Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Duży spoiler z RR, bez Survivor Series?, Mistico

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Obecnie jest prowadzony feud na linii Cody Rhodes vs Rey Mysterio. Ten konflikt może doprowadzić do wielu ciekawych sytuacji i ma zostać zakończony na WM'ce 27.

:arrow: WWE planuje wprowadzić "Hacksaw" Jim'a Duggana do Hall of Fame 2011.

Mistico02.jpg

:arrow: Ja już pewnie wiecie WWE podpisało kontrakt z zawodnikiem CMLL Mistico. Kontrakt został podobno podpisany już kilka dni temu, ale dopiero wczoraj to wyszło na jaw. Ciekawe że sam zawodnik nie poinformował CMLL że zamierza przejść do WWE, ale CMLL posiada prawa do gimmicku Mistico i chyba WWE będzie musiało coś wymyślić nowego.

:arrow: Szefowie WWE planują usunąć galę Survivor Series z grafika WWE na stałe. Gala miałaby być zastąpiona przez coś całkiem nowego, w tamtym roku też coś takiego próbowano, ale czy jest sens wycofywać Survivor Series przecież ta gala należy do Big Four (Royal Rumble, WrestleMania, SummerSlam, Survivor Series)

:arrow: WWE podało listę DVD, które planuje wypuścić w 2011 r.

* The Big Show: A Giant’s World – 22 lutego

* Royal Rumble 2011 – 1 marca

* The Chaperone starring Triple H – 8 marca

* The True Story of WrestleMania –15 marca

* Elimination Chamber 2011 – 22 marca

* D-Generation X: One Last Stand – 5 kwietnia

* WrestleMania 27 – 10 maja

* That’s What I Am starring Randy Orton – 10 maja

* The Best of WCW Nitro – 24 maja

* Extreme Rules 2011 – 21 maja

* DVD TBD – 7 czerwca

* Over the Limit 2011 – 21 czerwca

* Ted DiBiase: The Million Dollar Man – 28 czerwca

* Best Cage Matches – 12 lipca

* Fatal 4 Way 2011 – 19 lipca

* Bending the Rules starring Edge – 9 sierpnia

* Money in the Bank 2011 – 16 sierpnia

* RAW: Best of Seasons 3 & 4 – 23 sierpnia

* SummerSlam 2011 – 13 września

* The Randy Orton Experience – 20 września

* Inside Out starring Triple H – wrzesień

* SmackDown: Best of 2010/2011 – 11 paźdzernika

* Night of Champions 2011 – 18 października

* Hell in a Cell 2011 – 1 listopada

* Triple H: Title TBD – 8 listopada

* Bragging Rights 2011 – 22 listopada

* 50 Biggest Matches in WWE History – 29 listopada

* Blood Brothers starring John Cena – listopad

* Austin vs. The Rock: The Rivalry – 13 grudnia

* Survivor Series 2011 – 20 grudnia

* Best PPV Matches of 2011 – 27 grudnia

royal_rumble_logo_base_07.jpg

:arrow: Duży spoiler z Royal Rumble

:arrow: Booker T, pojawił się wczoraj z numerem 21 w Royal Rumble Matchu, choć jego przygoda w tej walce nie trwa długo to WWE pa podobno podpisany z nim kontrakt, ale w nie wiadomej roli, ale mówi się o tym że Booker ma zostać komentatorem, managerem lub pełnić jakąś rolę w Tough Enough.

:arrow: Najwięcej zawodników wyeliminowali CM Punk i John Cena. Pełne wyniki poniżej:

* CM Punk - 7

* John Cena - 7

* Michael McGillicutty - 4

* Randy Orton - 3

* Husky Harris - 3

* Daniel Bryan - 2

* Mark Henry - 2

* Rey Mysterio - 2

* Wade Barrett - 2

* Alberto Del Rio - 2

* Mason Ryan - 2

* Big Show - 2

* David Otunga - 2

* Ted DiBiase Jr. - 1

* The Great Khali - 1

* Sheamus - 1

* Kofi Kingston - 1

* Ezekiel Jackson - 1

* Kane - 1

Czas ile dany zawodnik przebywał w ringu(Alberto tylko nieco ponad 12 min.)

* CM Punk - 35:22

* John Cena - 33:18

* Wade Barrett - 22:24

* Kofi Kingston - 21:05

* Daniel Bryan - 20:56

* Rey Mysterio Jr. - 19:08

* Sheamus - 18:18

* Husky Harris - 15:59

* Michael McGillicutty - 15:07

* John Morrison - 13:22

* Santino Marella - 12:55

* Alberto Del Rio - 12:33

* Ted Dibiase Jr. - 12:16

* David Otunga - 11:57

* Hornswoggle - 9:39

* Randy Orton - 8:20

* Ezekiel Jackson - 7:14

* Mark Henry - 7:03

* Yoshi Tatsu - 5:35

* Dolph Ziggler - 5:02

* Jack Swagger - 4:51

* Drew McIntyre - 4:46

* Mason Ryan - 4:30

* William Regal - 4:10

* The Big Show - 3:31

* Alex Riley - 3:16

* Diesel - 2:44

* Chavo Guerrero - 2:01

* Chris Masters - 1:57

* Kane - 1:36

* JTG - 1:48

* The Great Khali - 1:16

* Booker T - 1:08

* Justin Gabriel - 0:58

* Heath Slater - 0:57

* Tyson Kidd - 0:52

* Zack Ryder - 0:43

* Vladimir Kozlov - 0:40

* Tyler Reks - 0:34

* R-Truth - 0:30

:arrow: Kevin Nash aka Diesel a swoim twitterze napisał dziś notkę:

"Powrót po tylu latach to coś pięknego, zostałem przyjęty jak ktoś ważny i z tego powodu bardzo się cieszę. Podczas gali na BS była pawie że rodzinna atmosfera."

Przypomnę że Nash nie ma kontraktu z WWE, ale podobno trwają negocjacje.

:arrow: Zwycięzcą Royal Rumble Matchu 2011 został Alberto Del Rio!

RicFlair.jpg

:arrow: Podczas tournee po europie TNA, wiele się dzieje. Ric Flair zażądał od włodarzy TNA zapłaty z góry za całe tournee. Jednak szefowie TNA się nie zgodzili, a Rick z tego powodu odmówił dalszych występów. Powodem jest podobno brak kasy Flaira bo podobno zrobił dużą imprezę przed wylotem na Tour i się spłukał. Jednak wiadomo że Rick i TNA doszło do porozumienia i Ric już wystąpił w Londynie 29 stycznia.

:arrow: Tommy Dreamer ma nową rolę na BS TNA. Został producentem i jego rola na wizji będzie mocno ograniczona.

:arrow: Była Diva WWE Serena zadebiutowała w federacji SMASH!. Na tym samym show walczyła dawna gwiazda WWE Tajiri, pokonując Super Crazy'ego utrzymał pas federacji FCF Champion, ale na tym samym show stracił pas na rzecz Michaela Kovaca.

:arrow: MVP już w drugiej połowie ma zawitać do NJPW i ma tam zostać na dłuższy czas.

Sorry że takie krótkie, ale po RR jest lekka posucha.

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

SotW #29 - viewtopic.php?f=171&t=29710

WCE PPV - Apocalypsis - cz.1 - viewtopic.php?f=237&t=29870&start=0

cz.2 - viewtopic.php?f=237&t=29871

cz.3 - viewtopic.php?f=237&t=29870

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• szymix96

1

• Kazek

1

• Turej

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No to ja pierwszy :) Cieszę się że będzie prowadzony ten feud Reya i Cody'ego, choć pewnie jeśli zostanie zakończony na WM to pewnie Rey i tak go wygra, więc mam nadzieję że zostanie on pociągnięty aż być może do ER i Cody odniesie na nim zwycięstwo które przeniesie go do Me na którego Rhodes jak najbardziej zasługuje. Co do Mistico to nie widziałem jeszcze jego żadnej walki, ale myślę że jeśli był twarzą CMLL to pewnie jest dobry w ringu, choć pewnie przy mikrofonie nie jest już tak różowo. Wielkich szans mu w WWE nie daję, bo akurat w federacji Vinca bardzo potrzebne są mic skille, a on takowych nie posiada. Pewnie na początku będzie walczył w rozwojówce. Może jakiś feud między nim, a Del Rio, ale to już po WM. Mnie tam akurat nie będzie brakowało SS, bo pewnie Tag Team Elimination matche będą odbywane na BR, a jeśli WWE wymysli coś nowego to czemu nie...

Zwycięzcą został Alberto, wogle się nie spodziewałem i chyba nikt nie wytypował jego wygranej. A jednak się cieszę, bo to bardzo duże wyróżnienie, i ogromny push, który z pewnością utrzyma go w ME do końca kariery, dla tak młodego zawodnika jakim jest Alberto.

A ja tym bym chciał, aby Booker T pociągnął jeszcze jakiś feud do WM, bo jak go w tej walce zobaczyłem to wydawał mi się w bardzo dobrej formie i spokojnie jeszcze ze 2 lata mógł by pociągnąć. A co do Diesela to już w Tna był drewnem i teraz jest drewnem więc jakoś nie chcę by walczył nadal tutaj.

Santino utrzymał się aż ponad 12 minut :D , myślałem że znowu pobije swój rekord :8

Feud Codiego z Ryjkiem mam cos wrażenie że będzie dobry i że Cody w piątek zadebiutuje w zupelnie nowym gimmnicku, może nawet w masce. Z Mictico sprawa jest ciekawa. Bardzo wszystko komplikuje fakt ze nie może używać swojego gimmnicku. Pewnie na początek trafi do FCW, pewnie nie pobędzie tam długo i spróbują go umieścić w głównym rosterze. Co do maski to powinni mu zostawić. Z Del Rio było inaczej bo on ma genialną grę twarzą i szkoda by było to marnować maską. No i wiele zależy od micskilly. Czemu akurat Survivor Series chcą usunąć? Jak chcą coś zastępować to dla mnie powinno to być Fatal4, Over the limit czy Hell in the Cell które w porównaniu z SS są nijakie i mało charakterystyczne. Albo jak w przypadku Fatal4 ich charakterystycznośc jest nijaka. SS ma tradycje i powinno zostać a takie Over the Limit które nie ma w sobie nic tematycznego powinno wylecieć. O RR pisac nie będę bo są od tego odpowiednie tematy. No Flair musisz ostrożniej wydawać pieniądze. Bardzo fajnie że Dreamer nie będzie już się pchac do ringu. Niech sobie spokojnie siedzi na back'u.

No RR zobaczone więc można w całości skomentować newsy. No ciekawe co WWE knuje z tym feudem Rey vs Daszking, może coś ciekawego no i walka na WM jak wspomniałeś. Ja bym to z chęcią zobaczył. NO i się stało. Mistico w WWE, ale na pewno nie będzie w głównych rosterach WWE, co najmniej teraz. Np. trafi do FCW, podszkoli się i może coś z niego będzie. Głównie musi się podszkolić przy mikrofonie, bo tu jest słabo. Właśnie jedna z największych i najważniejszych gali w WWE zostanie usunięta?! Nie wiem, znów jakaś bezsensowna zmiana ze strony WWE. Ciekawe co wymyślą. Wiedziałem że tak się stanie, wiedziałem że Ric'a zwolnią z TNA za ten cyrk. No to teraz śmiało może być na HoF :) No i MVP w końcu będziemy mogli widywać w akcji, no ciekawe, ciekawe. A teraz po spoileruje z RR:

Wydawało mi się że to były jednak takie jednorazowe, gościnne występy, ale jak ty tutaj piszesz że takie coś, to nie wiem co mam o tym myśleć. Może i oni coś stworzą fajnego, ciekawego. Zobaczymy. Ale jak widzieliście coś iskrzy pomiędzy Mizem a Ceną... I chyba coś myślę, że Cena z Mizem będzie walczyć na WM o pas WWE, a Alberto wybierze WHC. No i Alberto gratulacje!!!

Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Edytowane przez Gość

Wiedziałem że tak się stanie, wiedziałem że Ric'a zwolnią z TNA za ten cyrk. No to teraz śmiało może być na HoF

A kto powiedział że go zwolnią? :P Przeciez pisze że doszli do porozumienia. Chciał zapłaty z góry i tyle, czy to powód do zwolnienia. No i jakby co Rick jest już dawno w HoF :P [sorki za offtop]

Fajnie że feud pomiędzy Mysterio a Daszingiem ma być aż do WM bo wydaje mi się że będzie to bardzo dobry feud.No i dobrze że na HoF 2011 mogą dołączyć Jim'a Duggana bo należy mu się i już długo na to czeka na pewno.No myślę że Mistico w WWE będzie taki jak Rey Mysterio tylko żeby zostawili mu maskę i gimmick.Głupio jakby usunęli gale Survivor Series bo to jest historyczna gala po WM jest już chyba od 20 lat ta gala.Też się ucieszyłem jak wrócił Booker T na RR i to bardzo się ucieszyłem tylko szkoda że musiał wieść w tym momencie co było tylko New Nexus na ringu i szybko odpadł.Z tych co wyrzucili z ringu innych zawodników to można pochwalić John Cena,Randy Orton i Daniel Bryan.No Santino pokazał klasę jak na niego przebywał więcej min. niż Kane no a jeszcze bardziej trzeba pochwalić Hornswoggle jak na tego karzełka :D to 9 minut to bardzo dużo.Gratulację Alberto Del Rio!!!.

Dzięki za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...