Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto okaże się tajemniczym wrestlerem z filmiku?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Większość fanów wrestlingu na całym świecie nurtuje pytanie - Kto jest zawodnikiem w płaszczu, z którym zostały wyemitowane filmiki na RAW i datą 21.2.2011. Jest wiele możliwości:

Sting - na samą myśl o jego debiucie w WWE dostaję gęsiej skórki. Sting był jedyną chyba osobą, która po wykupieniu WCW wyparła się pójścia do WWE. Czy teraz jednak zmienił zdanie i chce zmierzyć się z legendą Undertakera? (bo jeżeli to będzie faktycznie on to nie wyobrazam sobie, aby Vince był tak głupi, aby nie dać fanom WWE tak legendarnej walki na WMce)

Undertaker - druga propozycja. Mówi się, że to internauci na całym świecie wymyślili sobie Stinga, a Vince od samego początku miał na myśli taki oto powrót Takera

Triple H - od dość dawna mówi się, że jeżeli HHH powróci to będzie to coś niezapomnianego. Ostatnio wpadłem na taki oto pomysł - to właśnie The Game przebiera się za Takera i to właśnie on pojawia się 21 lutego i przechodzi heel turn. Żąda walki na WM 27 z Takerem, aby pomścić swojego przyjaciela HBK'a

Oczywiście ile głów tyle pomysłów, więc dodaję opcje: Kto inny

A wam zdrowy rozsądek jak podpowiada? Kto pojawi się na RAW 21 lutego. Serdecznie zapraszam do tej przyjemnej ankiety, która potrwa właśnie do 21.2

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• Brem

1

• Housse

1

• Kall

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wydaje mi się że to jednak Taker powróci 21 lutego. Na dodatek powiem ze piosenka "Ain't No Grave" użyta w promo była używana do promowania meczu HBK vs Undertaker na zeszłoroczną WrestleManię. Jednak cieszyłbym się gdyby to jednak Sting wrócił :D Chodź tylko po to by go dodać do Hall of Fame

alexisy.png

Jednak cieszyłbym się gdyby to jednak Sting wrócił :D

Sting nie może wrócić ponieważ nigdy nie był w WWF/WWE, najwyżej mógłby zadebiutować.

Dobra a ja przynam że mnie przekonała Twoja teoria na temat Triple H'a. Byłby to świetny scenariusz i najbardziej pasuje do obecnej sytuacji. Triple H musi wrócić przed WM'ką a narazie nic tego nie zapowiada, Sheamus nie prowadzi żadnego istotnego story w które mógłby wparować Hunter, przy pasie WWE średnio jest miejsce a to pasowałoby idealnie. Pozatym takie zagranie byłoby w stylu HHH'a jak i całego DX. Byłby to genialny, wielki i niespodziewany powrót czyli taki jaki WWE zapowiada. Jakby to miał być Taker byłoby to za proste, wersji Sting'a nic nie potwierdza a wręcz przeciwnie więc wydaje mi się że rozgryzłes tajny plan WWE :D Głos na HHH'a.

Ja się zgodze z Bremem to wg. mnie najpewniej będzie Triple H. Wiele osób uważa ze wrestlerem z filmiku jest Taker... ponieważ jest tam ukazana wysoka osoba w płaszczu i jeszcze ten mroczny klimat. Undertaker jest zabardzo wyczekiwany i to na pewno nie bedzie on. Hmmm... Sting jest prawdopodoby wg. mnie w około 50%. Do tej pory było wiele spekulacji na temat jego przejścia do WWE i jeszcze taka 'mała' ciekawostka' profil Stinga został usunięty z rosteru na tnawestling.com ale to też nie będzie on.

Stawiam że osobą na filmie jest HHH. Przez fanów wyczekiwany był na RR ale się tam nie pojawił . Zbliża się WM XXVII na której zapewne będzie Tryplak i to on wróci 21.02.2011. Na WM bd chciał pomścic przegraną HBK (tak uważam) . Głos na HHH.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Po pierwsze na pewno nie będzie to Taker... Ponieważ WWE już go zapowiedziało na to RAW i wg mnie to byłoby naprawdę głupie jakby na tych filmikach był Deadman. Jestem przekonany co do Stinga. Nigdy nie chciał podpisać kontraktu z federacją Vinca i jeśli to nie plotki, że podpisał to chyba tak się stało. Też gdzieś czytałem, że jedni ludzie nawet liczyli rozmiar buta, który tam się pojawił... Dla mnie to tylko spekulacje i idiotyzm. W takich butach mógł latać każdy zawodnik rosteru... Nie sądzę, żeby był to Triple H, ponieważ zapowiadany jest jego feud z Sheamusem. Na ostatnim RAW pod koniec tego proma były słowa z piosenki Jonhy'ego Casha : There ain't no grave. Can hold my body down. Można mówić, że może być to Taker, ale jeśli został już zapowiedziany to totalny debilizm najpierw puszczać takie proma, a potem pokazywać, że na tym właśnie RAW będzie Under... Czyli wg mnie to będzie Sting...

były słowa z piosenki Jonhy'ego Casha : There ain't no grave. Can hold my body down.

O ile mnie pamięć nie myli, to ta piosenka była na RAW gdy Michaels odchodził. Oczywiście w żadnym wypadku nie sądzę, że to będzie powrót Shawna. Mimo wszystko zdaje mi się, że Undertaker wróci, bo już tylko półtora miesiąca do WM, a jak on ma wystąpić na największej gali WWE, to musi powrócić już niedługo, żeby jego feud mógł się rozkręcić. Wcześniej byłem pewien na 100%, że to będzie Sting, ale teraz jak się okazuje, Borden jest bliski podpisania kontraktu z TNA i bardzo mnie to cieszy. Co do Triple H to zdecydowanie to promo jest zbyt mroczne jak na niego i wątpię, że nawet jeśli WWE chce zrobić wielką niespodziankę to nie przedstawiałoby jego powrotu w taki sposób.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Mam pytaanie. Moglibyscie mi podac link do tego filmiku bo nie widzialem;) pzdr

fabregash.jpg