Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoilery na WM, Następca Mistico, Wywiady...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wyjątkowo jednorazowo niusy za fana, Dziki Turek za niusa. :)

WWE

wm28logo.jpg

:arrow: News dnia specjalnym gościem na WM będzie nie kto inny jak: ( Raczej się nie myle )

- THE ROCK is cooking! Jednak oficjalnie dowiemy się tego, kiedy gość ( The Rock ) pojawi się Anaheim na RAW.

:arrow: Spoiler dotyczący WrestleManii, Elimination Chamber i dwójki komentatorów WWE RAW.

Na Elimination Chamber, Cole znowu doprowadza do tego, że Lawler nie zdobywa pas, Jerry się denerwuję i zaczyna się między nimi feud prowadzący do meczu na WM27. Ponadto Cole od pewnego czasu trenuje w FCW.

:arrow: Triple H wrócił do treningów.

:arrow: Ziggler IMO, że nie jest mistrzem WHC, za takowego się uważa. :|

:arrow: WWE Hall Of Fame nie będzie emitowane w TV.

:arrow: Triple H mówi o swojej pracy z Vincem i filmach WWE więcej: http://www.huffingtonpost.com/jon-chatt ... 21713.html

:arrow: To drugi wywiad tym razem z Kelly Kelly o jej karierze w WWE: http://www.miamiherald.com/2011/02/12/2 ... amily.html

:arrow: Diesel pojawił się w Monday Night Mayhem.

:arrow: Coraz więcej mówi się o sporym pushu dla Skip'a. Skip jest strasznie ceniony przez Vince'a ( Znów koks ) i w najbliższym czasie ma zostać wrzucony do main eventu i być wyprodukowanym na drugiego obok Ceny baby face'a w federacji.

:arrow:

TNA

:arrow: Oficjalna karta na PPV TNA Against All Odds ( Czy jakoś tak ) :

TNA World Heavyweight Championship: Ladder Match:

Mr. Anderson © vs Jeff Hardy

Jeff Jarrett vs Kurt Angle

Street Fight:

Bully Ray vs Brother Devon

Matt Hardy vs Rob Van Dam

"Pope" D'Angelo Dinero vs Samoa Joe

# 1 Contendership na TNA X Division Championship:

Buck Max vs Jeremy Buck vs Robbie E

Beer Money & Scott Steiner vs Terry Rob, Gunner & Murphy

TNA Knockouts Championship: Last Knockout Standing:

Madison Rayne © vs. Mickie James

INNE

:arrow: Brat Dolpha Zigglera, Ryan Nemeth zdobył wolne OVW Southern Tag Team Championship wraz ze swoim tag team partnerem Peredyse.

segunda02.jpg

:arrow: W CMLL jest już zastępca dla Mistico mowa o Magnusie ( Pan po lewej ) a to próbka jego umiejętności:

:arrow: Córka Eddiego Guerrero debiutowała w ringu oczywiście w FCW! A oto notka Vickie z twittera na temat występu jej córki:

Last night while watching my daughter wrestle..I saw Eddie"s walk and his eyes shine thru my daughter...I'm blessed.
( Myślę, że nie wymaga tłumaczenia. )

P.S Mało, ale tylko tyle znalazłem. :(

----------------------

Wpadki Audycyjne #4 - viewtopic.php?f=323&p=222167#p222167

WCE CrashDay #10 - viewtopic.php?f=236&t=30100

WCE Real Talk Show #4 - viewtopic.php?f=235&p=222155#p222155

Elimination Chamber - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=319&p=221253#p221253

TNA PPV Against All Odds - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=320&p=222020#p222020

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Turej

1

• Housse

1

• Hayabusa1674326013

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Obiecałem, że skomentuję, a jak wiecie ja obietnice dotrzymuję :D HHH wrócił do treningów i to jest fajna wiadomość. Mam nadzieje, że szybko wróci i będzie show. No i HoF nie będzie w TV to jest porażka. Myślałem, że Vincowi bardzo zależy na kasie, ale teraz widzę, że nie tak bardzo. Chyba, że będzie tam coś aż tak ciekawego, że zostawią to na WM. Wywiady fajne i szkoda tej słodkiej Kelly Kelly. Dolph Ziggler ma brata :shock: No patrz nie wiedziałem..

Rock będzie na WM. WOW! Już się nie mogę doczekać. Byłoby jeszcze lepiej jakby z kimś walczył. Ale to są takie moje marzesiska. Matko Lawer vs Cole na WM. Gorzej już chyba być nie może. Komentator vs Komentator. I to jest całe WWE. Tylko tam się pomyliłeś powinno być WM 27, a nie WM 28. :D

Zacznę od tego co nie jest w spoilerze. Zacznę od HHH. No to ładnie że powrócił nam Hunter do treningów, ale chyba do jego powrotu jeszcze trochę czasu pozostało. Ej, no ile my już go nie widzimy? Od Extreme Rules? Chyba, jak się nie mylę, wiec czas jego powrotu już dawno powinien nastąpić. Czekamy... Co?! HoF nie będzie emitowane w TV? Takie wydarzenie, miedzy innymi do HoF wchodzi HBK a oni tego w TV nie pokażą? No to że rok temu Telekamer w TV nie było to przeżyłem ale HoF?! Mam nadzieję że ściągnąć HoF będzie można :) No ja to tam nie wiem co Pan McMahon widzi w tym Skipie, ale Jasiu tez od razu nie był twarzą WWE. Pożyjemy, zobaczymy. A co do podróbki Mistica strasznie mi się ten pomysł nie podoba.Trudno CMLL straciło takiego świetnego zawodnika, ale chyba nikt nie będzie w stanie zastąpić Mistcia... No to ja sobie skomentuje w jednym spoilerze o WM i EC :D

No nie spodziewałem się ani tego wydarzenia na EC, ani kto ma być gospodarzem specjalnym na WM. Ale może zaczniemy chronologicznie. Zacznę od Elimination Chamber. Kolejny świetny pomysł ze strony WWE. Ale tego że Cole trenuje w FCW też mnie zdziwiło. Ciekawe co z tego wyjdzie, mam nadzieję że będziemy mogli go zobaczyć a akcji jako wrestler a nie tylko sędzia. Ale przejdźmy do WM... THE ROCK!!! Spodziewałem się, ale jednak ta wiadomość mnie zszokowała. Tylko czekać na Raw...

Dzięki za newsy i komentować wpadki!!! :D

,,A co do podróbki Mistica strasznie mi się ten pomysł nie podoba.Trudno CMLL straciło takiego świetnego zawodnika, ale chyba nikt nie będzie w stanie zastąpić Mistcia''

Jeśli nie podoba Cie się Magnus bo jest podróbą Mistico to nie powinien podobać Ci się Mistico bo jest podróbą el Santo ... Dziś pewnie WarriorsX2000 wrzuci gale z jego udziałem tj. z 11 Lutego więc zobaczę czy chłopak daje radę. Co do tego że nikt nie zastąpi Mistico ... a kim on w ogóle był ? Przecież jest tyle młodszych i lepszych od niego. Jako przykłady mogę podać Sombre czy Mascara Dorada. Poza tym płaczecie nad tym że Mistico poszedł do WWE jakbyście oglądali CMLL. Dla mnie strata jest ale nie duża(można powiedzieć że żadna), nie ma nikogo takiego na świecie kogo nie dało by się zastąpić. Poza tym Magnus jest kuzynem Mistico :). Z ocenami Magnusa poczekajmy, zobaczymy parę gal z jego udziałem i wtedy dopiero będziemy mogli go ocenić. Nie patrze na niego jako podróbę Mistico, gimmick świętego świetnie się sprzedaje w Meksyku. Coś jak gimmick Rey'a Misterio Jr. wśród dzieci w Stanach. Więc taki ruch był raczej nieunikniony. Pozdrawiam! Newsy nawet fajne!

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Bardzo dobrze, że HHH wraca do treningów, liczę na w miarę możliwy szybki powrót na ring. Info o Zigglerze pozostawię prawie bez komentarza, przegrywa na tygodniówkach z Edgem, to się mu pomieszało w głowie :D. Eee... to ciekawy jestem po co ta promocja, wiele nowych sław, jak HBK i nie będzie w TV? Żeeeenua. Skip jednak dostanie duży push, ale mnie on nie pasuje, ale skoro Vince go tak ceni to cóż. Hah, ja też nie wiedziałem, że Ziggler ma brata, to ci nowinka.

Nie spodziewałem się, ale bardzo dobrze, że The Rock pojawi się na WM'ce, w TNA się coś zmieniło, bo chyba nie ma żadnych zmian w karcie, woow, no to się szykuje, nie wiedziałem, że Cole coś trenuje, może być ciekawie i to bardzo.

Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Triple h wraca na Summerslam, Triple h wraca po supershow'le, Triple h wraca na Survivor Series, Triple h wraca na Royal rumble, Triple h wraca do treningów itd. Ile jeszcze dłużej musimy czekać?! Jak wielokrotnie zaznaczalem jestem fanem Huntera, a nie moge go oglądać na żywo od kwietnia 2010. Chcę go w końcu zobaczyć, a nie słuchać, że wkrótce powróci. Co do spojlerów

OOOOOOhhh yea Do you smell what the rock is cooking babe?! Co za świetna wiadomość, lepiej być nie mogło. A co do walki Cole vs. Lawler to przecież było wiadome ;p

. Jak dla mnie przed Sheffieldem jeszcze długa droga do sukcesu i nie powinien na razie dostawać za dużego pushu. Żeby stać sie lubianym przynajmniej przeze mnie powinien na razie powalczyc z wreslerami pokroju Kozlova czy Regala i stopniowo wspinać sie po drabinie i osiągnąć sukces. Nie od razu przecież Kraków zbudowano. Na dzisiaj to tyle bo dzisiaj nie chce mi sie myslec ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...