Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #31 by Luba

Temat pracy: Najpopularniejszy wrestler

Termin oddania: 13 luty (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera który był bardzo popularny, np. Jericho, Hogan etc...

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

2q8qz6f.png

Praca #2

hbksotw.png

Praca #3

batistasotw.jpg

Praca #4

christiansotw.png

Praca #5

punk3.png

Praca #6

phenomenalone.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Anonymus

1

• Turej

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 3 - Byłaby lepsza, gdyby miała kolor, On by dodał pracy strasznie dużo pozytywnych komentarzy, a i nie byłaby taka pusta...

[Praca 2] - 1 - Surowa ocena, ale praca jest strasznie słaba nie ma charakteru.

[Praca 3] - 2 - Amatorskie wtopienie i ogólnie strasznie słaba.

[Praca 4] - 6 - Sotw! Ta praca jest Pietrkowa chyba, ładnie wygląda, wszystko świetnie pasuje, więc ocena nie może być inna.

[Praca 5] - 5 - Gdyby nie kosmiczny poziom pracy wyżej, brak napisu to byś Ziutek dostał więcej, a tak ocena musi być taka.

[Praca 6] - 5 - Dostała by + bo jest dla mnie lepsza od tej wyżej, ale kompletnie zwalony napis mnie do tego zmusił.

[Praca 1] - 3 - No niby coś tam jest na tej pracy, ale specjalnie nie zachwyca. Zbyt pusta... Mogłeś dać dwa rednery albo trzy po każdej stronie i jakoś to ułożyć.

[Praca 2] - 2 - Słabo, Słabo i jeszcze raz słabo. Pusta, nie podoba mi się ta ziarnistość i ogólnie - FAIL.

[Praca 3] - 2- - Najsłabsza praca w tym SotW... Nic poza nałożeniem tekstury i bardzo amatorskim wtopieniem - Kolejny FAIL

[Praca 4] - 6 - Najlepsza praca!!! Mogę się założyć że od Pietka. Wykonanie przecudne!!!

[Praca 5] - 4+ - Taka sobie, ale jakoś to wygląda. Tylko mam jeden zarzut co do tej pracy. Nie podoba mi się to coś w prawym górnym roku. Nie potrzebne to.

[Praca 6] - 4 - Jakoś mnie ta praca nie przekonuje. Nie podoba mi się ten styl robienia praca takich ziarnistych... Psuje to cały wygląd.

[Praca 1] - 3 - słabe to bw, tj słaba gra światła i cienia, słaby napis, ogólnie przeciętnie.

[Praca 2] - 3 - plus za próbę zabawy z filtrami, niestety nie wyszło za ciekawie. Autor mógł zmniejszyć ilość tego filtru na postaci - efekt byłby z pewnością ciekawszy.

[Praca 3] - 2 - syf, nic mi się tutaj nie podoba, postać zdecydowanie za bardzo przykryta

[Praca 4] - 4+ - owszem schludnie, ale od strony technicznej nie ma zachwytu, lekka przeginka z tymi szóstkami panowie ;) 6 to się stawia, jak praca rozkurwia kosmos, a ta jest po prostu ładna. / Nie podoba mi się napis, no i w tle trochę ubogo, postać za to wygląda cacy.

[Praca 5] - 3+ - oceniałem już tą pracę, za prosto i po prostu słabo, jak na możliwości autora tej pracy.

[Praca 6] - 3- - kiepski napis, tekstura na dole do wywalenia, postać, jak i cała praca przeostrzona, a do tego słabe kolory.

[Praca 1] - 4 - Praca Jest Dobra ale nie wystarczająca troszke pustego miejsca napis taki niejaki ale ogólnie mi sie podoba

[Praca 2] - 3 - Ta Praca nie wyszła zupełnie jest cienka, napis niewidoczny chyba że tak ma być, jakieś takie rozmazanie ale trója

[Praca 3] - 2 - Dla Mnie Najgorsza z wszystkich Batista nawalony jakimiś kolorami każdy ma inny gust i właśnie ta praca mi sie nie podoba zupełnie.

[Praca 4] - 5 - SOTW !! Najlepsza Praca zdecydowanie, dobry pomysł napis świetnie dobrany jest w dobrym miejscu, to poprostu Pięknie.

[Praca 5] - 4+ Praca Dobra napewno lepsza od pierwszej dużo o niej nie napisze ale z mojej strony móglby być jeszcze dodany jakiś większy napis Cm Punk

[Praca 6] - 3+ Praca na dobrym poziomie ale jakoś mi się nie podoba niewiem czemu no poprostu choć kolorystyka tej pracy jest bardzo dobra.

[Praca 1] - 3+ - Nie wiem, czy to nie Tuptus, bo to kolejna podobna do jego 2 prac pracka z takim samym renderem i napisem. jeżeli tak to móglbyś wymyśleć coś innego, a jak nie to fajne tło, ale praca nie powala.

[Praca 2] - 2 - Moze i ja sie nie znam, moze i cos tu jest zrobione, ale efekt slaby. Kolory nie za fajne, na twarzy Shawna w jednym miejscu za duzo swiatla jak i na napisie, ktory nie za dobrze wyglada.

[Praca 3] - 3 - Słabo wygląda. za dużo nałozonego tego czerwonego na sam render i to zepsulo cały efekt.

[Praca 4] - 5+ - Super praca! SOTW! Napis i tło ekstra, podoba mi sie wyostrzenie postaci co widac na wlosach :) Bardzo ladnie :)

[Praca 5] - 3 - Znów słaby efekt, nie wyglada aby było dużo zrobione dlatego niska nota.

[Praca 6] - 4+ - Fajna pracka, gorsza od 4 i troche napis za bardzo sie pokrywa z tlem i postacią dlatego niższa ocena, również za slabszy efekt.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

[Praca 1] - 3+ - Fajna praca tylko przydał by się do niej kolor no i troszkę jest pusta ale tak to wszystko dobre w tej pracy.

[Praca 2] - 2 - Praca bardzo słaba.Bardzo pusta slaby napis ogółem praca słaba słaba i jeszcze raz słaba.

[Praca 3] - 2 - Ta praca najsłabsza powiem tylko że nic mi sie w tej pracy nie podoba a najbardziej to że za dużo na siebie nałożonych kolorów.

[Praca 4] - 6 - Świetna praca.Moim zdaniem najlepsza na tym Sotw!.Świetny napis i tło ogółem wszystko świetne :) .

[Praca 5] - 4 -Dobra praca.Szkoda troszkę że niema tu napisu ale i tak praca bez napisu dobra.No i trochę słaby efekt.

[Praca 6] - 4 - Dobra praca.Obniżyłem ocenę dla tego że bardzo slaby napis i trochę słabe efekty.

[Praca 1] - 2 - tak słabiutka średniawka. Czarno białe kolory, nie ważne, że nie lubię takich ale tło kuleje, bo jest takie puste.

[Praca 2] - 3- - tu akurat poodba mi się tło ale chyba na tym tylko skończe. To obramowanie serca badziewnie wygląda i napis taki słaby.

[Praca 3] - 2 - tło jest słabiutkie i do tego wtopienie mi się nie podoba. Niepotrzebnie ktoś nakładał teksturę na postać,do tego brak napisu.

[Praca 4] - 4+ - może być. Ogólnie wszystko mi się podoba, tylko mam małe zastrzeżenia do tła, bo ono mi się srednio podoba. Znaczek Charismy w tle, przejadło mi sie już coś takiego.

[Praca 5] - 4 - źle nie jest ale jakoś bardziej podoba mi sie to, co ma Pietrek w podpisie, bo ta wersja która jest w sotw jest bardziej uboga, więc taka jest ocena.

[Praca 6] - 3 - napis słąbo widoczny, do tego w tle ogólnie nicość i raczej za bardzo wyostrzona postać lub cała pracka.

Zapraszam dalej do głosowania oraz oceniania.

:)

ahfo.png

luba_049.png

[praca1] 3- _ Praca słaba, taka przy mazana, Do poprawki :)

[praca2] 4- _ Trochę lepsza od pierwszej pracy, ale to jeszcze nie jest to, więcej kolorów 8)

[praca3] 4+ _ Przydał by się jeszcze taki fajny napis "The animal" Batista.

[praca4] 6 _ Świetna praca!!! Najlepsza ze wszystkich !!! Jest w niej wszystko czego trzeba!!

[praca5] 4 _ Tak samo jak przy pracy trzeciej, Brak jakiś napisów, Również do poprawki :)

[praca6] 4 _ Również mnie ta praca nie przekonuje, taka jakaś, nie podoba mi się.

1.jpg

Iluzja.....

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,09

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,43

Praca 3 - Średnia Głosów: 2,40

Praca 4 - Średnia Głosów: 5,43

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,06

Praca 6 - Średnia Głosów: 3,84

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #31: Pietrek i jego praca z Christian'em!

christiansotw.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...