Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 31/01/2011 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

1 Match

WWE Tag Team Championship Match

Santino Marella & Vladimir Kozlov pokonali Husky'ego Harris'a & Michael'a McGillicutty'ego

2 Match

Non-Title Match

Daniel Bryan© pokonał Tyson'a Kidd'a

3 Match

Champion vs Champion Non-Title Match

Edge pokonał The Miz'a

4 Match

Divas Tag Team Match

Michelle McCool & Layla pokonały Eve Torres & Natalya

5 Match

Raw Rumble Match

Zwycięzca zmierzy się z The Miz'em o pas WWE na Elimination Chamber PPV

Uczestnicy:John Cena, Sheamus, John Morrison, R-Truth, Randy Orton, CM Punk & Jerry Lawler

Zwycięzca: JERRY LAWLER!!!

:arrow: Mamy już pierwszą walkę na WrestleManie 27!!! Zwycięzca RR Match, Alberto Del Rio wybrał Edge'a jako swojego przeciwnika na WM'ce 27!!

:arrow: Mamy również 2 pierwsze Match'e na Elimination Chamber PPV:

WWE Title Match: The Miz© vs Jerry Lawler

Elimination Chamber Match:John Cena vs Sheamus vs John Morrison vs R-Truth vs Randy Orton vs CM Punk (zwycięzca dostanie Title Shot'a na WM 27)

:arrow: Przed galą odbył się Dark Match w którym William Regal pokonał Jonhny'ego Curtisa

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Hacjend

1

• Brem

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

To co się tu wydarzyło to przeszło wszelkie pojęcie... Dlatego nie można przejść obok tego tak po prostu i trzeba to skomentować. Więc standardowo plusowo minusowo tyle że tym razem zacznę od minusów.

Minusy:

- oficjalnie ogłaszam że przestałem lubic Lawler'a... O co mu chodzi? Zaczął się poniżać jak Nash... Ja rozumiem że ma cheer, bardzo duży no ale... Hornswoogle też ma... Tyle fajnych storych tu było do zrobienie, powinien to wygrac Cena, odebrac pas Miz'owi i na WM'ce zawalczyć z Punkiem albo nawet Orton'em. Na dodatek mam dziwne przeczucie że mogą dać Lawlerowi ten pas... Mam jeszcze nadzieje że coś mu się stanie, Miz go zaatakuje (chociaż jemu to akurat pasuje pewnie że dostał Lawler'a) albo ktokolwiek inny i go zastąpią ale niestety wątpie w to... Porażka...

- Jeżeli Khali wrócił tylko po to żeby tańczyć w ringu z Henrym to dla własnego dobra i wszystkich którzy na to patrzą nich zniknie za zawsze

- Eve wczoraj odebrała pas Nataly a dziś już walczą w teamie? Gdzie rewanż? Bez, sensu. I po co ona w ogóle ten pas dostała skoro była słabszym ogniwem swojego teamu i to ona została przypięta. Nie rozumiem.

- Czemu pozbyli się Huskiego a nie McGillicuttiego... Husky jest bardzo dobry, świetnie pasuje do Nexus, ma fajny gimmnick, jak na swoje gabaryty radzi sobie w ringu no i jest charyzmatyczny a McGillicutty jest po prostu tragiczny i beznadziejny.

- Czemu mają ostatnio manie wpychania gwiazd SD na Raw? Któryś raz, nagle wychodzi sobie Vickie na Raw i zaczyna gadać o Dolphie. Po co? Sprawy SD niech zostaną na SD

- Jeżeli Nexus skończyło feud z Cena i teraz będzie feudowac z Ortonem a John z Miz'em to totalnie skopali story Nexus... Zresztą Punk miał byc innym przywódcom niż Barrett, mnie cipkowatym ale widać że w WWE heel nigdy nie będzie normalny. Z tym schowaniem się pod ringiem to było przegięcie.... Teraz Nexus będzie jobbowac Ortonowi i tyle z ich dominacji.

- Walka któras mogła być najlepsza na gali trwała minute. Chodzi oczywiście o Daniel vs Tyson (swoją drogą wydaje mi się że to nie była walka o pas tylko nontitle)

Plusy:

- Orton wyleciał po paru sekundach z RR

- John Morrison kolejny raz pokazuje że wymiata i nie ma sobie równych w ringu, chociaż nie wiem czy to traktować jako plus skoro mimi tego nie dostaje push'u

Ogólnie, jak widać Raw bardzo negatywne, pod względem formy może nie było źle ale treść była załamująca...

Dzisiejsze RAW to jedno wielkie nieporozumienie . Co to miało być ? Khali i Henry tańczą od kiedy WTF?! :shock: Jednak postanowiłem skomentować wszystko po kolei

Plusy :

- Del Rio wybiera Edge'a i jego pas jako cel na Wrestelmanie . Na pewno obaj stworzą lepszą walką niż mógłby stworzyć Miz z zwycięzcą RR :)

i z przykrością stwierdzam , że jeśli chodzi o plusy to nie ma już żadnego :( , a więc ...

Minusy : Santino i Kozlov bronią pasy jak dla mnie są oni dennymi mistrzami i powinni dać pasy Nexus a tak to Orton wyeliminował jeszcze Harris'a który jest o wiele lepszy od McGillicuty'ego i to jest kolejny minus :t_down:

- Walka Bryan'a z Kidd'em po cholerę dają takie walki , które ledwo się nie zaczęły a już mamy koniec :( Segment z Gali Kim i bliźniaczkami Bella też jest nudny w końcu oczekuje Wrestlingu a nie całowania się dobrze mogę włączyć jakąś telenowele :|

- Pojedynek dwóch mistrzów też beznadziejny nic się w nim nie działo aż pojawia nam się bohater John Cena i mamy standard zagaduje Miz'a a Edge wykonuje mu spear'a i do czego miała ta walka służyć ?...

- Tag team Div ... WTF?! Eve po odebrania pasu Nataly walczy z nią w drużynie jak gdyby nigdy nic :|

- Wchodzi Khali z Henrym myślałem , że fajnie będzie zobaczyć Khali'ego w walce chodzi nie powala techniką , a Ci urządzili tańce bez jaj ja bym wolał karierę skończyć i kolejny segment , który służył niczemu

- Ostatnia walka po niej straciłem ochotę do oglądania WWE skoro Jerry jest Hall of Fame to niech siedzi i komentuje , a nie do walki o pretendenta pasu się wtrynia i nie dość tego jeszcze wygrywa to mnie dobiło i nie chce już komentować

RAW beznadziejne 1/6 :t_down:

Raw było słabe myślałem ze coś się wydarzy ale jak zwykle klapa zastanawiam się czy opłaca się ogladac raw więcej się dzieje na smackdown.

Segment z Albertem, Mizem i Edgem dobry dobrze ze Alberto wybrał WHC na Wrestelmanie z Edgem coś stworzy a Miz niech już się lepiej skonczy z pasem WWE bo jest po prostu gnojony.

Walka o Pasy Tag Team

Szkoda ze Nexus nie wygrali bo rusek i włoch się nudzą jako mistrzowie z tom kobrom szkoda ze Orton wyeliminował Haskiego ale widac ze zaczyna się feud po miedzy Ortonem który jest niezniszczalny a Nexus.

Segment z Tedem i Lawerem średni dobrze ze Maryśka przechodzi turn bo przy Tedzie stale się jakaś nie jaka.

Brayan vs Kidd

Szkoda mi Kidda mogł by dostac jakiś push o ten pas US umiejętności ma a tak po rozpadzie TT stal się joberem któremu daje nawet rade karzełek co do Brayana kurde czy on kiedyś straci ten pas trzyma go dobre 5-6 mieśięcy i nikt nie może go pokonac o ten pas przesada może jak wróci Evan i przejdzie hel-turn odbierze mu go.

Chempion vs Chempion

Walka średnia nic powalającego interwencja Ceny widac ze bedzie walczył na WM o pas i go zdobędzie bo Vinc nie pozwoli swojej naj wiekszej gwieździe nie walczyc o pas to sie równa braku kasy dla niego.

Walka lasek bez porywu ale zabójcze jest to ze Eve z Natalyom w tag temie dzień po przegraniu pasa. Eve zdobyła pas tylko po to żeby zacząc feud z Maryśka.

Usos vs Khali Henry

co to ma byc jak maja zaczac tańczyc to wole już popatrzec na Taniec z Gwiazdami który może nie jest bardziej nudny od tego co widziałem.

RR raw

Widac ze JoMo ma umiejetności czemu nie dostanie żadnego pushu dalej pewnie będzie mial feud z Rudym, co do Punka i Ortona to co oni robią z Punkiem zrobili z niego cipę widac to było wczoraj w RR z Khalim jak i dzisiaj jak ucieka pod ring Orton będzie teraz w tym feudzie niezniszczalny przeżyje wszystkich i wszystko, co do dźiatka Lawlera niech dają spokój jak można dac walczyc komuś takiemu o pas WWE tylu zawodników do pasa dobrych a tu dziadek dostaje szanse równie dobrze mogli dac szanse Santino przynajmniej było by śmieszne.

fcbarcelonarealmadrid50.jpg

tumblrlfnsuxq27i1qcqog6.gif

Pierwszy segment naprawdę dobry. Alberto jak zwykle wkurzał fanów, a Oni wściekali się na Niego co nie miara, fajnie im to wyszło. Potem Del Rio wybrał sobie pas który będzie celował. Okazał się nim być tytuł wagi ciężkiej, potem uderzenie gitarką w Edge i do widzenia. Później zobaczyliśmy walkę, a na szali były pasy tag teamowe. Wiele osób spodziewało się tego pojedynku już na RR, lecz doszło do niego dopiero teraz. Dużo osób myślało też że Marella i Kozlov stracą swoje "złota" na rzecz Nexusów, ale o dziwo obronili się. Ciekawe czy członkowie New Nexus nadal będą się wokół nich kręcić. A może title shota dostanie inny team? Teraz zastanawiam się co dalej będzie się działo z Harrisem. Myślałem że Orton mu buta nie sprzeda, a stało się inaczej. Jericho również jakiś czas temu dostał punt kicka i nie widzimy Go nadal w WWE. Zawsze zresztą po tej akcji zawodnicy robią sobie przerwę. No i właśnie, ciekawe czy Husky nie jest już potrzebny federacji i zostanie zwolniony, czy też poprostu będzie miał wolne i po jakimś czasie wróci do New Nexus, lub zmienią mu gimmick. Istnieje tej prawdopodobieństwo iż nie będzie musiał robić sobie przerwy. Może poprostu będzie przez jakiś miesiąc chodził z bandażem na łebie i tyle. Potem powróci i nadal będzie walczył. Ta opcja dla mnie jednak byłaby idiotyczna, ale zobaczymy jak WWE to rozwikła. Następnie zobaczyliśmy Teda z Maryse u boku. Mówiono że federacja chce jej face turnu, ale narazie chce na próbę zrobić z niej tweenera. No i właśnie tu z jej postacią zaczęło się już coś dziać. Marysia uderzyła sobie w twarz Dibiasiego, który się nią zasłaniał i wyszła za kulisy. Potem gruby walnął Teda i żal komentować, lecz to na dziś niestety nie koniec akcentów które mnie dobiły, ale o tym za chwilę. Potem ujrzeliśmy kolejny, krótki, lecz bardzo ciekawy filmik. Mroczna oprawa, ciemno, strasznie i pokazała się data 21.02.2011. Co to może oznaczać? Data wskazuje na poniedziałek czyli coś zobaczymy na jednym z Raw. Myślę że będzie się to wiązało z powrotem/debiutem jakiegoś wrestlera. W pierwszej chwili zaleciało zmartwychwstaniem Undertakera, ale wątpię. Zresztą dlaczego miałoby to nastąpić na Raw? Myślę że to będzie jakaś akcja z Mistico. Jeżeli tak, to pewnie będzie to rudo... ekhm! heel z jakimś mrocznym gimmickiem. Oby tylko wystąpił w masce, ale filmik wyglądał tajemniczo, więc ten, kto się pojawi też mógłby być tajemniczy więc maska musi być :P. To jest tylko takie moje życzenie, a co się podzieje? Tego nikt do końca nie wie. Następnie ujrzeliśmy krótką walkę Kidd'a z Bryanem. Pojedynek miał służyć jedynie kontynuacją programu na linii Bryan & Kim - Bella Twins. Co wyniknie z tego czegoś co się pomiędzy nimi dzieje? Jak dla mnie nic i jest to niepotrzebne, ale mogę nie mieć racji. Walka Champ vs Champ nie była zła i spodziewałem się jakiejś interwencji ze strony Ceny. John odwrócił uwagę Miza i przez to Edge wykorzystał okazję. Feud Cena - Miz stał się faktem. Walka div już zgodnie z tradycją nic ciekawego. Następnie rzecz od której Raw zaczynało być mało zabawne, wkurzające, a nawet idiotyczne. Dance Contest... nie wiem po co było. To jednak było małe piwo w porównaniu do tego co działo się potem. Morrison znów pokazał że jest zdolny bo naprawdę tak zawisnąć na linie a nie spaść to wielka sztuka. Potem jednak nie było już tak wesoło i John zaliczył dwie wpadki. Pierwsza z nich to nietrafiony starship pain, a druga, to kolejna próba zawiśnięcia na linie za pomocą nóg. Morrison podparł się, sędzia to widział, ale jednak Morrison nie został wyeliminowany. To była naprawdę wielka wpadka, którą można było jednak złagodzić. Wystarczyło by to, że sędzia poprostu nie dałby wejść Johnowi powtórnie do ringu tym bardziej że kilka sekund później JoMo i tak został wyrzucony. Niestety to nie powinno mieć miejsca. No i uwaga, uwaga, gwóźdź programu, największa wpadka tego wieczoru - zycięstwo Jerry'ego "Grubasa" Lawlera. Cholera, dziadek dostanie kolejnego title shota tym razem na Elimination Chamber. On nie może tego wygrać, wtedy to nie wiem co bym zrobił. Skąd ten push? Po co? Chyba znam odpowiedź na to pytanie. Mówiło się o walce Cole vs Lawler na Wrestlemanii, więc to może właśnie przez to ten feud z Mizem. Michael będzie się ciągle wtrącał i jakimś sposobem dwaj komentatorzy zmierzą się ze sobą. Nie będę jednak pisał co sądzę na ten temat. Powiem tylko tyle, że żal mi jest Miza, a szczególnie pasa WWE, który przez takie akcje cholernie traci na wartości. Raw słabe, beznadziejne i do kitu.

Dobra miałem nie komentować tego RAW , ale po tym co zobaczyłem to nie mogę tego pozostawić bez odezwu :) . Początek bardzo dobry , cieszy mnie , że Alberto wybrał WHC na WM bo z Mizem to by gówno pokazał , oczywiście chodzi o Miza , ten człowiek działa mi coraz bardziej na nerwy i wogóle porażką będzie dla mnie walka o ten pas podczas WM bo chyba nikt nie sądzi , że Lawler go pokona na EC , a Cena nie wygra tittle shota , w sumie to już tradycja , że Cena co roku walczy o pas przynajmniej WM XXV i XXVI takie były więc teraz napewno tak będzie , no chyba , że wygra Morrison , ale ja już naprawdę przestałem wierzyć w to :P. Co dalej ? Hmm... Walka tag teamowa była cienka i dobrze , że Santino i Kozlov mają te pasy , ale pewnie już niedługo je stracą i to będzie koniec chwały do nich obu. Walka Bryana z Kiddem , hmm... nie obejrzałem jej nawet :lol . Edge vs Miz ? Przewinąłem prawie całą bo nie mogę patrzeć na Miza i Cole razem wziętych to tak mnie wkurza. Divy , to wogóle nieporozumienie jakieś , po co dali pas dla Eve , która wogóle nic nie wnosiła do tego feudu i sobie wyszła i zdobyła pas :P , a podczas walki została przypięta nic z tego nie rozumiem. Może wkońcu pas dla Maryśki jeśli przejdzie ten face turn. Powrót Khaliego to nie wiem jak to opisać , myślałem , że zobacze go w akcji , ale , że aż tak to sobie tego nie wyobrażałem z drewna robią drewnianego tancerza czyli poniżej dna , ale chyba Khali zmienił fryz 8) . Jeszcze Henryk się w to wmieszał to już naprawdę nie wiedziałem czy się śmiać czy to przewinąć , ale jednak zrobiłem to 1 i miałem z tego niezły ubaw , bo przed tym co zobaczyłem w ME to przydało mi się , a tą walke rozstawie bez komentarza , no może tylko 1 : push dla Morrisona! Miz do midcardu , Lawler ? Jak zdobędzie ten pas to chyba zaczne oglądać Lucha Libre :). To tyl ode mnie dziękuje . Ocena gali? ... To coś czego nie ujawnie. Dziękuje za uwage.

Ps. Zapomniałem coś dodać , czemu Khali pod tym dance offie chciał przypiąć Jimmiego czy tam Jey'a? :P=))

Ps. I jeszcze 1 , k***a mać już wołałem jak Khali i Henry byli heelami . . .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png