Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sexy Star - Biografia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na wstępie chciałem się usprawiedliwić ( wiem, że ta bio jest krótka, ale Sexy Star od niedawna zaczeła znaczyć coś więcej w Lucha libre)

Może być troche słabiej bo dawno nic nie pisałem

e510a8100816DI_WRESTLING_SEXY_p.jpg

Wstęp

Dulce Maria Garcia Rivas (urodzona 20 września 1982) jest meksykańską profesjonalną wrestlerką. Aktualnie pracuje dla Asistencia Asesoría y Administración (AAA) pod pseudonimem Sexy Star. Jest jedynym meksykańskim członkiem La Legion Extranjera płci żeńskiej. Wcześniej występowała jako Dulce Poly.Gdy dorastała trenowała boxing, kickboxing i Muay Thai, skończyła ona college - kierunek Communication Sciences (nie wiem co to jest za kierunek, ale coś z komunikacją) i pracowała w tej dziedzinie do póki nie została profesjonalną zapaśniczką.

Profesjonalna Kariera

Garcia zadebiutowała 29 sierpnia 2006, pod pseudonimem Dulce Poly, w Federacion Internacional de Lucha Libre (FILL). W FILL, często występowała ze swoim trenerem, Humerto Garzą, Jr. Razem zdobyli FILL Mixed Tag Team Championship. Zdobyła ona również FILL Women`s Championship 17 grudnia 2006, trzymała ten pas do 27 lutego 2007, gdy straciłą ten pas na rzecz La Bandidad.

Asistencia Asesoría y Administración (2007 do teraz)

Kilka tygodni po przegraniu FILL Women`s Championship, Garcia zadebiutowała w Asistencia Asesoria y Administracion (AAA), jako zamaskowana Sexy Star. Pierwszą walke w AAA , w której w drużynie z Billy`m Boyem, Octagoncito i Pimpinelą Escarlatą przegrała z Faby Apache, Gran Apache, Mini Chessmanem i Polvo de Estrellas. Po dołączeniu do AAA, trenowała pod okiem Abismo Negro i Gran Apache, który był głównym trenerem luchadorek w AAA. Sexy Star uczestniczyła w Reina de Reinas 2007. Dotrwała ona do finału, w którym wraz z Cinthią Moreno, Faby Apache i Rossy Moreno uległa Tiffany. Rok później znów wystąpiła w Reinda de Reinas, lecz przegrała w five way matchu z Mari Apache, w walce tej uczestniczyły również Chikayo Nagashima, Martha Villalobos i Sonoko Kato

U boku Billy Boy`a

Pierwszy angle dla Sexy Star w AAA rozpoczął się wiosną 2009, została ona wplątana w storyline, między Billy Boyem i Faby Apache (którzy są małżeństwem w prawdziwym życiu) w story była ona nowym obiektem uczuć Billy Boy`a, po tym gdy został on Rudo (heel). Gdy Aero Star, zaczął spotykać się z Faby, Billy`ego Boy`a nie interesowało to, gdyż znalazł on swoją nową nową miłość – Sexy Star, która również stałą się Rudo. Na tapingu 21 Marca 2010 Aero Star wszedł na ring i poprosił Gran Apache o zgodę, na bycie z Faby, co bardzo zdenerwowało Billy Boy`a, który wbiegł na ring i zaatakował Aero Stara. Co doprowadziło do Mixed Lucha de Apueta Steel Cage Matchu, między Sexy Star, Billy Boy`em, Faby Apache i Aero Star`em. Walka ta odbyła się na Verano de Escandalo 2009, na końcu walki w klatce zostali : Billy Boy i Faby Apache. Walkę tą wygrała Faby przypinając Billy`ego Boya. Po walce Faby Apache, świętowała ucinając włosy Billyego.

La Legión Extranjera

Po tej walce, storyline zmienił swój bieg i skupił się bardziej na rywalizacji Sexy Star i Faby Apache i odsunął na bok Billy Boy`a. Obie zmierzyły się w Tables Matchu o pas AAA Reina de Reinas, który miała Faby Apache, walka ta odbyła się na Heroes Inmortales III. Sexy Star wygrała tą walkę dzięki interwencji członkiń La Legión Extranjera – Jennifer Blade i Rain. Po zdobyciu pasa Sexy Star stała się jedyną Meksykańską członkinią La Legión Extranjera. Storyline między Sexy Star i Faby Apache toczył się do Guerrea de Titanes 2009, gdzie Sexy Star wygrała Lucha de Apuesta match z Faby Apache, dzięki dużej pomocy La Legion. Tej samej nocy Cinthia Moreno powróciła do AAA, stając po stronie Faby Apache. Oznaczało to starcie między przedstawicielkami La Legion - Sexy Star, Rain i Christina Von Eerie vs Cinthia Moreno, Faby i Mari Apache na 2010 Rey de Reyes, walkę tę dla swojej drużyny wygrała Cinthia Moreno przypinając Sexy Star. W wywiadzie po Rey de Reyes, Sexy Star zaczęła szydzić ze swoich rywalek , co doprowadziło do kolejnej walki tym razem na Triplemani XVIII, warunkiem tej walki było to, że przypięta osoba musiała być niewolnicą przeciwnej drużyny przez miesiąc. Na TripleMani wygrały kobiety z La Legion, przypięta została Mari Apache, między innymi przez nieuczciwego sędziego –Hijo de Tirantes`a.. Po walce Konnan, dał jej kilka obowiązków, które miała spełniać od zaraz, do jej obowiązków należało między innymi czyszczenie sztani La Legion, postanowienie to upłynęło 6 lipca 2010.14 lipca na Verano de Escandalo, Sexy Star przegrała swój pas na rzecz Mari Apache.
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rocky1674304328

1

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

• Hayabusa1674326013

1

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Biografia wyśmienita! Mogłeś tylko więcej zdjęć dać, na przykład jako Dulce Poly(bez maski wtedy występowała). Poza tym jest bardzo fajnie, przejrzyście i ciekawie, choć pisałeś lepsze. :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

No ładnie że jak już skupiasz się tak na tym Lucha Libre to wybierasz z pośród tych zawodników kogoś kto ma najciekawszą Biografię. No i wybrałeś ładny przypadek świata Lucha. Mowa oczywiście o Sexy Star. Musze przyznać że tą biografię także przeczytałem całą i jestem mile zaskoczony. Ale buuu. Nie podoba mi się jedna rzecz. Otóż szczególnie w dziale o AAA za dużo nazwisk i szczegółów. Wiem że mało jest o niej wiadomości, ale niepotrzebne takie ciekawostki. Te twoje biografie są chyba po to aby forum poznało kto to jest, a nie pogłębiało swoją wiedzę, choć są na forum osoby które znają się na rzeczy. Kurde, zaczęła tak niedawno a już jest wielką postacią w Lucha. Szkoda że właśnie w Lucha jest mało kobiet bo ma widowni nam piękności nie brakuje. No zaliczasz tutaj kolejną ciekawą biografię i czekam aż twój login zmieni kolor :lol

Prosisz nikt nie komentuję to będziesz musiał się zadowolić moim komentarzem. Jak zwykle fajnie opisałeś, dowiedziałem się wielu rzeczy nawet w tak krótkim tekście o których nie wiedziałem. Ciekawie to podzieliłeś mało zdjęć, a szkoda mogłeś też jakieś linki z YT zapodać, ale może następnym razem, Dzięki :)

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Biografia jak zawsze dobra.Nie wiedziałem że Sexy Star występowała bez maski wcześniej.Trzeba przyznać że ładna to jest ;).Ogólnie Sexy Star bardzo lubię i cieszę się że przeszła do CMLL gdzie dostani dobry push i moim zdaniem pokręci się koło pasa.Dzięki za biografie :t_up:

#SmartFanZone
  • 1 miesiąc temu...

Nie interesowałem się Sexy Star ale chętnie sobie poczytałem i trochę rozjaśniło mi czemu ona stała się taka znana. Wszystko ładnie opisane, może krótko ale na temat. Biografia jak najbardziej. Dzięki wielkie.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Zapomniałem skomentować tej biografii :P , a więc teraz mogę powiedzieć , że wiem wszystko o Sexy Star ;) ciekawy przebieg kariery , dosyć krótki , ale napewno zauważalny oby jak najwięcej sukcesów jeszcze osiągnęła , bardzo dobra biografia :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Nie interesuje się Lucha , ale przeczytałem biografie i także nie wiedziałem że występowała bez maski. Biografia jak zwykle dobra i gratuluje ci , Życzę Moderatora ! 5/6

1.jpg

Iluzja.....