Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistico z maską czy bez?, Wywiad z Dixie, Edge, Barrett

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe-edge.jpg

:arrow: Edge podczas House Show SD w Toronto pokonał Kane, ale najważniejsze było przemówienie Edge, w którym Edge powiedział że już nie pozostało mu wiele wizyt i chciałby zakończyć karierę właśnie w Toronto, a fajnie jakby się tam odbyła Wrestlemania to mógłby zakończyć z przytupem. Może w przyszłym roku WM'ka w Kanadzie?

:arrow: Pierwotnie The Corre, miało się nazywać The Core. Jednak dodano jeszcze jedno "r", a to z powodu że Heath Slater miał problemy z wymową tej nazwy. (Trochę mnie to rozśmieszył =)) )

:arrow: Ostatnio Wade Barrett w wywiadzie dla jednej z amerykańskich stacji telewizyjnych, stanowczo zaprzeczył temu by to on miał być przeciwnikiem Taker na WM'ce. Wade dodał również że nawet WWE nigdy czegoś takiego nie planowało, czyli jeden z domniemanych przeciwników Takera odpada.

:arrow: A co do Undertaker'a to ma on się pojawić najprawdopodobniej na tapingu SD na 22 lutego, czyli Taker pojawi się na obu tygodniówkach zaraz po Elimination Chambers. Jego story ruszy już na całego.

booker_t_1.jpg

:arrow: Booker T, cieszył się z przywitania na ostatnim SmackDown. Booker dodał również że postara się przekazać wszystko to co umie, jako trener w Tough Enough. Na koniec dodał że wśród zawodników nie będzie szukał dobrych

wrestlerów, ale i showman'ów.

:arrow: Podczas ostatniego weekendu odbyło się Super Bowl, nie mogło na nim zabraknąć gwiazd WWE.

kb.jpg

:arrow: Ostatnio Beth Pheonix dodała na swoim twitterze wiadomość że w najbliższym czasie szykuje się coś wielkiego dla Glamazonki i chyba domyślam się o co chodzi.

:arrow: Czwartkowe Superstars osiągnęło rating 0.73 przy 839 000 widzach.

:arrow: Już parę razy pisałem że Nunzio uczestniczy w trasach WWE i tego weekendu nie było inaczej, Nunzio pracował jako sędzia.

:arrow: Ostatnio Sean Waltman znany jako X-Pac pojawił się na nagraniu FCW. X-Pac potwierdził że pojawi się na Hall of Fame, bo musi tam gdy jego przyjaciel HBK zostanie wprowadzony do Hall of Fame WWE.

:arrow: John Morrison pracuje nad swoim DVD,które zamierza wydać osobiście a ma nosić ono nazwę : Out of Your Mind Fitness.

mistic.jpg

:arrow: Ostatnio jest wiele spekulacji czy trenujący w FCW Mistico, będzie występowało w masce czy bez. Podobna sytuacja była przecież z Del Rio, który mówił że nie zdejmie maski, a teraz jakoś na jego twarzy maski nie widać. Choć może WWE zostawi maskę Mistico bo Rey Mysterio wiecznie żyć nie będzie.

:arrow: Dixie Carter odpowiedziała ostatnio na w wywiadzie o kilku sprawach dotyczących TNA.

pytanie - Czy możesz mi powiedzieć co czułaś, kiedy widziałaś Bookera T i Kevina Nasha podczas Royal Rumble i zrozumiałaś, że oryginalne plany z THEY zostały zepsute?

Dixie - Booker nigdy nie był brany pod uwagę przy historii z THEY i ponownym pojawieniem się MEM. Kevin Nash miał podpisany kontrakt z TNA i został niedawno z niego zwolniony z powodów, których podać nie mogę. Od początku jednak, jeżeli mieliśmy sprowadzić MEM to nie miała być ona w oryginalnym składzie i miała zostać wykorzystana krótkoterminowo, aby doprowadzić do czegoś innego.

pytanie - Ile jest prawdy w pogłoskach jakoby Sting odpuścił TNA i dołączył do WWE?

Dixie - Czytałam te plotki. Nie chciałabym, aby do czegoś takiego doszło.

:arrow: Była gwiazda WWE, Shad Gaspard zaczął występować ostatnio w japońskiej federacji IGF.

:arrow: Członek "New Nexus", a mianowicie Mason Ryan stracił pas wagi ciężkiej FCW, na rzecz Bo Rotundo czyli brata Husky Harris.

Przepraszam że tak mało, ale coś trafił się dziś słabszy dzień :(

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• TadziuU

1

• Turej

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie EDGE wg. mnie nie powinien jeszcze kończyć kariery, ale jeśli już to rzeczywiście najlepsze dla niego zakończenie byłoby na WM'ce w Kanadzie, czy tak będzie? zobaczymy, mam jednak nadzieję, że jak wcześniej pisano, próbuje on tylko wynegocjować kontrakt za większą kasę. Haha dobre, specjalnie dlatego, że Slater nie umiał poprawnie wymówić nazwy, dodano jedno r? Dobree :D, tak czy siak nazwa mi się podoba. I bardzo dobrze, że Barett oficjalnie zaprzeczył, że będzie przeciwnikiem Takera na WM'ce, IMO byłby to najgorszy wybór, Taker zasługuje na kogoś lepszego. Świetnie, że Undertaker pojawi się 22 lutego na tapingach SD!, w końcu będzie co oglądać. Booker T bardzo dobrze wypadł jako komentator na SD, i ten jego taniec na wejściu, wyszło znakomicie, jego osoba powinna przyciągnąć więcej widzów na SD!. Kiepskie te ratingi SuperStars (chyba, bo zbytnio nie wiem jakie poprzednio były). Jestem jednak za tym, aby Mistico występował w masce i po ew. odejściu Reya, mógł go zastępować. Czekam na walki z jego udziałem w WWE. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

No co do pomysłu WM w Kanadzie, to jakoś mi się nie dziwi. Nie posiadam takiej wiedzy żeby potwierdzić że jakaś WM odbyła się poza granicami USA. Zobaczymy, ale ja tam nie widzę różnicy czy będzie WM w USA czy w Kanadzie. A Edge kończy karierę? No już swój wiek i swoje pokazał w WWE i należy mu się odpoczynek. Nie wiem ja w to nie wierzę że po prostu to zwykłe przejęzyczenie... Chyba mi to Peri kiedyś mówił ale ja uważam że to pierdoły i celowo nazywa się przez dwa "r" Choć rdzeń z tego co wiem to po angielsku pisze się przez jedno "r" - "Core" :D Może chcieli być oryginalni. No to kolejne plotki zdominowały ludzi. No ale na szczęście okazało się pierdołami że Wade ma walczyć z Undertakerem na WM. Chyba dobrze dla obu panów. Czyli WWE wymyśla co innego. Ciekawe. Ale teraz właśnie wzrasta szansa na Stinga w WWE tego 21.02.2011 :D No nie widujemy Beth Pheonix więc jednak WWE może coś szykować ogromnego dla niej. Kolejne DVD z Morrisonem? Jak się nie mylę to jedno niedawno wyszło. Ale niech WWE tworzy, będzie co oglądać :lol No Mistico ma być niby zastępcą Rey'a więc dlaczego ma wystąpić bez maski? Nawiązałeś do Alberta, masz rację on chciał walczyć z maską, ale z maską to nie byłby ten sam Albero ponieważ w jego wykonaniu gra twarzą jest fenomenalna. No jak widać Dixie trochę niezadowolony jest z faktu że WWE łapie jego ludzi, z resztą kto by był :D Dzięki za newsy i oby do kolejnych :lol

Moim zdaniem Edge nie powinien kończyć jeszcze kariery może ma swoje lata już ale jeśli zobaczymy ile ma lat np.Kane to Edge mógł by jeszcze z 5 lat najwyżej powalczyć w ringu.No a co do tej WM w Kanadzie to myślę że był by to dobry pomysł no a do tego Edge urodził się w Kanadzie to było by dobre zakończenie kariery moim zdaniem.Też mnie to rozśmieszyło że specjalnie dodali jedno r bo Slater miał problemy z wymową nazwy The Core =)) .Bardzo się ciesze że nie dojdzie do walki Barrett'a z Takerem bo jak dla mnie Barrett jest jeszcze niedoświadczony żeby walczyć z Undertaker na WM no a do tego Undertaker zasługuje na lepszego zawodnika na WM i bardzo doświadczonego np.Stinga.Fajnie że już niedługo zobaczymy najprawdopodobniej Takera na tapingu SD wreścię zacznie coś się dziać na SD większego.No dla Beth WWE szykuje coś wielkiego w najbliższym czasie wydaje mi się że chodzi o Awesome Kong i ich feud ale nie wiem czy oto chodzi.Superstars jak zawsze bardzo słabiutkie chyba nic się nie zmieniło od ostatniego Superstars.Ja wolałbym żeby Mistico walczył w WWE w masce.

Dzięki za newsy :)

Myślę że ogólnie mało prawdopodobne jest by WM'ka kiedykolwiek odbyła się poza USA, dla Edga napewno by to było idealne miejsce na zakończenie ale jeszcze spokojnie parę latek może on pociągnąć. Nie rozumiem po co oni trzymają tego Slater'a... Pozbyli się Young'a, Tarver'a, teraz prawdopodobnie Harris'a a każdy z nich bije na głowę tego beznadziejnego rudzielca... I na dodatek mówić nie umie... Co zresztą da się zauważyć za każdym razem jak dostaje w łapę mikrofon. Ta wypowiedź Barrett'a o niczym nie świadczy, mogli kazać mu tak mówić. Ciekawe w jakich okolicznościach pojawi się Taker, powinno to mieć jakiś związek z Kane'm no ale ten teraz nie robi nic ciekawego ani na tyle istotnego żeby miał się w to mieszać Taker. Czyli push dla Phoenix, w sumie dobrze, mogłaby się już pojawić ta cało Kong bo nic się teraz nie dzieje wśród kobiet WWE. Ciekawe o co chodzi z tym Nunzio. Na początku pisało że trzeba było zastąpić sędziego który nie dotarł i się napatoczył ale to było raz i od tego czasu sytuacja się ciągle powtarza. Może ma kłopoty finansowe i poprosił WWE by dali mu jakąś fuche. Z Mistico trzeba po protu poczekać aż go dodadzą oficjalnie do roster'u FCW i wtedy zobaczymy czy będzie miał maskę, czy nie będzie miał maski no i jak się będzie nazywać. Nie wiem czy to prawda co mówi Dixie czy po prostu próbuje robić dobrą minę do złej gry i udaje że WWE nie zniszczyło im całego wielkiego planu. Co do Stinga się z nią zgadzam. No Ryan musiał ten pas stracic szybko więc nic dziwnego. Mogłeś jeszcze napisać na rzecz kogo bo na stronce FCW nie ma aktualizacji mistrzów.

Słowa Edge'a są bardzo ciekawe. Rzeczywiście podobno kolejna Wrestlemania ma szanse odbyć się w Kanadzie, a dokładnie w Toronto. Napewno druga taka okazja do zakończenia kariery Ratedowi się nie przytrafi, więc możliwe że te zapowiedzi o chęci zakończenia z ringiem są prawdziwe. Edge według mnie jest jeszcze w dobrej formie i wydaje mi się że spokojnie mógłby powalczyć jeszcze z cztery latka, ale zrobi jak chce. Nieraz szczerze mówiąc lepiej skończyć karierę za wcześnie niż za późno bo potem widzimy takich Hoganów i Flair'ów o których nawet nie chce mi się rozmawiać. Booker T z pewnością sprawdzi się w roli trenera w Tough Enough i miejmy nadzieję że nowa gwiazda, która tam rozwinie skrzydła, równie dobrze będzie spisywała się w WWE. Bardzo dobrze że coś wielkiego szykuje się dla Beth. Pewnie push i może ta oczekiwana przeze mnie walka na Wrestlemanii z Kong. Myślę że nie będzie łatwo namówić Mistico do zdjęcia maski (o ile jest to w ogóle planowane). Oj wydaje mi się że nie przekonają Go tak łatwo jak Del Rio. To prawda, Shad zaczął występować już w IGF, gdyby ktoś czytał wyniki to by wiedział, więc gorąco zachęcam. Strata pasa FCW przez Ryana oznacza tylko to, że na dobre pozostanie na Raw i jedynie tam będzie wykorzystywany.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...