Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tysiąc, Tysiąc, Tysiąc... by Turek :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zacznę tak... Może i za szybko ten tysiąc i nie wszystkie posty miały wysoki poziom, ale jakbym mógł to bym postarał się poprawić te "ssące" posty, aby prezentowały taki wysoki poziom jaki prezentuje to forum. Czytajcie jak ktoś chce i dziękuję za wszystko...

A więc jak widać teraz nadszedł czas na mnie. Ta okazja to oczywiście 1000 postów na BGZ. Jak to wypada. Chciałbym streścić kawałek swojego życia na BGZ. Nie wiem czy wyjdzie mi długa mowa, czy coś krótkiego, ale postaram się. Ale może najpierw skrócę jak to wyglądało z Wrestlingiem w przypadku mojej osoby. Jak miałem z jakieś 7 lat oglądaliśmy z tatą wrestling, coś Japońskiego... Wiem że na Eurosporcie leciało też kiedyś jakieś WWE, ale nie wiedziałem na czym polega ten cały wrestling i co to jest tak naprawdę. Tak na prawdę zaczęło się z jakieś 5 lat temu. Wtedy słyszałem w szkole na korytarzach że coś tam John Cena, Randy Orton, Triple H itd. Nie wiedziałem o czym gadają więc zagadałem i się spytałem. No i się oburzyli, że jak to jest że Turek nie ogląda WWE. Prawie tak się złożyło że rodzice założyli kablówkę i miałem ESC!!! Oglądałem Raw co Sobotę, każde, co do jednego. Nie mogłem przegapić ani jednego lecącego w Sobotę na ESC Raw... Później jak dobrze pamiętam weszło SmackDown! No i później przestałem oglądać wrestling w TV. Przeniosłem się na YT. Wpisywałem datę i galę i oglądałem godzinami. I kiedyś na jednej ze stron coś czytałem o wrestlingu i ukazał mi się link na forum BGZ. Pisało że najlepsze forum o wrestlingu w Polsce więc dlaczego Turka tam nie ma być? No i się zarejestrowałem. Jak widać w moim profilu przygodę z BGZ zacząłem dokładnie 20 grudnia 2009. No ale tylko wchodziłem po to aby ściągać galę na dysk. Nigdzie się nie udzielałem tylko ściągałem... Pijawka, co nie? Ale później się wszystko zmieniło.

Zauważyłem że BGZ to coś więcej niż tylko linki do gal. Było o groma tematów i zacząłem się wypowiadać. Pamiętam że początek tej przygody z BGZ nie był za bardzo udany, bo zdarzało mi się spamować, albo jak to pisaliście wypowiedzi miały niski poziom intelektualny. Ale ja się nie poddawałem. Pisałem dalej i pisałem. Pamiętam że z Sebusiem mi się najgorzej na forum układało. Co chwilę kłótnie i przegadywanie się. Wkurzało mnie to i Sebuś był na mojej czarnej liście :lol Muszę przyznać ze nie lubiłem go przez długi czas, ale niedawno się to zmieniło. Okazało się że jest całkiem spoko gościem z którym można pogadać lub popisać. Ale powróćmy do samego BGZ. Chciałem zostać kimś więcej niż użytkownikiem. Po długim czasie oczekiwania dostałem szansę ze strony Urbana. Męczyłem go długo i w końcu dostałem odpowiedź że zacząłem okres próbny. Po jakimś czasie dostałem wiadomość że przeszedłem przez okres próbny i byłem ŻÓŁTY!!! Chciałem być w dziale media i się udało. Dostałem WWE Tygodniówki i Gale PPV oraz TNA Tygodniówki i Gale PPV. No i tak to leciało, ale pewnego dnia, przeglądając inne strony o wrestlingu natknąłem się na coś takiego jak "audycje". Więc pomyślałem dlaczego nie BGZ? Dlaczego mamy być gorsi? Ale bo teraz możecie sobie pomyśleć że jest to zgapione... Ale ja powiem na swoją obronę tak... U nas jest całkiem inaczej. Inaczej wyglądają nasze audycje niż u innych i tutaj możemy poczuć się wyjątkowi. No więc sobie do żartów napisałem na SB czy BGZ nie chciałoby mieć audycji czy coś w tym stylu. Nagle na SB rozpętała się burza, że to świetny pomysł itd. Zdziwiłem się, ale postanowiłem założyć nowy temat aby nie było takiego spamu na BS. Były tam same pozytywne komentarze, ale niby kto ma je prowadzić... Ja na to wpadłem więc wypadało że to mój obowiązek. No dobra - pomyślałem - na pewno będzie totalna klapa, ale zobaczymy. Spróbować można. I napisał do mnie na gg Droops. Ciekawe czego on tutaj chce? Otóż nasz Droopsik chciał być taki "didżejem" xD No ale nie dało się zrobić aby on puszczał muzykę bo by się nie nagrało. Więc były dwie opcje. Albo spieprzasz, ale mi pomagasz. Jak pamiętam Droops tak trochę nie za chętnie się zgodził. Ale co my mieliśmy tam gadać na tej audycji? Jak to nagrać? Jak się kontaktować? Ludzie, jak ja kombinowałem, jakieś niepotrzebne programy... Później okazało się że nie mam Miks Stereo żeby nagrywać dźwięku bezpośrednio z komputera. Więc klapa z audycjami. Ale siedziałem na forach, pytałem no i doszedłem do tego. Dałem radę i byliśmy gotowi do nagrywania. Ale jaki temat? Chyba Droops wpadł na pomysł żeby pogadać o BGZ. Jak wiecie pierwsza audycja pojawiła się 27 grudnia. Nagraliśmy ją 26 grudnia, czyli w drugi dzień świąt :) Stres był, ale daliśmy radę. No i wysłaliśmy ją w świat i komentarze były jakie były. Niby ze dobra audycja, ale na pewno każdy sobie coś pomyślał :5 No i tak nagrywaliśmy i nagrywaliśmy, ściągaliśmy gości, założony został nowy dział Audycje i do dzisiaj to działa. Mam nadzieję ze pociągniemy długo i mam także nadzieję że nie będziemy narzekać na brak komentarzy i że te audycje będą coraz lepsze. No i nastał kolejny okres w moim życiu na BGZ. Dołączyłem do grona moderatorów. Byłem ZIELONY!!! No i jak widać nadal nim pozostałem i mam nadzieję że długo pociągnę. Ale chyba o czymś nie wspomniałem? Tak, nie wspomniałem o WCE. Wiem że kiedyś mnie ktoś na to na kusił, ale już nie pamiętam kto. Na początku posty były żałosne i się za nie wstydzę, ale myślę że teraz jest już lepiej. Jeszcze nie miałem takiego czegoś że mi wena uciekła i mam nadzieję że nigdy to się nie stanie. Postaram się grać nadal Danielkiem i pokazać kto rządzi w WCE!!! :D Ale teraz muszę podziękować paru ludziom tutaj na BGZ. Chcę podziękować:

Droopsowi- To że wtedy napisałeś do mnie na gg było bardzo dobrą decyzją i cieszę się że mogę pracować z takim ssaczem jak ty :) Mamy jakieś wymarzone plany co do naszych audycji, ale czy wypalą? Miejmy nadzieję. Nieźle się bawimy przy audycjach i mam nadzieję że tak pozostanie

patryniu. - Pomogłeś mi bardzo przy obejmowaniu działu Media. Tak jak pisałem w twoim tysiączku dostałem parę opieprzów, porad z twojej strony i jedno i drugie mi bardzo pomogło w ogarnięciu tego całego Media. Dziękuję Tobie za to :*

Urban - Ty także nam pomogłeś w tych całych audycjach. Ogólnie mogliśmy liczyć na pomoc ze strony adminów, ale właśnie na ciebie padł ten los że Turek i Droops będą Tobie truć dupę i budzić w środku dnia :D Dzięki za wszystko.

Rejden - Dzięki za wspólne oglądanie gali, bo z Tobą nawet najbardziej ssąca gala jest czymś super.

Bardzo szanuję i podziwiam takie osoby jak: Kazek, Yao czy Hayabusa, ponieważ wasza wiedza na poszczególne tematy stoi na bardzo wysokim poziomie i mam nadzieję że właśnie ta wiedza będzie się jeszcze bardziej powiększać.

Chciałbym tutaj wyróżnić także takie osoby jak Sebuś, Tuptuś, Peri, Luba, Prototype, Pietrek, T0meq i oczywiście Brem. Sorki jeżeli kogoś nie wymieniłem, ale i tak wam wszystkim dziękuję za ten mile spędzony czas na forum BGZ. Tak w ogóle to gratuluję wszystkim awansom w Ekipie i mam nadzieję że będzie godnie wykonywać swoją robotę na BGZ no i do usłyszenia :D
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• mateusz199670

1

• Turej

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

W pierwszym zdaniu gratuluję Ci napisania spamerskich postów, no może i kilka było sensownych :) Po przeczytaniu długiej przemowy, uświadomiłem sobie, że gdyby nie ja to nie był byś tym kim jesteś dziś :8 Dobra, ale poważnie. Ładnie napisałeś, nie było błędów i dość zaciekawił mnie ten początek. Hmm.. nie spodziewałem się takiej historii od Turka. Turek nie ogląda WWE? WHAT!? Nie rób nam tego! :lol No i dzięki wielkie za podziękowanie, tak szczerze to gówno zrobiłem w twoim przypadku. Wszystkiego nauczyłeś się sam i dość szybko to pojąłeś. Myślę nawet, że mógłbyś na pamięć powiedzieć lub napisać te zasady. Oczywiście czekam na 2000! Bo mam nadzieje, że dojdziesz do takiego wyniku na tym forum ;)

Urzekła mnie Twoja historia, naprawdę :P. Przyznam się że nawet nieźle pamiętam Twoje początki tutaj jeszcze jako turek268. Z biegiem czasu było coraz lepiej. No przemowa fajna, przeczytałem całą i przynajmniej raz się wysiliłeś. Cóż, dzięki za audycje, podziękowania w stronę mojej osoby i miejmy nadzieję że będzie coraz to lepiej. Mam nadzieję że pociągniemy jeszcze z audycjami i liczę na to że będą one jeszcze lepsze niż dotychczas. Teraz pozostaje mi życzyć Tobie 2000 postów, ale i tak wiem że naspamujesz tu dużo, dużo więcej.

Taa... Gratulacje za tysiaka postów. I w ogóle tam w tym dziale Media nieźle spamujesz, ale bez ciebie czasami nikt nie miałby włożyć gali (oprócz Arkosia i patrynia oczywiście :D) Też się nie spodziewałem tego, że dowiedziałeś się WWE dopiero od kolegów. A poza tym... Sukcesów w WCE, dobicia do 2000 postów, 2500 i tak wyżej i wyżej... Ogólnie duże gratulacje.

P.S Ty też ssiesz jak coś xD

Gratulacje z okazji nabicia 1000 posta! Oraz życzę nabicia 1500 potem 2000 i tak dalej. Historia ciekawie napisana ... mam nadzieje że nie zmyślona :). Kurda, aż mi się ciepło w serduszko zrobiło jak zobaczyłem swój nick w Twoim poście. Jestem bardzo zaskoczony, pozytywnie oczywiście. Tym bardziej jestem zaskoczony dlatego, że na forum jestem dopiero niedużo ponad miesiąc. Jeszcze raz życie Ci nabicia 5000 hardcorowych postów! :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gratulacje i życzę drugiego tysiaka. Temat zainspirował mnie do zajrzenia w listę użytkowników i jednak nadal jestem na pierwszym miejscu :) Powoli mnie ludziska doganiają. No szok :) Najbliżej z obecnych aktywnych jest Prototype. :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

Jak zwykle nie zamieszczono mnie w podzękowaniach :( Ogólnie to się nieźle rozpisałeś, szczerze to na początku nie chciało mi się tego czytać ale z braku rzeczy do robienia jednak przeczytałem. Ogólnie to pamiętam cię jak jeszcze trułem ci dupe o WCE, konkretnie o rady jak lepsze posty pisać :D Ogólnie to życze ci następnego tysiaka, i potem jeszcze następnego ;) A no i nie spamuj, udzielaj się w dyskusjach i pracuj dalej ak dotychczas ;)

Przeczytałem to trzeba coś napisać. Jak widać spam w galeriach i fotkach pomógł :P . Ale jestem pewien, że i bez tego szybko doszedłbyś do tego tysiaka. Życzę i kolejnego tysiaka, i jeszcze jednego, i żebyś dalej udzielał się na forum :)

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gratuluje ci tego że jesteś już tak długo na BGZ i starasz się rozwijać to forum,bo to że masz 1000 postów to jest nic nie warte(Co innego jakbym każdy post był wart 1$ ;).Pamiętam cię trochę jak zaczynałeś i szczerze mówiąc nie myślałem że kiedyś będziesz tu modem a jednak wziąłeś się do roboty i są efekty.Mam nadzieje że kiedyś jeszcze pogadamy na audycji gdyż muszę przyznać że fajnie mi się z tobą i droopsem "pracowało". ;)

#SmartFanZone