może miss USA – Rima Fakih będzie obecna podczas Tough Enough.

:arrow: Poznaliśmy Guest Hosta na Wrestlemanię i został nim The Rock! Chodzą spekulację, że Rock na tej gali ma stoczyć starcie z Johnem Ceną, ale i po tej gali ma zostać na Raw i chodza plotki, że to on może się okazać też GM’em Raw!

deathclutch.jpg

:arrow: U góry okładka nowej biografii Brocka Lesnara, w której pomagał mu Paul Heyman.

:arrow: W TNA następuje rewolucja! Dixie zapowiada, że kończy z pushem dla starych zawodników i stawia na młodość by wprowadzić nowe pokolenie do ME! Oczywiście dalsze decyzje będą zależeć od tego jakie ratingi będą odnosić Impacty z młodymi w ME.

:arrow: Gala Elimination Chamber 2011 nie zostanie wydana na Blu-Ray.

:arrow: Isis The Amazon stoczyła w Dark Match’u ostatniego Impacta pojedynek. Miała ona być Rookie Vickie Guerrero w trzecim sezonie NXT, ale do tego nie doszło, zawodniczka mierzy 206cm i być może ten występ może zwiastować coś poważniejszego już niedługo.

:arrow: Jimmy Wang Yang bierze udzial w turnieju X8, Extreme Wrestling Federation w sobotę.

:arrow: Jimmy Rave zadebiutuje w Dragon Gate USA 1 kwietnia.

Ostatnio coś ścigają mnie choroby i dziś mimo, że wrócilem o 15 to strasznie źle się czułem i chyba się rozłozylemm, dlatego przepraszam za taką ilość newsów. Może do niedzieli będzie lepiej ze mna i z newsami :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Illusion

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do 21.02.2011 to już nie pierwszy raz widzę jak w newsach pisze "nie ma już wątpliowści że" ale ani razu nie widziałem info czemu tych wątpliwości nie ma. Spoiler z EC megaśny, oby się okazał prawdziwy, to by było coś, własciwa osoba we właściwym miejscu. Bradzo mało prawdopodobne moim zdaniem jest żeby Rock miał zostać GM'em, ta fucha prawie napewno przypadknie Triplakowi lub Stephani, zwłaszcza jeśli Hunter rzeczywiście zawalczy z Takerem streak vs carrer. Natomist jak Rock miażdży Cene chętnie bym zobaczył no i oczywiście co za tym idzie wyczekiwany heelturn Jasia. No jeżeli Dixie mówi prawdę to by było to na co wszyscy czekają. Dziś można powiedzieć że Kazarian powtórzył jej zapowiedzi odnoście X Division i narazie przynajmniej w słowach cos się zaczyna dziać więc może i z tym się sprawdzi. WWE przywłąszczyło sobie Kong to w zamian TNA zabrało Isis, sprawiedliwie.

No na sam początek rozczarowanie... Ale nie uważacie że to jest bez sensu? WWE potrafi robić ogromne niespodzianki, ale jak było widać w najnowszym filmiku że to na 80% Underataker, ale to może celowo robią i ktoś inny zawita do WWE? Ale HHH albo HBK na pewno odpadają... Nie te klimaty.

No i co do walki na Wrestemanii Undertakera vs Triple H to myślę że byłby to najlepszy pomysł i ta stypulacja, no po prostu coś pięknego. No a co do ekipy do gry WWE All Stars ładnie się szykuje, ciekawe jak to wyjdzie... No już w dyskusji wypowiedziałem się na temat ewentualnej walki z The Rockiem na WM przeciwko Johnowi Cenie. Już rok temu chcieliśmy zobaczyć ten pojedynek i jak dobrze pamiętam to chyba Jasiu chciał nawet walczyć z Rockiem i może to się spełni, oby...Dzięki za newsy i oby do kolejnych i szacun za wysiłek mimo przeszkód :lol

No i najprawdopodobniej 21.2.2011 zobaczymy Undertaker po filmie na 98 % to on będzie no Triple H mało prawdopodobne że będzie to on a HBK to na pewno nie będzie no chyba że WWE zrobi jakaś niespodzianka ale mało prawdopodobne bo już na filmie była pokazana twarz Takera.Bardzo bym się cieszył jakby rywalem Undertakera na WM był HHH na pewno była by to świetna walka a do tego z sędzia HBK i walka Streak vs Carrer to na pewno byłą by to niesamowita walka.Jeszcze tydzień temu myślałem że Sting będzie tym zawodnikiem z promo 21.2.2011 ale teraz to już w to w ogóle nie wierze żeby kiedykolwiek wystąpił w WWE bo jak nie teraz to nigdy teraz był by najlepszy czas a szkoda.

No fajnie jakby Chris Jericho wystąpił na EC bo już się trochę tęskniłem za nim :D a no i na pewno przydało się by doświadczenie na EC no i walka na pewno była by bardzo dobra jak zawsze jeśli by był tym 6 zawodnikiem za Dolpha

.

Już od dawna czekałem na tą walke no a na WM mogła by być ale wydaje mi się że to jest mało prawdopodobne bo Cena najprawdopodobniej chyba wygra EC Raw ale może i nie wygrać :8.A jakby The Rock został GM Raw to był by świetne.

Dzięki za newsy :)

Edytowane przez Gość

Co do daty 21/02/11 To już pewne że to Undertaker , Bo nie wierze że to ktoś inny na przykład HHH, Lub HBK Zgadzam się z turkiem to Nie te klimaty. Moim zdaniem za tą datą kryje się Undertaker, A za Dolphusia Wejdzie Triple H I tylko oczekiwać na ich feud i wtedy można obstawiać ich walki na Wrestlemani. Szanse że Sting powróci do WWE są prawie żadne , Zapomnijmy o tym. Chris Jericho raczej nie zajmie miejsca Dolpha, Ja raczej stawiał bym na HHH. Coraz lepiej się ta gra zapowiada, Tylko brak Jaśka Ceny I Mego ukochanego Alllbertoo Dell RRRio!!!! To jest jasne że WWE będzie ze wszystkich możliwych dojść promowało WM'ke. Ulala siostrzyczka Alicii Podpisała rozwojówkę z WWE Fjnie, fajnie. Tak, zgadzam się że to The Rock, TO jest najprawdopodobniejsza opcja, On naśmiewał się z Jaśka, a GM też robi Johnowi Na złość, Więc jest prawdopodobieństwo że to The Rock.

Newsy fajne, i fajnie że powiedziałeś czemu trochę krótkie :) 5 :thumb:

1.jpg

Iluzja.....

Co do 21.02.2011 to na pewno jest to Taker ale coraz bardziej wydaje mi się, że nie sam Taker...Tylko kto ? Triple H który to ma rozpocząć z nim feud ? Sting ? Wygląda na to, że przekonamy się dopiero w poniedziałek.Ta saga ze Stingiem jest coraz bardziej zawiła, mam nadzieję, że rozwiązanie poznamy już w przyszły poniedziałek - czyli Sting w WWE, albo nie.Wow fajnie ze miss USA bedzie byc moze trenerem w Tough Enough.Raczej wątpie zeby Teh Rock walczyl z jasiem na WM.Moim zdaniem GM Raw nie był, nie jest i nie będzie The Rock . Jak dla mnie jest to puszczona jakaś fałszywa plotka.

lig48.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...