Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Alberto Del Rio-chwalił się że wygra RR no i dopiął swego a poza tym pokonał tego całego Mysterio

2.Edge-Rated R Superstar wygrał na royal rumble z zigglerem i obronił pas na smackdown przeciwko keanowi

3.Anderson-zdobył pas TNA WHC

4.Jerry''THE KING''Lawler-za zostanie pretendentem do tytułu WWE na Emilination Chamber przeciwko na RAW

5.Kofi Kingston-za zdobycie pasa IC

6.John Cena-jego dobre walki i ciekawy feud z Punkiem

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• Droopi

1

• undertaker124

1

• Yasiu1674326009

1

Top użytkownicy w tym temacie

1.Alberto Del Rio - wygrana w Royal Rumble Matchu mówi sama za siebie, po za tym jego walki na SD!, zobaczymy co pokaże na WrestleMani.

2.CM Punk - lider Nowego Nexusa, zaliczył również dobry występ na Royal Rumble Matchu.

3.Edge - obronił pas WHC i ogólnie dobrze prezentuje się na galach.

4.Dolp Ziggler - co prawda przegrał walkę o pas WHC, ale samo to, że mógł walczyć z Edgem i pokazał się z dobrej strony zasługuje na miejsce na liście.

5.Kofi Kingston - zdobył pas IC, co mnie bardzo ucieszyło.

6.Hornswoogle - za mini finshery na RR i ogólnie dużo śmiechu dzięki niemu było.

akerdrugi.png

1. Alberto Del Rio - Zasłużył na wygraną w Royal Rumble Matchu. Jeszcze gdyby zwyciężył na Wrestlemanii...

2. CM Punk - Został liderem New Nexus. W swej roli sprawdza się bardzo dobrze i oby jak najdłużej Ci "młodzi" byli pod Jego skrzydłami bo myślę iż będą mogli się Oni przy Nim czegoś nauczyć.

3. John Morrison - Powolutku ten pan pnie się w górę, choć myślałem że Jego push będzie wyglądał nieco inaczej. Szkoda że więcej razy nie powalczył sobie z Mizem, ale myślę że za niedługo znów dostanie title shota (może jakiś feudzik po Wrestlemanii lub po Extreme Rules). Nie wybiegajmy jednak za bardzo w przyszłość.

4. Mr. Anderson - Oczywiście zdobył najważniejszy pas w TNA. Wykręcił fajną walkę z Jeffem i mam nadzieję że pozostanie na dosyć długo w roli mistrza.

5. Dolph Ziggler - Wywalczył sobie title shota na pas WHC. Zasłużył sobie na to i Jego walka z Edgem na RR prezentowała się całkiem przyzwoicie. Co prawda nie zdobył tytułu, ale wszystko jeszcze przed Nim. Mam nadzieję że feud pomiędzy Nimi jeszcze potrwa i będzie dobry.

6. Kofi Kingston - Odebrał Dolphowi pas IC. W ringu nadal jest dobry, ale szczerze mówiąc wolałbym żeby ten pas nosił ktoś inny.

1. Mr. Anderson - Za znakomitą końcówkę Genesis (według mnie) i zdobycie pasa TNA WHC - można rzec: w końcu, bo temu panu pas należał się długo, długo wcześniej. To, że będzie dobrym mistrzem to jest więcej niż pewne. Ciekawe tylko kto będzie następnym jego rywalem, bo na horyzoncie żadnego przeciwnika nie widzę

2. Alberto Del Rio - Tutaj oczywiste - wygranie największego Royal Rumble w historii. Swoją drogą to WWE lekko zaryzykowało dając Main Event najważniejszej gali w roku jeszcze niezbyt doświadczonemu wrestlerowi - co nie znaczy, że wyjdzie źle ta walka i cały feud

3. CM Punk - obecnie najjaśniejsza postać w całym WWE. Znakomicie spisuje się w swojej roli (heel - lider nexusa). Poza tym był jedną z bardziej wyróżniających się postaci w RR Matchu.

4. Jeff Jarrett - podobnie jak Punk - rewelacyjnie spisuje się w roli heel, a jego story z Angle'em jest genialne (zresztą jak wszystkie stworzone przez tą dwójkę)

5. Kurt Angle - to samo co do Jarretta z wyjątkiem heelowania.

6. Edge - Ciągle jest mistrzem wagi ciężkiej, po całkiem przyzwoitym story z Zigglerem pokonał go w dobrym pojedynku na RR. Czyżby teraz feud z Del Rio o WHC i walka na WM 27? Bardzo możliwe

DEAD MAN WALKING

1. Cm Punk - Żaden Alberto, żaden Anderson - to Punk królował w styczniu. Dołączenie do Nexus, utrudnianie życia janowi, świetne spicze, niezłe walki, długi pobyt w ringu podczas RR matchu, wyrzucenie aż siedmiu rywali. Punk wrestlerem stycznia.

2. Alberto Del Rio - Jeżeli Punka wybrałem jako wrestlera stycznia, on musi znaleść się na drugim miejscu. Spisuje się niesamowicie, segmenty z jego udziałem są bardzo dobre, a co najważniejsze - wygral Royal Rumble match.

3.Mr Anderson - Pokonał Morgana, został pretendentem i 10 minut później został TNA World Heavyweight Championem.

4. Edge - Drugi najjaśniejszy punkt na Smackdown, zaraz po Del Rio. Dobry feud z Zigglerem, obrona pasa na Royal Rumble - Długi title run się szykuje.

5. AJ Styles - Co prawda nie posiada już pasa, ale utrzymał się w Fortune. Być może to już nie do końca dotyczy się stycznia, ale jest jednym z "they".

6. Wade Barrett - Wyleciał z Nexus, ale przeszedł do niebieskiego brandu i tam założył nową stajnie - The Corre.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

1. Alberto Del Rio - Wygrana Royal Rumble Matchu, kilka dobrych wygranych i w ogóle spisał się w tym roku.

2. Mr. Anderson - Najpierw pokonał Matta Morgana, który jest naprawdę wielki i silny, a kilka minut potem wygrał najważniejszy pas w TNA.

3. CM Punk - Jak ktoś tam woli CM Sucks :D Do rzeczy... Najlepszy heel w WWE na ten moment. Lider dominującej grupy na RAW. Bardzo długo był w Royal Rumble Matchu, a potem został wyrzucony przez Jaśka... W ogóle dobry feud z Ceną.

4. Wade Barrett - Przegrał w tym Steel Cage Matchu, ale kilka dni później na SmackDown zaatakował Showa i stworzył następną grupę nazywająca się The Corre.

5. Edge - Niezły feud z Dolphem, dobra walka na RR i teraz jak dalej ma zbanowany Spear to będzie używał Killswitch ? Może się szykuje jakiś feudzik z Christianem.

6. Jerry "The King" Lawler - Kilka dobrych walk i zostanie #1 Contender'em do pasa WWE. Dla mnie było to trochę szokujące i jeśli wygra ten pas będzie naprawdę fajnie.

W swoim poście opiszę tylko postacie z WWE, gdyż inne federacje oglądam od niedawna i jeszcze nie wiem " kto,jak i gdzie", więc mi wybaczcie ;D

1. CM Punk - to właśnie on tutaj góruje. Zapanowanie nad Nowym Nexusem, stoczenie kilku dobrych walk, kilka "wjazdów" na Dżona, świetny występ podczas RR, lecz to co mnie najbardziej w nim ujeło, to chyba jego mikrofon ...Co tu dużo pisać, nie widze żadnego lepszego heela niż Punk, w tej chwili w WWE.

2. Alberto del Rio - był on prawie na równi z Punk'iem. Właśnie największe wrażenie zrobił na mnie w styczniu. Kilka niezłych segmentów, kilka dobrych walk, a co najważniejsze wygrana w największym RR Matchu. Teraz nastąpi jego czas na SD! Tak jak ktoś wcześniej wspomniał, po jego wygranej na RR, powiało świeżością, co bardzo mnie cieszy.

3. John Morrison - stoczył z Miz'em pierwszą walkę w nowym roku o pas WWE. Walka był po prostu świetna. "Wyeliminowanie" Alexa Riley'a podczas tego starcia, Starship Pain na stół(które niestety Miz uniknął), Crossbody z loga WWE, same świetne akcje. Przejdę do RR Matchu, w którym był świetny. Największe wrażenie zrobiło na mnie to, że gdy każdy myślał że John został wyeliminowany, okazało się że złapał się "barierek" i przeskoczył z powrotem na ring.

4. Dolph Ziggler - po stracie pasa IC, został pretendentem do pasa wagi ciężkiej. Dzięki temu "ujrzałem go w nowym świetle" xD, gdyż pokazałwtedy co tak na prawde potrafi, a potrafi dużo. Miał kilka dobrych momentów i walk , zwłaszcza z Edgem. Dobra walka na RR i to chyba tyle ;D

5. Kofi Kingston - stoczył kilka niezłych walk na SD! Odzyskał pas Interkontynentalny, co by nie mówić, zasługuje na niego. Toczy dobre walki, aż chce się oglądać SD! Dobrze również spisywał się podczas RR Matchu.

6. The Corre ? - nie wiedziałem kogo by tutaj postawić, lecz wkońcu zdecydowałem się na tą grupe. Właśnie w styczniu zadebiutowali na SD, chociaż wszyscy wcześniej byli na RAW. Grupa na razie zaczyna się rozkręcać, więc nie można zbyt wiele o niej napisać, ale czekam na dalsze akcje z jej udziałem.

2wptncg.png