Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Royal Rumble 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Tuptuś

1

• Brem

1

• spellshaper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tu też nie ma się co zastanawiać, zwycięstwo w 40 osobowym RR matchu to nie lada wyczyn więc głos zdecydowanie na Alberto Del Rio. W sumie nie za wiele on pokazał w tej walce ale liczy się fakt. Ogromny push, w pełni zasłużony, myśle że niedługo będziemy oglądac Alberto z pasem na ramienie i bardzo dobrze. Kolejną osoba zasługującą na spore wyróżnienie i jak dla mnie mocne drugie miejsce jest Hornswoggle! Usmiałem się nieźle przy jego występię, to mini AA była megaśne, no i SCM, tylko szkoda że nie kopnął Rudego w jaja tylko w noge. Pod koniec jak zostały 4 osoby powiedziałem sobie że jak wygra Orton albo Cena głosuje na Horniego :P Jednak w takim wypadku głos na zwycięzce RR czyli Alberto.

Głosuje na Alberto Del Rio. Zdecydowanie wygranie RR Matchu zadecydowalo, to, ze wyeliminował Ortona, oraz to, że wielkiej konkurencji tu nie miał. Wygral tam, to i tu wygra zdecydowanie. Przyszłość federacji już się wybija i dobrze bo push mu sie nalezy za to co do tej pory zrobił juz na SD i na raw. Teraz czekamy na EC i na to kogo po EC wybierze Alberto. Nie chcę aby to byl Rey Mysterio bo ich feud się już nudny robil, więc niech wygra kto inny. On musi być mistrzem, a ta wygrana otwiera mu pierwszą droge.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

W zasadzie chciałbym wybrać Bookera T lub Diesela, lecz niczym się oni nie wykazali. Właściwie nie mam wyboru - głos idzie na Alberto del Rio. Wygranie RR to coś szczególnego, wielki sukces, i - co najważniejsze, walka na WM'ce. Podejrzewam, że Del Rio wybierze na rywala posiadacza WHC, ale to już inny temat. Drugi argument to fakt, że poradził sobie z Kanem i Ortonem. Może to zabrzmiało jak wypowiedź dziecka z "pokolenia 6-1-9", ale to jest chyba dobry argument.

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.

Dobra, to teraz ja. Wybieram Alberto Del Rio dlatego, że wygrał największy Royal Rumble Match w historii WWE. Gdy oglądałem RR chciałem aby wygrał Booker T, albo Diesel. Szkoda że Triplak nie wrócił. Tak więc Alberto miał małą konkurencje, ale i tak wygrał :D

Ja też głosuje na Alberto Del Rio.Oczywiście dla tego że wygrał RR a to a do tego nikt nie wierzył że wygra Royal Rumble.Ja też nie wierzyłem w niego bo myślałem że Christian wygra a tu niespodzianka.Ale gadał tyle na Raw i SD że to on wygra RR i dotrzymał słowa.Wydaje mi się trochę że za szybko wygrał Royal Rumble ale liczy się fakt że wygrał teraz trzeba czekać aż zdobędzie pas WHC lub WWE.

Zdecydowany głos na Alberto Del Rio. Tak jak napisał Brem, nie pokazał za wiele, ale liczy się fakt, że wygrał dlatego głos na niego. W dodatku nie miał za dużej konkurencji. Nawet nie myślałem o tym, że to on może wygrać, ale należało mu się za te występy na SD. Zastanawiam się w kierunku jakiego pasa pójdzie i z kim mógłby po EC feudować. Wydaje mi się, że pójdzie na pas WWE tylko ciekawe czy go zdobędzie. Głos na Del Rio.

ksgj.png

Oczywiście głos oddany na Alberto del Rio. I chociaż w ringu dużo go nie widzieliśmy, bo po pierwsze wszedł jako jeden z ostatnich, i po RKO od Ortona trochę przeleżał w narożniku. I tak liczy się fakt że wygrał historyczny, bo aż 40 osobowy Royal Rumble match. No to tyle ode mnie, ponieważ nie ma co tu się rozpisywać.

Ja głosowalem na Johna Cene na poczatku wymiatal jak wyzucil prawie calego nexusa choc pod koniec malo co walczyl ale mysle ze mial by wielkie szanse na wygrana gdyby Miz sie nie wtracil ;/

Dodano:

Ja głosowalem na Johna Cene na poczatku wymiatal jak wyzucil prawie calego nexusa choc pod koniec malo co walczyl ale mysle ze mial by wielkie szanse na wygrana gdyby Miz sie nie wtracil ;/

Ja was zaskoczę! Może i nie...ale sami zobaczcie. :D Głosu nie oddam żadnemu Del Rio, choc mnie bardzo zadziwił, Horni też pokazał, że do komedii się nadaje ale nie to również nie mój wybranek. Ja lubię utrudniać sobie życie i wybieram osobe zwaną Kevin'em Nash'em czyli? Diesel. Czemu niby go wybrałem? Cóż, zawidódł mnie w ringu, bo za długo tam nie zawitał ale za to dostał ogromny pop, co mnie cieszy, w ogóle jego przybycie było awesome i cieszyły mnie miny innych wrestlerów będąych w ringu.

ahfo.png

luba_049.png

A ja tutaj myślę, że najlepszym zawodnikiem Royal Rumble jest CM Punk. Dlaczego? Ponieważ utrzymał się długi czas w ringu, a co najważniejsze wszedł jako pierwszy. Stworzył razem z The Corre i New Nexus ładne widowisko. Ciekawe akcji mogliśmy zobaczyć z jego strony. Ale wygrał Albeto... Dlaczego nie na niego głos? Ja uważam że CM Punk jednak był najlepszy zawodnikiem na tym PPV :D

Wahałem się pomiędzy dwoma zawodnikami ale skłoniłem się w bardziej kombinatorskim :] kierunku --> CM Punk! Możliwe, że za zwycięstwo tytuł najlepszego dostanie Alberto, ale jak dla mnie CM pokazał najwięcej idealnie wpasowując się do swojej nowej roli plus wszedł jako numer 1 i został naprawdę długo...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Powiem wam jedno... Gówno prawda (prócz Luby może)... Patrzycie na Punka i innych John'ów a tak spójrzmy prawdzie w oczy Diesel jest stary a pokazał trochę w ringu, nie za wiele ale zawsze, jednak to nie na niego mój głos leci... Mój głosik leci na drugą legendę Bookera T! Booker przez tą Minutę i 40 sekund pokazał więcej niż Orton razem z Mizem w swojej walce... Mieliśmy Book End i oczywiści Spin A Roonie... Które wyszło słabo bo Booka nie popatrzył na swoją dłoń i nie zrobił swojej minki :D Ogólnie RR wyszło bardzo grejt a mój głos leci na Booke za powrót, rozgrzanie publiki (nawet dzieci krzyczały choć nie wiedziały co to za gość) i te 4 ładne akcja i oczywiście twarz jak wyleciał za ring :D Głos na gościa imieniem Booker T

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Ja też jak Tuptuś głosuje na Bookera T. SUCKA ! Chociaż nie znam go tak bardzo (ale oglądam walki z tych czasów co był) i kiedy wbił to był taki chant, że musiałem przyciszyć. Nexus stali jak wryci przy narożnikach i Book End, a potem Spin A Ronnie i został wywalony. Może i był półtorej minuty, ale dał takiej świeżości, a nie ciągle albo Nexus albo ciągle chcą się wyrzucać nawzajem, a potem jeszcze Corre. Głosik na Bookera T.

Dodano:

Ja też jak Tuptuś głosuje na Bookera T. SUCKA ! Chociaż nie znam go tak bardzo (ale oglądam walki z tych czasów co był) i kiedy wbił to był taki chant, że musiałem przyciszyć. Nexus stali jak wryci przy narożnikach i Book End, a potem Spin A Ronnie i został wywalony. Może i był półtorej minuty, ale dał takiej świeżości, a nie ciągle albo Nexus albo ciągle chcą się wyrzucać nawzajem, a potem jeszcze Corre. Głosik na Bookera T.

Albeeerto Deel Riiiiooo!!! podkreślał kilkakrotnie że zwycięży w Royal Rumble Matchu i Jego słowa stały się faktem. Zwyciężył w największym w historii RR Matchu, więc zwycięstwo to smakuje dwa razy lepiej. Zasłużony push trwa i trwać będzie bardzo, bardzo długo ponieważ tak ważny mecz nie wygrywa byle kto. Dla Alberto stało się coś przełomowego i teraz Jego kariera będzie nabierała jedynie rozpędu. Na PPV oprócz Alberto napewno zostali zapamiętani dwaj panowie, którzy okazali się być niespodziankami, lecz ich pojawienie było o dziwo bardzo krótkie, więc cóż... Morrison swoimi skokami również mi zaimponował i naprawdę wielkie brawa dla Niego. Na koniec wypada wymienić Marellę który o mało nie wygrał całego starcia. Alberto jednak zasługiwał na wygraną i moim zdaniem WWE dobrze postąpiło wysyłając Go z title shotem na Wrestlemanię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...