Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Logo WM 28, Sting, filmy SCSA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: 21.02.2011 – To już najpewniej data powrotu Undertakera do WWE. Nie wiadomo jednak jak potoczą się losy Deadaman’a, bo Sting podobno nie miał kontaktów z federacją w sprawie kontraktu. O nim (Stingu) trochę niżej.

:arrow: Edge zarzadał walki z Christianem na WM’ce 27! Pomysl jednak został szybko odrzucany przez federację, a Edge jako, że to może być jego ostatni rok w tym biznesie chciał walki z bratem, jednak to nie znalazło uznania w oczach władz. Jednak jeśli nie teraz to kiedy?

:arrow: Oto plany na nowe filmy ze Stone Coldem. 26 Kwietnia ma zostać wydany film pt.: „Knockout”, SCSA ma zagrać emerytowanego boksera. Ma wziąć udział wraz z zawodnikiem MMA – Keith’em Jardine’em w filmie „Hangar 14”.

WrestleMania_XXVII.jpg

:arrow: Na forum można było już się zapoznać z plakatem na WM’ke XXVII. Ten plakat u góry, to pewnie ku zdziwieniu wielu najprawdopodobniej nie był to fake i będzie to oficjalny plakat na największa galę roku.

:arrow: No to jak mieliśmy plakat na WM’ke 27, to teraz oficjalne logo na Wrestlemanie’ę XXVIII (w spoilerze.)

wm28logo.jpg

:arrow: Dolph Ziggler był obecny podczas meczu NBA – Cleveland Cavaliers vs Detroit Pistons.

78066317.jpg

:arrow: U góry okładka DVD WWE o D Generation X, które nosi nazwe: "DX: One Last Stand"

:arrow: W Marcu Dark Match Main Event’ami na Smackdown ma być walka pomiędzy Edge’m, Rey’em Mysterio i Big Show’em kontra Alberto Del Rio i The Corre.

:arrow: Ostatnio trochę ucichła sprawa Awesome Kong. Nie było jej na RR, a teraz mówi się, że zmieniono dla niej plany z ochroniazra LayCool na przejście na Raw, a tam na feud z mistrzynią div - Eve Torres.

:arrow: Cody Rhodes miał rozpocząć feud z Rey'em Mysterio, ale zarząd nadal rozwaza jego udział w walkach o pas IC. Kiedyś mówiono o alberto Del Rio, co było idiotyczne, dlatego teraz w to miejsce może wejść Cosy.

wwe-smackdown-hd.png

:arrow: Smackdown w następnym tygodniu będzie galą tego brandu numer 600! Odbedzie się ona w San Diego w Kalifornii.

:arrow: Obecnie na galę o której mowa zapowiadany jest Dark Match Main Event, a ma to być 12 Man Tag Team Match w składach: John Cena, Rey Mysterio, Randy Orton, Edge, John Morrison & R-Truth vs Kane, CM Punk, King Sheamus, Dolph Ziggler, Drew McIntyre & Wade Barrett!

:arrow: Podobno na ostatnich nagraniach Impactu Dixie Carter ruszała sprawę X-Division. Rozmawiała ona z zawodnikami i mówiła im, że likwidacja to tylko plotki, a ona sama niedługo zacznie bardziej zajmować się X-Division.

:arrow: Miało być cos o Stingu, to będzie. Podobno zniknięcie jego profilu ze strony TNA może być tylko chwilowe. Mówi się, że zawodnik już od dwóch tygodni negocjuje nowy kontrakt z federacją i ich stosunki są bardzo dobre, więc nie wykluczone, że niedługo znów zobaczymy The Icona w federacji Dixie Carter.

:arrow: Tara kończy dzisiaj 40 Lat! Wszystkiego Najlepszego!

:arrow: MVP potwierdził, że w maju będzie występował w NJPW.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Turej

1

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

21.02.2011 - najpewniej będzie to Undertaker bądź Triple H. Nie obstawiam już Stinga, bo pewnie powróci do TNA, a jeszcze czytałem gdzieś o tym filmiku i było tam coś takiego, że tytuł nosi nazwę "He's Coming Back" a jak wiadomo Sting nigdy w WWE nie był. O bardzo bym chciał zobaczyć taką walkę na WM'ce, hmmm... Edge dalej próbuje wyłudzić lepszy kontrakt, czy naprawdę szykuje się do odejścia? Jeśli to drugie, to taka walka byłaby mile widziana. Mam nadzieję, że tak jak pisał Prototype na SB, to jest plakat promujący, a nie oficjalny, bo w takim wypadku to kompletna klapa.

Eee nie podoba mi się to logo, brzydkie takie, to chyba też kolejny fake ;d

Dolp Ziggler na NBA? Nie wiedziałem, że jest fanem kosza, no ale cóż :D. Natomiast okładka "DX: One Last Stand" wygląda bardzo dobrze, jest pomysłowa i dobrze wykonana. Noo szykuje się w marcu niezły Dark Match, Rey&Show pewnie będą chcieli się odegrać na The Corre, więc może być ciekawie. No tak ostatnio prawie nic nowego nie słychać o Awesome Kong, tyle o niej mówiono, że będzie na RR i wmiesza się w pojedynek Div, a to miała być na gali po RR i jak na razie ani widu ani słychu, zobaczymy jak to z nią będzie. Cody Rhodes jest zdecydowanie lepszym pretendentem do pasa IC od Del Rio, ale sam oczekiwałem tego feudu, ja jednak myślę, iż pozostaną w pierwotnym planie czyli feud Dashinga z Reyem. Woow to już 600 gala SD!, świetnie, a i Main Event na Dark Matchu będzie zapewne genialny. Ciekawe, czy Dixie rzeczywiście zrobi coś w kierunku X-Division, bo za bardzo ją zaniedbała. Tak jak wcześniej pisałem, Sting zapewne powróci do TNA i tyle będzie z tych plotek o The Icon w WWE. Wszystkiego najlepszego dla Tary. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

No a jednak była nadzieja że Sting zawita nam w WWE i będziemy mogli zobaczyć ciekawy pojedynek na Wrestlemanii z Undertakerem a tu klapa. No szkoda że WWE nie chce dać takiej szansy Edge'owi... Ja bym z chęcią zobaczył walkę Edge vs CHristian na WM, nie musi być o pas, no ale cóż. Ciekawe czy w ogóle Christian pojawi się na WM, ale mam nadzieję że tak. No kurde ten plakat nie jest w sumie tagi zły, ale WWE mogłoby się bardziej postarać. No szkoda, ale i tak mają lepszych grafików od tych w TNA =)) A co do samego loga od WM 28 to tez jakoś nie zaskakuje, ale takie ma nowoczesne kształty. Podsumowując plakaty i loga mogą być :) No kurde już myślałem że świat zapomniał o Awesome Kong. Ale dobrze że o niej wspominasz. No jak widać WWE lubi zmieniać plany. Ja bym ją jednak wolał widywać jako ochroniarz LayCool, bo te pomysły od WWE niekiedy potrafią załamać, ale niektóre są świetnymi rozwiązaniami. No feud Cody i Rey, nie wiem czy byłoby to ciekawe, czy nudne, ale spróbować zawsze można, co nie? Ciekawe czy to dojdzie w końcu do skutku. No w końcu Rey go "oszpecił" więc ma się o co Cody "mścić" No ciekawe czy z tej okazji znów zmienią logo SD! I ciekawe co wymyślą na to SD! Oby coś ciekawego. Tara wszystkiego naj!!! No i MVP zawita nam w Japonii. Ciekawe jak mu to wypadnie :5 Dziękuję za newsy i oby do kolejnych :)

Bardzo cieszę sie z powodu powrotu deadmana, gdyz juz powaznie niepokoilem sie z powodu mozliwosci ze nie pojawi się na wuemce co byłoby tragedią. Mam nadzieję ze ta data bedzie rowniez zwiazana z powrotem hhh. Jeżeli chodzi o plany Edga, to ja mialem takie same ;p Chodzi mi o to ze mialem nadzieje ze Chrisitan wygra Royal Rumble match i bedzie walczyl na wuemce z Edgem, a kiedy wygral Del Rio to chciałem aby odbył sie Triple Threat Match. Niestety jak widac nici z tego. Plakat Wrestlemanii 27 calkiem fajny, lecz obawiam sie że sama gala nie bedzie taka fajna :| Pożyjemy zobaczymy. Podoba mi się logo Wrestlemanii 28, gdyż jest oryginalne, a loga ostatnich wrestlemanii były prawie identyczne. Okładka płyty DX calkiem fajna. Problem e tym ze troche przy dużo tych DVD z Degeneratami w roli głównej, może by tak zrobić DVD o polakach w WWE ;p. Niedopomyślenia jest ze taka walka jest dark matchem. Szkoda. Na dzisiaj to tyle ode mnie.

Nic nie jest pewne póki się nie wydarzy, jak na moje specjalnie rozgłosili ploty że to na bank Taker żeby wywołaś jeszcze większe zdziwienie gdy zgasną światła, pojawi się osoba w płaszczu i kapelusze ale pod kapeluszem będzie się kryć Triplak a nie deadman. No ja bym chętnie zobaczył feud Edga z Christianem ale pod warunkiem że Christian będzie heel'em. No i najlepiej jaby toczył się o pas bo to by raczej była gwarancja że feud będzie dobry, w innym przypadku mogą to skopać. No ale jak powiedziałeś, nie teraz to kiedy a teraz się nie zanosi. Jeżeli ten plakat jest naprawde prawdziwy to powiem że będę w szoku. To byłby najsłabszy plakat od conajmniej ponad roku i to jeszcze na WM'ke. Feud Kong z Eve byłby słaby i było by to nieporównywalnie gorsze niż story z LayCool. Codiego nie chce przy pasie żadnym widzieć, przynajmniej w obecnym gimmnicku. Jak pojawi się teraz w masce i z nowym gimmnickiem po tym złamanym nosie to moooże. No już jakiś czas Dixie mówi o tym x- division, ale ja w to cały czas wierze, w końcu z jakiegoś powodu przenieśli na lipiec z marce ppv kojarzące się własnie z x diviosn (zapraszam do mini dyskusji na ten temat). Hmmm Tara chyba jest najstarszą kobietą w Mainstreamia, i to tak pożądnie najstarszą że ona i długo długo nic.

No i najprawdopodobniej nie zobaczymy Stinga w WWE dnia 21.02.2011 a szkoda bo chciałbym zobaczyć jego feud z Takerem no i wydaje się że Sting podpisze kontrakt z TNA a dnia 21.02.2011 wróci chyba Undertakera ale nie skreślajmy jeszcze HHH no i jeszcze jakieś 10% ma Sting na przyjście do WWE ale moim zdaniem powróci Taker ale do dnia 21.02.2011 jest jeszcze 10 dni wszystko się jeszcze może zdarzyć.Szkoda że nie dadzą Edge'owi walki na WM z Christian bo walka na pewno była by bardzo dobra ale mam nadzieje że walka pomiędzy nimi będzie za rok na WM jeśli Edge nie zakończy kariery.Myślę że plakat jest jeszcze nie oficjalny ale nie jest tragiczny a ni dobry można powiedzieć że nawet ale jeśli by został taki plakat to myślę że zmienią Mysterio a dali by za niego Del Rio ale mam nadzieje że to nie jest oficjalny plakat WM.Logo na następną WM za bardzo nie przypada mi do gustu ale można przeżyć :D .Okładka "DX: One Last Stand" moim zdaniem bardzo dobra.No Dark Match zapowiada się bardzo dobrze tylko zauważyłem że w walce będzie dwóch zawodników z The Corre bo jest Del Rio a nie jest napisane że to Hadnicap match myślę że będzie to Barrett i Ezikiel ale może być to i Hadnicap match.Myślałem już że zapomnieli o Awesome Kong ale znowu coś WWE zaczyna dla niej ale mi się nie podoba feud z Eve o pas bo jak dla mnie to za wcześnie jak dla niej na pas Divas wolałbym ją widzieć w fedzie z Beth albo jako ochroniarz LayCool.Na pewno Cody był by lepszym pretendentem do pas IC niż Del Rio ale wolałbym Codego widzieć w feudzi z Mysterio anie z Kofim o pas IC.No ten drugi Dark Match jest świetny szkoda że to będzie tylko dark match a nienormalny mecz żebyśmy zobaczyli wielka szkoda :( zobaczyłem że wszyscy zawodnicy którzy będą brali udział w tym dark matchu to zawodnicy którzy będą walczyli w EC matchu.No zobaczymy czy Dixie Carter coś zrobi z Dixie Carter bo narazie zaniedbywała.Wszystkiego najlepszego Tara!!!

Dzięki za newsy :)

Obraz filmiku na pewno pasuje najbardziej do Taker'a choć do końca miałem nadzieję, że będzie to Sting. Za pewne gdyby nie było spekulacji o zatrudnieniu Stinga przez WWE od razu wiadome byłoby, że gość na filmiku to Taker. Może właśnie dlatego pojawiały się głosy o zatrudnieniu Stinga i była to zasłona dymna. Fajnie byłoby zobaczyć walkę Edge vs Christian na WM'ce. Szkoda, że do niej nie dojdzie. Plakat na WM'kę bardzo słaby. Mogliby się bardziej wykazać. Ale i tak gniecie plakaty TNA :lol Fedu Rhodes'a z Mysterio mógłby być nawet ciekawy, ale feud Cody'ego o pas IC byłby lepszym rozwiązaniem, jeśli oczywiście zdobyłby pas. Ciekawe czy bookerzy przygotują coś specjalnego na 600-ne SD!. Dzięki za newsy :)

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...