Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistico w WWE

Hayabusa1674326013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

mistico-011.jpg

Mistico w WWE

Stało się coś okropnego,jeden z najlepszych oraz najbardziej rozpoznawalnych luchadrów, Mistico bez wiedzy CMLL podpisał kontrakt z WWE. Jak dobrze wiemy jeśli WWE będzie nie wypałem do CMLL już nie wróci ... najwyżej do AAA. Moim zdaniem Mistico postąpił źle ... zapewne będą mu kazali zdjąć maskę ... poza tym zapewne trafi do rozwojówki żeby podszkolić Mic-skilla ... Jego podróż z WWE szybko się skończy, chociaż jeśli będzie przynosił duże dochody .... nie potrafię go zrozumieć przecież niedawno powiedział że do WWE nie przejdzie bo w CMLL robi dużą kasę ... eh, nic więcej nie potrafię powiedzieć. Czy uważacie że Mistico zrobił dobrze ? Czy opłacało mu się ? Jak WWE poprowadzi Mistico ? Jak długo będzie w WWE ?

Zapraszam do dyskusji...

Wiem ze krótko ale pisałem szybko i raczej na ten temat nie ma co dużo pisać. Poza tym serce mnie boli i nie mam weny a temat warty poruszenia.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kall

4

• d3raNg3d

2

• Hayabusa1674326013

2

• TadziuU

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hayabusaja też myślę że źle robi przechodząc do WWE. Co gorsza mogą mu ściągnąć maskę i dać przy głupawy gimmick. A masakrą będzie jak usuną 1/2 jego move-setu ale na pewno to zrobią. Podobny przypadek jest z Dos Caras Jr znany również jako Albertoooo Del Rio. Lucha z krwi i kości a jak przeszedł do WWE ściągnęli mu maskę i obcięli move-set. Mistico to świetny zawodnik i mogę powiedzieć nawet że jest on lepszy niż kilka gwiazd WWE. Bardzo chętnie bym go widział w roli następcy Rey'a Mysterio który to już ma swoje dobre czasy za sobą. Z niecierpliwością czekam na wiadomości o tym gdzie i kiedy ma sie pojawić ( oby na SD go wprowadzili :P). A jak zabronią mu maski i obetną move-set to już nigdy ale to przenigdy nie obejrzę wrestlingu :D

A jeszcze jedno, nie sądzę, żeby za przejściem Mistico do WWE stały pieniądze, bo w CMLL dostawał na pewno sporą kaskę :)

alexisy.png

Według mnie przejście Mistico do WWE to zły pomysł . W CMLL miał kasę, ale po co on przechodził do federacji Vince'a ? Przecież był gwiazdą CMLL, a WWE za panowania Mr.McMahona ma on szanse zostać Jobberem. Tak jak pisał Hayabusa na pewno będą mu kazali zdjąć maskę. Z WWE odejdzie w ciągu roku i napewno mu się to nieopłaca.

qaczek44 ;P

qaczek44 a co gorsza może już nie wrócić do CMLL. Zobaczymy jak to będzie. Mogą mu obciąć move-set, byle by zostawili mu maskę i gimmick :) Chodź swoją drogą przydał by się jakiś zawodnik fly high z maską i do tego heel, żeby np rywalizował z Reyem :D

alexisy.png

"... zapewne będą mu kazali zdjąć maskę ... "

Nie raz już wystąpił bez maski, po czy przed walką. Co do tematu, dla niego lepiej. Więcej kasy będzie zarabiać i będzie sławny.

themizv2.jpg

Też myślę że Mistico zrobił źle przechodząc CMLL do federacji Vince'a.W CMLL też dostawał dużo kasy no WWE na pewno dostanie więcej.Tylko żeby mu nie zdejmowali maski w WWE i nie dali jakiś głupi gimmick.Myślę że Mistico będzie taki jak Rey Mysterio ulubieniec dzieci ale i tak Mistico będę lubił :) .Szkoda że jeśli źle mu się będzie wiodło w WWE nie będzie mógł wrócić już do CMLL.Wolałbym żeby już jakby walczył to żeby był w rosterze SD przydała by się świeży zawodnik bo jak narazie to wszyscy na Raw.Czy mu się opłacało ? hmm... dopiero dowiemy jak zacznie walczyć i wogule a na kasę to mu się na pewno opłacało.Na teraz to nie wiadomo jak WWE poprowadzi Mistico bo jeszcze nie walczył no to na teraz nie wiadomo ale wydaje mi się że jego tak poprowadzą jak Mysterio.Myślę że pobędzie długo w WWE.

Nie raz już wystąpił bez maski, po czy przed walką. Co do tematu, dla niego lepiej. Więcej kasy będzie zarabiać i będzie sławny.

Oficjalnie nigdy nie wystąpił bez maski. Gimmick na pewno mu zmienią bo przecież gimmick należy do federacji czyli do CMLL. A jak wiemy kontrakt był podpisany bez wiedzy CMLL wiec w kontrakcie nie mogło być mowy o kupieniu gimmick'u Mistico. Kasę i tak dużą zarabiał ... widocznie WWE rzuciło naprawdę dużą sumę. Co do tego że będzie sławny ... przecież jest sławny o.0.

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Powiem tylko tyle że szkoda chłopaka :/ Zmarnuje się w WWE, pewnie będzie następcą Trenta Barrety który wchodzi na 2 min by go załatwił Drew McIntyre.

I podobnie tak jak tadziu357 chciałbym żeby występował na SD bo przyda sie tam nowa postać :) Posuwając się dalej może nawet założyli by TT z reyem :D i na WM wywalczyli by pas TT, było by świetnie. Tak czy siam na pewno zmienią mu gimmick oby nie na jakiś debilny. Chciałbym żeby zostawili też jego move-set i maskę oczywiście :D Oby tylko nie skończyło się to tak jak z Kavalem, wygrał nXt i wróżyli mu wspaniała przyszłość a skończyło się tak ze po kilku miesiącach odszedł.

alexisy.png

Co do tego że będzie sławny ... przecież jest sławny o.0.

Zapytaj brata, kolegę w szkole czy zna Mistico. Wątpię, zapytaj później czy zna Triple H. Duża różnica prawda?

themizv2.jpg

d3raNg3d postaw inne pytanie. Czy HHH potrafi wykręcić konkretną walkę?

- Niewykluczone ale nie zrobił takowej od baaaaardzo dawna(mam na myśli okres kiedy regularnie występował, gdyby ktoś miał wątpliwości :P ).

To samo pytanie odnośnie Mistico

- Robi grube walki na każdym kroku. Samo Jego pojawienie się w ringu podnosi jakość starcia.

Czy będzie takie walki robił u Vince'a?

Jest w obecnym rosterze wystarczająco dużo przykładów na to jak można się cofnąć w rozwoju przebywając w WWE więc odpowiedź jest oczywista. :|

Co do zarabiania dużych pieniędzy oczywiście masz rację.

Pozostaje trzymać kciuki za tym by Jego przygoda z tą fedką zakończyła się tak szybko jak ta Low Ki'ego.

Tragiczna wiadomość i to w dodatku w poniedziałek :evil:

Nie przesadzajcie z tym, że pobędzie w WWE rok. Del Rio wszedł chyba w sierpniu. Miał title shota na WHC. Miał dobry feud z 619. Jeśli Mistico będzie w masce, i utrzyma swoje move-sety, to będzie nieźle. Wątpię, czy podzieli los Low-Ki, chociaż to oczywiście też jest możliwe. Jeśli życzycie mu, aby odszedł po pół roku, to nie wiem, co o tym sądzić. Też chciałbym, aby Mistico, jeśli już przybyłby do USA, to do TNA albo ROH, ale życzmy mu powodzenia, bo może nie będzie tak źle.

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.

Ciekaw jestem czy wszyscy wypowiadający się w tej dyskusji oglądali kiedyś LL :thinking: . Jeśli tak, to ten rodzaj wrestlingu rośnie Nam tu w siłę, jednakże wypowiedzi 3-zdaniowe jakoś mnie do tego nie przekonują. Przejdźmy jednak do samej dyskusji. Jestem wielce zdziwiony z decyzji którą podjął Mistico. Jeszcze niedawno mówił że WWE nie jest dla Niego i że nie chce tam pracować ponieważ zarobki są tam porównywalne do tych w CMLL. Poza tym w CMLL był w swoim kraju, a ponadto był main eventerem. Ktoś tu wcześniej wspominał że nie jest On popularny... Radzę spytać kogoś w Meksyku czy Go zna. Jest On tam wielką gwiazdą, poza tym odważę się Go porównać do Johna Ceny. Są w swych krajach tak samo lubiani i rozpoznawalni. Dlaczego więc nie jest tak znany w pozostałych państwach? Odpowiedź jest prosta - WWE jest największą i najbardziej rozpowszechnioną federacją na świecie, a CMLL niestety mniej. Poza tym co tu dużo mówić... Wystarczy posadzić na fotelu jakiegoś zagorzałego fana WWE, który nie widział żadnej innej federacji i puścić mu lucha libre. Ciekawe czy by mu się to spodobało (chyba jednemu na 100). Nie mówmy tu jednak o markach. Władze CMLL musiały się mocno wkurzyć gdy Mistico bez ich zgody podpisał kontrakt z WWE, oj nie ładnie, nie ładnie. Ciekawe swoją drogą czy odbije się to na Jego wizerunku w Meksyku. W każdym razie wydaje mi się że WWE musiało obiecać mu jakiś push bo nie wierzę że przeszedł sobie tam od tak. Według mnie nie ma szans żeby trafił do FCW ponieważ byłyby to jaja. Oczywiście mógłby tam podrasować się przy micu, ale czy będzie chciał się tam kisić? Nie sądzę i nie wydaje mi się również żeby wystąpił w którymś sezonie NXT o ile takowy jeszcze wystartuje. Nie wyobrażam sobie Mistico jako człowieka, który w NXT przenosi beczki, chodzi po drabinie jak małpa czy też wozi jakiegoś ptaka na taczkach. To byłoby poprostu żenujące. Jak Haya już wspomniał, WWE nie ma praw do wykorzystania gimmicku Mistico i napewno nie zdoła go wykupić. Myślę jednak że nie zdejmie maski bo to byłaby porażka i naprawdę Mistico by chyba na głowę upadł. Ktoś mówił też o zdjęciu maski przez Dos Carasa Jr. Uważam jednak że była to dobra decyzja, ale w przypadku Mistico jest zupełnie inaczej. Myślę że Mistico w WWE będzie odgrywał znaczącą rolę, a jeśli wpakują Go do mid-cardu to napewno weźmie dupę w kroki i sobie pójdzie. Jeśli w dosyć krótkim czasie nie dostanie pushu to pożegna się z federacją Vince'a i pewnie zobaczymy Go w AAA bo CMLL chyba mu tego nie wybaczy. Cóż, zachował się nieprawidłowo, ale jak mówię coś musiało według mnie za tym stać.

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Hayabusaja też myślę że źle robi przechodząc do WWE. Co gorsza mogą mu ściągnąć maskę i dać przy głupawy gimmick.

Z tego co słyszałem to Mistico ma być następcą Mysterio a więc maska będzie raczej.Poza tym WWE teraz bardzo skupia się na promocji swojego produktu w Meksyku gdyż strasznie dużo kupuje się tam PPV i to jest przyczyną ściągnięcia Epico,Hunico,Mistico,Orlova(Koslov) i próba ściągnięcia Sexy Star.

Podobny przypadek jest z Dos Caras Jr znany również jako Albertoooo Del Rio. Lucha z krwi i kości a jak przeszedł do WWE ściągnęli mu maskę i obcięli move-set.

Wątpię żebyś widział jakąś walkę Carasa w CMLL.Ogólnie nie był on tam gwiazdą,potem kręcił się w MMA i nie mógł się od naleźć.Lucha z krwi i kości =)) nie no sorry.Zdjęcie maski dla Alberta to strzał w dziesiątkę a twoja wypowiedz to zwykłe jechanie WWE.

W CMLL miał kasę, ale po co on przechodził do federacji Vince'a ?

Bo WWE dostanie zajebistą promocję.Nawet jak będą go jobbować to potem nie przedłuży kontraktu a popularność w USA i na świecie jest to ROH,PWG,EVOLVE,CHIKARA a nawet japonia w której Mistico zawsze lubił występować czeka.

A więc teraz moja opinia.Osobiście przeczuwałem że ten dzień kiedyś nastąpi i przejdzie do WWE.Nie cieszę się z tego powodu ponieważ kocham CMLL i wolałem go tam oglądać,jednakże osobiście wolę go w WWE gdzie będzie moim zdaniem na 100% w przyszłości Main Eventerem,tak Main Eventerem gdyż jest on jedyną osobą która mogła by zastąpić Rey'a.Tak jak Rey jest świetnym Facem i nadaje się do tej roli.Jeżeli myślicie że będzie biegał z beczką w NXT to raczej się mylicie.Mistico raczej od razu pojawi się na Smackdown lub Raw .Osobiście czy to w AAA,CMLL czy właśnie WWE uważam że Mistico będzie pokazywał się z dobrej strony i nadal będzie moim ulubionym luchadorem.Powodzenia Mistico :t_up:

#SmartFanZone

Yao co do Del Rio to on wychował się w meksyku czyli jest po trochu lucha a co dalej zrobił to jego sprawa teraz jest w WWE :D

Wydaje mi się że WWE obiecało wypromowanie i push Mistico dlatego ten postanowił przejść do WWE . I podobnie widział bym go na SmackDown jako następca Reya a może nawet jako TT z Mysterio póki ten jeszcze będzie walczył. Na pewno Mistico wyląduje jako face ale czy będzie Main Eventerem to dopiero się przekonamy.

alexisy.png