Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sting w WWE!, wysoki rating Raw, Nexus bez Harrisa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: The New York Daily News podaje, iż wielokrotny WCW/TNA World Heavyweight Champion - Steve Borden, znany bardziej jako Sting, podpisał roczny kontrakt z World Wrestling Entertainment! Przypominam, że "The Icon" jako jedyny wielki wrestler, nigdy nie stanął na ringach federacji Vince'a McMahona. Jeżeli wszystko jest prawdą, Sting zostanie wprowadzony do Hall of Fame. Napinka fanbojuf TNA pod tytulem "sting się sprzedał!" - oficjalnie rozpoczęta. informacji tej nie potwierdzili póki co Sting jak i federacja. Poniżej filmik, który został wyświetlony podczsa ostatniego Raw:

:arrow: Rating Raw --> 3.5 - Tydzień temu było wysoko, teraz jeszcze wyżej. Jest to najwyższy rating od 30 sierpnia.

Dodam tylko, że filmik ten bardzo przypomina promo gali WCW Starrcade 97'(wpiszcie w youtube, a znajdziecie).

:arrow: Jak jesteśmy przy ratingach, Smackdown wyciągnęło 2.01 co również nie jest złym wynikiem.

:arrow: W wywiadzie dla ESPN.com, Kofi Kingston zapytany został z kim chciałby zawalczyć na Wrestlemanii. Intercontinental Champion nie zastanawiał się długo i od razu wytypował Rickyego Steamboata, z którym walka na wuemce byłaby dla Ghańczyka czymś wspaniałym.

:arrow: Jak wiemy, na Raw Randy Orton wykonał Punt Kick na jednym z członków Nexus (Husky Harris). Wrestler ten ma być wyłączony z akcji w najbliższym czasie, nie wiadomo czy powróci do stajni kierowanej przez Punka.

:arrow: Spoiler dotyczący Bookera T, który powrócił do federacji na Royal Rumble:

5 time WCW Champion będzie od teraz komentatorem gali Smackdown. Z początku planowany był jego feud z Sheamusem, ale wszystko uległo zmianie i od dzisiaj Booker będzie siedział wraz z Mathwesem i Colem rzy stoliku komentatorskim (gdzie striker? :o).

:arrow: Nic nie jest jeszcze pewne, ale wielce prawdopodobne jest, iż na Wrestlemanii dojdzie jednak do Money in The Bank ladder matchu. Walka ta kojarzy się przede wszystkim z Wrestlemanią i zarząd postanowił nie usuwać jej.

przepraszam, że tak krótko, ale mam mnóstwo nauki. W przyszłym tygodniu będzie o niebo lepiej ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Yaoohoo

1

• swiroos1674325948

1

• Tomek 39432

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Tak myślałem, że Sting w końcu podpisze kontrakt z WWE. "Sting się sprzedał" fajny tytuł. Rating RAW bardzo mnie ździwił, a na SD spodziewałem się większego. Też bym wybrał Rickiego Steamboata, ponieważ bardzo go lubię.

Szkoda, że Booker T będzie komentował, chciałem aby walczył :censored:

Ja osobiście nie obejrze WMki, gdy nie będzie na niej MitB.

THX za newsy :thumb:

Edytowane przez Gość

Ja pierdziele, teraz już na pewno wiem, że światem wrestlingu rządzą pieniądze. Jedyny wrestler, który nigdy nie połasił się na pieniądze Vinca zrobił to na starość. Nie mówię, że się z tego nie cieszę, gdyż bardzo lubią Stinga i ciekawym doświadczeniem będzie zobaczenie go w najpopularniejszej federacji świata.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Wiewiura 21 i tak wszyscy wiemy ze nawet gdyby walki money in the bank nie doszlo na wm 27 to i tak ja obejrzysz,ale ogolnie bardzo sie ciesze ze walka ta razej sie odbedzie.A co do stinga nie myslicie ze to nie sting wroci lecz undertaker?

Nie wiedziałem że Sting podpisał ten kontrakt aż na rok. I zdecydowanie nie cieszy mnie to, miałem nadzieje że zrobił to tylko po to by dołączyć do HoF i zakończyć karierę na WM'ce, wtedy wyszedłby z tego w miarę z twarzą i można by było to zrozumieć. W takiej sytuacji zgadzam się ze stwierdzeniem że Sting się sprzedał. Jak napisałeś był jedynym w wielkich ktory z przekonania nigdy nie walczył w WWF/E. Od razu odszedł gdy WWF przejęło WCW. Całe życie wyrażał się negatywie i federacji McMahon'a, śmiał się z PG i na koniec kariery zdradził swoje ideały... Jak dla mnie bardzo nie fajnie. Yyy taaa Kofi, to by dopiero było widowisko... W danym momencie... Kurcze bardzo mi się nie podoba że to Husky padł ofiarą Ortona, w każdym względzie jest on dużo lepszy od beznadziejnego McGillicuttiego i to Michael powinien wylecieć bo zupełnie nic nie wnosi swoją postacią do Nexus a nie Harris.

Booker T

No jak dla mnie bardzo fajne rozwiązanie, Booker jest charyzmatyczny i może się sprawdzić w roli komentatora bardzo dobrze. No ale jak już się zdecydowali na taką rolą dla niego to niech siedzi za stałem i komentuje bo po akcjach z Lawlerem będę negatywnie nastawiony do każdego wtrącania się komentatorów w Storyliny. No i ciekawe co ze Strikerem

Jak dla mnie MitB powinno zostać na WM'ce a gala MitB powinna zostać zastąpiona. Walizka to było wielkie wyróżnienie i wielkie wydarzenie raz do roku jak RR. 3 walizki na rok sprawią że nie będzie to już nic takiego mega wyjątkowego. Gala MitB jak dla mnie była bardzo złym pomysłem bo jak napisałeś ta walka kojarzy się z WM'ką.

Sebu:Sting na sto procent nie śmiał się z PG, gdyż przez wiele lat walczył w federacji wyświetlanej w tej samej formie (WCW było w PG)

Czyli Vince jednak postawił na swoim i sprowadził do swojej federacji legendę tego sportu jakim jest Sting, i wszystko jasne z kim zawalczy Taker na WM. Moim zdaniem bardzo dobrze, bo będzie to pojedynek wielkich gwiazd jakimi są obie te postacie. Ciekawe co później będzie robił Sting w WWE. :thinking: I wszystko już pewnie jasne co do tego filmiku, bo jeżeli piszesz że jest to podobne do proma tej gali, to 21.02.11 to pewnie data zawitania Stinga do WWE. No rating RAW bardzo wysoki, i przyznajmy że RAW nie powalało na nogi, a raczej było słabe, tak jak już ktoś napisał w SB fani czekali pewnie na pojawienie się Bookera i Diesela. Rating SD też bardzo spory co raczej rzadkość. Przerwa Harrisa, czyli osłabienie Nexus. Będzie ich teraz po równo z Corre, więc zastanawiam się czy Nexus zajmie się feudem z Corre, czy nadal będzie ciągnąć story Ceną, lub może Ortonem. Szkoda tylko że ten cios został wymierzony na Harrisie, a nie na McGillicuttim który jest o wiele mniej charyzmatyczny niż jego kolega.

Booker T jako komentator, kurde wolałbym go jako jeszcze wrestlera (chyba jak każdy) bo spokojnie mógłby jeszcze nie jedną dobrą walkę wykręcić. A Matt Striker może General Manager SD, przecież mówiło się o odejściu na emeryturę i dołączenia do HoF Longa, więc czemu nie.

A zapomniałem o MitB :)

Moim zdaniem dobrze Vince postanowił pozostawiając tą walkę, ponieważ zawsze ona się kojarzyła z WM i często podnosiła jakość gali.

Dziwne że Sting ani WWE oficjalnie nie potwierdziło tego że Sting podpisał kontrakt z federacją Vinca McMahona. No ale do HoF miło byłoby gdyby został przyłączony, ale też chce go widywać w WWE jako walczący wrestler. O kurde :shock: Rating Raw no trzeba przyznać że miło zaskoczył, ale myślę, że to ze względu na powrót do WWE Bookera T i Diesela no i fani chcieli ich zobaczyć na Raw, a tu klapa. No SD! też ładnie zaskakuje z ratingami, ale nie zapominajmy że WWE chce wypromować SD! aby stało równo z Raw w ratingach. No nie wiem czy dla Kofiego WWE ściągnie taką osobę jaką jest Ricky Steamboat. No może kiedyś... No to z New Nexus pozbyliśmy się Husky'ego... Ciekawe czy będzie po powrocie Jobbować jak Daren Young... No i dobrze, kamień mi spadł z serca gdy teraz przeczytałem że walka Money In The Bank odbędzie się na WM, ale więc po co gala MitB w roku? Dwie walki w roku, no może być ciekawe. Dzięki za newsy, rozumiem że krótkie , bo ja już dobrze wiem jak to się nauczycielom przypomina że trzeba te ferie nadrobić sprawdzianami...

No, tak Vince w końcu dopiął swego i będzie miał tego Stinga. Jak już Vince coś wymyśli to musi to zrealizować. Ja jakoś nie jestem przekonany co do Stinga w WWE. Jakoś nie pasuje do tej federacji, ale zobaczymy. Teraz wzrastają szanse na walke Taker vs Sting na WM'ce. Może to jego nadejście zapowiadali na Raw ? Ratingi Raw ostatnio są coraz wyższe. Myślałem, że ten poprzedni to już szczyt możliwości, ale się przeliczyłem. Nexus bez Harris'a ? Zobaczymy czy tak się stanie. Jeśli tak to chyba znów ktoś będzie musiał dojść. Sting :P ?

Booker T jako komentator ? Jeśli wrócił tylko po to by dotrzymywać towarzystwa przy stoliku Cole'owi i Josh'owi to dziękuję bardzo. Nie lepij byłoby mu jakiś fajny program wymyślić ?

Niech zarząd się w końcu zdecyduje. Albo gala PPV MitB albo walka na WM'ce, bo jak dla mnie to dwa kontrakty na rok zdeydowanie wystarczą. Dzięki za newsy :)

ksgj.png

Tak jak myślałem Sting w WWE to było kwestią czasu ;) Wow te ratingi mnie zaskakują i RAW i SD nie wiem co zachęca ludzi tak do oglądania WWE ale mnie to cieszy :D Fajnie by było obejrzeć taką walkę z udziałem Kofiego . Ciekawe do czego ma nawiązywać wyeliminowanie Hasky'ego spisywał się o wiele lepiej od Micheal'a :|. Szkoda , że Booker zostanie tylko komentatorem fajnie było by go zobaczyć w ringu na dłuższą chwile nawet w feudzie z Rudym . Co do walki o walizkę MITB to dobrze , że została bo lubię oglądać tego typu walki :) Dzięki za niusy ;)

Hmm Sting w WWE nie wiem co o tym myśleć,ciekawe ile Vince musiał zapłacić żeby go przekonać do przyjścia swoją drogą nie rozumiem postępowania zarządu mają tylu młodych w FCW,zwalniają jednego po drugim zamiast promować swoich ściągają Stinga z TNA.Nie wiem w jakiej jest kondycji jeśli jest podobnie jak z Takerem to może być problem z kondycją.Dostał ma roczny kontrakt,ale nie wiem jaką rolę będzie pełnił po Wrestlemanii wiadomo jak WWE Traktuje zawodników z innych Federacji,obawiam się też tego że zarząd będzie promował młodych zawodników kosztem Stinga to by była porażka na całej lini. Miejmy nadzieje,że tak nie będzie osobiście widzę Stinga bardziej jako Trenera,niż jako czynnego zawodnika.

Mimo, że jestem chory to przez tą wiadomość chyba już wyzdrowiałem :D Sting w WWE i jeszcze na WMce będzie Sting vs Undertaker to byłby wymarzony pojedynek tylko szkoda, że to nie stało się jakieś kilka lat temu. Ciekawe jest to, że podpisał na cały rok czyli nie tylko pojawi się na WMce i HoF, ale może jakiś dłuższy pobyt. WWE i Sting tego jeszcze nie potwierdzili zapewne stanie się to kilka dni przed pojawieniem się go na Raw, jak dobrze pamiętam 21.02, by było większe zaskoczenie. Rating Raw na bardzo dobrym poziomie tylko szkoda, że wynik ME już nie :(. Czemu wzięli Harrisa? Przecież on tam bardzo dobrze pasował i nie widzę go jakby miał powrócić jako face, a jak nie z powrotem do Nexus to tylko na SD, a tam co do Corre? Zastanawiam się czy dadzą teraz kolejnego nowego członka do Nexus czy będzie każdego niszczył (Orton) po kolei i potem na WM z Punkiem. MiTB na WM ciekawe, bo na wykorzystanie walizki będzie miał czas do lipca czy czerwca już nie pamiętam. Choć w sumie jeden z symboli WM cały czas tylko tam był i z resztą bardzo dobrze, że będzie kolejny, bo może ktoś nowy dostanie szanse na pas :D Dzięki za newsy :t_up:

No to chyba mamy przeciwnika dla Takera na WM'ke. Nie wiem czy Sting sie sprzedał ja do tego tak nie podchodzę. Fakt faktem przez cała karierę był ikona konkurencji, ale na stare lata miejsce w największej federacji po prostu mu się należy. Booker jako komentator może być strzałem w 10. Facet ma świetny charakterystyczny głos, wielka charyzmę i wiedzę o wrestlingu. Na pewno będzie wielkim powiewem świeżości.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

No nie wiedziałem że Sting podpisał kontrakt z WWE.Bardzo mnie to cieszy bo chciałem już go dawno zobaczyć w WWE no i chyba to on będzie rywalem Takera na WM ale do końca nie wiadomo a chciałbym go jako rywala Takera.Tylko co on ma robić w WWE jeśli podpisał kontrakt na rok będzie miał z kimś feud czy zostanie np.GM Raw albo kimś innym ważnym bo ja myślałem jeśli Sting miałby przejść do WWE to tylko do WM żeby zostać dodany do HoF i później koniec kariery.No brawo dla Raw i dla SD no ostatnio te ratingi obydwóch brandów bardzo są dobre i idą w gorę co mnie bardzo cieszy.No i na pewno tak jak mówił Turek i Szymix że dlatego wysoki rating Raw był bo ludzie myśleli że zobaczą na Raw Booker T i Diesel a tu klapa zgadzam się z nimi.No Kofi z dobrym przeciwnikiem chciał by walczyć na WM o pas IC ale chyba Ricky Steamboat nie sciągnom na jedną walkę.Szkoda że Randy zrobił Punt Kick na Harrisie bo wolał bym żeby zrobił na McGillicuttim bo on jest najsłabszy w new nexus nic to tej stajni nie wnosi zobaczymy co będzie dalej z Harrisem jeśli wróci może wróci do Nexus albo zacznie solową karierę tylko żeby nie Jobbował jak Daren Young.Szkoda że Booker T nie będzie już walczył bo on jest dobry w ringu i chętnie bym go zobaczył jeszcze w ringu WWE ale zostanie komentatorem na SD ale to nie wykluczone bo może walczyć i być komentatorem tak ja Lawler.No i też się zastanawiam co będzie dalej z Matt Striker.Dobrze że nie usunęli z WM Money in The Bank ladder matchu bo ona zawsze była kojarzona jako WM.

Dzięki za newsy :) .

Sting w WWE? - na to czekałem. Jak powiedzili moi poprzednicy, powinno to wyglądac troche inaczej, czyli walka na Wrestlemanii, dodanie do Hall of Fame i szczesliwy happy end, a tu prosze Sting bedzie dalej siedział w rosterze. Wątpie zeby to byl dobry pomysł. Również sądziłem że ten filmik dotyczy Undertakera, ale może rzeczywiście, w końcu 21 luty to raw a undertaker pewnie wroci na SmackDown!. Kofi chciałby walczyc ze Steamboatem? Ja osobiscie chciałbym walczyć z Michaelsem :D. Szczerze mówiąc nie widze dla Huskyego Harrisa po odejściu z Nexusa miejsca nigdzie indziej niż na WWE Superstars.

Booker jako komentator? Super! Sądziłem że po Ryal Rumble odejdzie na zawsze, a tu prosze! Oczywiscie każdy chętniej by go widział jako czynnego wrestlera, no ale nie mozna miec wszystkiego, moze kiedys jeszcze wroci na pare walk

Dzięki za niusy :D

Myślę że podpisanie kontraktu Stinga to pewna informacja. Podobno The Icon związał się z WWE na rok. Jeżeli to prawda, to będzie musiał przez ten okres pełnić tam jakąś rolę. Może będzie poprostu czynnym wrestlerem, może managerem, a może jeszcze kimś innym. Jak zawsze pozostaje nam czekać. Filmik który ukazał się na ostatnim Raw jest bardzo ciekawy. Na początku myślałem że chodzi tu o Mistico, ale teraz jestem prawie pewien iż jest to Sting. Co ciekawe na to Raw zapowiadany jest również powrót Undertakera. Ludzie mniej wtajemniczeni pewnie będą myśleć że zapowiada się poprostu tylko powrót Deadmana, ale ja myślę że danie tego filmiku jako zapowiedź Phenoma, to byłoby za proste. Może właśnie Taker i Sting pokażą się tego samego wieczoru i w jakiś sposób rozpocznie się feud pomiędzy Nimi? To byłoby coś wielkiego, ale zobaczymy. Rating Raw cieszy, tylko gorzej może być z jego utrzymaniem. Natomiast rating Smackdown nadal utrzymuje się na bardzo wysokim (jak na tą tygodniówkę) poziomie.

Zobaczymy jak Booker sprawdzi się w roli komentatora. Mam jednak nadzieję że od czasu do czasu sobie zawalczy :D.

Fajnie gdyby WWE zostawiło MITB Ladder Match na Wrestlemanii. Niektórzy mówią że 3 tego typu mecze to za dużo, ale mi to nie przeszkadza.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...