Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sting, Wrestlemania w Miami, rating RAW, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Rating Raw - - > 3.3 - Jest to spadek w porównaniu z poprzednim tygodniem, gdzie rating osiągnął aż 3.5. Tak czy siak, w porównaniu z ubiegłymi miesiącami, gdzie oglądalność sięgała góra 3.1, nie jest to słaby wynik.

:arrow: Nie są to całkowicie potwierdzone federacje, ale Steve Borden prawdopodobnie nie dołączy w najbliższym czasie do federacji Total Nonstop Action Wrestlin. Kontrakt Stinga wygasł wraz z końcem roku 2010, ale federacja nadal prowadziła z zawodnikiem rozmowy dotyczące jego powrotu w 2011. Najprawdopodobniej Dixie Carter nie udało się namówić Stinga do pozostania w federacji, gdyż został on usunięty z rosteru na http://www.tnawrestling.com. Nie oznacza to jedna, że Borden musi pojawić się w WWE. Możliwe też, że Pani Carter nadal będzie próbowała sprowadzić go do siebie (wszystko tylko nie kurnik :roll: ).

:arrow: Ci co widzieli Raw wiedzą, iż na początku gali po ośmiu miesiącach powrócił Mr.McMahon. Vince zapowiedział, że na przyszłym Raw poznamy Guest Hosta Wrestlemanii. Podobno nikt nie ma pojęcia o kogo chodzi, a Chairman trzyma to w tajemnicy, ale patrząc po jego twarzy podczas tego przemówienia - jak to nie będzie Bieber, może być grubo. Vince McMahon był podobno niesamowicie zdenerwowany po tym, jak pubczliność prawie nie zareagowała na to, iż za tydzień pojawi się specjalny gość, a jeszcze bardziej zdenerwował się po pomyłce R-Trutha, który pomylił miasto w którym się znajdują. Szykuje się jobberka dla Trutha (Hell Yeah!). Cena w ostatnim segmencie poprawił Trutha, mówiąc że wczoraj nieźle się bawili po zwycięstwie Packersów i zapomniał, ze nie są już w Green Bay.

:arrow: To już potwierdzone - Wrestlemania XXVIII odbędzie się w Miami, a dokładnie na Sun Life Stadium. Stadion nie wygląda na jakiś sczególnie ogromny, ale z moich informacji wynika, że może pomieścić nawet 75 tys. osób. Oprócz tego trzeba podkreślić, iż stadion ten nie ma żadnego dachu, więc czeka nas Wrestlemania na świeżym powietrzu (Jak podczas gali z 2008 roku na przykład). Niemalże pewnym wydaje się więc, że do gali sław w przyszłym roku wprowadzony zostanie The Rock, gdyż Miami to jego rodzinne miasto. Oto link do jednego ze zdjęć stadionu w Miami - http://miamibeachadvisor.com/wp-content/uploads/sun-life-stadium.jpg.

:arrow: Goldust był obecny na backstage podczas ostatniego Raw, jednak jego powrót planowany jest dopiero za kilka miesięcy.

:arrow: Były Criuseweight Champion Nunzio, sędziował pojedynek między Zackiem Ryderem i Percy Watsonem, który był dark matchem podczas ostatniego RAW.

:arrow: Triple H już trenuje przed powrotem na ring WWE. Jak wiemy, ma on powrócić w jakiś spektakularny sposób, ale nastąpi to z pewnością przed tegoroczną Wrestlemanią. Wątpliwe jednak, by miał on coś wspólnego z filmikami wyświetlanymi na ostatnich galach Raw.

:arrow:Zawodnicy Green Bay Packers Donald Driver, Graham Harrell, Donald Lee, Brandon Jackson, Scott Wells, Chris Campbell, Tom Crabtree i Curtis Young byli obecni na tapingu Smackdown.

:arrow:Wczoraj swoje 39 urodziny obchodził były mistrz WCW i WWE - The Big Show. Najlepszego!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Mr. Underson

1

• Brem

1

• Housse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

O Stingu już nie będę pisać długo bo wiele razy się wypowiadałem. Albo niech wraca do TNA, albo niech sobie da spokój, byle nie WWE, to zniszczy jego reputacje. Ogólnie zauważyłem że na McMahon'a była bardzo mała reakcja publiki jak i na jego słowa. Jak powiedział Sebu, jeśli to nie będzie Bieber, może to być ktoś ciekawy. Heh no R-Tuth rzeczywiście palnął mega gafę. Cole to jeszcze nagłośnił strasznie, nie jestem pewien czy potrzebnie. Cena próbował to naprostować, na pewno w jakimś stopniu mu się udało ale co się stało to się nie odstanie. HHH już trenuje więc pewnie niedługo go zobaczymy. Moim zdaniem pojawi się tego 21, to jedyna sensowna i pasująca do wszystkiego opcja. No jedyne co może tu nie pasować to fakt co z Sheamus'em.

Rating RAW trochę spadł, ale cóż, nadal utrzymuje się na świetnym poziomie. No tak zapewne Sting nie powróci do TNA , ja natomiast bardzo liczą, iż dołączy do WWE. Nie, no ludzie, bez przesady z tym Biebierem :D. No stadion niezły, sporo widzów zasiądzie na WM,ce, IMO dobry wybór miasta. No, Nunzio jak widać nadal sędziuje, zobaczymy, czy w najbliższym czasie będzie robił coś innego. Świetnie, że HHH już trenuje, mam nadzieję, iż powróci jak najszybciej. Packersi obecni na SD!, no cóż, gwiazdy WWE były na ich meczu, więc się jakoś chłopaki odwdzięczyli. Big Show ma już 39 lat? Naajlepszego dla Show'a. Dzisiaj jakoś skromnie to skomentowałem, ale cóż. Dzięki za newsy.

akerdrugi.png

Witam ;p. Zacznijmy od początku. Na Rating Raw nie ma co narzekac, poniewaz i tak jest ponad normą, myśle że do Wrestlemanii będzie rosnąć coraz bardziej, no a potem tzw. krach. Tak czułem że plotki odnośnie Stinga w WWE są fałszywe, ale bądź co bądź cieszyłem się że istnieje pożliwość jego walki na Wuemce. Niech ten McMahon tak nie płacze, gdyż sam został przyjęty na Raw z aplauzem, a został wygwizdany bo orzekł że nazwisko Guest Hosta Wrestlemanii zostanie podane za tydzień. R-Truth nie powinien pozwalać sobie na takie pomysłki i tu Vincowi sie nie dziie. W końcu to największa federacja Wrestlingu na świecie, musi być jakiś poziom, a to było żałosne... Dobre wieści odnośnie Wm 28 ;p;p a Niedowno właśnie miałem rozkmine gdzie sie odbedzie, nie musialem dlugo czekac na odp. ;p. Hunter, gdzie jesteś? Niecierpliwie czekam na jego powrót od Summerslam, a tu ni widu ni slychu, nie macie pojęcia jak sie zawiodlem gdy na RR z numerem 3 wszedl Kane a nie Tryplak. Ahhh mam nadzieje że jego powrót rzeczywiście będzie spektakularny i nie odbędzie sie na hosue show'ie jak to można było przeczytać we wczesniejszych newsach. Póki co pozostaje mi tylko zgadywać kiedy wróci. Licze że 21 lutego będzie dniem powrotu nie tylko jednego wrestlera ;p Dzieki za newsy.

Rating Raw trochę spad od poprzedniego tygodnia ale to nic i tak te ratingi raw są dobre tylko czekać aż będą coraz większe bo już coraz bliżej WM.No i następne plotki związane ze Stingiem wolał bym go zobaczyć w WWE ale niech robi co chce :D .Tylko żeby nie był to Biebier wole każdego innego tylko żeby nie on.No R-Truth musiał i to bardzo zabalować jeśli nie wiedział gdzie jest.Co do Goldust to mi obojętne czy niedługo wróci czy później czy wogule i tak nic nie robił w WWE.Niech już tego Nunzio wezmą jako sędziego na Raw albo SD albo na tym i na tym i niech sędziuje normalne mecze a nie tylko dark matche bo już sędziuje takie walki chyba od 2 miesięcy,to samo z Percym Watsonem tylko w dark matchech walczy.Fajnie że Triple H już trenuje i już niedługo wróci do ringu no i może to on jest z tego filmiku i wróci 21.2.2011 ale moim zdaniem to nie on będzie ale może to i on pożyjemy do 21 to zobaczymy :P ale niech jak najszybciej wraca do WWE.Najlepszego Show!!!.Dzisiaj mało tych newsów ale i tak spoko.

Dzięki za newsy :)

No Ratingi Raw ostatnim czasem są wysokie, mimo ze był ten spadek. No oby tak dalej... Ciekawe czym to jest spowodowane? Matt'a Hardy'go w WWE już przecież nie ma, więc nie rozumiem dlaczego taki wysoki rating =)) No kurde, to Wrestlemania 28 sobie fajne miejsce znalazła... A myślałem że będzie w Torronto, bo coś Edge o tym wspominał i że właśnie tam chciał zakończyć swoją karierę ale chyba mu się to nie uda. No trudno, ale jakaś nadzieja jest, że jakaś gala PPV będzie w Torronto i Edge sobie opuści WWE, czego oczywiście NIE CHCE!!! No tylko czekać, czekać na Goldusta bo ciekawy jestem czy coś się wydarzy, czy po prostu powróci jobbujący w WWE Jobber? No to zajefajnie że Triple H zawita na 100% w czasie WM i że będziemy go mogli zobaczyć w akcji na najważniejszej gali roku na WrestleManii. No spóźnione ale zawsze coś... Big Show - NAJLEPSZEGO!!! Dzięki za newsy, trochę krótkie ale oby do kolejnych :lol

Ratingi są wysokie bo Jerry The King został chyba głównym ME =)) ,ze Stingiem jest ciekawostka,ale wydaje mi się że TNA coś planuje i że wyrzucenie go z listy jest spowodowane tym żeby zrobić zaskoczenie dla fanów jak się Borden pojawi...no ale wszystko wyjdzie w praniu.Powrót Triple HHH na WM..miałem nadzieje że wcześniej wróci bo na rawie pojedynek nexus cena co raz gorszy,że już nie wspomne o ostatniej wpadce CM Punka który śmiał się gdy z uderzenia i niezdążył przed kamerą na czas sprzedać bólu :x

Ratingi ostatnio trochę wzrosły i bardzo mnie to cieszy, bo im więcej tym lepiej ;D. Szanownemy panu Vincentowi prawie wyskoczyła żyłka, a tu jeszcze ten Truth. Dał"ciała" łagodnie mówiąc. No ale teraz troche po jobbuje to się nauczy xD Wiadomo już też że nie wygra EC, lecz to było do przewidzenia ;D. A więc What's Up ? ... Stadion fajny, duży przede wszystkim. Mam nadzieje że The Rock dołączy tam do Hall of Fame. Dobrze że Triplak już trenuje, mam nadzieje że jak powróci to coś konkretnego zaprezentuje, a za niedługo zakończy kariere .... No i spóźnione życzenia dla Show'a. ;D

2wptncg.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...