Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bourne powraca, NXT 5, Jericho, Wywiad HHH, TNA...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

evan-bourne.jpg

:arrow: Evan Bourne za pośrednictwem Twitter'a poinformował że powróci na ringu WWE za jakieś 4-6 tygodnie. Według Evan'a jest dużo szumu wśród CT bo Cena widzie w Bourn'ie dużo potencjał. Może to oznaczyć jakiś poważny push zaraz po powrocie.

:arrow: Niestety, WWE planuje już 5 edycje NXT. Choć program to nie wypadł to WWE uważa że 5 edycja może być bardzo ciekawa, bo w niej miałby by wystąpić dzieci dawnych gwiazd WWF, a mieli by to być m.in Brett i Ted DiBiase, Richie i Ricky Steamboat, Bo i Mike Rotundo. Mentorami zawodników byli by ich ojcowie.

:arrow: Gala WWE Superstars z 10 lutego osiągnęła rating 0,65. Show oglądało 605,000 widzów.

:arrow: WWE planuje Heel Turn dla Kelly Kelly. Miałby być dalej prowadzony program Kelly z Drew McIntyre, to miało doprowadzić do ich bliższej relacji i dzięki temu Kelly miałaby przejść domniemany Heel Turn.

roos.png

:arrow: Jim Ross ponownie odniósł się na swoim twitter'ze o przewidywanym występie Stinga na WM'ce. Ross uważa że Promo, które pojawia się od pewnego czasu na RAW nie dotyczy Stinga tylko Taker'a. Ross również nie rozumie fanów, którzy na zagranicznych piszą że jeśli to nie będzie Sting to zbojkotują Wrestlemanie.

:arrow: Z okazji sześćsetnego epizodu SD, władze WWE przygotowały specjalny Main Event. A będzie to 6-man Tag-Team Match.

John Cena, Randy Orton, Rey Mysterio, Edge, John Morrison i R-Truth

vs

CM Punk, Kane, King Sheamus, Dolph Ziggler, Wade Barrett i Drew McIntyre

:arrow: Triple H dał wywiad dla IGN:

"Plotki są takie, że wrócę na WM. Takie są plotki. Jednak wrócę wcześniej niż później"

O powrocie Booker T i Nash'a.

"Myślę że żaden z nich nie będzie pracował przez cały czas, ale to niezła rzecz dla fanów. Jeśli jesteś nim od piętnastu czy więcej lat i nagle wychodzi Diesel, przypomina ci się młodość. Obaj dalej są wyrazistymi postaciami, więc jest to całkiem miłe dla fanów, którzy, myślę że nie chcą oglądać ich dzień w dzień ale gdyby pojawiali się co jakiś czas byliby mile połechtani".

:arrow: A oto, jak prezentują się statystyki za ostatni kwartał 2010 roku, jeśli chodzi o ilość wykupień PPV:

-2009 Hell in a Cell - 283,000

-2010 Hell in a Cell - 210,000

-2009 Bragging Rights - 181,000

-2010 Bragging Rights - 137,000

-2009 Survivor Series - 235,000

-2010 Survivor Series - 244,000

-2009 TLC - 228,000

-2010 TLC - 195,000

Co daje łącznie:

2009 - 927,000

2010 - 786,000

:arrow: TNA pożegnało się z Chelsea. Natomiast cały czas nieznany jest status Desmond'a Wolf'e. Problemem jest jego stan zdrowia. Podobno to był też powód dla którego nie dostał się do WWE.

Chris_Jericho.jpg

:arrow: Chris Jericho dał wywiad dla jednej z gazet w którym powiedział:

"Zawodnicy TNA po 10 latach mają kompleks niższości. Więc czy jest sens, zawodnicy by pracowali najlepiej muszą sobie powiedzieć że pracują dla najlepszej federacji wrestlingowej"

:arrow: Czwartkowy TNA Impact zanotował rating 1.20 i jest to spadek o 0.11 w stosunku do poprzedniego tygodnia.

:arrow: Hulk Hogan ma pojawić się na tapingach 24 lutego. Emisja nagrań z tego dnia odbędzie się trzeciego marca.

:arrow: Na czwartkowym iMPACT! pojawiła się znowu postać Suicide. W rolę zamaskowanego wrestlera wciela się nie kto inny jak The Fallen Angel Christopher Daniels.

:arrow: Matt Hardy oficjalnie potwierdził że jego dziewczyną jest Reby Sky.

Reby%20Sky.jpg

Grubszemu Hardy'emu się po szczęściło

:arrow: 10 lutego swoje czterdzieste urodziny obchodziła Tara.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kazek

1

• Turej

1

• Mr. Underson

1

• geoorge1000

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ile jeszcze nam Evan będzie kazał czekać na jego powrót... No ale nie zapominajmy że WWE ma coś dla niego Ekstra i ciekawe co to. Może push? Nie może tylko na pewno, ale jestem pewien na jaki pas? US? IC? Innego wyjścia nie widzę, ale lepsze to niż nic, bo Evan chyba jeszcze nigdy żadnego pasa w WWE nie posiadał. Co?! 5 Sezon NXT?! No nie no... Już miałem nadzieję że to skończą a tu dalej ten szajs. NXT z udziałem synów i ich ojców? No może jednak to cos podwyższy poziom NXT, ale i tak nie spodziewam się niczego więcej niż można było zobaczyć w poprzednich sezonach. Jedynie 1 i trochę 2 sezonu był ciekawy ale kolejne to już klapa. Hmmm... Kelly jako Heel. Coś mi się to nie widzi. Kelly chyba nie grała nigdy roli heela w WWE, chyba że się mylę. Nie wiem jak to wypadnie, ale poeksperymentować można, dlaczego nie. No kurde ta swoją wypowiedzią Triple H dał do myślenia. Przypomina mi to: "Być albo nie być? Oto jest pytanie." No zobaczymy co z tego wyniknie, ale jestem niemal pewien że na WM go zobaczymy. A to zdanie mówi że powróci przed Wrestlemanią. No chyba nam laska na kaskę poleciała. Mam tutaj na myśli laskę o Matt'a. Chyba nie zobaczyła w nim piękna matki natury, choć kto tam wie. Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Cena nie jest odkrywczy mówiąc że Evan Bourne ma potencjał. Przecież wszyscy doskonale widzimy jak świetnym jest wrestlerem, jak wielkie robi widowisko i jak świetnie wykonuje swoje akcje. MAm nadzieję że WWE to doceni. Fajnie byłoby widzieć walkę Daniel Bryan vs. Evan Bourne na tegorocznej Wrestlemanii ;p. Następnie może jakiś title shot na pas WWE. Niech WWe sobie robi piątą edycję NXT, niewiele mnie to obchodzi, oglądałem tylko pierwszą i drugą edycję, a potem to juz miałem całe to NXT głęboko gdzieś. Ciekawy jestem tego programu dla McInyre'a i Kelly Kelly/ Może to wyjść całkiem nieźle. Nie mogę się doczekać tego sześćsetnego odc. SmackDown!. Ten tag team match to wysmienity pomysł, w reszcie walk pewnie będą dominować chłopaki z The Corre. Jak już mówiłem Triple h niech mniej gada a więcej trenuje żeby wcześniej wrócić, bo już mi działa na nerwy. Nie dziwię się że ilość wykupień PPV maleje, bo jest coraz więcej innych możliwości oglądania gal WWE na żywo bez konieczności korzystania z usługi PPV. Krzyś Jerycho ma rację, ale skoro jest taki mądry to niech wróci do , jak on to ujął "najlepszej federacj wrestlingowej". Matt ma taką dziewczynę? No cóż, przecież to dzięki niemu IMPACT osiąga wysokie ratingi xdd. Oczywiście żartuję. Dzięki za newsy.

Cena ma wielką racje że Bourn ma wielki potencjał, z resztą to widać w jego walkach. Ten zawodnik naprawdę zasługuje na push. Jedyna różnica między tym sezonem a drugim sezonem jest taka, że w drugim trenerami były gwiazdy a nie ich ojcowie :applause: . Rating Superstars niezły ale mógł by być wyższy :| .

Jakoś nie wyobrażam sobie Kelly Kelly w postaci Heela , ale to nie znaczy że nie chciał bym jej w tej postaci zobaczyć :) . Ross ma rację To Undertaker , i ja również nie rozumiem takich ludzi, Co nie znaczy że nie chciał bym zobaczyć go na WM'ce , Jeżeli to jednak Sting to fajnie, jeżeli Undertaker Nie będe rozczarowany . Bardzo fajna może być ta walka, Faces vs Heels :t_up: Jestem ciekaw wyniku. Chodź mogli by zmienić tę walkę na Six Man Tag Elimination .

To może oznaczać tylko jedno, The Game Powraca!!! Może a EC, Nie wiem,ale to może oznaczać tylko jedno, że w każdej chwili możemy się go spodziewać :D . RACJA!! (co do deasel'a). Jest strata ale niewiele jeżeli chodzi o te sumy :P . RÓWNIEŻ RACJA!! Rating TNA Trzyma Poziom jest spadek ale niewielki :t_up: .

CO ONA W NIM WIDZI!!! Nie rozumiem, Ale głupi ma zawsze szczęście =)) . Newsy spoko 8/10 :t_up::t_up::t_up:

1.jpg

Iluzja.....

Szkoda że jeszcze musimy do powrotu Evana czekać 4-6 tygodni bo by już go znowu popatrzył w ringu i na ten jego AirBourne :D .A z tym co Cena powiedział że Evan ma potencjał to się zgadzam w 100% i powinien dostać push na US albo zdobyć walizkę na WM w MitB bo zasłużył :P .No jak zobaczyłem że będzie 5 edycja NXT to wolałbym żeby jej nie było bo tylko z tych zawodników co brali już udział WWE robiło błaznów ale spodobał mi się pomysł jako by mentorami zawodników 5 edycji NXT byli by ojcowie zawodników.WWE Superstars jak zawsze powiem po raz 1000 bardzo słabe :D .No wydaje mi się że Kelly Kelly w roli heela się by nie sprawdziła ale można poeksperymentować jak powiedział wcześniej Turek ale co do bliższej relacji Kelly z McIntyrem to coś mi się nie widzi Amerykanka ze Szkotem xD:D nie no żart zobaczymy jak to z nimi dalej będzie a myślałem że z nimi już koniec bo ostatnio nic się nie działo wokół nich razem żadnego story a ni nic.Co do tego co powiedział JR to też już nie wierze jako by Sting miał być tym gościem z filmu teraz tylko do głowy przychodzi mi Taker.No nie mogę już się doczekać sześćsetnego odcinaka SD no i tego meczu bo ta walka wydaje się że będzie świetna i coś mi się wydaje że nikt nie wygra tylko będzie dyskwalifikacja.No dobrze że potwierdził sam Triple H że wróci do ringu WWE jeszcze przed WM bo się już zanim tęskniłem :) .No rating Impact! trochę spad ale to nic bo i tak jest większy niż taki np.Superstars.No poszczęściło się grubaskowi i to bardzo bo widać po tym zdjęciu że jest świetną laską i to bardzo a jeszcze zobaczyłem jej zdjęcia na Google to wogule :shock: jak ona może być z taki grubaskiem tego nie wiem.

Dzięki za newsy :)

Już czekam na powrót Evana, tym bardziej dlatego że mówi się o wielkim pushu dla Niego. Ciekawe tylko na jaki On push może liczyć :thinking: . Poczekamy ten miesiąc lub nieco dłużej i wtedy się dowiemy. Jak tak bardzo chcą to niech robią ten piąty sezon NXT. Ja i tak go nie będę oglądał... Może i rzeczywiście patrząc na skład zawodników oraz mentorów będzie zapowiadało się ciekawie, ale nic z tego według mnie nie wyjdzie. A może legendy ze swoimi dziećmi będą latać z beczkami i przechodzić tor przeszkód? Czyli WWE nie chce turnu Drewa, tylko Kelly. Ciekawe co z tego wyjdzie i zobaczymy czy Kelly sprawdzi się w roli heela. W każdym razie na Smackdown przyda się kolejny heel wśród div bo w zasadzie ze "złych" mamy tam tylko team LayCool. Dziwne jest to że Ross mówi otwarcie iż Undertaker powróci 21.02.2011. Czyżby Jim znów studził przypuszczenia fanów dla większego zaskoczenia? Statystyki WWE za ostatni kwartał są kiepskie w porównaniu do 2009 roku. Ciekawe czy da to do myślenia Vince'owi. Laska Matta niezła, pewnie poleciała na winogrona.

Dzięki za newsy :).

No mógłby już Bourne wrócić, a co do tego pushu to skończy się maks na US. Ciekawie by było gdyby Bryan utrzymał pas a Evan wrócił jako heel, i na WM'ce ich walka ale z drugiej strony chciałbym żeby Bryan jak najszybciej stracił pas bo jest tragicznym mistrzem. Nie wyobrażam sobie zupełnie Kelly jako heel'a. Moim zdaniem nie podoła temu zadaniu, jest za słabą aktorką a teraz w sumie nie musi grać, jest po prostu słodką blndyneczką czyli sobą. Już zdecydowanie lepszym wyjściem byłby faceturn Drew bo wydaje mi się że on akurat by się sprawdził i w takiej roli. Yhhh ludzie wymyślili sobie plotke o tym Stingu i teraz się będą obrażać na WWE że ich wymysł się nie potwierdzi, gdzie tu logika... Specjalny ME jest mało specjalny i będzie słaby, nie lubie takich walk bo nic z nich nie wynika, jest zamieszanie i są nudne.

Bardzo dobrze że Bourne powraca mam nadzieję że dostanie od CT duży push, co do heel turn kelly kelly nie wydaje mi się żeby był to dobry pomysł ale pewnie tak się stanie. Szkoda, że w wwe nie zadebiutuje Sting chciałoby się go zobaczyć przed końcem kariery w ringu world wrestling entertainment.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...