Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany TNA, Divy na WM, Orlov na wylocie, MVP w NJPW i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

437627.jpg

:arrow: Wiele mówi się o powrocie na Wrestlemanię XXVII Lity oraz Trish Stratus. Potwierdził to również na swoim blogu Jim Ross. Podobno obie byłe Divy miałyby się znaleźć w walce przeciwko LayCool. Dodatkowo obmyśla się dołączenie do walki innych Div. Głośno mówi się o Battle Royal, w którym dodatkowo miałyby wziąść udział Eve Torres, Natalya, Beth Phoenix oraz Awesome Kong.

:arrow: Podczas PPV WWE Royal Rumble na backstage byli obecni:

Christian, Evan Bourne, Triple H oraz Amesome Kong

:arrow: Podczas dzisiejszego Monday Night Raw poznaliśmy już dwie walki na natchodzące PPV WWE Elimination Chamber. Szczegóły w spoilerze:

WWE Championship

The Miz © vs. Jerry "The King" Lawler

Raw Elimination Chamber Match

John Cena vs. John Morrison vs. R-Truth vs. Randy Orton vs. "King" Sheamus vs. CM Punk

:arrow: Spoiler dotyczy Evana Bourne'a:

Jak niektórzy wiedzą, wrestler nie pokazał się w Royal Rumble Matchu. Powodem tego jest lekkie (dosłownie) odnowienie się kontuzji. Mówi się, że Evan pojawi się w przeciągu paru tygodni. Jednak wątpliwe aby walczył na Elimination Chamber.

:arrow: Przed PPV WWE Royal Rumble w Dark Matchu - R-Truth pokonał Curta Hawkinsa. Podobno Curt podczas walki zyskał dosyć znaczny heat.

:arrow: Podczas ostatnich tygodni wspominałem o planach Creative Teamu dotyczących osoby Maryse. Mianowice ostatnio krążą plotki o jej powolnym turnie. Póki co mówi się o patrzeniu jak sprawdza się w roli Tweenera. Gdyby to wypaliło, dostałaby push jako Face. Póki co sobie tego nie wyobrażam.

Total Nonstop Action Wrestling

0002efp8

:arrow: Kevin Nash dał ostatnio do zrozumienia WWE, że chciałby podpisać z federacja stały kontakt. Ostatnio nawet na dowód tego w pewnej sytuacji postawił WWE nad TNA, mówiąc o panujących w obu organizacjach atmosferach.

:arrow: W ostatnich newsach było wspomnienie o wymaganiach finansowych ze strony Flaira w stosunku do TNA Wrestling. Podczas europejskiego tourne federacja oznajmiła, że Nature Boy nie pojawi się na następnym iMPACT!'cie. Otóż Ric podczas walki z Douglasem Williamsem doznał kontuzji ramienia i będzie musiał trochę pauzować.

:arrow: Ostatnio w udzielanym wywiadze, Dixie Carter powiedziała, że mocno liczy na sukces programu z 'They'. Otóż jak wiemy najbliższy iMPACT! ma zmienić to co dzieje się w organizacji i być przełomowym. To samo powtórzyła Dixie mówiąc, że writerzy się postarali i wszystko jest dopięte na ostatni guzik.

:arrow: Z racji faktu, iż TNA poczynia ostatnio pewne działania w stosunku z ugodą z ROH, Destination X zostało przeniesione. Ma to na myśli wzmocnienie stosunków pomiędzy federacjami, a następnie wzajemne wymiany wretlerami jak to obecnie dzieje się na linii z AAA. Federacja ma nadzieję, że to wypali i podniesie morale obu federacji.

2dvpry42.jpg

:arrow: TNA Wrestling zdementowało plotki dotyczące kontaktów Bobby'ego Lashley'a z federacją. Ostatnim czasy sugerowano, że były wrestler WWE regularnie pojawiał się na backstage podczas iMPACT'ów.

:arrow: Matt Hardy swoją ostatnią notką dał do zrozumienia, a raczej do uśmiania, że to on sprawił że ostani rating był taki wysoki. Dodatkowo dopisał, że teraz każde show z niego udziałem będzie przyciągało większą rzesze fanów.

Scena niezależna i inne

497355171_2d55505743.jpg

:arrow: Ostatnio zarząd FCW dał jasno do zrozumienia WWE, że nie widzi już potencjału w Petrze Orlovie (Alex Kozlov). Nie wiadomo też, czy Mistico trafi bezpośrednio do głównych brandów, czy też nie będzie musiał przechodzić przez rozwojówkę.

:arrow: Wszelkie spekulacje na temat czynnego pojawienia się Animala Batisty na Wrestlemanii XXVII zostały rozwiane. Gwiazdor aktualnie przebywa w Tajlandii i nagrywa film. Podobno do Stanów Zjednoczonych ma wrócić pod koniec marca, lub początek kwietnia. Możliwe jednak, iż w przypadku zaproszenia ze strony Vince, na trybuny skorzysta z oferty.

:arrow: MVP oficjalnie podpisał kontrakt z organizacją sceny niezależnej - NJPW. Jednocześnie zawarł umowę o promowaniu federacji nie tylko występami. Jego debiut będzie miał miejsce 20 lutego.

:arrow: Dodatkowo przypominam zainteresowanym o najnowszej gali PPV WCE Apocalyspis: viewtopic.php?p=220859#p220859

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymix96

1

• Turej

1

• Zaq123

1

• Diaz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Po pierwsze, zdjęcia lepszego dać nie mogłeś :lol Po drugie trzeba się brać za komentowanie. W WWE tylko powroty i powroty. Każdy ma powracać i powracać. My lubimy powroty, ale co za dużo to nie zdrowo. Szkoda że takie gwiazdy, niedoszlifowane diamenty federacji walczą w Dark Match'ach. Ja tam chciałbym nadal oglądać Maryse jako heel'a, bo za face to jakoś nie widzę... Ale jak powoli to powoli, tylko za mało heelów będzie w WWE. No ładnie że Kevin Nash dał do zrozumienia potrzebę dla niego pełnego kontraktu z federacją WWE. No a jednak myślałem że wywalą za ten incydent Ric'a a tutaj tylko mało nieporozumienie. Ja tam go wolę oglądać w WWE jako spokojnego dziadziusia, nie no żart, ale z chęcią zobaczyłbym go w TV na HoF, a tak klapa... No szkoda że z Leshney'em to tylko plotki, choć ostatnim czasem jest ich bardzo dużo. Yyyyy a staremu Hardemu odbija? Może zażył trochę proszków od bracika? Nie no po prostu śmiechu warte to co Matt wyrabia. No i kolejny zeszmacony wrestler dla FCW... No to jak ma to tak wyglądać to niech wraca do Lucha i tam niech walczy, może tam coś osiągnie. No chyba nasz Batista nie powalczy już w WWE, szkoda... No ale na trybunach warto byłoby zawitać, a jak nie chcesz Batista jechać na WM to daj mi ten bilet, ja z chęcią skorzystam :) Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Już wcześniej słyszałem o tym że na tą gale mają obie te divy powrócić. A Co do battle royal div na WM, to byłaby to walka marzenie, i na pewno bym ją obejrzał, a tak to divy tylko przewijam :) . Tylko ciekawy jestem czy Lita i Trish są w tak dobrej, a przynajmniej podobnej formie jak kiedyś. Z walki pomiędzy nimi a LayCool też bym się ucieszył, bo było by na pewno ciekawie, tak jak zawsze z Laylą i Michele. I na pewno dostali by więcej niż pięć minut.

Czyli to tylko potwierdza że niedługo już zobaczymy Kong w ringu. Szkoda tylko że nikt z tych zawodników nie wystąpił na gali.

Co do walk na EC to już się wypowiedziałem w oficjalnej dyskusji.

Co do Evana:

Czyli miał on wystąpić w RR matchu, no szkoda bo pewnie coś by pokazał, ale i został by w ringu jakieś 10 minut, a później zostałby wyrzucony. Mam nadzieję że jak najszybciej zobaczymy go w ringu, czego mu serdecznie życzę i może feud między nim a Bryanem o US. To by było ciekawe :D

Maryśka mogła by przejść ten turn i może wnosiła by w końcu coś swoją osobą do federacji. I spoiler z RAW dotyczący właśnie jej osoby:

Maryse zerwała i spoliczkowała Teda gdy ten zasłonił się nią broniąc się przed Lawlerem. Więc turn jest bardzo prawdopodobny, a może już się zaczyna.

Dobra czas skomentować świeże niusy :lol Rozpoczynając powiem iż wielką szkodą jest to , że Christian , Bourne i Hunter byli obecni tylko na backstage'u a nie w Royal rumble matchu bo wiele by do niego wnieśli . Walka o pas WWE Championship The Miz vs. Jerry Lawer nie wiem co to ma być ale dla mnie jest to totalną żenuą :( Nie wiem kto wpadł na ten pomysł ale musi być na prawdę nie poważany DNO i jeszcze raz dno . Druga walka już o wiele lepsza i mam nadzieje , że przynajmniej ona wypadnie dobrze :) Szkoda Evana młody zawodnika a trapie go kontuzje , niech wraca do zdrowia jak najszybciej ;). Jeśli chodzi o Maryse to sam nie wiem jakby to wyszło dlatego warto się przekonać . Już koniec Kozlova ? To po cholerę jasną oni zatrudniają tych zawodników mam nadzieje , że zupełnie inaczej będzie z Mistico . Szkoda co do Batisty myślałem , że wróci na WM ale kolejny raz się zawiodłem . MVP życzę jak najlepiej . Dzięki za niusy ;)

Po pierwsze zdjęcie świetne :D .No fajnie jakby Lita i Trish Stratus wróciły na WM i walczyły by z LayCool.Szkoda że Christian, Evan Bourne, Triple H oraz Amesome Kong tylko byli na backstage a nie wystąpili na RR :( .No walka o pas WWE pomiędzy The Miz © vs. Jerry "The King" Lawler myślę że ta walka będzie bardzo słaba jeszcze gorsza niż jak Miz walczył z Ortonem na Royal Rumble.No ale walka Raw Elimination Chamber Match o pretendenta do pasa WWE myślę że będzie bardzo dobra jak zawsze.No

i chyba wygra John Cena.Bo wydaje mi się że pasutrzyma Miz do WM jeśli za rywala na EC ma Jerry Lawler'a a no i jeszcze będzie się chciał odegrać Cena za RR.Głupi pomysł jakby miała Maryse być facem wole ją oglądać jako heel niż face.No fajnie jakby WWE podpisało kontrakt z Kevin Nash.Nie no Hardy jest śmieszny =)) na pewno zażył prochy od braciszka jak to mówił Turek :D .

Dzięki za newsy :)

No jak zwykle na WM'ce pewnie dadzą jakąś duża walke Div więc Battle Royal jest prawdopodobne, bardzo chętnie bym zobaczył Lite jak i Trish, nawet mogłyby zostać na dłużej bo dywizja kobiet poza LayCool umiera. Sprytnie to WWE wymysliło że prawie wszystkie podejrzewane powroty były obecne na gali ale nie wszystkie się pojawiły w walce. Hmmm czy ja wiem czy Maryse jest potrzebny facetrun. Jak dla mnie jest ona fajna taka jaka jest, wystarczyłby push a nie zaraz turn. Taaa Nash jak był w TNA jechał na WWE, teraz się pojawił w WWE to już w pierwszym wykładzie śmiał się z TNA. Ten człowiek jest śmiesznym, starym przykładem osoby która nie wie kiedy odejść. A po co Flair ma pauzowac na impactach? Przeciez i tak nie walczy a z kontuzją segmenty może robić. Nie rozumiem... No Dixie nie tylko Ty liczysz na sukces They, oby writerzy naprawde się postarali. Współpraca z ROH mogłaby się opłacic wszystkim. Mieliby wtedy zjednoczone siły z największa albo jedną z największych federacją Lucha no i z najwazniejsza federacją indy, jakby to jakoś sensownie rozeglali mogliby razem pomyśleć nad zbliżeniem się do WWE. Matt Hardy przechodzi sam siebie z tygodnia na tydzień... Może oni mu kazali tak pisać? Może jego gimmnick polega na byciu żałosnym kretynem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...