Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #32 by Luba

Temat pracy: Najnudniejszy wrestler

Termin oddania: 20 luty (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera który jak wchodzi na ring to myślicie sobie aby przwinąć jego walkę/segment.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

jomosygnasotw.jpg

Praca #2

trentsotw.jpg

Praca #3

hardisotw.png

Praca #4

kanej.jpg

Praca #5

boringzigzag.jpg

Praca #6

47737722.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Turej

1

• lazur_1997

1

• Illusion

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 2+ - Zbyt pusta i zbyt prosta praca. Słabe wtopienie i tło nie pasuje do redneru. Słabiutko...

[Praca 2] - 3 - No taka średnia praca. Niby fajny pomysł, wykonanie też nie jest złe, ale także pusta według mnie.

[Praca 3] - 6 - Dałbym 5+ ale muszę dać 6 za napis =)) Może i praca "nie gniecie kosmosu" ale napis Tak!!! SotW - na pewno Pietrka :D Ale przyznam że sygna dziwnie wygląda z Polskim napisem :D

[Praca 4] - 5 - Kurde zajebiaszczy pomysł z tym szkicem, ale chyba to po prostu taki redner, a ty go wkleiłeś, napis, tło. Ale jednak ładnie to wszystko wygląda i dlatego tak wysoka ocena.

[Praca 5] - 4 - Znów ciekawy pomysł, wykonanie nie najgorsze, ale powiem że mogło być lepiej. Widziałbym tutaj napis w prawym, górnym rogu.

[Praca 6] - 3 - Według mnie to za dużo roboty w to nie włożyłeś. Redner, jakieś tło i koniec. Ale jednak jakoś się to trzyma kupy. Ale mogło być o wiele lepiej.

[Praca 1] - 2 - jakieś tło jest, wtopienie też ale nic mi się z tego nie podoba.

[Praca 2] - 2+ - z tła można było by jeszcze coś wykrzesić, ale tyś to trcohę zwalił, niepotrzebnie nakładałeś tekstury na postać, brzydko to wygląda. Do tego napis zasysa.

[Praca 3] - 5 - to jest sotw. Ta pracka wyszła naprawdę bombowa i tak jak mówiłem autorowi jest bezkonkurencyjna, nic dodać nic ując. Bez zastrzeżeń.

[Praca 4] - 2+ - nic nadzwyczajnego, nie lubię prac w którcyh połowa pracy to render. Poza renderem tło ssie i napis również, choć jedynym plusem pracy jest dobry render.

[Praca 5] - 3- - liczyłem na to, że zrobisz coś lepszego, kolory w pracy są sałbe oraz tło które mi się nie podoba. Jak na ciebie to słąbiutko.

[Praca 6] - 2+ - tło jest ciekawe i można jeszcze z niego coś dobrego wykombinować ale postać zwaliłeś, niepotrzebnie tak go wyżółciłeś xD Do tego słabe wtopienie i brak napisu.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 2 - Na renderze za dużo światła i słabe wtopienie oraz tło ssie.

[Praca 2] - 4- - Napis dobry i ogólnie wszystko pasuje ale te rozmazane żółte kropki trochę nie pasują.

[Praca 3] - 6- - Wszytko pasuje i genialne wtopienie dobre tło i napis wymiata tylko twarz skiszona. =))

[Praca 4] - 1+ - Ogólnie beznadzieja niema co komentować :D

[Praca 5] - 4+ - Praca jedna z lepszych ale te kwiatki nie pasują.

[Praca 6] - 3 - I znowu to co w pierwszej pracy za dużo światła, tło dobre, szkoda że brak napisów.

51c820403e.jpg

18fc4h.gif

[praca1]4+ _ Brak jakichkolwiek napisów a u niego powinno ich być dużo.

[praca2]5- _ Fajna praca,tykojakoś domnie nie przemawia.

[praca3]6 _ Najlepsza praca ! A ten napis przedstawia szczerość, prawdę i niemoc :P. Świetna robota :thumb:

[praca4]5 _ Fajna praca, Tylko brak Czerwonego koloru w końcu to Big REDMonster.

[praca5]4 _ fajna ale również brak jakichkolwiek napisów! np.I'm profection , Doplh Ziggler.

[praca6]3 _ Mnie także ta praca nie przekonuje... Taka jakaś niezbyt.

1.jpg

Iluzja.....

[Praca 1] - 3 - Nie potrzebne światło na klacie JoMo... Ogólnie tło takie nie przekonujące i brak napisu.

[Praca 2] - 2- - Nie podoba mi się ona za nic... Nie wiem co autor chciał w niej pokazać, ale wg mnie mu nie wyszło.

[Praca 3] - 6 - =)) Jak tylko zobaczyłem tą prackę to prawie z krzesła spadłem. Wszystko bardzo fajne, a napis rulez. =))

[Praca 4] - 2+ - Dobry render... Poza tym nic...

[Praca 5] - 4 - Kolory nie są takie złe, tło trochę do kitu. Autor mógł się bardziej postarać

[Praca 6] - - - Nie ma obrazka to nie oceniam.

[Praca 1] - 3 - Praca słaba.Pusta praca tło mi się nie podoba no i brak napisu.

[Praca 2] - 3 - Praca taka sobie.Tło mi się trochę nie podoba napis nawet nawet no i pusta ale tak to praca taka sobie.

[Praca 3] - 6 - Praca bardzo dobra ale napis wymiata =)) więc dałem 6.Dobre tło i wtopienie.I to jest sotw bardzo dobra praca i do tego z humorem.

[Praca 4] - 3 - Dobry pomysł z tym szkicem.Ale tło ssie no i napis slaby.Ale dobry render jest.Więc praca pół na pół :P .

[Praca 5] - 4+ - Dobra praca.Szkoda tylko że niema na tej pracy napisu.Tło takie sobie ale kolory dobre.

[Praca 6] - - Praca mi się nie wyświetla więc nie oceniam.

[Praca 1] - 2 - Na renderze za dużo światła, słabe wtopienie i lipne oraz zbyt puste tło.

[Praca 2] - 3 - Jakoś do mnie ta praca nie przemawia. Tło ubogie i napis lipa.

[Praca 3] - 6 - Najlepsza prac. Spoko tło i wtopienie oraz bardzo dobry napis.

[Praca 4] - 3 - Fajny pomysł na render ale za słabe tło a napis ujdzie.

[Praca 5] - 5 - Spoko praca. Dobry pomysł na tło i dobre wtopienie.

[Praca 6] - - Nie oceniam ponieważ nnie wyświetla mi się.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Praca 1 - Średnia Głosów: 2,71

Praca 2 - Średnia Głosów: 3,10

Praca 3 - Średnia Głosów: 5,82

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,21

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,10

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,87

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #32: Pietrek i jego praca z ssącym Fatt'em Hardy'm!

hardisotw.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...