Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Estrada powraca ?, Kontuzja Sheffielda. Sexy Star w CMLL

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE

5223020

:arrow: Armando Estrada pojawił się na ostatnim tapingu SmackDown!, spotkał się on z oficjelami WWE, by dyskutować o prawdopodobnym powrocie.

:arrow:Nunzio dwukrotny WWE Cruiserweight Champion I dwukrotny ECW TT Champion, znany kiedyś jako Little Guido, wystąpił na kilku dark matchach jako sędzia.

skip-sheffield.jpg

:arrow: Były członek Nexus – Skip Sheffield musiał przejść drugą operacje, powodem powtórzenia był uszkodzony/ uwięziony nerw w nodze, wcześniej było to niezauważalne. Może to bardzo skomplikować rehabilitacje Skipa, teraz będzie musiał bardziej uważać. Na razie nie można określić kiedy powróci

:arrow:Mason Ryan powiedział, że jak na razie jest słaby w ringu i na mic`u. Jest on bardzo lubiany przez kolegów z federacji, lecz rozumie, że ma jeszcze długą drogę do przebycia. Gdy ten zdobył FCW title w lecie, był on bardzo zdziwiony, że dostaje taki duży push. Mówi on, że bardzo szanuje gwiazdy WWE, które osiągnęły więcej od niego. Co jak co, ale ma jeszcze długą drogę do przebycia.

:arrow:Ostatni Superstars osiągnął rating 0.73, jest to podwyżka w porównaniu z ostatnim tygodniem (0.64)

abdullah-the-butcher.jpg

:arrow:Krążą głosy, o wprowadzeniu do Hall Of Fame Abdullaha the Butchera. Wprowadzenie go do HoF zasugerował HHH, a zespół American Lesion, zadeklarował się, że będzie promowało jego dołączenie do HoF na swoim video. Butcher mieszka w Atlancie, w której odbędzie się tegoroczna ceremonia Hall of Fame, lecz wydaje się troche dziwne że taki psychopata zostanie wprowadzony w erze PG.

:arrow:Na ostatnim tapingu FCW, pojawiła się była gwiazda WWE – X-pac.

:arrow:Booker T potwierdził, swój udział w Tought Enough jako trener.

:arrow:Kevin Nash w WWE ma podpisany kontrakt legendy i został on dodany do Alumni.

:arrow:Występ Johna Morrisona na Royal Rumble bardzo spodobał się członkom Creative Teamu

:arrow:Walka CM Punk & Alberto del Rio & Wade Barrett & The Miz vs John Cena & Triple H & Randy Orton & Edge to zapowiedziany Dark Matchu na Raw, które odbędzie się 28 marca.

:arrow: Na dzisiejszym Live Evencie WWE w Rochester, Minnesota John Cena miał zmierzyć się z CM Punkiem, lecz został on zastąpiony innym jaśkiem – chodzi tu o Morissona, nie wiadomo dlaczego WWE podjęło taką decyzje.

TNA

carter_dixie.jpg

:arrow: Dixie Carter, oznajmiła, że HoF w TNA jest bardzo prawdopodobne.

:arrow: Matt Hardy napisał na swoim twitterze, że ratingi TNA podniosły się dzięki niemu… żałosne

:arrow: Gwiazda TNA – Cookie obchodziła wczoraj swoje 28 urodziny.

:arrow: Ostatni Impact osiągnął rating 1.31, jest to podwyżka w porównaniu do ostatniego tygodnia (1.28), zarząd TNA i Spike TV są bardzo zadowoleni z ostatnich ratingów.

:arrow: Kolejnym ważnym Impactem ma być ten, który odbędzie się 3 marca, jest on bardzo promowany, oto dlaczego

Na ten Impact ma powrócić Hulk Hogan i Jeff Jarett oświadczy się Karen.

:arrow: Mauro Ranallo przeprowadził wywiad z Kurtem Angle. Rozmawiali oni o wygasającym kontrakcie Kurta, o Kevinie Nashu i Bookerze T, i obecnym rosterze TNA, wywiad ten można przesłuchać gdzieś na tej stronie : Radio.TheScore.com

Scena niezależna i inne

images?q=tbn:ANd9GcRCE2fECv87bxuUim2P6Xr_6YHivmtuEZ5CRTHBmyBOnDvGYps5cA&t=1

:arrow: Sexy Star została „wypożyczona” z AAA do CMLL, więc teraz będzie mogła występować na eventach Consejo Mundial

:arrow: Okładka nowego SuperLuchas w spoilerze

18025550048757312167349.jpg

:arrow: Shelly Martinez, lepiej znana jako Ariel w WWE I Salinas w TNA, wrzuciła na YT filmik, o tym, że Kończy z wrestlingiem. Poniżej filmik

:arrow: Dwayne Johnson i jego była żona Dani, ostatnio sprzedali swój dom na Florydzie za 1.18 miliona $

:arrow: Zach Gowen I Simon Dean będą uczestniczyć w evencie Central Empire Wrestling w Oskaloosa, Iowa 26 marca

Nie jestem zadowolony z tych newsów, miałem ich troche więcej, lecz przypadkiem usunąłem przy samym wrzucaniu, a nie mam czasu pisać od nowa, za tydzień będzie lepiej :*

Róbcie pracki na Sotw

Zapraszam do czytania oraz komentowania newsów WCE:http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=235&t=29960

Zachęcam również do komentowania BotW. Bardzo ważne!:http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=306&t=29392

Wiadomość od Luby: "Róbcie pracki na SotW": viewtopic.php?f=171&t=29847

Proszę również wypowiadać sie w dyskusjach. Szczególnie prosi Hayabusa i Brem !

Dyskusja o GM Raw : viewtopic.php?f=73&t=29844

02.03.2011 - viewtopic.php?f=74&p=221282#p221282

Lo mejor del 2010 - CMLL - viewtopic.php?f=281&t=29963

Dziękuje bardzo Droopsowi za (nie)znaczną pomoc w niusach dziękuje :*

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

• Brem

1

• Nathan1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No kurde... Nie wiem w jakiej roli mógłby nam zawitać w WWE Armando Estrada. No jak wiemy kojarzy on się przynajmniej mi najbardziej z Umagą, ale ja wiemy Umagii już z nami nie ma i będzie ciężko wy myśleć coś dla Armando Estrady.Szkoda... Wielka szkoda że będziemy musieli tyle czekać na powrót Skipa do WWE, bo pamiętamy co WWE mówi o Skipe, że ma być następcą Johna Ceny. Ciekawe, ja będę z niecierpliwością czekał na jego powrót. Trochę Mason'owi brak wiary w siebie. Jeżeli chce coś osiągnąć w Wrestlingu musi w siebie uwierzyć i iść dalej, starać się z całych sił, postawić wrestling na pierwszym miejscu, a jeżeli nie będzie uważam że nie zasłużył na pas i że jest słaby to za wiele nie osiągnie... Mason wierz w siebie!!! No ja się jednak dziwię że Abdullah the Butcher nie jest jeszcze w HoF, ale też masz rację ze taki psychopata dzisiaj w WWE to nie za bardzo :lol O... Świetna wiadomość że Booker będzie też miał swoje parę groszy w Tought Enough :D No wow, że spodobało się CT to co robił na RR Johnny Mirrison, ale mogli by mu to jakoś wynagrodzić a nie pochwalić słownie i koniec. Domagam się push'u dla Johnnego na pas WWE!!! No to chyba Jasiu jednak będzie miał olbrzymi wpływ na WM jak się tak o niego troszczą, ale coś mi się zdaje że do WM nie zobaczymy Dropkick'a w wykonaniu Jasia :lol No jak WWE ma HoF to dlaczego nie TNA, tylko szkoda że większość gwiazd TNA to walczyli w WWE i możliwe że właśnie zostaną dołączeni do HoF WWE i nie wiadomo czy z TNA wypali, ale chciałbym to zobaczyć. Ej, ej,ej... Wczoraj w Newsach pisali że 3 lutego obchodziła Cookie urodziny, a ty piszesz że wczoraj miała... No ratingi WWE i TNA podskoczyły jednocześnie i miejmy nadzieję że tak pozostanie. Dzięki za newsy i do kolejnych :D

Jak ja nie lubię jak ktoś nazywa CMLL, AAA czy większe federacje z Japonii - federacjami niezależnymi ... przecież one są zależne od TV bo mają tygodniówki. No ale trzeba skomentować newsy ^^

Mason Ryan - fajnie ze wie że wiele mu brakuję, to pierwszy krok do doskonałości. ^^ Abdullah the Butcher w WWE HoF ? Skąd w ogóle ten pomysł ? Czyżby zwiastun nowych czasów WWE ? Ja też słyszałem że ratingi TNA wzrosły dzięki Matt'owi. Czyżby wiadomość i Sexy Star to z naszej rozmowy na gg ? :) Słabe zdjęcie jej dałeś - mogłeś wziąć zdjęcie z galerii z oficjalnej strony AAA tam są lepsze niż te luchawiki ^^ Dzięki że napisałeś że proszę o wypowiadanie się w dyskusjach! Ogólnie fajnie że dałeś też coś lucha libre bo Yao coś ostatnio na forum nie wchodzi a miał newsy robić. Mnie to i tak nie przeszkadza bo jest też luchablog itp. ale dla innych userów może się przydać. Saludos!

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Jestem ciekaw w jakiej roli miałby występować Estrada :thinking: Szkoda mi Skip'a bo czekam na jego powrót i face turn :D Dobrze , że Mason czuje respekt do bardziej doświadczonych zawodników widać iż pokorę ma :) Nieźle nieźle SS rating może wyciągnę powyżej 1,0 kiedyś :8 Booker jako trener to bardzo dobry pomysł w końcu to doświadczony wrestler . Łee myślałem , że Nash pojawi się jeszcze w ringu a oni już dodali go do alumni :( Nie dziwie się CT bo Morrison na to zasłużył , może jakis Title shot :D Triple H jest zapowiedziany a to może zwiastować jego wyczekiwany powrót :t_up: Dziwne czemu zastąpili Cena, Morrisonem :thinking: Ciekawa sprawa oby nie żadan kontuzja John C :( Ok to tyle bo TNA nie oglądam i Lucha ostatnie też nie :( Dzięki za niusy ;)

Estrada był ciekawą osobowością i widziałbym go jako np... GM'a RAW !!! :D.Mason Ryan, powiedział tu prawdę, że jest jeszcze nie doświadczony w ringu, i przy micu, ale mam nadzieję, że się poprawi, i co jakiś czas będzie miał więcej czasu na tygodniówkach, oraz jakieś walki. Zapowiada się ciekawie, bo od jego debiutu, nie wiem czemu, ale zaraz pokładałem w nim jakieś nadzieje, na dalszą przyszłość.Rating Superstars nawet wysoki, a jeśli by dali tam kogoś znanego, jakiegoś ME, upper mid cardera, to by mieli jeszcze większe ratingi.Butcher w HOF? Nie wyobrażam sobie tego.Jeśli Hunter się wstawił za nim, to jest już na pewno jakaś większa szansa, na niego w HOF, ale co z tego będzie to zobaczymy.TNA Hall Of Fame to moim zdaniem głupi pomysł, federacja istnieje zdecydowanie za krótko, żeby myśleć o czymś takim.iMPACT! też jedzie z ratingami bardzo dobrze, i zapowiada się, że nowi They, podniosą rating przynajmniej do 1.35, lub utrzymają 1.30. Jeśli tak będzie, i się nie zmieni, to TNA będzie o krok bliżej do SD!Dzięki za ciekawe newsy Peri.

lig48.jpg

Nieeee, kurde a tak czekałem na Skip'a... Mega szkoda ale w sumie to już nic takiego poważnego. Zablokowali mu nerw to musza go teraz odblokować no ale operacja to zawsze operacja. No nic, trzeba czekać, narazie Skip zadebiutuje w WCE chociaż. Ryan bardzo krytyczny wobec siebie. Dostał push bo Batista odszedł, czemu on się dziwi właściwie :P No ale może nie był przygotwany psychicznie na taki ogromny push, zdarza się, musi się ogarnąć, ćwiczyć, ternować mic'a i będzie drugim Batistom. Abdullah zasługuje na HoF ale żeby go tam wprowadzić będa musieli puszcxzac filmiki o nim a ciężko będzie znaaleść takie urywki nadające się do PG :P Wystąp John'a Morrison'a na RR spodobał się całemu światu jak większośc jego walk więc niech on w końcu dostanie ten push!!! Ciekawe bardzo o co chodzi z zastępowaniem Ceny. Czyżby mu się odnowiła tamta kontuzja i chcą go oszczędzać. Albo po porstu nie chcą ryzykowac że mu się odnowi przed WM więc go oszczędzają. No TNA zdecydowanie przydałoby się HoF, nie dochodziłoby wtedy do takich sytuacji jak teraz ze Stingiem że starsze gwaizdy wracają na koniec do WWE by własnie dołączyć do tego elitarnego grona.

Powrót Estrady byłby moim zdaniem bardzo dobry. Lubię gościa, był jak pamiętamy managerem jeszcze nieodżałowanego do dziś Umagi. Ciekawe czy znów w WWE byłby On managerem, a jeśli tak to kogo? A może On okaże się tajemniczym GM'em Raw? Powrót Skipa pewnie Nam się trochę przedłuży, ale najważniejsze jest to, by doszedł do pełni zdrowia, tym bardziej że federacja ma na Niego podobno wielkie plany. Widać że Ryan jest jak narazie pokorny i wie nad czym musi popracować. Może coś z Niego będzie, ale musi jeszcze popracować. Bardzo dobrze, że Morrison został zauważony przez zarząd bo to może oznaczać to, że dostanie znów push, którego mam nadzieję że nikt nie zmarnuje. WWE podobno chce oszczędzać Johna Cenę dlatego nie wystąpił w walce. WWE nie chce żeby doznał kontuzji, tym bardziej że zbliża się Wrestlamania. HoF w TNA? Chyba ktoś tu jest nienormalny... Nie chce mi się nawet tego komentować, choć pierwszym Hall of Famerem u Dixie mógłby być Matt Hardy. Wypożyczenie Sexy Star do CMLL nie podoba mi się. AAA podjęło złą decyzję pozwalając jej, czasowo pobrykać na ringach Consejo Mundial.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...