Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Royal Rumble 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moj glos tez nie standardowo pojdzie do Kevina Nasha vel DIESEL Nie bede ukrywac ze lubie takich wielkich troche dretwych wrestlerow. Nie zmienia to faktu ze z zapartym tchem czekalem czy pojawi sie na rampie i nie zawiodlem sie. Moze tak samo jak Booker byl w ringu przez minute ale owacja i doping jaki dostal byly niesamowite, a miny wszystkich zawodnikow w ringu po jego pojawieniu sie - bezcennie, glos na DIESELA

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Tuptuś

1

• Brem

1

• spellshaper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos leci na... Bookera T! Hah to zaskoczenie członków Nexusa, jak i samego CM Punka, ładnie się zaprezentował, wykonał swoje finishery, aa i te jego miny na ringu i po wypadnięciu :D. Nie oddałem głosu na Del Rio, bo go nie trawię i w ogóle dziwie się, że wygrał, zastanawiałem się jeszcze nad Hornswooglem, bo dzięki niemu było trochę śmiechu :D, ale ostatecznie głos leci na Bookera T.

akerdrugi.png

Na tym PPV mam parę typów ,jak Booker T ,Diesel ,CM Punk czy nawet Hornswoggle.Jednak tym razem wybiorę Alberto del Rio.Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.Mógł znów wygrać np. Orton , a tu federacja pokazał ,że stać ich na niespodzianki i dają szansę ,nawet tym młodym gwiazdą.Postąpili świetnie dając mu szansę na WMce.Alberto ma wielkie predyspozycje na główny pas ,oprócz tego jest świetny w ringu ,jak i przy micu.Naprawdę to zwycięstwo jest wielkim przełomem w jego karierze i początkiem do sukcesów.Co prawda na tym PPV w ringu dużo nie pokazał ,ale liczy się tu to wielkie zwycięstwo

Gdyby obydwie legendy, które wystąpiły okazjonalnie na tym PPV wytrwały z kilka minut dłużej to z pewnością to własnie na jedną z nich oddałbym swój głos. Jednak tak się nie stało, więc w zasadzie zostaje tylko jedna możliwość - John Morrison. Żaden DelRio, czy tam Punk. To co zrobił JoMo - czyli tego spider-mana to istny geniusz tego zawodnika. Na pewno przejdzie to do historii, a ja zapamiętam to na długo. Poza tym walczył jak zwykle efektownie, tylko szkoda, że tak szybko odpadł.

DEAD MAN WALKING

Dla mnie jest wiele opcji i sam nie wiem, którą wybrać. W sumie Alberto wygrał i to na niego powinienem głosować, ale w sumie nikogo innego spoza RRM'11 nie widzę. Może Ryan, może Punk, który odegrał świetną rolę, może Booker T, który podgrzał publikę, może John Morrison, który jest najlepszym wrestlerem na świecie w obecnej sytuacji, ale głos oddam jeśli można na Nexus za całokształt na tej gali.

1. Alberto Del Rio

2. Booker T

3. Diesel & CM Punk

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Niepotwierdzone doniesienia o stanie zdrowia Konnana obiegają właśnie sieć. W piątek meksykański portal sportowy RECORD informował, że Konnan trafił do szpitala w San Diego, gdzie amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. RECORD powołał się na swojego kolumnistę @elplanchitas. Inne media również podały tę informację, powołując się na raport RECORD. Dane te nie zostały jednak niezależnie zweryfikowane, a oficjalnego oświadczenia brak. Konnan od lat boryka się z poważnym
    • Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
  • Dodaj nową pozycję...