Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przeciwnik Takera, 21.02.11, Flair operowany, plany CT inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

sting3.jpg

:arrow: Profil Stinga został oficjalnie usunięty z rosteru oficjalnej strony TNA. Nie wiadomo jednak, co dalej. Jednak jak widać potwierdza się, że myśli Dixie na temat TNA Hall Of Fame zagasają, ponieważ poza Stingerem nie było osób, które zasłużyły na to miano.

:arrow: Creative Team nawiedziły kolejne myśli. Tym razem chodzi o rozpad kolejnego po Cryme Tyme oraz Hard Dinasty tag teamie. Mianowicie mam na myśli The USOS. Mówi się, że to dla tej właśnie sytuacji CT szykuje teraz program. Jak wiemy Tamina już jest trochę odłamana, więc droga trudna nie jest.

:arrow: Jeśli ktoś nie chce, to niech nie otwiera spoilera. Można czekać na niespodzianke, ale zaraz i tak wielu się podnieci informacją co kryło się pod tajemniczą datą 21.02.11 i kto był tajemniczą osobą w filmiku.

Jest to The Undertaker! Jak widać na Stinga jeszcze za wcześnie, ale kto wie...

:arrow: A propo powyższego newsa. Jim Ross napisał na swoim blogu, że 'walka Sting vs Taker na WM 27 jest prawdopodobna, niczym znalezienie igły w stogu siana'. Pozostaje pare opcji jak Kane, czy Triple H, ale jak wiadomo to nie to samo. Istnieje też prawdopodobieństwo, że Jim ma zatajać tą informację i specjalnie tak nastawia fanów.

:arrow: Ostatnio jeden z pracowników Wrestling Observer stwierdził na antenie, że Sting pomimo odejścia z TNA nie ma większych kontaktów z WWE. Co więcej mówi się, że 51 letni wrestler myśli aby otworzyć akademię wrestlingu i nie brać już czynnego udziału w tym biznesie.

:arrow: Ostatnio odstawiony na niewidoczny plan - Finlay, został oficjalnie pracownikiem backstage. Jego kontrakt z WWE został zmieniony i będzie on teraz pomagał w nagrywaniu SmackDown!. Mówi się również, iż miałby trenować i promować wrestlerów z rozwojówki - FCW.

zcntplnkjrme.jpg

:arrow: Creative Team myśli nad 'podrasowaniem' postaci Beth Phoenix. Nie dosyć, że mogłaby w tym pomóc Awesome Kong, to na dodatek wrestlerka ma otrzymać naprawdę spory push i program. Po cichu istnieją spekulacje na temat częstszych pobytów na Raw, z racji obecnej tam mistrzyni - Eve.

:arrow: W czasie Monday Night Raw, CM Punk doznał złamania nosa. Kontuzja nie okazała się na szczęście na tyle poważna. Wrestler w Dark Matchu wraz z The Mizem przegrał z Johnem Ceną i Randym Ortonem. Oczywiście sędzią specjalnym był... Michael Cole!

:arrow: Evan Bourne nie jasno dał do zrozumienia, że mimo chęci nie był w stanie być na żywo podczas UFC 126. Wrestler sądził, że dostanie gdzieś bilet mimo tego, iż owe były wyprzedane. Tak więc można sądzić, że nie udało mu się być na gali.

:arrow: Oczywiście Matt Hardy nie mógł sobie odpuścić reakcji na temat ostatniego wysokiego ratingu iMPACT!'a. Przypomnę, że osiągnął on wynik 1.31, a oto co powyżej wymieniony powiedział:

'Na pewno tak wysoki rating i moje pojawienie się w federacji to nie przypadek. Dixie Carter jest winna mi i mojemu bratu Jeffowi podziękowania za ten fakt.'

877ce6fc1a2b0c1e40af933b7df4618b_jpg_350x500_q85.jpg

:arrow: Na temat walki Undertakera na Wrestlemanii wypowiedział się również Wade Barrett. W jednym z udzielanych przez niego wywiadów stwierdził, iż nie ma szans, jakoby to on miałby być przeciwnikiem Phenoma na najważniejszej gali w roku. Powiedział, że 'to jeszcze nie ta pora'.

:arrow: Jutro Ric Flair przejdzie operację ramienia. Jak wiemy owej doznał podczas tourne TNA po Wielkiej Bryatanii, a konkretnie podczas show w Machesterze.

:arrow: TNA dostało ostatnio pare kuszących ofert od producentów. Pierwszą jest wytwórnia filmów, która byłaby zainteresowana skręcaniem płyt DVD oraz innymi przedsięwzięciami. Druga sprawa tyczy się nowej gry, która miałby być obsługiwana na iPodach i iPhone'ach.

stolat.gif

:arrow: I na koniec chciałbym życzyć Rejdenowi wszystkiego najlepszego! Szczęścia, pieniędzy, ustatkowania w życiu, pociesznej miłości, ale przede wszystkim zdrowia, bo to ono jest najważniejsze, 200 lat!

Zapraszam również do komentowania, ósmej już audycji BGZ:

viewtopic.php?p=221622#p221622
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rejden

1

• Turej

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Dziękuję bardzo za życzenia :) :****

Żeby nie robić spamu to skomentuje :)

21.02.11

kurcze szkoda, że to tylko Taker naprawdę myślałem, że jest szansa na pojawienie się Stinga, ale to może być też jedna wielka ściema i tak na prawdę Sting pojawi się 21 :thinking:

Rozdzielenie braci Uso to słaby pomysł, bo jako tag team mogli coś osiągnąć, a tak to pewnie będą się podkładać w walkach pomysł ich rozdzielenia jest do dupy :)

Oby JR kłamał, bo walka Taker vs Sting przyciągnęła by wielu fanów WCW jak i starych fanów WWF pozostaje tylko czekać :P

Push dla Beth według mnie nie zasługuje Beth mało co występuje z mikrofonem, a w ringu też nie wymiata push powinno dostać Lay Cool a Beth co najwyżej feud z nimi :P

Oby złamanie nie przeszkodziło Punkowi w dalszych występach, bo była by lipa :P

Fat Hardy -.- dał by sobie spokój już z wrestlingiem i dał sobie odpocząć i kibicom, bo to jest żałosne -.-

Dobrze, że jednak nie dojdzie do walki Wade vs Taker, bo to może być ostatnia WM'ka Takera, a danie mu walki z Barrettem było by zmarnowanie na tej WM'ce Taker musi walczyć z kimś ze starej ekipy, może wielki powrót Jericho :roll:

Niusy oczywiście pierwsza klasa (bo to w końcu Protek) i jeszcze raz dzięki za życzenia :)

No w sumie racja że być za wcześnie dla TNA na tworzenie HoF bo nie ma w sumie wielkich emerytowanych gwiazd ale z drugiej strony jeżeli tego nie zrobi może dojśc do sytuacji że wszyscy starsi będa na koniec przechodzić a w większości wracać do WWE by wlasnie dołączyć do HoF. Razem z rozbiciem Uso'a niech pozbędą się pasów Tag Team bo to już bez sensu. Ostatni istniejący TT WWE. I co oni pozatym mieliby robić w pojedynkę? Podzielą losy Cryme Time i Hartów i to w najlepszym wypadku bo niedośc że ich się nie da rozróżnić to jeszcze obaj sa nijacy i nie mają za grosz charyzmy. Więc jeżeli się rozpadną pewnie przez chwilkę pofeudują i nie będą już potrzebni. Co do osoby z filimiku to skąd te informacje? :P

Pewnie po filmiku z Raw wszędzie ludzie się porozpisywali że to na bank Taker ale ja w to i tak wątpie, to by było za proste. To musi być HHH! :P

Dobrze, niech Sting nic nie kombinuję z WWE i niech tak zostanie. To najlepsze co może zrobić. Żeby Beth miała feudować z Eve musiałaby przejść turn co byłoby dobrym rozwiązaniem tylko co wtedy z Kong. Dalej nie rozumiem po co dali Eve ten pas. Było wyraźnie widać jak Punkowio poszedł nos i wydaje mi się że w pewnym momencie był bardzo wkurzoiny na Ortona naprawde co pokazał. Najważniejsze że to nic poważnego. Najlepiej niech teraz idzie do Vinca żeby cofnęli Ortonowi push... Dzięki za newsy, niestety spora ich część powtarza się z zeszłych dni :P

No co może oznaczać usunięcie profilu Stinga z TNA? No że chyba już powiązany z tą federacją nie jest związany lub powiązano go z inną, WWE? Oby... No coś WWE ostatnio nie lubi Teamów. Każdy powoli jest rozwalany, ale czy Usos są gotowi na karierę w pojedynkę? No nie wiem... Niech WWE dobrze tą decyzję przemyśli.

No trudno... Szkoda że to nie zapowiedź Stinga, mówi się trudno.

No może coś już WWE naszykowało na WM z Underatakerem tylko nie chce nikomu ujawniać żeby to nie wyszło na jaw i to ma być wielką niespodzianką. Tak ja to widzę i mam nadzieję że to będzie olbrzymia niespodzianka. No teraz według mnie jest 20% że Sting zawita w WWE, co mnie bardzo nie cieszy. No jak słyszeliście na RR jak była pioseneczka Hornswoggle to sobie chyba Stiker walną "Finlay?!" A tutaj na liliput wyskoczył :lol No więc Finley i ring = Nieeee :D No kurde muszę zobaczyć RAW, bo jeszcze nie oglądałem. Ciekawe jak wyglądała sytuacja złamania nosa. Myślę że nie będzie miał Punk jakiejś większej przerwy w walce w ringu :) Matt Hardy = ZAMKNIJ JUŻ TEN RYJEK, BO MNIE DENERWUJESZ! :) Dzięki za newsy które były długie oraz interesujące. Oby kolejne także posiadały te cechy :5

Ja osobiście jestem przekonany że Sting pojawi się w WWE, dlatego też myślę że usunięcie Jego profilu z rosteru to pierwszy krok w stronę federacji Vince'a.

Taker oczywiście pojawi się na tym Raw na 99%, ale nie zmienia to faktu, iż myślę że Sting również tego samego dnia zjawi się w czerwonym brandzie.

Uważam że WWE również dało znać Ross'owi, by ten pisał na Twitterze odpowiednie notki, więc to jest tylko według mnie zniechęcenie fanów, a potem będzie wielkie zaskoczenie. Mogę się oczywiście mylić, ale nie wydaje mi się. Co do rozdzielenia braci Usos mam mieszane uczucia. Z jednej strony jako tag team są nudni, nic nie pokazują i nic wokół nich się nie dzieje. Z drugiej strony jeśli znów kolejny team miał ze sobą toczyć feud, a potem koniec, to ja dziękuję. Niech WWE robi co chce, byle mądrze. Moje słowa się potwierdziły. Mówiłem kiedyś że Finlay nie został całkowicie zwolniony z WWE, tylko teraz zajmie się jakimiś sprawami na backstage. No i proszę, został producentem SD. Push dla Beth oczywiście jak najbardziej mile widziany. Ta pani szczególnie zasługuje na wyróżnienie, więc niech WWE ja dobrze wykorzysta. Dobrze że kontuzja Punka nie jest poważna. Złamanie nosa raczej za bardzo w występach mu nie przeszkodzi. Oczywiście że rating ostatniego Impacta to zasługa Matta, szczególnie że pokazał się na zaledwie kilka minut i nie odegrał niemal żadnej roli. Pozdrawiamy Cię grubasku :waving: .

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...