Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 10/02/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

Six Man Tag Team Tables Match

Brother Devon, Samoa Joe & Rob Van Dam pokonali Matt'a Hardy'ego, Bully Ray'a & D'Angelo Dinero

2 Match

Eight Knockouts Tag Team Match

Sarita, Rosita, Tara & Madison Rayne pokonały Velvet Sky, Angelina Love, Winter & Mickie James

3 Match

TNA World Heavyweight Championship Match

Mr. Anderson pokonał Matt'a Morgan'a

4 Match

Triple Threat Match

Robbie E. pokonał Brian'a Kendrick'a & Suicide'a

5 Match

Tag Team Match

Kurt Angle & AJ Styles pokonali Jeff'a Jarrett'a & Jeff'a Hardy'ego

:arrow: Do karty Against All Odds zostały dodane dwa match'e: Jeff Jarrett vs Kurt Angle oraz Madison Rayne vs Mickie James

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hacjend

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A napisze tu coś bo wydarzyło się parę rzeczy wartych wyróżnienia. Po pierwsze zauważe że jak TNA chce to potrafi mega pozytywnie zaskoczyć a chodzi mi o niespodziewany powrót jednego z moich ulubionych wrestlerów czyli Hernandez'a. I jakby nie zapowiadali w kółko niewiadomo czego to faceturn Fortune byłby tak samo pozytywnem zaskoczeniem a może nawet jeszcze bardziej. Dobra ale do konkretów

Plusy:

- już wspomniany powrót Hernandez'a, mega się ucieszyłem jak go zobaczyłem, po odejściu Fartune Immortals musieli się jakoś wzmocnić i to idealny moment na powrót z Meksyku. Pasuje on do Immortals i mam nadzieje że nie będzie kolejnym przydupasem jak Terry tylko dostanie jakieś sensowne story

- Fortune jest istotą tej stajni, wypowiadają się sami za siebie a nie stoją w cieniu Steiner'a czy Kurt'a i to jest super i tak powinno być, no i swoją drogą to to chyba wcale nie jest MEM... Chyba by coś o tym wspomnieli już

- Mega pozytywnie zaskoczył mnie Roode, sam fakt że to on był głównym mówca Fortune był bardzo dziwny a że tak świetnie sobie z tym poradził to juz w ogóle mnie zszokowało, pokzał że ma on potencjał nawet na singlową karierę ale oczywiście w życiu bym nie chciał żeby mój ulubiony TT się rozpadł

- pojawienie się po wielu miesiącach Suicide'a, tylko az mi się nie chciało wierzyć kto ta walkę wygrał... ale o tym będzie w minusach

- Ze zdziwieniem stwoierdziłem że Kendrick z tym nowym dziwacznym gimmnickiem jest fajowy, jak siedział na tym ringu i się kiwał połowe walki to mega mi się chciało śmiać

Minusy:

- przede wszystkim o co w ogóle chodziło z tą walką i WHC... To było jakieś totalne nieporozumienie. Nagle ni z tego ni z owego walka o główny pas, bez żadnych zapowiedzi, na zwykłym impakcie, bez żadnego podkładu, nawet ME to nie był... Jak chcieli wznowić feud Morgana z Hernandezem to nie musieli zaraz robić tego o pas... To była żenada... I jeszcze ciągle powtarzali że zwycięzca tej walki w niedziele zmierzy się z Hardym o pas... To teraz mistrz musi walczyc o to by dostąpic zaszczytu broniennia pasa przed Hardym? Jakby zrobili walke Hardego z Morganem o #1 contendera to wszystko by miało sens i ogólnie byłoby ok a przebieg i interwencja Hernandeza mogłyby wyglądac tak samo... Idiotyczne to było...

- Ten six man tag team table match... Yyy no fajna stypulacja ale co to miało być.... Nie dość że Joe i Pope od razu sobie poszli i więcej ich nie widzieliśmy to jeszcze najwięcej czasu w ringu dotał spaślak... Mogli sobie zdecydowanie darować całą tą walkę...

- Czemu Robbi dostał się do tej walki? Jest zdecydowanie najgorszą opcją z tej trójki. W ogóle w całym tym powiedzmy turnieju wszystko byłoby fajnie gdyby nie zwycięzcy... W pierwszej walce mógłby wygrać Amazing Red, potem no jeden z Bucków mógłby byc no i teraz Suicide i kurcze byłoby pieknie a tak walka będzioe raczej przeciętna, jeszcze jak wygra to Robbie to się w ogóle załamie...

- Matt Hardy- tak po prostu

Tak czy siak nie było źle bo plusy były wazniejsze niż minusy, zwłaszcza Hernandez no i speach Roode'a