Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sting, Lita w TNA?, Bieber na WM? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: Według mnie straszna wiadomość. Podobno wystąpienie Justina Biebera na WrestleManii XXVII jest możliwe. Federacja ponoć nadal rozważa jego pojawienie się na największej gali roku.

:arrow: Stone Cold Steve Austin napisał na Twitter’ze, że spotkał się w Wenecji z władzami WWE, aby omówić szczegóły prowadzenia przez Austina program WWE – Tough Enough.

:arrow: Jak zapewne większość z was wie Rey Mysterio na tornee Smackdown nabawił się kontuzji. WWE za to pozwoliło mu wybrać swojego przyszłego przeciwnika i ten wskazał Cody’ego Rhodesa. Feud niedługo powinien wejść w życie i nie wykluczona jest ich walka na WrestleManii.

:arrow: Dave Lagana, były czlonek CT załozył bloga, w którym opisywał m.in. to, że Sting miał pojawić się na WM’ce 18. Może to przejdzie na WM’ce 27?

sting+icon.jpg

:arrow: Jak jesteśmy przy Stingu to podawano nieoficjalne informacje, że właśnie on podpisał roczny kontrakt z WWE. Ta informacja dalej nie jest potwierdzona, ale ten tajemniczy filmik na Raw z datą 21.02.2011, może zwiastować pojawienie się tej gwiazdy na tygodniówce.

:arrow: Jeśli Sting trafiłby do WWE, to najprawdopodobniej byłby rywalem Takera, lecz o nim nic nie słychać, więc chodzą już plotki, że Sting ma zająć miejsce Deadmana i do Wrestlemanii feudować z The Corre.

:arrow: Rikishi w dość ostrych słowach wypowiadał się na temat tego co robi federacja McMahona z jego synami – The Usos. Mówił on, że mają oni duży potencjał i są bardzo niewykorzystywani.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Kurt Angle w jednym z wywiadów przypomniał, że jego kontrakt z TNA wygasa w sierpniu, a nie dostał jeszcze propozycji jego przedłużenia.

:arrow: Madison Rayne zachorowała podczas Tour’u TNA po Europie. Jej planowana walka w Manchester’ze została odwołana.

:arrow: Z oficjalnej strony TNA zniknął w zakładce roster Jimmy Hart, a za to pojawił się Suicide.

soa61c.jpg

:arrow: Ponoć Matt Hardy namawiał władze TNA, aby pozyskać do rosteru Litę. Sytuacja nie została do końca wyjaśniona i nie przekreślone jest to, że ona się tam nie pojawi. To by tylko zaostrzyło sytuację przy pasie kobiet.

:arrow: Wczoraj Cookie obchodziła swoje 29 urodziny. Najlepszego!

Inne

:arrow: Tu ratingi poszczególnych gal w Meksyku: Raw – 8.2, Smackdown – 9.2, CMLL – 3.3, AAA – 3.8.

:arrow: Chyna podpisała kontrakt z Model House Talent I będzie tam pełnić role kulturystki.

Newsów dziś dość mało, bo ... Tak w sumie to nie wiem czemu tak mało, ale słaby dzień i tyle! KOMENTOWAĆ!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• TadziuU

1

• GMS

1

• Jacinto77

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

OMG tylko nie to . Bieber na WM ja tego nie obejrzę jeśli się tam pojawi , oby nie :( Mysterio vs. Rhodes na Wrestelmani to może być ciekawe jak cały ich feud oby wygrał Cody , bo Rey już wiele wygrał a za to ten drugi właśnie powinien dostać jakiś title shot ;) Jestem ciekaw co do tej daty bo chodzi wiele opinii jedni mówią , że ma być to Mistico a drudzy właśnie że Sting ... z niecierpliwością będę czekał na to RAW . Nie ! Największa gala bez Taker'a to nie możliwe oby się pojawił :D Sam osobiście nie widzę tego potencjału w Usos . Te ratingi w Meksyku bardzo wysokie szkoda , że USA takich nie ma :| TNA nie komentuje bo nie oglądam. Dzięki za niusy ;)

Yhh a już sprawa Bieber'a ucichła i mówili że zmienili koncepcje... Szkoda że nie wystąpił na RR, byłby wielki debiut... Ale nie ma się co stresować, może to tylko plotki. Ojeeeej biedny Reeey, aż musiał dostać nagrodę na pocieszenie. Swoją drogą ciekawe czemu wybrał Rhodes'a no ale jak narazie feud się zapoiwada ciekawie. Wciąż czekam na Codiego w masce i w nowym gimmnicku. Hmm wątpie żeby Sting miał feudowac z the Corre, nie ma na to czasu do jeśli ma coś jeszcze z Takerem zacząć chyba żeeee... I kurcze to by było całkiem fajne Sting rzeczywiście rozpocznie program z Corre, nie będzie sobie radził i tuz przed WM'ką z odsieczą przybędzie Taker i będzie handicup Sting & Taker vs. Corre, a jeśli nie handicup to Barrett z Ezekielem. No nic dziwnego że Rikishi się wkurza, Uso's jobbują jak się patrzy ale jak dla mnie to oni żadnego potencjału nie mają... Angle nie ma konraktu? :shock: Po co TNA doprowadza do takich sytuacji? Odejście Kurt'a strasznie podkopałoby federacje a oni dają mu wolną rękę. Co do Suicide to widziałem gdzieś dosyć breaking news tyle że nie wiem czy jest on prawdziwy. Mianowicie czytałem że tym razem Suicaida odgrywa

Christopher Daniels :shock:

Jeśli to prawda to może to doprowadzić do czegoś bardzo ciekawego i fajnego. Lita w TNA?! Taaaak! Chętnie bym ją jeszcze zobaczył a jej stary gimmnick ni jak nie pasuje do lalek z WWE i ich gimnazjalnych przepychanek przezywanek. Natomiast do TNA pasowałaby świetnie i jeszcze bardziej podbudowałaby dywizje knockout. Byłaby heel'em i feud z Mickie :D Ale troche mnie poniosło narazie to tylko pomysł spaślaka.

Ło jezuuu, czy ich całkiem pogięło? Na jaką cholerę Bieber na WM'ce? On ma przyciągnąć ludzi czy odstraszyć, bo chyba to drugie :D. Jak widać, kolejne potwierdzenie, że Stone Cold Steve Austin poprowadzi Tough Enough co mnie bardzo cieszy. Rey kontuzjowany? To po ostatnim SD! po walce ze Swaggerem? Niby kulał po niej.. ale cóż, a to, że wybrał Rhodes'a mnie nie dziwi, bo od jakiegoś czasu, mówiono, iż planowany jest między nimi feud. Dla mnie do bardzo dobre info, bo feud zapowiada się bardzo ciekawie, również chciałbym zobaczyć ich walkę na WM'ce. Chciałbym widzieć Stinga w walce z Undertakerem na Wrestlemanii, to by było coś.. sam nie jestem za feudem z The Corre, Undertaker byłby zdecydowanie lepszym przeciwnikiem, choć, kto wie. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

No trzeba powiedzieć że dzisiejsze newsy zacząłeś mistrzowsko... Nie wiem czy to taka straszna wiadomość. Ja na pewno w 100% zobaczę wystąpienie Justinka na WM 27, jestem ciekaw ile będziemy musieli czekać aż Justin dostanie czymś w głowę :lol No ciekawy pomysł z Rey'em i "Daszingiem" i walką na WM. Mogliby stworzyć coś pięknego i miejmy nadzieję że tak się stanie. No jak już wcześniej pisałem jestem na 80% pewien że data 21.02.2011 jest datą debiutu Stinga w WWE i to będzie wielkim zaskoczeniem ponieważ wszyscy będą się spodziewać Undertakera. No ja się Rikishiemu nie dziwię bo to co odwalili na Raw było żałosne... Co do Kurta to się nie martwcie na pewno dostanie propozycję przedłużenia kontraktu już niebawem. Albo do WWE w co bardzo wątpię. Lita w TNA? Szczerze to nawet pasuje do tej federacji bo w WWE byłaby zapewne facem co do jej osoby nie pasuje. No Cookie spóźnione, ale zawsze coś, NAJLEPSZEGO!!! Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Nie!!! tylko nie Bieber na WM.Moim zdaniem to głupi i to bardzo głupi pomysł z Bieberem na WM.Na pewno będzie odstraszał ludzi :D .Mnie bardzo cieszy to że coraz bardziej się potwierdza że Austina będzie prowadził reality show Tough Enough.Fajnie że Mysterio jako swojego rywala wybrał Rhodes'a bo ich feud zapowiada się bardzo dobrze bo razem mogą zrobić dobrą walkę,tylko zastanawiam się czemu Rey wybrał Codego a nie kogoś innego jako swojego rywala.Bardzo mnie cieszy że są następne potwierdzenia o podpisaniu przez Stinga kontraktu z WWE no i mam nadzieje że ta data 21.02.2011 to będzie pojawienie się Stinga w WWE.Nie podoba mi się pomysł jakoby Sting miał mieć feud z The Corre jak dla mnie to zły pomysł wolał bym go zobaczyć w walce na WM z The Undertakerem chyba że może Sting i The Undertaker razem będą walczyć na Wrestlemanii przeciwko The Corre ale to tylko moje marzenia jeśli by nie doszło do walki Takera ze Stingiem ale wolał bym zobaczyć walkę Stinga z Undertakerem.Fajnie jakby Lita podpisała kontrakt z TNA bo na pewno to by tylko zaostrzyło sytuację przy pasie kobiet.Najlepszego Cookie!!!

Dzięki za newsy :)

Ehh... co do Stinga, powtórzę się po raz kolejny, ale dla mnie to totalna klapa, wiem wiem marzenia o walce na WM'ce itp, lecz jak dla mnie to bez sensu, i nie trzyma się to ani kupy ani du*y,tyle lat krytykowania WWE i co?? Mam nadzieję że to jednak się nie spełni, a może ten tajemniczy człowiej to Justin bibrel czy jak to się pisze?? :D i jego walka z takerem?? Co do samego pomysłu by ten "artysta" zaśpiewał na WM.. to już bym wolał żeby zaśpiewała tam doda, ten koleś całkowicie tam nie pasuje. Lita w TNA uuuuu yeeeaaaaahhhh to by było coś, nareszcie spaślak wymyślił coś ciekawego. wszystkiego najlepszego cockie, pojawienie się suicide, jak dla mnie bomba, wqszystko wskazuje na to że dywizja X naprawdę ma szanse się odrodzić. dzięki za newsy

sig.png

Na temat Dźastina wolę się nie wypowiadać, ale mniej wtajemniczonych poinformuję o tym, że Turek maczał w tym palce (w końcu Bieber jest Jego idolem). Myślę że Sting jednak wystąpi w WWE i Jego debiut nastąpi właśnie 21.02.11. WWE pokazało filmik, który dał do myślenia fanom. Cała oprawa wskazuje na Stinga lub też Undertakera. Co ciekawe Undertaker zgodnie z zapowiedziami ma właśnie powrócić po kontuzji właśnie 21 lutego. Czyżby planowano powrót jedynie Takera, czy też Sting pojawi się na poniedziałkowej gali? Gdyby obydwaj zaczęli na tej gali feud, to byłoby coś grubego. Jak zwykle pozostaje Nam jedynie cierpliwie czekać. Rikishi ma rację. Jego synowie naprawdę zostali hańbiąco potraktowanie przez federację. W RR matchu nie wystąpili, a następnego dnia tańczyli sobie na ringu. Khali czy Henry doskonale się do tego nadają, ale bracia Usos nie. Co prawda nie są jacyś najlepsi, lecz w taki sposób traktowani być nie powinni. WWE utrzymuje jak zwykle świetny rating w Meksyku, szkoda tylko że u siebie w USA mogą o takowym pomarzyć.

Dzięki za newsy :).

Bieber-szkoda słów.Jakbym miał się wypowiadać to zostałbym zbanowany za niecenzuralne słownictwo :D

Natomiast Stinga w WWE bym nie chciał,gdyż WWE nie potrzeba tylu zawodników,tylko WWE ich szmaci np.Chavo,Zack,Yoshi Tatsu.Druga sprawa czy Sting pojawiłby się tylko na WM czy podpisałby kontrakt.

Kolejny news-Gdyby Lita została zatrudniona w TNA oglądałbym tą fedkę regularnie :D .Czyżby znowu storyline Matt & Lita? Możliwe,że tak,ale co czy Lita i TNA się zgodzi :?:

I ciekawe co zrobi z Kurtem TNA?JA jednak myślę,że przedłuży mu kontrakt,ponieważ jest tam postacią pierwszoplanową.Dzięki za newsy :t_up:

mistico.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...