Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lo mejor del 2010 - CMLL

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

logo.PNG

Każdy może dać do każdej dziedziny po jednym głosie, głos należy za argumentować co najmniej jednym zdaniem. Choć jeśli będzie więcej, nie obrażę się. Głosować może każdym nie musicie oddawać głosu w każdej rubryce jeśli nie jesteście pewni lub po prostu uważacie że żaden z nich nie zasługuję na głos - pomińcie.

Typy, kategorie oraz sama ankieta znajduje się na oficjalnej stronie CMLL ja jedynie ,,wrzuciłem'' ją na to forum oraz troszkę przetłumaczyłem - mam nadzieję że trafnie. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

novato.PNG

Debiutant

Delta

Diamante

Raziel

Cancerbero

revelacion.PNG

Objawienie

Polvora

Rush

Angel de Oro

minis.PNG

Mini

Peq. Warrior

Electrico

Shockercito

Pierrothito

tecnico.PNG

Najlepszy TÉCNICO

Sombra

La Mascara

Mascara Dorada

Blue Panther

luchadora.PNG

Najlepsza Luchadorka:

Marcela

Dark Angel

Amapola

Princesa Blanca

pareja.PNG

Najlepszy Tag Team:

Mr. Aguila y Hector Garza

Texano y Terrible

Averno y Mephisto

Ultimo Guerrero y Atlantis

tercia.PNG

Najlepszy Trios:

Los Guerreros de la Atlantida (Atlantis, Ultimo Guerrero y Dragon Rojo)

La Peste Negra (Mr. Niebla, Negro Casas y Felino)

La Invasion (Psicosis, Alebrije y Olimpico)

La Generacion Dorada (Sombra, Mascara Dorada y La Mascara)

rudo.PNG

Najlepszy RUDO

Volador

Ultimo Guerrero

Dragon Rojo

Atlantis

tecnicopopular.PNG

Najpopularniejszy TÉCNICO

Mistico

Mascara Dorada

Sombra

rudopopular.PNG

Najpopularniejszy RUDO

Volador

Mr. Niebla

Ultimo Guerrero

extranjero.PNG

Najlepszy zawodnik zagraniczny

Okumura

Lyger

Strong Man

Taichi

Głosy podliczę ja, ankieta będzie trwała do środy. Myślę że kto ma odpowiedzieć to odpowie w tym temacie do tego czasu. Wypowiedzieć się może każdy nawet ktoś kto rzadko lub nigdy nie oglądał CMLL w przynajmniej dwóch dziedzinach : Najpopularniejszy TÉCNICO i Najpopularniejszy RUDO. Jeśli ankieta będzie miała przynajmniej znikome zainteresowanie wtedy możemy zrobić coś podobnego tylko że o AAA. Tylko że wtedy pewnie będzie bez obrazków i typy zapewne ustalę ja z Perim bądź Yao no i może z Droops'em.

Jeśli ktoś by chciał zagłosować, niżej podaje link do oficjalnej strony CMLL, mam nadzieje że nie dostanę warna za reklamę ^^

Zapraszam do ankiety

Ale przejdźmy do moich typów :)

Debiutant - Delta czy Diamante ? Tak wiem rudosów nie biorę pod uwagę bo są źli :twisted: . Dobra teraz na serio, mój głos leci na Diamante choć długo się zastanawiałem nad oddaniem głosu na Delta. Diamante jakoś najbardziej przekonał mnie do siebie choć cała czwórka prezentuje nam bardzo wysoki poziom. Obecny posiadacz Mexican National Trios Championship wraz z Angel'em de Oro i Rush'em. Ciekawe jest to ze Delta wraz z Stuka Jr. i Metro byli poprzednimi mistrzami.

Objawienie - Zdecydowanie Angel de Oro, cały rok spisywał się bardzo dobrze i zasłużenie choć ku mojemu zaskoczeniu wygrał Reyes del Aire. Na początek tego roku również zasłużenie wygrał Mexican National Trios Championship.

Mini - Ciężka sprawa, musiałem dość długo się zastanawiać. Mój głos leci na Electrico. Dlaczego ? Zrobił kilka fajnych walk które można powiedzieć utkwiły mi w pamięci.

Najlepszy TÉCNICO - Głos na Sombra bardzo dobre występy w CMLL oraz fenomenalny tour po Japonii. Zdecydowanie najlepszy tecnico w 2010!

Najlepsza Luchadorka - Bezapelacyjnie La Amapola. Trzyma pas CMLL World Women's Championship już ponad dwa lata, w tym roku kilka fajnych obron tego pasu poza tym ogólnie robiła dobre walki, jak na kobiety oczywiście.

Najlepszy Tag Team - Troszkę zamarkuję i pośle swój głos na Averno i Mephisto bardzo dobrym Tag Teamem w roku 2010 byli również Ultimo Guerrero i Atlantis. Z całej stawki najsłabsi byli Mr. Aguila i Hector Garza, co prawda zdobyli pas ale po czterech miesiącach go stracili bo słabo się spisywali.

Najlepszy Trios - Kolejny głos na Sombre. Głos oczywiście leci na konto La Generacion Dorada jako posiadacze CMLL World Trios Championship spisywali się bardzo dobrze.

Najlepszy RUDO - Zdecydowanie Volador, jako rudo spisuję się bardzo dobrze, dobry feud z Mistico dopóki nie zaczęli wymyślać z tym że Mistico w jednej rundzie jest zły w drugiej dobry ^^

Najpopularniejszy TÉCNICO - równie dobrze ta kategoria mogła się nazywać Ulubiony Tecnico. GŁos leci na Sombre! Ździwieni ? ^^

Najpopularniejszy RUDO - którego z nich najbardziej lubię jako rudo ? Chyba Ultimo Guerrero. 8)

Najlepszy zawodnik zagraniczny - Oczywiście głos na Jushin'a Lyger'a. Nie ma innej możliwości, poza tym dwa razy obronił już CMLL World Middleweight Championship i zgadnijcie kto był dwa razy pretendentem ? La Sombra ^^

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hayabusa1674326013

2

• Yao

1

• mateusz199670

1

• Kall

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja odrazu mówie że ja jakoś wielkim fanem CMLL nie jestem ale lubie Hayabuse to się wypowiem ^^.

Debiutant Brak głosu

Objawienie - Zdecydowanie Angel de Oro. Chłopak na prawde dużo potrafi nie oglądałem CMLL cały rok ale te walki które widziałem zrobiły na mnie spore wrażenie.

Mini Brak głosu

Najlepszy TÉCNICO - Zdecydowanie Mascara Dorada, ten facet to jeden z najlepszych lotników jakim miałem okazje oglądać. To co on wyprawia to naprawde przechodzi ludzkie pojęcie. Ogólnie to bardzo podziwiam tego luchadora.

Najlepsza Luchadorka Brak głosu.

Najlepszy Tag Team - Głos na Ultimo Guerrero y Atlantis. Szczerze to ten głos na nich był tylko dlatego że bardzo lubie Ultimo Gurrero ^^.

Najlepszy Trios -No to tutaj głosik leci na La Generacion Dorada (Sombra, Mascara Dorada y La Mascara) Mascara i Sambora jakoś szczególnie robią na mnie wrażenie dlatego mój głos leci na ta trójeczke.

Najlepszy RUDO - Głosik na Volador'a. Szczerze to mój głos leci na niego dlatego że najbardziej go kojaże ^^. Ale ogólnie chłopak posiada duże umiejętności i ogólnie polecam jego walki.

Najpopularniejszy TÉCNICO - Tutaj głos na Mistico. Zanim obejżałem pierwszą gale CMLL to już wiedziałem kto to jest. Ogólnie myśle że każdy bardziej rozgarnięty fan wrestlingu go kojaży.

Najpopularniejszy RUDO - A tutaj głosik na Ultimo Guerrero. I daje takie samo uzasadnienie jak do Mistico.

Najlepszy zawodnik zagraniczny - Brak głosu.

Przepraszam że w niektórych kategoriach nie oddałem głosu ale szczerze to nie znałem nominowanych w niektórych kategoriach i dlatego nie oddałem głosu. :P

Edit/ Hayabusa poprosił mnie żebym oficjalnie powiedział że Ankieta potrwa do niedzieli. To tyle :D

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Debiutant-Tak jak Haya myślałem pomiędzy Deltą a Diamante .Jednak Diamente bardziej przypadł mi do gustu,walki w jego wykonaniu miło się oglądało a to cenie.Oczywiście posiadacz Mexican National Trios Championship jak dla mnie debiutant roku jednak spodziewałem się w 2010 roku jakiegoś większego debiutu.

Objawienie - Oczywiście Angel de Oro.Odkąd pierwszy raz go zobaczyłem to Markuje mu.Świetne umiejętności w ringu zdobycie Mexican National Trios Championship.Po odejściu Mistico to zaraz pomiędzy Voladorem i Dragon Rojo lubię właśnie go.

Mini -Brak głosu

Najlepszy TÉCNICO - Mascara Dorada świetne występy w Japonii jak i Meksyku.Każda jego walka jest bardzo dobra i widowiskowa jak dla mnie rok 2010 należał do niego właśnie.

Najlepsza Luchadorka -W dywizji kobiet mało co się dzieje ale daje głos na Dark Angel zawsze jej markowałem,ma świetne umiejętności i ogólnie lubię ją.

Najlepszy Tag Team - Głos na Ultimo Guerrero y Atlantis.Tylko dla tego głos na nich że inne tagi miały mocno średnie występy a oni dawali radę.

Najlepszy Trios -La Generacion Dorada (Sombra, Mascara Dorada y La Mascara) trzech dobrych lotników i walki dobrze się oglądało i miło wspominam te chwilę.

Najlepszy RUDO - Głos na Volador który po Mistico był moją ulubioną postacią w CMLL.Volador dużo pokazał nam w 010 pozatym świetny feud z Mistico jak dla mnie niema konkurencji w tej kategori dla niego.

Najpopularniejszy TÉCNICO - Mistico.Jestem jego markiem a więc jakby inaczej.Może gdyby było najlepszy technico to bym się wachał ale najpopularniejszy to bezwątpienia on.Poza tym jak u Voladora za świetny feud.

Najpopularniejszy RUDO - Ultimo Guerrero.Nadal główna postać CMLL i jest ze swoich konkurentów najbardziej popularny.

Najlepszy zawodnik zagraniczny -Lyger niema konkurencji.Jego występy w CMLL wspominam w bardzo dobrze wiele fajnych walk,poza tym zdobył i obronił dwa razy CMLL World Middleweight Championship.

#SmartFanZone

Debiutant : brak głosu

Objawienie: Angel de Oro bardzo dobry zawodnik i na niego leci głos :D

Najlepszy TÉCNICO: Mascara Dorada jeden z najlepszych lotników zaraz po Mistico. Przypadł mi do gustu :)

Najlepsza Luchadorka: Dark Angel dużej konkrecji nie ma :D Głos na nią.

Najlepszy Tag Team: Ultimo Guerrero y Atlantis według mnie najlepszy TT :)

Najlepszy Trios: La Generacion Dorada jakżeby inaczej :D 3 wspaniałych lotników więc muszą wymiatać. Świetnie walczą.

Najlepszy RUDO: Volador jedynie dzięki dobremu fełdzikowi z Mistico .

Najpopularniejszy TÉCNICO: Oczywiście Mistico ! Twarz CMLL, znany nawet u maniaków WWE.

Najpopularniejszy RUDO: Ultimo Guerrero jak dla mnie ciągle wspaniały zawodnik :)

Najlepszy zawodnik zagraniczny: brak zdania

alexisy.png

A więc nadeszła pora podliczyć głosy. Mam nadzieje że są podliczone dobrze.

Debiutant

Diamante - 2

Objawienie

Angel de Oro - 4

Mini

Electrico - 1

Najlepszy TÉCNICO

Mascara Dorada - 3

Sombra - 1

Najlepsza Luchadorka:

Dark Angel - 2

Amapola - 1

Najlepszy Tag Team:

Ultimo Guerrero y Atlantis - 3

Averno y Mephisto - 1

Najlepszy Trios:

La Generacion Dorada (Sombra, Mascara Dorada y La Mascara) - 4

Najlepszy RUDO

Volador - 4

Najpopularniejszy TÉCNICO

Mistico - 3

Sombra - 1

Najpopularniejszy RUDO

Ultimo Guerrero - 4

Najlepszy zawodnik zagraniczny

Lyger - 2

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia