Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niespodzianki na RR, Dory Funk Jr. i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Mamy już zapowiedzianych 34 zawodników do ME dzisiejszej gali Royal Rumble. Pozostaje 6 miejsc i 3 z nich mają być niespodziankami.

:arrow: Mówi się, że ta trójka, bądź więcej z tej listy osób weźmie udział w ME dzisiejszej gali. Oto lista:

Jim Duggan, Christian, Triple H, Booker T, Kevin Nash, The Great Khali, Evan Bourne

:arrow: Najgłośniej było o tym, że w tej trójce znajdzie się Christian i Triple H. Teraz jednak najpewniejszymi typami są Booker T, którego niedawne zerwanie kontaktów z WWE było najprawdopodobniej zwykłym kłamstwem, a drugim ma być Kevin Nash! W internecie są już zdjęcia z jego przylotu na lotnisko w mieście gali. Jedno miejsca nadal wolne – Triple H?

:arrow: Vickie Guerrero będzie obecna podczas FCW 12 Lutego, najprawdopodobniej będzie rozdawać autografy, może wraz z Dolph’em.

:arrow: Sprawa sądowa Alexa Riley’ego została przełożona na 22 Lutego. Ma on zarzuty jazdy pod wpływem alkoholu, a teraz ma zawiedzone prawo jazdy.

tough-enough-on-usa-network__oPt.jpg

:arrow: Kolejnym trenerem w tegorocznej edycji show Tough Enoungh ma zostać Dory Funk Jr.

:arrow: Nie wiadomo czemu Cody Rhodes został wyrzucony z listy na Royal Rumble Match, ale być może pojawi się w tej walce atakując kogoś.

:arrow: Karta na Royal Rumble:

WWE Championship Match

The Miz vs Randy Orton

World Heavyweight Championship Match – Jeśli Edge wykona Spear, pas trafia do Zigglera.

Edge © vs Dolph Ziggler

Divas Championship Match – Handicap 2 na 1 Match

Natalya © vs LayCool

40 Man Battle Royal

:arrow: I na koniec lista uczestników Royal Rumble Matchu (34 zawodników):

Alberto Del Rio

Big Show

Chris Masters

CM Punk

Daniel Bryan

Darren Young

DH Smith

David Otunga

Drew McIntyre

Ezekiel Jackson

Heath Slater

Husky Harris

Jack Swagger

John Cena

John Morrison

JTG

Justin Gabriel

Kane

Kofi Kingston

Mark Henry

Mason Ryan

Michael McGillicutty

Primo

R-Truth

Rey Mysterio

Santino Marella

Shaemus

Ted DiBiase

Tyson Kidd

Vladimir kozlov

Wade Barrett

William regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Turej

1

• fanfanfan

1

• Pat.

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak widać niespodzianki są bardzo realne bo jest w czym wybierać. Ciekawe ile owych niespodzianek będzie i jakie one będą. A może wystąpi ktoś, kogo wcale się niespodziewamy? Ciężko powiedzieć, według zapowiedzi gala szykuje się przednia, a co z tego wyjdzie? Już niebawem powinniśmy się dowiedzieć. Szczerze mówiąc nie wszystkie niespodzianki byłyby dla mnie miłe, ale gala dopiero przed Nami... Dory Funk jako trener to dla mnie trafiony pomysł. Mam nadzieję że to reality-show wyłoni człowieka, który ma nieprzeciętne umiejętności i zasługuje na miano bycia w WWE. Komentarz skromny bo newsów niedużo.

Mimo wszystko dzięki :).

Wypowiem się ,bo te niespodzianki mnie nurtują.Każde nazwisko brzmi nieźle.Mam nadzieję iż to pewne info ,że rzeczywiście ktoś nowy się pojawi.Co do tej listy. Nie liczę na powrót Christiana .Najpierw mówi się ,że nie wróci na WMkę ,a teraz ma być już na RR.Sądzę ,że pewnym typem jest Triple H w końcu przecież musi wrócić.Najbardziej interesują mnie nazwiska Booker T i Kevin Nash .Kurde to byłoby niezłe ,gdyby choć jeden z nich się pojawił.Zawsze ceniłem obydwóch,pomimo tego ,że np. Kevin ma move set ubogi ,jak sam nie wiem kto to lubię gościa choćby za nWo.Co do Duggana ,nawet jak się pojawi to wyleci po 1 min. ,a jakąś super legendą dla mnie nie jest.Ale zresztą gala dopiero jutro ,więc podyskutuje się o tym w przyszłym tygodniu,a widać ,że będzie o czym .Oprócz tego dobrze ,że przywrócono Tough Enough.Rzeczywiście może to wyłonić kogoś nowego ,który będzie cos umiał pokazać w ringu.Moim zdaniem to nawet lepsze niż NXT.Dory ,jako trener na pewno sprawdzi się bardzo dobrze.

Dzięki za newsy.

A też się wypowiem mimo że tak mało. Zaczynamy od niespodzianek, niektóre fajne, niektóre nie. Nie wiem czy jest sens to w spoiler wpychać, wszystkie były wczesniej znane pozatym w następnym newsie już wymieniasz bez spoilera więc sobie daruje. Pojawienie się Khalego to średnia niespodzianka, jestem prawie pewien olbrzym wróci i nie przeszkadza mi to. Co do Bourn'a to bym miał wątpliwości, czytałem że jego kontuzja jest poważna i nie jest pewien czy wróci na WM'ke, no ale może... To by rzeczywiście była niespodzianka. Duggon fajnie ale pod warunkiem że będzie to jednorazowy występ. Nash śmierdzi kupą, może przyleciał tylko pokręcić się po back'u, oby... Max jednorazowy występ ale znając go będzie się pchał wszędzie i będzie chciał pushu. Oby go nie dostał bo nie trawie człowieka. Natomiast Booker to co inngeo. On mógłby się pojawić na dłużej, najlepiej jako GM Raw. O HHH i Christianie już nie raz pisałem, w pierwszego wątpie, drugiego się spodziewam. Wywalenie Rhodes'a będzie moim zdanie jedną z niespodzianek. Pojawi się na RR ale jako że jak widzieliśmy na SD nie może się publicznie pokazywać będzie w masce i może z zupełnie nowym gimmnickiem. Byłbym bardzo za takim rozwiązaniem. I jeżeli cały ten pomysł z Dashing miał doprowadzić do czegoś takiego to jestem w stanie mu wybaczyć obecny gimmnick. No może poza tymi filmikami...

Wielki spoiler o RR !!!!

Booker T odwołał zaplanowany na wczoraj występ w Nowym Orleanie Comic Con i został zarezerwowany jako niespodziewany uczestnik Royal Rumble. Drugą supergwiazdą, która wystąpi na Royal Rumble będzie... Kevin Nash! Jeszcze kilka dni temu mówił, że negocjuje z TNA. Już miał podpisać kontrakt, ale Nash zdecydował się wrócić do

WWE. Wciągu ostatnich 48 godzin kontrakt między Kev'em a WWE został sfinalizowany. Profile Kevina Nasha został usunięty ze strony TNA. Poniżej film z Kevinem Nashem, który wylatuje do Bostonu i rozmawia z pewnym mężczyzną:

Mówi się o tym, że Triple H wróci na Royal Rumble. Najpierw miał powrócić na PPV 24 października, następnie na Suurvivor Series. Następnie powrót był na King of The Ring, a potem na pierwsze RAW w 2011 roku. Możliwe, że dziś podczas Royal Rumble wróci.

Również Hacksaw "Jim Duggan" ma się pojawić na dzisiejszym Royal Rumble. Jest on w Bostonie i podpisuje autografy. Towarzyszy mu Carlito, którego raczej nie ujrzymy na RR, ponieważ nie dawno został zwolniony z WWE.

Christian przyleciał do Bostonu... To oznacza, że najprawdopodobniej będzie obecny na Royal Rumble. Bardzo prawdopodobne, że wystąpi w 40-osobowej walce Royal Rumble.

Krótkie newsy ale trzeba się wypowiedzieć. Ciekaw czy będą tylko 3 niespodzianki, a może ich więcej? Im więcej tym lepiej. Ja to tam nie mam pojęcia kto ma być tymi niespodziankami, mam nadzieję że sami najlepsi z tych o których się mówi. O kurde, nawet nic nie widziałem że Alex ma jakąś rozprawę w sądzie. No ciekawe ile się ta rozprawa będzie ciągła, na pewno tak jak z Jeff'em Hardym. No mało newsów, to mały komentarz. Tylko pozostało nam czekać na Royal Rumble :D

Ciekawe jest czy dzisiaj na RR będą tylko 3 niespodzianki ja wolał by wszystkich tych zawodników na Royal Rumble a najbardziej Jim Duggan może dużo by nie zrobił ale fajnie było by zobaczyć na ringu legendę i zarazem pierwszego zwycięzce RR też fajnie było by zobaczyć Christian, Triple H tyle ich już nie widziałem w WWE że aż zatęskniłem za nimi z drewnem też się już zatęskniłem i za Evan'em fajnie też było by zobaczyć Booker T i Kevin Nash na Royal Rumble to fajnie jakby wszyscy wymienieni wystąpili a nie tylko trzy niespodzianki.Chyba że będzie ktoś iny jako niespodzianka.No jak dla mnie Dory Funk Jr. jako trener w show Tough Enoungh to fajny pomysł.

Mało newsów ale dzięki :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...