Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany TNA, Divy na WM, Orlov na wylocie, MVP w NJPW i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

437627.jpg

:arrow: Wiele mówi się o powrocie na Wrestlemanię XXVII Lity oraz Trish Stratus. Potwierdził to również na swoim blogu Jim Ross. Podobno obie byłe Divy miałyby się znaleźć w walce przeciwko LayCool. Dodatkowo obmyśla się dołączenie do walki innych Div. Głośno mówi się o Battle Royal, w którym dodatkowo miałyby wziąść udział Eve Torres, Natalya, Beth Phoenix oraz Awesome Kong.

:arrow: Podczas PPV WWE Royal Rumble na backstage byli obecni:

Christian, Evan Bourne, Triple H oraz Amesome Kong

:arrow: Podczas dzisiejszego Monday Night Raw poznaliśmy już dwie walki na natchodzące PPV WWE Elimination Chamber. Szczegóły w spoilerze:

WWE Championship

The Miz © vs. Jerry "The King" Lawler

Raw Elimination Chamber Match

John Cena vs. John Morrison vs. R-Truth vs. Randy Orton vs. "King" Sheamus vs. CM Punk

:arrow: Spoiler dotyczy Evana Bourne'a:

Jak niektórzy wiedzą, wrestler nie pokazał się w Royal Rumble Matchu. Powodem tego jest lekkie (dosłownie) odnowienie się kontuzji. Mówi się, że Evan pojawi się w przeciągu paru tygodni. Jednak wątpliwe aby walczył na Elimination Chamber.

:arrow: Przed PPV WWE Royal Rumble w Dark Matchu - R-Truth pokonał Curta Hawkinsa. Podobno Curt podczas walki zyskał dosyć znaczny heat.

:arrow: Podczas ostatnich tygodni wspominałem o planach Creative Teamu dotyczących osoby Maryse. Mianowice ostatnio krążą plotki o jej powolnym turnie. Póki co mówi się o patrzeniu jak sprawdza się w roli Tweenera. Gdyby to wypaliło, dostałaby push jako Face. Póki co sobie tego nie wyobrażam.

Total Nonstop Action Wrestling

0002efp8

:arrow: Kevin Nash dał ostatnio do zrozumienia WWE, że chciałby podpisać z federacja stały kontakt. Ostatnio nawet na dowód tego w pewnej sytuacji postawił WWE nad TNA, mówiąc o panujących w obu organizacjach atmosferach.

:arrow: W ostatnich newsach było wspomnienie o wymaganiach finansowych ze strony Flaira w stosunku do TNA Wrestling. Podczas europejskiego tourne federacja oznajmiła, że Nature Boy nie pojawi się na następnym iMPACT!'cie. Otóż Ric podczas walki z Douglasem Williamsem doznał kontuzji ramienia i będzie musiał trochę pauzować.

:arrow: Ostatnio w udzielanym wywiadze, Dixie Carter powiedziała, że mocno liczy na sukces programu z 'They'. Otóż jak wiemy najbliższy iMPACT! ma zmienić to co dzieje się w organizacji i być przełomowym. To samo powtórzyła Dixie mówiąc, że writerzy się postarali i wszystko jest dopięte na ostatni guzik.

:arrow: Z racji faktu, iż TNA poczynia ostatnio pewne działania w stosunku z ugodą z ROH, Destination X zostało przeniesione. Ma to na myśli wzmocnienie stosunków pomiędzy federacjami, a następnie wzajemne wymiany wretlerami jak to obecnie dzieje się na linii z AAA. Federacja ma nadzieję, że to wypali i podniesie morale obu federacji.

2dvpry42.jpg

:arrow: TNA Wrestling zdementowało plotki dotyczące kontaktów Bobby'ego Lashley'a z federacją. Ostatnim czasy sugerowano, że były wrestler WWE regularnie pojawiał się na backstage podczas iMPACT'ów.

:arrow: Matt Hardy swoją ostatnią notką dał do zrozumienia, a raczej do uśmiania, że to on sprawił że ostani rating był taki wysoki. Dodatkowo dopisał, że teraz każde show z niego udziałem będzie przyciągało większą rzesze fanów.

Scena niezależna i inne

497355171_2d55505743.jpg

:arrow: Ostatnio zarząd FCW dał jasno do zrozumienia WWE, że nie widzi już potencjału w Petrze Orlovie (Alex Kozlov). Nie wiadomo też, czy Mistico trafi bezpośrednio do głównych brandów, czy też nie będzie musiał przechodzić przez rozwojówkę.

:arrow: Wszelkie spekulacje na temat czynnego pojawienia się Animala Batisty na Wrestlemanii XXVII zostały rozwiane. Gwiazdor aktualnie przebywa w Tajlandii i nagrywa film. Podobno do Stanów Zjednoczonych ma wrócić pod koniec marca, lub początek kwietnia. Możliwe jednak, iż w przypadku zaproszenia ze strony Vince, na trybuny skorzysta z oferty.

:arrow: MVP oficjalnie podpisał kontrakt z organizacją sceny niezależnej - NJPW. Jednocześnie zawarł umowę o promowaniu federacji nie tylko występami. Jego debiut będzie miał miejsce 20 lutego.

:arrow: Dodatkowo przypominam zainteresowanym o najnowszej gali PPV WCE Apocalyspis: viewtopic.php?p=220859#p220859

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymix96

1

• Turej

1

• Zaq123

1

• Diaz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze, zdjęcia lepszego dać nie mogłeś :lol Po drugie trzeba się brać za komentowanie. W WWE tylko powroty i powroty. Każdy ma powracać i powracać. My lubimy powroty, ale co za dużo to nie zdrowo. Szkoda że takie gwiazdy, niedoszlifowane diamenty federacji walczą w Dark Match'ach. Ja tam chciałbym nadal oglądać Maryse jako heel'a, bo za face to jakoś nie widzę... Ale jak powoli to powoli, tylko za mało heelów będzie w WWE. No ładnie że Kevin Nash dał do zrozumienia potrzebę dla niego pełnego kontraktu z federacją WWE. No a jednak myślałem że wywalą za ten incydent Ric'a a tutaj tylko mało nieporozumienie. Ja tam go wolę oglądać w WWE jako spokojnego dziadziusia, nie no żart, ale z chęcią zobaczyłbym go w TV na HoF, a tak klapa... No szkoda że z Leshney'em to tylko plotki, choć ostatnim czasem jest ich bardzo dużo. Yyyyy a staremu Hardemu odbija? Może zażył trochę proszków od bracika? Nie no po prostu śmiechu warte to co Matt wyrabia. No i kolejny zeszmacony wrestler dla FCW... No to jak ma to tak wyglądać to niech wraca do Lucha i tam niech walczy, może tam coś osiągnie. No chyba nasz Batista nie powalczy już w WWE, szkoda... No ale na trybunach warto byłoby zawitać, a jak nie chcesz Batista jechać na WM to daj mi ten bilet, ja z chęcią skorzystam :) Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Już wcześniej słyszałem o tym że na tą gale mają obie te divy powrócić. A Co do battle royal div na WM, to byłaby to walka marzenie, i na pewno bym ją obejrzał, a tak to divy tylko przewijam :) . Tylko ciekawy jestem czy Lita i Trish są w tak dobrej, a przynajmniej podobnej formie jak kiedyś. Z walki pomiędzy nimi a LayCool też bym się ucieszył, bo było by na pewno ciekawie, tak jak zawsze z Laylą i Michele. I na pewno dostali by więcej niż pięć minut.

Czyli to tylko potwierdza że niedługo już zobaczymy Kong w ringu. Szkoda tylko że nikt z tych zawodników nie wystąpił na gali.

Co do walk na EC to już się wypowiedziałem w oficjalnej dyskusji.

Co do Evana:

Czyli miał on wystąpić w RR matchu, no szkoda bo pewnie coś by pokazał, ale i został by w ringu jakieś 10 minut, a później zostałby wyrzucony. Mam nadzieję że jak najszybciej zobaczymy go w ringu, czego mu serdecznie życzę i może feud między nim a Bryanem o US. To by było ciekawe :D

Maryśka mogła by przejść ten turn i może wnosiła by w końcu coś swoją osobą do federacji. I spoiler z RAW dotyczący właśnie jej osoby:

Maryse zerwała i spoliczkowała Teda gdy ten zasłonił się nią broniąc się przed Lawlerem. Więc turn jest bardzo prawdopodobny, a może już się zaczyna.

Dobra czas skomentować świeże niusy :lol Rozpoczynając powiem iż wielką szkodą jest to , że Christian , Bourne i Hunter byli obecni tylko na backstage'u a nie w Royal rumble matchu bo wiele by do niego wnieśli . Walka o pas WWE Championship The Miz vs. Jerry Lawer nie wiem co to ma być ale dla mnie jest to totalną żenuą :( Nie wiem kto wpadł na ten pomysł ale musi być na prawdę nie poważany DNO i jeszcze raz dno . Druga walka już o wiele lepsza i mam nadzieje , że przynajmniej ona wypadnie dobrze :) Szkoda Evana młody zawodnika a trapie go kontuzje , niech wraca do zdrowia jak najszybciej ;). Jeśli chodzi o Maryse to sam nie wiem jakby to wyszło dlatego warto się przekonać . Już koniec Kozlova ? To po cholerę jasną oni zatrudniają tych zawodników mam nadzieje , że zupełnie inaczej będzie z Mistico . Szkoda co do Batisty myślałem , że wróci na WM ale kolejny raz się zawiodłem . MVP życzę jak najlepiej . Dzięki za niusy ;)

Po pierwsze zdjęcie świetne :D .No fajnie jakby Lita i Trish Stratus wróciły na WM i walczyły by z LayCool.Szkoda że Christian, Evan Bourne, Triple H oraz Amesome Kong tylko byli na backstage a nie wystąpili na RR :( .No walka o pas WWE pomiędzy The Miz © vs. Jerry "The King" Lawler myślę że ta walka będzie bardzo słaba jeszcze gorsza niż jak Miz walczył z Ortonem na Royal Rumble.No ale walka Raw Elimination Chamber Match o pretendenta do pasa WWE myślę że będzie bardzo dobra jak zawsze.No

i chyba wygra John Cena.Bo wydaje mi się że pasutrzyma Miz do WM jeśli za rywala na EC ma Jerry Lawler'a a no i jeszcze będzie się chciał odegrać Cena za RR.Głupi pomysł jakby miała Maryse być facem wole ją oglądać jako heel niż face.No fajnie jakby WWE podpisało kontrakt z Kevin Nash.Nie no Hardy jest śmieszny =)) na pewno zażył prochy od braciszka jak to mówił Turek :D .

Dzięki za newsy :)

No jak zwykle na WM'ce pewnie dadzą jakąś duża walke Div więc Battle Royal jest prawdopodobne, bardzo chętnie bym zobaczył Lite jak i Trish, nawet mogłyby zostać na dłużej bo dywizja kobiet poza LayCool umiera. Sprytnie to WWE wymysliło że prawie wszystkie podejrzewane powroty były obecne na gali ale nie wszystkie się pojawiły w walce. Hmmm czy ja wiem czy Maryse jest potrzebny facetrun. Jak dla mnie jest ona fajna taka jaka jest, wystarczyłby push a nie zaraz turn. Taaa Nash jak był w TNA jechał na WWE, teraz się pojawił w WWE to już w pierwszym wykładzie śmiał się z TNA. Ten człowiek jest śmiesznym, starym przykładem osoby która nie wie kiedy odejść. A po co Flair ma pauzowac na impactach? Przeciez i tak nie walczy a z kontuzją segmenty może robić. Nie rozumiem... No Dixie nie tylko Ty liczysz na sukces They, oby writerzy naprawde się postarali. Współpraca z ROH mogłaby się opłacic wszystkim. Mieliby wtedy zjednoczone siły z największa albo jedną z największych federacją Lucha no i z najwazniejsza federacją indy, jakby to jakoś sensownie rozeglali mogliby razem pomyśleć nad zbliżeniem się do WWE. Matt Hardy przechodzi sam siebie z tygodnia na tydzień... Może oni mu kazali tak pisać? Może jego gimmnick polega na byciu żałosnym kretynem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...