Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głosowanie na Wrestlera Miesiąca BGZ Wrestling

Wasz własny pomysł na Wrestlera Miesiąca,więc każdy z was wypisuje kolejność od 1 do 6 Od 1 do 3 należy bardziej uzasadnić niż pozostałe.Głosowanie Potrwa 2 Tygodnie a po nim zrobie punktacje waszych głosów.

Punktacja:

1 Miejsce-20 pkt

2 Miejsce-10 pkt

3 Miejsce 5 pkt

4 Miejsce 4 pkt

5 Miejsce 3 pkt

6 Miejsce 1 pkt
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FIZ

2

• Droopi

1

• undertaker124

1

• Yasiu1674326009

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Christopher Daniels - stworzył dwie piękne walki na ROH, jedną z Chris'em Hero, a drugą z Eddiem Edwardsem. Do tego pokonał obu, ale co w tym ważnego, a no to, że jest teraz ROH World TV champem.

2. Mr.Anderson - odebrał pas od Jeff'a i do tego na tej samej gali zdobył no. 1 kontendera, można mu tylko pogratulować.

3. Alberto Del Rio - chwalił sie na każdej tygodnówce, no można, rzec, że dało się go oglądać. Do tego wygrał RR, więc czemu by go nie umieścić na tej liście.

4. C.M. Punk - nie wiem czy takie wysokie miejsce akurat tu mu odpowiada ale dam mu je. Za noewgo Nexua oraz to, że najdłużej utrzymał się w RR Matchu oraz za to, iż wyeliminował najwięcej osób wraz z Janem.

5. Crimson - hm...chyba za to, że tak ładnie zaczął dominować w TNA oraz zapowiadać nadejście "They"!

6. Matt "Fat" Hardy - za to, że powrócił i bardzo śmieszną informacje. Chodzi mi oczywiście o to, że to przez niego rantingi Impact'a rosną. xD

ahfo.png

luba_049.png

1. Christopher Daniels - Zgadzam się z Lubą, stworzył prawdę mówiąc dwie walki z Edwardsem, ale najważniejsze jest to, że jest nowym i zasłóżonym mistrzem ROH Television.

2. Alberto Del Rio - Wygrana Royal Rumble w tym momencie rozwiewa wątpliwości. Dodatkowo nadal podnosi poziom walk swoim przeciwnikom i widać push WWE w jego stronę.

3. Claudio Castagnoli - W tym miesiącu pokazał, że godnie nosi na ramieniu PWG World Championship. Na znakomitym show pokazał to co potrafi w walce z El Generico i wygrał.

4. CM Punk - Wrestler, którego story obecnie najbardziej mnie jara. Nie dosyć, że chcę jakąś wyczesaną walkę na Elimination Chamber, ale dodatkowo to jak będzie się toczyła z The Corre.

5. Edge - W sumie cały czas na topie. Pokazał sie nawet z dobrej strony na zeszłym Raw i na całe szczęście wygrał z Dolphem na Royal Rumble.

6. Mr. Anderson - Za zdobycie pasa TNA na Genesis. Mam nadzieję, że nadal będzie ciekawie na linii z Hardym, a może ktoś jak AJ jeszcze bardziej się do tego dołoży.

1. Christopher Daniels - Pokazał co potrafi podczas walki w ROH. Jak wiemy jest obecnym posiadaczem RHO World TV Championship, no i według mnie jak najbardziej na ten pas zasłużył. Mam nadzieję ze to nie było tylko chwilowe błyśnięcie i mam nadzieję że tak pozostanie.

2. Alberto Del Rio - Zapowiadał, zapowiadał że wygra RR no i proszę, stało się. Czy nie za wcześnie jak na niego? Myślę, że nie i mam nadzieję że postanie dla WWE jednym z najważniejszych zawodników w federacji. Ale nie można tylko brać pod uwagę wygraną na RR. Trzeba przypomnieć sobie cały styczeń jak to tworzył wspaniałe Show na SD! oraz nawet na NXT. Teraz tylko pozostało nam czekać na WrestleManie.

3. Mr. Anderson - Odebrał pas Jeff'owi Hardemu na Genesis no ale przecież musiał najpierw zdobyć #1 Contendera do pasa. No i udało mu się to na jednej gali. Dwie walki i dwie wygrane na jednej gali PPV, no coś pięknego.

4. Edge - Tutaj głos poleciał ze względu na jego posiadanie pasa WHC. Stworzył wspólnie z Dolphem ciekawą walkę na Royal Rumble i to też można uznać za świetny wyczyn w Styczniu.

5. Dolph Ziggler - Tutaj można wyróżnić jego olbrzymi push na WHC, no i walka na RR z Edgem właśnie o ten pas. Przegrana, no ale stworzył świetną walkę za co trzeba pogratulować.

6. Kofi Kingston - Nie wiem czy jest w tym coś wspaniałego że zdobył pas IC, ale jednak każde zdobycie pasa jest jakimś osiągnięciem, wiec go tutaj także wyróżnię.

1. Alberto Del Rio- jak mówił, tak zrobił, wygrał RR, dostał ogromny push na jaki zasługuje i jest to początek jego drogi do głównego pasa ktory bez wątpienie prędzej czy później zawiśnie na jego ramieniu

2. Mr. Anderson- zdobył najwazniejszy pas federacji w najmniej oczekiwanym momencie, pokonał Jeff'a tuż po walce o #1 contender w której pokonał Morgana, jak narazie dobrze sobie radzi w roli mistrza, jak zawsze wygłasza fajne speach'e

3. CM Punk- przejął kontrole nad Nexus, jego segmenty wymiatają, w RR utrzymał się najdłużej i wyeliminował najwięcej osób (no egzekwo z Jasiem ale jakby tak ssumowac wszystkie eliminacje Nexus'a do by była prawie połowa), dałbym go nawet na drugie ale słabo widze dalej to story po Raw

4. Dolph Ziggler- może i stracił pas IC ale chwilę później został #1 contender do WHC i wbrew oczekiwaniu wcale w feudzie z Edgem nie był biernym workiem do przyjmowania spear'ów, zaczął się wypowiadać sam za siebie i świetnie mu to wychodzi

5. Crimson- nowa twarz w TNA, pojawił się z impetem, "zabił" Abyss'a, dobrze się sprawdził w roli posłańca They

6. Hornswoogle- za te mini AA i mini SCM :lol

1.Alberto del Rio- zwycięzca RR to już jest coś dostałe ogromny push i mam nadzieje , że odpowiednio go wykorzysta . Nie podważalna pozycja .

2.John Morrison - na pierwszy rzut oka niby nic nie dokonał ale jego walki były znakomite zresztą tak jak zawsze , akcja z RR była genialna i za to należą mu się ogromne brawa. Mógłby w końcu też dostać push na najważniejszy pas .

3.Dolph Ziggler-stracił pas ale tak jak zauważył Brem zaraz po tym stał się 1 contender'em do pasa WHC i początkowo w krótkim jak na razie feudzie z Edge'em miał przewagę. Walkę na RR też stoczył przyzwoitą.

4.Kofi Kingston- zdobył pas IC , z Dolphem stwarzał ciekawe walki ostatnie walki np. z Mysterio także zaimponował swą techniką . Może wiele tych powodów nie ma ale fakt , że zdobył pas robi wiele.

5.Edge-jeszcze na początku roku feud'ował z Kane'em , później toczył walki z Ziggler'em i walczył na RR także z nimi i bardzo się pokazał w tym pojedynku i nadal ma pas WHC .

6.Santino Marella - pokazał się z znakomitej strony na RR , tak czy siak został wyeliminowany jako ostatni zawodnik i pobił chyba swój rekord co do utrzymania się w ringu podczas Royal Rumble Match'u , a jak na niego to wielkie osiągnięcie .

1. Alberto Del Rio - wygrał największe RR w historii WWE

2. Edge - utrzymał swój pas na RR.

3. Dolph Ziggler - Stoczył bardzo dobrą walkę na RR

4. Hornswoggle - za te finishery na RR.

5. CM Punk - Najwięcej czasu spędził w ringu na RR i najwięcej eliminacji.

6. Mr. Anderson - za zdobycie pasa i zostanie 1. contenderem.

1.Alberto Del Rio- za wygraną RR no w końcu to jest coś

2. Edge za obronę pasa na RR

3.Kofi Kingston za zdobycie pasa IC (w końcu bo nie lubiłem Zigglera)

4.Dolph Ziggler za bycie 1# Contender do pasa WHC no i niezły push na niego :)

5.Cm Punk za Stworzenie ,,New Nexus" i pobyt na RR Matchu

6.Hornswoggle za te triki na RR :P

1. Del Rio - ta wygrana na RR byla przelomowa. Wydaje mi sie, ze pierwszy raz tego typu match wygral "swiezak". Oj, bedzie on mistrzem, bedzie na pewno :) .

2. Anderson - TNA WHC, czyli najwazniejszy pas owej federacji...Zaslugiwal jak diabli.

3. Jarret - Kurna, swietny feud z Kurtem, a po dodaniu Karen niczym z zycia wzieta sytuacja. Bardzo, bardzo sie to podoba :) .

4. Dolph Ziggler - choc przejebal walke z Edgem (ktora tak czy siak by przejebal :P ) to milo jest go widziec w gronie Main Eventer'ow. Sam Zig rzekl, ze bedzie World Championem i ja jestem niemalze pewny, ze w tym roku zalapie owy tytul...Przy micu jest swietny, naturalny, w ringu daje rade wiec wroze mu przyszlosc :) .

5. Kazarian - zdobyl pas X Division i choc malo on od dluzszego czasu znaczy (w szczegolnosci kiedy zdobywa go taka mameja jak Robbie E) to i tak jest to osiegniecie. Mam nadzieje, ze dzieki niemu i dobrym walkom na poziomie X Division tytul bedzie okreslany jako "wazny"...

6. CM Punk - lider Nexus, calkiem dobrze sprawuje sie w tej roli.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

1.Alberto Del Rio - cóż się długo rozpisywac , wygrana na RR i tyle.

2.Edge - cały czas na topie i obrona pasa.

3.Kofi Kingston - zdobycie pasa IC.

4.CM Punk - stworzenie "New Nexus" , najdłużej utrzymał się na RR i wyelminował najwięcej osób.

5.Hornswoggle - za mini finishery na RR.

6.Mr. Anderson - zdobycie pasa TNA na Genesis.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

1. Alberto Del Rio- tutaj chyba rzecz jasna, wygrał największe w historii RR, i choć może nie pokazał się na nim z dobrej strony liczy się fakt że wystąpi na WM main event'cie. Po za tym stworzył bardzo ładną walkę z Kanem przeciwko Kofiemu i Reyowi na którymś SD.

2. Mr. Anderson- Wygranie dwóch walk na ppv, no i zdobycie WHC czyli najważniejszego pasa TNA.

3. John Morrison- Jego walki są po prostu genialne, pierwsza walka z Mizem była genialna, ile akcji który nikt z rosteru nie umiałby chyba wykonać. Świetne pokazanie się w ringu na Royal Rumble, ten skok na bandę był po prostu oszałamiający. No i te akcje które wykonywał na wczorajszym RAW były godne podziwu. I choć nic nie zdobył to i tak zasługuje na tak wysokie miejsce.

4. John Cena & CM Punk- świetnie prowadzony feud między nimi. Bardzo dobrze zaprezentowali się na RR, byli w ringu najdłużej i wyeliminowali najwięcej osób. I nie wiem czy można dawać "egzekwo" ( nie wiem jak to się pisze :D ) to nie umiem powiedzieć kto był z tej dwójki w tym miesiącu lepszy.

6. Dolph Ziggler- Może początek tego miesiąca nie był dla niego udany, ponieważ stracił pas Interkontynentalny, ale później się zrehabilitował i został 1# contenderem do pasa wagi ciężkiej, i choć nie wygrał walki o ten pas, to pokazał się w niej z jak najlepszej strony, wykonał bardzo dobrą walkę z Edgem i udowodnił że jak najbardziej zasługuje na ten pas.

FIZ: Nie można dawać egzekwo, można dać stajnie więc 4. się nie liczy :)

1. Alberto Del Rio - Tyle gadał że wygra RR.I dokonał tego wygrał RR a to nie lada wyczyn.Wygrał wszystkie walki w styczniu z R-Truth'em jedną za pomocą Ricardo Rodrigueza ale to nic i jedną z Mysterio.I do tego dostał ogromny push.

2. Edge - Obronił pas na RR a nie mógł używać spear ale i tak użył.Miał dobre walki na tygodniówkach i do tego wygrał wszystkie walki na tygodniówkach oprócz jednej przeciwko Gabrielowi ale jeśli pamiętam to pomogli mu The Corre.

3. Christopher Daniels - Stworzył dwie piękne walki z Edwardsem.No i do tego został nowym mistrzem ROH World TV Championship.

4. Mr. Anderson - Najpierw na TNA Genesis wygrał walkę o #1 Contendera pokonując Matta Morgana a chwile później wygrał walkę z Jeff'em i odebrał mu pas.

5. CM Punk - Najdłużej się utrzymał w ringu na RR i najwięcej wyeliminował zawodników na RR tzn.7 tyle samo co Cena.I miał bardzo dobre segmenty.No i oczywiście został nowym kapitanem Nexus.

6. Jerry Lawler - Może zaskoczyłem ale należy mu się.Na ostatnim Raw został pretendentem do tytułu WWE wygrywając Raw Rumble match z takimi gwiazdami jak Cena czy Orton i innymi.No i wygrał walkę TT z Randym przeciwko Mizowi i Riley'owi.

1. Mr. Anderson - cały czas pushowany i bardzo dobrze, posiada najlepsze mic skille z całego TNA i zostało to docenione daniem mu głównego pasa.

2. Alberto Del Rio - za wygraną w Royal Rumble czyli jego pierwszy prawdziwy sukces w federacji McMahona.

3. CM Punk - lider nowego Nexus i moim zdaniem świetny występ na RR, siedem wyeliminowanych wrestlerów i bardzo długi pobyt na ringu, co prawda nie lubię gdy podczas main eventu RR w ringu znajduje się mało osób, ale ta dominacja New Nexus wyszła nawet dobrze.

4. Edge - ciągle walczy w głównych walkach na tygodniówkach i nie daje sobie odebrać pasa, co potwierdza zwycięstwo na ostatniej PPV spod znaku WWE. W dodatku jego walki są dosyć ciekawe i dużo się w nich dzieje.

5. Dolph Ziggler - najpierw strata IC na rzecz Kingstona, ale od razu później został wtrącony do feudu o najważniejszy pas na Smackdown i dobra walka na RR.

6. Kazarian - zdobycie pasa X division, chociaż ostatnimi czasy ten pas może być porównywalny z pasem cruserweight, który w posiadaniu miał Hornswoggle.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1.Alberto del Rio-za wygraną w RR meczu oczywiście ,która choć była typowana przeze mnie w głowie i tak wywarła na mnie ogromne wrażenie.To naprawdę świetny plan ,aby ci młodsi i bardziej utalentowani dostawali też duży push.Od razu powiało świeżością i liczę,że jego droga do pasa dopiero się zaczęła.Naprawdę brawa dla Alberto i oby tak dalej.

2.CM Punk-ostatnio bardzo polubiłem tego zawodnika.Zresztą nie dziwię się sobie.Jako lider Nexus sprawdza się świetnie .Pokazuję ,że ma duże możliwości przywódcze oraz jest świetny przy micu.Oprócz tego interesujący feud z Ceną i The Corre.Można też dodać,że najdłużej utrzymał się w RR meczu i jak po kontuzji to nadal walczy bardzo dobrze.

3.John Morrison-już na pierwszym Raw w tym roku pokazał bardzo dużo w walce z Mizem,choć pasa nie zdobył ,ale walka była naprawdę świetna.Dalej dawał już tylko bardzo dobre walki ,w których naprawdę się wykazywał.Jego postać rośnie w siłę i bardzo mi się to podoba.Na RR też nie próżnował i w ringu był dobry i jeszcze ten wspaniały ratunek z wypadnięcia.Coś czuję ,że w tym roku zobaczymy go z pasem.

4.Dolph Ziggler-co prawda stracił pas IC ,ale od razu dostał title shota na pas WHC.Jego walka pokazał wiele i widać,że w tego zawodnika warto zainwestować.Zapewne na tym się nie skończy .Jego cały feud z Edgem także jest w porządku.

5.Mr.Anderson-dostał zasłużenie pas,po bardzo dobrej walce z Hardym .Przy micu nadal jest świetny ,ewidentnie jego gimmick idzie cały czas w górę .W ringu też jest w porządku ,naprawdę ten zawodnik w TNA sprawdza się idealnie ,a szczególnie ,jako champ.

6.Nie mam już kogo podać ,więc w gruncie rzeczy pasuje mi na to miejsce Kofi Kingston.Zdobył pas IC , po tylu miesiącach starań a to zawsze jakieś osiągnięcie .Oprócz tego daje przyzwoite walki na SD!

1. Alberto Del Rio - Wygrał RR i to mówi wszystko.

2. The Miz- Cały czas realizuje swój plan i cały czas jest mistrzem. Kolejne zwycięstwo nad Ortonem.

3. Edge - Również obronił pas, dobra walka z Dolphem. Był siła napędową SD.

4.Mr. Anderson -Świetna walka z Hardym i zdobycie pasa. W końcu jest tam, gdzie powinien być już dawno.

5. CM Punk - Najwięcej eliminacji na RR, i został liderem Nexus, nowa siła napędowa dla debiutantów.

6. Cena - A jakże pozdrawiam hejterów :)

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ