Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Informacje o Wrestlemanii, meksykanie w WWE, o pasie WH inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rey%20mysterio%20619

:arrow: Creative Team szerzej ujawnia swoje plany w stosunku do drogi pasa World Heavyweight na Wrestlemanię XXVII. Mianowicie, na Elimination Chamber miałby go wygrać nie kto inny jak Rey Mysterio, po czym na najważniejszej gali roku ostatecznie roztrzygnąć program z Albertem Del Rio. Jak można się domyślić to tylko plany bookerów.

:arrow: Drugą sprawą w stosunku do tego tytułu, są ostatnie wydarzenia na linii Edge - Dolph Ziggler. Podobno Rated R Superstar miałby kontynuować feud z Dolphem, który w oczach writerów miałby szanse na dobrą reakcje. Dodatkowo do ich feudu miałaby się wtrącić jeszcze jedna osoba, o której niestety jeszcze nic nie wiadomo.

:arrow: Dolna część rosteru wraz z młodzieżą i trenerami rozwojówki WWE, czyli FCW mają rozpocząć pod koniec marca spotkania z fanami w celu rozpoczęcia przedwczesnej promocji przyszłorocznej gali, czyli Wrestlemanii XXVIII. Głośno mówi się również o gościnnym sprowadzeniu paru prawdziwych legend, w celu przypomnienia dawnych czasów organizacji.

:arrow: Sytuacja Stinga z WWE staję się być nadal niewyjaśnioną. Jeden z agentów wrestlera spotkał się ze stronami federacji w celu osiągnięcia porozumienia, co do sprowadzenia go na Wrestlemanię XVII. Sam Stinger miałby pojawić się tylko na tej gali, lecz mógłby stoczyć jakąś walkę, bądź czynnie uczestniczyć w segmencie.

Donald+Trump+Vince+McMahon+Make+WWE+History+J0wXmgRxvZfl.jpg

:arrow: Kolejną osobą, o której mówi się w zarządzie WWE jest stary, dobry Donald Trump. Podobno Vince już zaproponował mu przyjazd na tegoroczną ceremonię Hall Of Fame, jak i zarówno Wrestlemanię. Donald w udzielanym w tej sprawie powiedział, że chciałby jeszcze raz stanąć stabilnie w tym biznesie, gdyż obecnie tylko współpracuje z McMahonami.

:arrow: W spoilerze znajdują do tej pory nagrane walki na czwartkowe WWE Superstars (wraz z wynikami!):

Tag Team Match

The USOS pokonali DH Smitha & Yoshi'ego Tatsu

Non Title Tag Team Match

Santino Marella & Vladimir Kolzov pokonali Primo & Zacka Rydera

:arrow: Po dzisiejszym Monday Night Raw fani obecni na hali byli świadkami którego to już z kolei (5?) Dark Matchu, w którym John Cena oraz Randy Orton pokonali CM Punka i The Miza. Nieodzownie sędzią specjalnym tej walki był Michael Cole...

:arrow: W spoilerze dosyć znacząca informacja na temat Friday Night SmackDown!, jest ona raczej zła/żałosna, więc nie radzę sobie dodatkowo niszczyć tej gali:

Na SD! poznamy nowego mistrza wagi ciężkiej - Dolpha Zigglera. Otrzyma on pas z rąk Vickie Guerrero. Nie wiadomo czy do całej sytuacji nie wmiesza się Edge. Jest to oczywiście kontynucja programu pomiędzy tymi dwoma wrestlerami.

:arrow: Spoiler zawiera informacje na temat świeżo dzisiaj poznanego specjalnego Guest Hosta na Wrestlemanię XXVII oraz jego streszczone słowa wypowiedziane podczas gali:

The Rock oznajmił, że podczas najważniejszej gali roku to on będzie prowadzącym gali. Podczas jej ma zamiar porozmawiać o przyszłości z Johnem Ceną. Co ważne, Dwayne Johnson dodał, że nie ma zamiaru już opuszczać tej organizacji - bo po co do niej wrócił? W rzeczywistości nie wiadomo jak to wygląda... może Raw Manager? Może tylko pogadanka i ucieczka do kariery filmowej? Może... i tu moje marzenie... mały program z Johnem Ceną, w którym to terminator przechodzi oczekiwany tak przeze mnie heel turn? Kto wie?

:arrow: 27 lutego to data, podczas której odbędzie się show pożegnalne. Ma ono na celu uhonorowanie występów Mistico w Meksyku. Ma ono się odbyć w formie house showu, a walka w której zaprezentuje się Mistico zapowiada się następująco: Mistico & La Mascara vs Averno & Volador Jr.

triple_h_sledgehammer

:arrow: Powoli coraz bardziej klaruje nam się wrestler, który miałby być wystawiony na wyzwanie - przerwanie steaku Undertakera na Wrestlemanii. Ma być nim Triple H, jednak jest jeden argument zaprzeczający temu twierdzeniu, czyli mały rewanż na Kingu Sheamusie za zeszłoroczne Extreme Rules. Jednakże, gdyby już doszło do walki z HHH, to miałaby ona stypulację Streak vs Career.

:arrow: Odnośnie powyższej stypulacji jak wiadomo Triple H coraz bardziej myśli o zakończeniu kariery czynnego wrestlera. Chce on już na spokojnie ustatkować życie, ze swoją żoną - Stephanie. Jak wiemy jest on teraz regularnie zamieszany na backstage, house showy oraz nagrywanie tygodniówek. Dodatkowo należy do writerów federacji, a sam Vincent szykuje go na przejęcie federacji. Oczywiście w dalekim czasie.

:arrow: Alberto Del Rio okazał się przepustką do znakomitego buy rate'u w Meksyku oraz innych krajach Ameryki Środkowej. Podobno to dlatego WWE sięgnęło po Mistico, gdyż to ten był największą gwiazdą meksykańskiego Lucha Libre. To ma się stać przełomem w przekazie WWE w Meksyku. Podobno miałyby się tam również odbywać tygodniówki, ale to już są plany długoterminowe.

:arrow: Tym czasem w Consejo Mundial de Lucha Libre zadebiutował nowy wrestler pod gimmickiem Magnus (nie ten z TNA). Jest on dosyć podobnej postury oraz ubioru do zasłużonej gwiazdy tej federacji - Mistico. Mówi się, że ma on być głoszonym jego kuzynem i być wmieszany w podobne uwikłania co wrestler niedawno przybyły do WWE.

:arrow: Czas teraz na małą strefę video. Pierwszym filmikiem będzie kolejne, bo trzecie już promo powrotu do federacji ukrytego pod datą 21.2.11:

:arrow: Natomiast drugi film ukarze świeżo poznanego Guest Hosta Wrestlemanii podczas pobytu na backstage Raw:

:arrow: I na koniec promo sześćsetnego odcinka WWE SmackDown! (myślę że nie zabraknie nowo poznanego Guest Hosta WM 27)

Przypominam o robieniu prac na SotW!

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Lontek

1

• Turej

1

• Zaq123

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze... To Rey powinno być w spoilerze, ale trudno :) Ale już nie będę się pluł tylko zacznę komentować. To że Rey ma niby wygrać na EC według mnie jest pomyłką, ale nie do końca. Przecie Del Rio wybrał że na Wrestlemanie walkę o właśnie pas WHC więc możemy mieć trochę lucha w WWE. Zobaczymy, ale jakby Rey wygrał ten pas nie byłoby tak źle. Ale co z Dolphem? Koniec pushu? Bo wątpię żeby miał go z Rey'em o pas WHC, może Draft? Myślę, że gdy Rey zdobędzie ten pas to dążenie do bycia mistrzem ze strony Dolpha będzie skończone. A może właśnie tą trzecią osobą ma być Dolph Ziggler? ale to wtedy byłoby bez sensu... A może Alberto Del Rio? Jest bardzo dużo wyjść z tej sytuacji więc zobaczymy wszystko z biegiem czasu. A co do sytuacji ze Stingiem to kurde ciekawa sprawa. Ja bym go chętnie zobaczył w WWE, ale tylko na WM? Trochę bez sensu, ale lepsze to niż nic. Choć wiek już swój ma i nie wiem czy da rade coś stworzyć Super, ale zobaczymy... WWE ma trochę na głowie spraw związanych z tą WM. Wszystko jeszcze nie pewno, przynajmniej tak wygląda ostatnim czasem czytając newsy. Szczerze? Nie wiem czy oni po prostu mają jeden scenariusz i jadą na jednej walce, ale i tak to już jest nudne... Ciekawe czy kiedyś to pokażą w TV, może na jakimś RAW? Nie widziałem RAW, a SD! też nie zamierzam sobie psuć więc spoilerów nie przeczytam :) Może zobaczę to galę pożegnalną dla Mistica o ile gdzieś złapię do niej linki. Ale jednak Mistico jest dużą stratą dla Lucha, szkoda że zniszczą jego postać w WWE... Bo tylko na tyle mi to wygląda. No Triple H może nas zaskoczyć, pomysł stypulacji ciekawy, ale czy dobry pomysł z tymi dwoma zawodnikami? No ale wtedy Sting... Chyba nie widzę innej roli Stinga na WM niż walka z Undertakerem na WM. Dobra to tyle z moje strony. Dzięki za newsy, długie, ciekawe i oby do kolejnych :D

dop Prototype: Mysterio to tylko plany chodzące po głowie writerów, więc żaden spoiler nie wchodzi tutaj w grę ;)

Nieeeeeee. Tylko nie znowu Ryjek z pasem. To już było. Po co znowu powtarzać te same błędy. Ten Dark Match Raw też dziwny. Po co po raz 5 robić identyczny mecz? Triple H vs Undertaker na Wrestlemani? Oby. To story mogło by być dobre, że niby chce pomścić Shawna i przechodzi na emeryturkę. To raczej oczywiste, że push dla Del Rio jest głównym powodem wzrostu sprzedaży.

Spoilery o Guest Hoście WM i 21.02

Ja piernicze WWE zmarało tak, że szkoda gadać. Pokazało twarz Takera =))takern.png Macie fotkę :D

The Rock has back! Niby wydawało się to niemożliwe a jednak. Jechał po Cenie, odwalił super speech. Rating Raw pewnie pójdzie w góóóórę.

Pas w rękach Reya wydaje się najbardziej oczywistym rozwiązaniem feudu Mysterio - Del Rio. Jednak nie wszystkie oczywiste rozwiązania są najlepsze i chyba WWE zdaje sobie z tego sprawę. Jak dla mnie tego typu opcja jest mało prawdopodobna, co nie zmienia faktu że jest realna.

Jeżeli chodzi o Zigglera to sytuacja wygląda zupełnie inaczej, ponieważ co do tego wrestlera mam ogromne nadzieje, głównie ze względu na to, że podobają mi się jego walki, a to mi wystarczy żeby przekonać się do niego. Jego umiejętności odbijają się jak w zwierciadle na drewnianym Edge'u... sorry, może jakiś fan się obrazić, ale jak dla mnie ten gość już w ogóle nie ma finezji i polotu. Cóż poradzić, nie jest może stary, ale młody też nie jest. Co mi się w tej sytuacji nie podoba? Przesadzone story z Vickie (tu już nawiązując do info w spoilerze nt. 600-nego SD):

Czy można bardziej zakpić z zawodnika niż przyznać mu pas bez walki. Moim zdaniem Ziggler zasługuje na coś konkretniejszego. Tego typu rozwiązania zostawiłbym zawodnikom o umiejętnościach/możliwościach Ceny (i tu znowu bez obrazy)

Biznes rządzi się swoimi prawami, na WM XXX pewnie będzie promowana WM XL ;)

Być może jako fan wrestlingu powinienem wstydzić się tego, że Sting nie odgrywa dla mnie znaczącej roli (obejrzałem ~3 walki z nim) to pojedynek z Hoganem ze Starrcade bodajże 1997 zapadł mi na długo w pamięci i często do niego wracałem. Szczególne wrażenie wywarło na mnie wejście "Żądła". Miło byłoby zobaczyć pojedynek Taker'a z jego WCW/TNA alter ego ;)

tym bardziej że sam Callaway przy Stingu wydaje się stosunkowo "młody"...

Apropos Guest Hosta

Jest radość, jak usłyszałem Rocka to miałem niekontrolowanego banana na twarzy. Dosyć niespodziewany powrót, jak sam twierdzi nie ma na celu reklamowania nowego filmu, nie wrócił dla pieniędzy, hmmm... taki ukłon w stronę publiczności, może brakowało mu już tej adrenaliny towarzyszącej występom w WWE... z pewnością lepszego Guest Hosta na WM'ce trudno sobie wymarzyć. Jestem happy :D:D:D

Nie oglądam Lucha Libre dlatego pewnie cieszę się z powodu przejścia do WWE tak wyśmienitego (jak sądzę po opisach) luchadora jakim jest Mistico. Federacja powinna zrobić ukłon w stronę utalentowanych zawodników, którzy swoimi występami są w stanie rozgrzać widownię, dlatego liczę, że jego gimmick i story będą ciekawe.

Hunter odkłada swój powrót na ostatnią chwilę... wbrew oczekiwaniom liczę na kontynuację feudu z Sheamusem, choć sam Triple H poważnie myśli o zakończeniu kariery.

To tyle odnośnie mojego komentarza, choć robię to rzadko, bo nie mam na to czasu to zauważyłem że Prototype zawsze staje na wysokości zadania :D w końcu się przełamałem :D dzięki i pozdro

przeciwko akcji WWE4Kids... bezdyskusyjnie i absolutnie!

Szczerze? Mnie się podoba ten pomysł, z wygraniem EC przez Reya, tak, wielu jest przeciwników, bo Mysterio miał pas, to już było itp., tylko, że zapewne na WrestleManii 27 w razie ewentualnego pojedynku z Alberto, Del Rio zdobędzie pas WH, przynajmniej takie moje zdanie, zapowiadano duży push dla niego, więc... byłby to dobry pomysł do realizacji, więc bardzo prawdopodobne, że ten plan wejdzie w życie, zresztą, już w niedługim czasie, sami się o tym przekonamy. No tak, ostatnio na każdej tygodniówce, mamy ich pojedynki, z których zwycięsko wychodzi Edge, czy to sędzią specjalnym jest Vicki, czy zbanowali jego Speara, czy rzeczywiście ten feud może zyskać w oczach widzów? No nie wiem, coś mi się zdaję, że to kiepski wybór, jak ostatnio widać Edge jeszcze trochę potrzyma swój pas. Bardzo dobrze, że FCW angażuje się w promo przyszłorocznej WM"ki 28, ciekawy jestem, jakie to gwiazdy sprowadzą dla wypromowania gali. No i co w końcu z tym Stingiem? Tyle było, że już ustalone z TNA, tu niby, że w WWE, sam chętnie bym go widział u Vince'a, tylko tak jak pisał Turek, jednorazowy występ na WM'ce, to raczej kiepska decyzja, lepiej jeśli po gali pokazywał się równie na tygodniówkach, bo inaczej w sumie to jednorazowy występ to... słabe by było :D (słabe w sensie tego całego szumu, sama walka na pewno byłaby czymś wielkim). DOnald Trump? A niech robią co mogą aby wypromować HoF. No tak, po cholerę tyle tych Dark Match'ów, nie mają już pomysłów? No zapewne, pożegnanie Mistico, będzie czymś wielkim, sam chętnie bym to obejrzał. No według mnie też jak najbardziej prawdopodobne, iż jeśli ktoś miałby pobić streak to zapewne Triple H. Super sprawa z tą stypulacją, może być genialna walka. HHH powoli zamierza zakończyć karierę czynnego wrestlera, z jednej strony szkoda, ale z drugiej sporo się napracował dla wrestlingu i WWE, więc czas teraz na odpoczynek od czynnego uczestnictwa. No nic dziwnego, że dla Alberto meksykanie wykupują bilety, w końcu to ich gwiazda w WWE. To teraz co nieco o spojlerach.

O the USOS, myślałem, że będzie rewanż na Khali'm za ostatnią porażkę, choleraa, nie wierzę, że Edge straci pas, na pewno będzie tu jakaś tajemnica i niespodzianka i go utrzyma, zapewne, będzie to mega wydarzenie na SD! Oglądnąłem dzisiaj RAW i byłem zdumiony, gdy zobaczyłem THE ROCKA1\!, taa pojechał po Cenie itp. ale najważniejsze, że się pokazał, genialnie, iż będzie prowadzącym WrestleManii. Całkiem fajne promo 600-nego odcinka SD!

Noo dzięki za super newsy, się opisałem :D, oby do kolejnych.

akerdrugi.png

Mam nadzieję że Rey nie dostanie pasa WHC. Oby WWE nie popełniło tego błędu. Zresztą wydaje mi się że wtedy Mysterio nie chciałby odebrać sobie tytułu na Wrestlemanii. Znamy Go już z takich akcji :roll:. No i oby tylko drugi news się sprawdził. Liczę na to że feud Dolpha z Edgem będzie kontynuowany. Trzecia osoba do feudu? Hmmm... Barrett, Christian? A może całkiem ktoś inny? Ciekawe co miałby robić Trump na WM'ce. Nie chcę snuć tu jakichkolwiek domysłów ponieważ zupełnie nic nie przychodzi mi na myśl. Ja zdecydowanie wolałbym zobaczyć walkę HHH vs Taker na Wrestlemanii, ale sprawa z tymi Stingami jeszcze do końca nie jest pewna, więc nic tak naprawdę nie wiadomo. No tak, w Meksyku WWE jest 3 razy popularniejsze niż w USA patrząc na ratingi, więc tygodniówki śmiało mogłyby się tam odbywać. Smackdown osiąga lepszą oglądalność od Raw, wiadomo z jakiego względu. Jeszcze jak teraz pojawi się Mistico, to wtedy dopiero będzie szał. Byłem pewien że CMLL znajdzie sobie zastępcę Mistico, ale nie spodziewałem się tego tak szybko. No zobaczymy jak sobie tam poradzi, ciekawe czy w ringu będzie tak wspaniały jak "oryginał".

Dzięki za newsy :).

Tak myslałem że Rey Mysterio może wygrać WHC, bo to byłby najbardziej sensowny feud na Wrestlemanie, bo w końcu pomiędzy Edgem i Albertem raczej cichutko, każdy zasadził sobie po finisherku na Raw i tyle. Były plany by doprowadzić do feudu na linii Rwy Mysterio vs Cody Rhodes, ale nie wiadomo którą opcje wybierze CT. Jeżeli Rey rzeczywiście wygrałby pas, to feud miedzy Zgglerem i Edgem rzeczywiście trwałby dalej, czyli do Wrestlemanii. To brzmi logicznie ale niezbyt cieszyłyby mnie takie rozwiązania. Jeżeli chcą legend to niech sprowadzą Scotta Halla, X-Packa, Macho mana i Ulimate Warriora i po krzyku, bo WWE oczywiście o nich zapomniało. Mogliby również ściągnąć Józka Bednarskiego, ale o Polakach nikt tam zbytnio nie myśli ;p Co w końcu będzie z tym Stingiem? Nie wiem ale myśle że nie za ciekawie.

Nie wieżę w to co widzę! To niemożliwe. Jeżeli to okaże się prawdą, to mam nadzieję że straci tytuł 2 dni później.

Mówiłem to nie raz, ale powiem ponownie. Plany wokół Triple h snuły się już na Summerslam i co? Możliwe że tak samo wróci na Wrestlemaniie jak wtedy. Już mnie zaczyna to wpieniać.

Na dzisiaj to tyle bo nie chce mi się rozpisywać ;p Elo

Bleee... Ryjek znów WHC ? NO! NO! Albo odniosę się do tego tak...

Chcę, żeby tylko to był jakiś nieudany pomysł Creative Teamu, bo chyba przestanę oglądać WWE... Nie podoba mi się też dalsze ciągnięcie feudu Edge - Ziggler... Feudowali miesiąc i im wystarczy tym bardziej, że jeśli Majsterio ma być WHC to tym bardziej nie wyjdzie to...

Fajnie jakby Sting walczył chociaż w jednej walce w WWE i do tego na WM'ce. Po kiego c***a 5 raz jest walka Cena & Orton vs Miz & Punk i sędzia specjalny Cole ? Bo ja naprawdę już nie wiem, a to jest debilny ruch ze strony Vinca.

Co do najbliższego SD :

WHAT ?! O ile wiem to Ziggler chyba nie zdobył pasa World Heavyweight ? Bo jestem trochę w tyle z WWE...

A teraz co do Guest hosta WM 27 :

IF YOU SMEELLLLLL WHAT THE ROCK IS COOOOKIN' ?!?! Oh yeah. Ja jak dowiedziałem się o tym, że to Rock byłem zdenerwowany, bo napisał to gość na innym forum, ale gdy obejrzałem na YT to prawie się popłakałem :D Mam nadzieję, że coś nawiąże do jakiegoś feudu i walki na WM'ce.

Znów ? Streak vs. Career ? Nie... Niby drugi raz z rzędu miałaby być walka w takiej stypulacji ? Nie podoba mi się to. Zgadzam się co do Triple'a. Ma już swoje lata, rodzinę i może się ustatkować jak Shawn. Ja mu pozwalam odejść :8

Nie wiem czy dobry jest pomysł brania jakiegoś gościa, który miałby grać kuzyna Mistico... To tak jak było z Juanem Ceną...

Na 600-tnym SD może być ciekawie.

Dzięki za newsy Pro.

Wątpię żeby Rey wygra pas na EC ale nie jestem wróżką :x , Więc to nie znaczy że nie ma szansy, ale to nie jest głupi pomysł z tym Alberto, ale ich feud już dawno się skończył. Potrójny feud, zaczyna mi się to podobać... ale zależy kto miałby być tą trzecią osobą. Tak samo było z Bookrem T też niby liche szanse że wstąpi do WWE , już prawie żadnych, a tu Booker T powrócił!!! Nie wiem czy tak sam będzie ze Stingiem, ale nie zakładam pochopnych decyzji, nie popełnie tego błędu co z Bookerem T. Wyniki Superstars Bez Komentarza... Dajcie już spokój z tymi pojedynkami to się robi nudne, ale chętnie bym taką walkę zobaczył...

Co do tego spoilera to szczerze nie chciałbym żeby Edge stracił pas bo nawet go lubię... A jeżeli tak to ciekawe jak to się stanie. Też bym go chciał jako heel'a :t_up: . HHH wracaj!!! I to jak najszybciej !!! To on może pokonać Undertakera Na WM'ce . Chciałbym zobaczyć Mistico w WWE i feud z Albertem !!! To było by coś! Newsy fajne, Nawet ich dużo . Good Job Prototype !!! 9/10 . :thumb:

1.jpg

Iluzja.....

Nie wiem czy dobry jest pomysł brania jakiegoś gościa, który miałby grać kuzyna Mistico

On nie gra kuzyna Mistico, on jest kuzynem Mistico. A to jest różnica. Jakby nie patrzeć Mistico można nazwać podróbą Santo więc jak na razie mi Magnus nie przeszkadza.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Nie wierze żeby WWE było tak durne żeby dać pas Rej'owi znowu... I to na WM'ke... Nie no to nie możliwe po prostu no i to najgłupszy pomysł jaki słyszałem od dawien dawna. Pozatym feud z Alberto już został zakończony, był nudny i wznawianie go samo w sobie byłoby idiotyczne. Nie wierze już w nic apropo Sting'a na w WWE. Przyznam że zwątpiłem w niego na początku z tymi filmikami i wogóle ale teraz mi głupio z tego powodu i wierze że to się nie stanie. Hmm nie wiem czy to dotyczące ten spoiler ze SD to rzeczywiście spoiler bo przecież zostało to zapowiedziane na Raw, Ale że w sumie jeszze cisza spoilerowa po Raw trwa więc niech będzie :P

Pozatym to i tak się nie stanie. Ceremonie na bank przerwię Long albo nowy GM SD którym pewnie będzie Striker bo zniknął od momentu ataku na Long'a. Ale raczej to będzie jeszcze Lonh bo Vickie oskarżyła Edga o ten atak więc trzeba to będzie sprostować. No i tyle będzie z całego nowego mistrza. Skończy się maks na kolejnej walce którą tym razem Edge szybko zakończy spearem już legalnym.

Streak vs Carrer 2 to super pomysł i po raz kolejny napiszę że jestem jak najbardziej za.

Ja piernicze WWE zmarało tak, że szkoda gadać. Pokazało twarz Takera

Nie wiem gdzie Ty tam widzisz twarz Undertaker'a... Widać tylko kapelusz, a jak dla mnie każda rzecz upewniająca nas że to Taker świadczy tylko o tym że to nie on a wielkaściema i prowokacja ze strony Triplaka. Pozatym zwróć uwagę na 27-28 sekunde filimiku od Pro. Widać tam charakterystyczny zarost HHH'a. Zresztą można to nawet porównać do jego zdjęcia trochę wyżej. Jak dla mnie to nie może być Taker bo nie robiliby takiej szopki wobec tego więc musi to być Hunter :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mysterio znowu jako WHC??W sumie czemu nie,jednak czy zdrowie mu na to pozwoli,ostatnio cały czas kontuzje a więc czas prędzej na emeryturę niż po WHC.Jednak gdyby miał już startować po ten pas to moim zdaniem ponawianie feudu z Albertem jest bez sensu.Ja bym na miejscu bookerów wyjął wreszcie jakieś talenty z FCW typu Black,Koslov i próbował ich wypromować w takim właśnie feudzie.Teraz czas coś powiedzieć o Mistico nieco dziwne jest że pożegnanie ma na house showle być może jego debiut zobaczymy 22??Oczywiście nie musi być on w tym filmiku ale debiut może mieć wyskakując nie wiadomo skąd i atakując na przykład Alberta.Jednak pożegnalna walka bardzo fajna i z chęcią bym ją obejrzał.Tak myślałem że ściągnięcie Mistico wiąże się z kupnem przez Meksykanów PPV WWE,muszę przyznać że WWE zrobiło dobry ruch tyle tylko by go nie zepsuli.Mają już w końcu trochę gwiazd lucha Epico i Hunico,Koslov teraz Mistico ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Dzięki za newsy :t_up:

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...