Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Agains All Odds 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

37184451712723064921.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Munio

2

• TadziuU

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybieram Samoe Joe. Z niewielu walk, które obejrzałem, pod względem akcji ta najbardziej mi się przypodobała. Jedynie większy podsmak miał Main Event. Samoa jak na swoje ostatnie miesiące w federacji pokazał się z naprawdę dobrej strony. Myślę, że nie łatwo było mu utrzymać tempo The Pope, ale jak można było jednak zauważył dał radę. Dodatkowo podobała mi się jego postawa podczas segmentów na iMPACT'ach przed galą, więc tym bardziej przechyla to mój głos na jego stronę.

Tutaj to już w ogóle nie mam faworyta. Można się zastanawiac nad Anglem za najlepszą walkę gali i chyba zakończenie kariery (ciekawe czy tym razem naprawde wątpie), nad Jarrett'em za zwycięstwo najlepszej walki, nad RVD bo dał rade ze spaślakiem zrobić całkiem dobry mecz, no nad Hardym za odzyskaniem pasa czy nawet nad Bully Ray'em za tą dramatyczną końcówke. Hmmm bardzo ciężko wybrac tego jednego najlepszego... Zastanawiam się jeszcze bardzo powaznie nad Hernandez'em, wrócił walnął fajny speach i rozwalił Morgana. No ale dobra to trochę za mało więc głosuje na Rob Van Dam. Trzeba było się napewno mega wysilić żeby ze spaślaka wycisnąć tak przyzwoita walkę.

• Urządzenie:  iPhone

Nie wiedziałem na kogo zagłosowac. Miałem dwie opcję głos na Kurta, ablo na Samoe Joe. Ale mój głos leci na Kurta Angela. Po 1 wykręcił fajną walkę z Jarretem, ale przegrał przez roll up(żenada). Po 2 pokazał nam, że jest w formie i zasługuje nadal na ME. Kurt potwierdza, że nadal ma umiejętności które są bardzo dobre. I dlatego właśnie leci głos na niego.

37184451712723064921.png

Według mnie najlepszym wrestlerem tej gali PPV był zdecydowanie Jeff Hardy. A dlaczego? Po pierwsze zdobył ponownie pas TNA WHC. A po drugie, stworzył razem z Andersonem ciekawą walkę, trzeba przyznać najlepszą na tym PPV i to w większości (oczywiście według mnie) ta walka posiadała wyższy poziom niż pozostałe na Agains All Odds.

Zagłosuję na Jeffa Hardego. Odzyskał pas World Heavyweight Championa i stworzył niezły ladder match z Andersonem. Coś mi śmierdziało tym ,że nie zmienili pasu na stary ale i tak wątpiłem czy w tak krótkim odstępie czasu Hardy znów odzyska pas. A jednak wygrał i zobaczymy co będzie dalej.

Mój głos zdecydowanie na Jeffa Hardego. Jeff odzyskał pas, dodatkowo wykręcił świetną walkę wraz z Mr. Andersonem. Mam nadzieję, że jego pozycja jako champ będzie nadal umacniana, a storyline zostanie dalej ciekawie poprowadzony...

Wy sobie chyba żartujecie. Jedyną osobą, która godna jest tego by o niej napsać jest - Kurt Angle. Dziękuje Ci chłopie, że jeszcze tam jesteś, bo gdyby nie Ty to bym z tą federacją 'zerwał' w pizdu. Nie mam nic więcej do powiedzenia, zrobił najlepszą walkę na gali.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Ja bym tu wyróżnił dwie osoby. Pierwsza to Matt Hardy, czemu? Za niezłą walkę z RVD, przyznam, że udało się im wykręcić niezłą walkę. Druga osoba to oczywiście jego brat. Jeff Hardy, zdziwiło mnie to, że zdobył pas, zdziwiło ale jednocześnie ucieszyło, bo lubię na niego patrzeć i słuchać jego gadek z pasem na ramieniu. Do tego stworzył dobry ladder match, więc czego chcieć więcej. Brat, bratowi nie równy, więc głos oddaje na młodszego brtata, czyli Jeff Hardy.

Zapraszam dalej do głosowania!

:)

ahfo.png

luba_049.png

Ja zagłosuje na Jeffa Hardego moim zdaniem to on był najlepszy wrestlerem na tym PPV.Odzyskał pas World Heavyweight Champion co było zaskoczeniem.Stworzył świetna walkę z Andersonem w ladder matchu.

No więc Jeff Hardy! Świetna walka z Kennedy'm, wygral ją i pokazal, że jest prawdziwym mistrzem. Tak w sumie na tej gali nie bylo jeszcze jakiejś super postaci, no może fajna walka jeszcze RVD i Matta oraz Jeffa z Kurtem, a po za tym to jescze Kennedy trzymał poziom, a reszte raczej ciezko by bylo wybrac. Znów Jeff i tak pewnie będzie jeszcze przez jakiś czas ...

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Również stawiam na Jeffa Hardego stworzył on z Andersonem świetną walkę i ponownie zdobył pas TNA WHC . Brawo Jeff!!!!

1.jpg

Iluzja.....

Głosowanie zakończone i oto rezultat:

1. Jeff Hardy

2. Kurt Angle

3. Samoa Joe & Rob Van Dam

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...