Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Stone Cold powraca do WWE, Booker T, Edge na WrestleReunion

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

2074-stone-cold-steve-austin.jpg

:arrow: “Stone Cold” Steve Austin powróci do WWE, będzie on prowadził reality show Tough Enough, które powraca do USA Network 4 kwietnia 2011. Federacja ma nadzieje, że sława Austina pomoże w podwyższeniu ratingów

:arrow:Bilety na Royal Rumble, które odbędzie się już w tą niedzielę w TD Garden, Boston, Massachusetts są już wyprzedane.

:arrow:Bliźniaczki Bella pojawiły się w wielu środkach przekazu (Radio, Tv) w Atlancie promując Wrestlemanie XVII.

:arrow:Na dzień dzisiejszy w Royal Rumble matchu mają pojawić się zaledwie trzy niespodzianki (chodzi mi o zawodników). Będą to dwie byłe gwiazdy i jedna obecna. Choć jak wiadomo, jeszcze kilka osób może dojść. Na stronie WWE jest ujawnionych już większość uczestników.

Cody Rhodes został usunięty z Royal Rumble Matchu, lecz zostało dodanych 7 zawodników, są nimi :

JTG

Kane

Chris Masters

Kofi Kingston

Big Show

Vladimir Kozlov

Santino Marella

:arrow: Obecnie w Royal Rumble Matchu mamy ogłoszonych 34 zawodników.

:arrow:Rating ostatniego Superstars wyniósł rating 0.64 z 755,000 widzów. Powtórka nocna osiągnęła rating 0.17

:arrow:Na oficjalnej stronie WrestleReunion , napisana została notka o pojawieniu się Edga na ich zjezdzie. Nie był on zapisany do grona

oficjalnych gości, lecz przybył on odwiedzić swojego przyjaciela – Shane`a Helmsa.

:arrow:Bardzo możliwe, że nie podpisanie kontraktu przez Bookera T, mogło być tylko zwykłą zmyłką. Dave Meltzer z F4WOnline.com zanotował, że Booker T ma duże szanse na pojawienie się w WWE. Może on wystąpić na Royal Rumble, jeśli tylko WWE zaoferuje mu dobry kontrakt, wtedy nie wrócił by on do TNA jako część MEM. (Moim zdaniem to kolejna plotka)

:arrow:Jim Ross I Jerry Lawler, w następnym tygodniu wezmą się do podkładanie głosów do WWE All Stars

:arrow:Radiowcy – John Boy & Billy, zgłosili sprzeciw do rejestracji znaku towarowego przez WWE, chodzi tu o „Big Show`a”, ponieważ tak samo nazywa się ich program radiowy, który osiągnął duży sukces w całym kraju

:arrow:Hulk Hogan ostatnio wypowiedział się o rankingu Top 50 Superstars DVD, podczas występu w Bubba the Love Sponge Show. Hogan śmiał się z tego, że jego słaba pozycja była taka, ponieważ nie występuje obecnie w WWE, i pracuje u konkurencji.

:arrow: Wczoraj mineła 18 rocznica, odejścia z tego świata Hall of Famera WWE – Andre the Giant`a.

Total Nonstop Action

:arrow:Poniżej umieszczam zdjęcie, Kurta Angle i jego, małej, na szczęście zdrowej dziewczynki.

Kurt_and_Daughter_Giulianna.jpg&size=250x600&quality=85

Prawda że to śliczne ? :*

:arrow:AJ Styles, obecnie wspomaga finansowo, nową grupe MMA, Fight Fusion Entertainment. Promocja zadebiutuje 18 lutego w Georgia Mountain Center w Gainesville, Georgia. Promotorem jest brat Styles`a

:arrow:Tna Lockdown 2011, odbędzie się w U.S Bank Arena w Cincinnati, Ohio. Bilety będą sprzedawane od 18 lutego.

:arrow:Theme Song TNA Against All Odds brzmi “The Gun Show” autorami jest band In This Moment

:arrow:13 lutego na Against All Odds Kazarian będzie bronił swojego pasa w four- way matchu.

:arrow:Po ostatnim występie na Tapingu TNA, Twitter Scotta Steinera, był jednym z najbardziej obleganych.

:arrow: Ric Flair przybył na House Show TNA w Glasgow. W czasie pobytu w Szkocji przeprosił on wszystkich, za incydent w Dublinie.

:arrow:DVD Micka Foleya : Hardcore Legend, zostanie wypuszczone na rynek 19 kwietnia.

:arrow:Rating ostatniego Impacta wyniósł 1.28 (1.3) jest to wzrost w porównaniu do zeszłego tygodnia, w którym wyniósł on 1.15 (1.2)

Inne

:arrow:Była Diva WWE – Maria ciągle pracuje nad piosenkami do jej Long Play`u, planuje ona nakręcenie jeszcze jednego teledysku w tym roku.

:arrow:Fragment nowej książki Chrisa Jericho jest już dostępna w Apple`s iBooks.

Komentować Audycje BGZ : viewtopic.php?p=220469#p220469

Zapraszamy do wypowiadania się w Oficjalnej Dyskusji Royal Rumble : viewtopic.php?f=319&p=220471#p220471

Róbcie pracki na Sotw

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• szymix96

1

• Housse

1

• Diaz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy, ta córeczka Kurta jest sweet :* Gratuluje, 18 lat minęło... Andre [*].................................

Booker T w Dablju Dablju I? Mogli już nie brać tego dziada, pomysł ze Stone Coldem na stuFFkem wypali.

Sebu: A warna to pan nie chce?

themizv2.jpg

No w końcu kogoś zapowiedzieli na prowadzącego tego Tough Enough. No ale proszę, będzie nim Stone Cold. Świetny wybór. No bilety zeszły jak ciepłe bułeczki, no ja się nie dziwię w końcu to RR, gala otwierająca drogę do Wrestlemanii. No i bliźniczki przydały się kolejny raz w WWE. Chyba większości one będą promować WM, bo nie mają za bardzo co robić w WWE :D Chyba chciałeś napisać aż trzy niespodzianki. W tamtym roku była jedna, więc czemu tylko trzy? Nie rozumiem. Szkoda że Cody Rhodes został usunięty z RR, ciekawe dlaczego? Bo nosa na prawdę chyba nie ma złamanego... Nie będzie już tej pięknej nutki Daszinga... Mamy obecnie 34 zawodników... To jednak będą 4 niespodzianki, chyba że o kimś zapomnieli. Nie wiem czy to plotka o Booker T, ale ja bym go znów z chęcią zobaczył w WWE. Ciekawe... Cureczka podobna do Kurt xD Ale GRATULACJE!!! Co do Marii mogłaby wrócić do wrestlingu bo tam widzę ją w najlepszej postaci, a nie w śpiewaniu. Choć w WWE też mogłaby pełnić rolę dziennikarza czy coś w tym stylu :D Dzięki za newsy! Oby do kolejnych :D

__________________________________________________________________________________________________

Komentować audycję!!! viewtopic.php?p=220469#p220469

Austin jako prowadzący Tough Enough? Jak dla mnie świetny pomysł. Napewno ratingi to podniesie, ale pamiętajmy że prowadzący to nie wszystko. Bilety na RR podobno już dawno zostały wyprzedane. Oczywiście to dobry zwiastun i myślę że WWE mnie nie zawiedzie. Dwie byłe gwiazdy w RR Matchu, hmm... kto to mógłby być? Z niepotwierdzonych informacji, a raczej plotek wynika że mógłby to być Booker T oraz Jim Duggan (choć nie wiem czy Chrisa Jericho traktują jako była gwiazdę czy nie). Jeśli chodzi o obecne gwiazdy to napewno można wspomnieć o Triple H i Christianie bo chyba nie mieli na myśli Evana czy Khaliego. Wróćmy jeszcze jednak do Bookera T. Jego pojawienie podobno rzeczywiście jest bardzo prawdopodobne. Mówi się że odwołał On jakieś spotkanie czy coś w tym stylu, więc możliwe, możliwe. No jeszcze raz gratuluję Kurtowi córeczki. Oj bardzo chętnie bym przeczytał tę nową książkę Chrisa, jednakże w całości. Mam nadzieję że w przyszłości jakoś uda mi się tego dokonać.

d3raNg3d - stary, ale się rozpisałeś. Muszę jutro przeczytać Twego posta bo już dziś chyba się nie wyrobię.

Dzięki za newsy :).

O kurde jakie zaskoczenie co do prowadzącego, został nim Stone Cold :applause: , a może jeszcze wejdzie z raz na ring i w nim zawalczy :roll: . Nic dziwnego że bilety zostały już rozsprzedane, przecież gala bardzo dobrze się prezentuje i będziemy mogli zobaczyć największy RR match w historii. Ach te bliźniaczki... W końcu od nie pojawiania się guest hostow i tak prawie nic nie robią w federacji więc chociaż do tego się przydadzą. Po co ten Vince zaprasza na tą walkę dziadków w końcu i tak nic tam nie pokażą, wylecą po minucie, a zajmą tylko miejsce innym zawodnikom. Rating SS jak zawsze słaby, więc nie ma co kometować. A ja się cieszę że taka wilka postać jak Booker wróci do WWE tylko żeby powrócił znowu jako King Booker i to ze swoją menadżerką. No to chyba tyle bo TNA nie oglądam.

Thx za newsy ;)

Stone Cold prowadzącym reality show ? To może być na prawdę super pomysł i oby wypalił :) Co do wyprzedanych biletów to nie ma co się dziwić w końcu to gal , który rozpoczyna drogę do Wrestlemeni . Jestem ciekaw kim będę te dwie byłe gwiazdy i jedna obecna . Cody wycofany jestem ciekaw dlaczego ? Bardzo interesujące :thinking: . Co dodanych zawodników to tak jak myślałem że w większości będą to wrestlerzy z SD. Rating Superstar kompletnie mnie nie zaskoczył :| . Wątpię żeby Booker T pojawił się na RR ale może jakimś cudem kto ich tam wie :D Andre Giant dawno to było ale [*] . TNA z natury nie komentuje bo nie oglądam . Dzięki za niusy ;)

Jak dla mnie, to genialny pomysł, aby Stone Cold poprowadził Tough Enough, jestem wręcz pewny, iż jego osoba przyniesie planowane skutki, czyli podwyższenie ratingów. No nic dziwnego, że wszystkie bilety już wyprzedane, w końcu to jedna z najważniejszych gali roku. Organizatorzy robią co mogą, aby zachęcić ludzi do przybycia/oglądania WM'ki 27. Wybór padł na Bella Twins, co moim zdaniem, jest dobrym wyborem. Co do RR, dobrze, iż aktualizowano listę, Dashing nie pojawi się przez złamany nos? Niespodzianki... Na pewno liczę na powrót Christiana i HHH, którzy są moimi faworytami co do wygrania Royal Rumble Matchu. Dobrze by było, gdyby Booker T powrócił i najlepiej niech pojawi się na RR. Rating Superstars raczej kiepski. Gratulacje dla Kurta za śliczną córeczkę :D. Dzięki za newsy ;).

P.S czy takie posty, jak ten 1 koment, nie powinny być usuwane ;)?

akerdrugi.png

Ciekawe jak Stone Cold wypadnie jako prowadzący. Mi osobiście podoba się ten pomysł. Nie dziwie się, że bilety zsybko się rozeszły, bo RR to nie dosć, że gala świetnym RR Match'em to jeszcze początek drogi do Wrestlemani. Ciekawe kim będę te dwie stare gwiazdy. Może to właśnie Booker T i Jericho, jeśli uznają go za byłą gwiazdę. A z tych obecnych napewno dojdą Christian i Triple H, a reszta stoi pod znakiem zapytania. Jeśli Booker T nie ma odegrać większej roli na RR to nie wiem po co Vince chce go ściągać. Może brakuje mu kilku zawodników do 40 i musi pozatrudniać kogoś ? Gratulacje dla Kurt'a. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Jak dla mnie Austin w programie Tough Enough to słaby pomysł, co z tego że ratingi będą wysokie, jak wszyscy skupią się na nim a nie na młodych zawodnikach. Córeczka Kurta jakaś taka pomarszczona... i mam nadziję że Booker t nie wróci do WWE, po tym jak Rick Stainer pojawił się na tapingu TNA (nie było w spojlerze więc daję oficjalnie) wolę żeby nowymi "They" okazała się Main Event Mafia w pełnym składzie, czyli Booker, Kevin Nash, Scoot Steiner, Kurt Angle i oczywiście Sting. Więc szykuje się kolejny powrót dziadków, ale mam nadzieję że writerzy jakoś ciekawie pociągną feud z immortals.

No WWE pozytywnie mnie zaskoczyło tym że Steve Austin powróci do WWE aby prowadzić reality show Tough Enough.Bardzo mię to cieszy.Na pewno to podwyższy ratingi WWE.Wiadomo było że szybko zostaną wszystkie bilety wyprzedane na RR bo to jest jedna z najważniejszych gal w roku a do tego w tym roku jest 40 zawodników a nie jak było przez 21 lat 30 zawodników i na pewno chcą zobaczyć to historyczne wydarzenie w Royal Rumble.No bliźniaczki Bella znowu się przydał dla WWE.My śle że chodzi o Jim Duggan i Bookera T co do byłych gwiazd federacji najprawdopodobniej bo wczoraj pisało o Jim Duggan że chcą go jakoś użyć a o Bookera T jest dużo mówione że ma wrócić do WWE a o obecną gwiazdę to chyba będzie Triple H i Christian.Ale w newsie pisze że jedna gwiazda obecna WWE to chyba chodzi tego pierwszego.Ale zobaczymy jutro.Szkoda że usunęli Cody Rhodes z RR przez to że ma złamany nos ale na pewno niema złamanego może pojawi się na Royal Rumble ale nie jako zawodnik tylko by wbiegł na ring i wyeliminował Mysterio w masce bo nie pokazał by na pewno twarzy ze złamanym nosem.No i było wiadomo że będą dodani do listy ci zawodnicy co są w spoilerze.Jest już 34 zawodników RR jeszcze jest 6 wolnych miejsc to te 6 miejsc to będą niespodzianki chyba.Jak zawsze rating Superstars bardzo słaby.No ten news z Bookera T jeszcze bardziej przypuszcza że Booker T pojawi się na Royal Rumble jako zawodnik.No gratulację Kurt!!!.Śliczna dziewczynka.Posłucham sobie tej piosenki “The Gun Show” co ma być oficjalną piosenką na TNA Against All Odds.Rating Impacta no coraz lepsze są.No o dużo nawet wzrósł od ostatniego Impacta.

Dzięki za newsy :)

Stone Cold w Tough Enough to moim zdaniem najlepszy pomysl na jaki mozna bylo wpasc :waving:. duzy buziak dla Vinca. Royal Rumble odbedzie sie nie w sobote a w niedziele :) . Ale nie ma sie co czepiac. Juz nie moge sie doczekac tych paru godzin by obejrzec najwieksze w historii royal rumble . 3 niespodzianki na rr! Swietnie, moze bedzie to ten jim duggan i triple h. Fajnie by bylo ogladac bookera t znowu w WWE. Oby tylko nie za dlugo :D Hogan ma swieta racje co do WWE, ale przeciez wszyscy to wiedza. thx za newsy

Austin w tought enought to świetny pomysł. Jego osoba na bank podniesie ratingi które pewnie rewelacyjne nie będą. No i fajnie że nie porzucił całkiem WWE, może zobaczymy go jeszcze w ringu chociaz szczerze powiedziawszy słabo widze jego postać w PG, juz jak był GH przed WM'ką to było coś tam że naruszał zasady, przeklinał mimo że mu nie pozwolili czy coś. No to pewnie zobaczymy jakąś starą gwiazde w jednorazowym występie. Obecną niespodzianką może być np Finley, mógłby rozpocząć jakiś feudzik który zakończy się walką o karierę. Co do Rhodes'a to sprawa jest ciekawa i on tez może być własnie tą niespodzianką. Nowy gimmnick, maska zasłaniająca oszpeconą twarz i może nawet bym go polubił. Hmmm 34 zawodników znanych, zostało tylko 6 miejsc. Khali, Christian, Rhodes, Sting i jakichś 2 staruszków? Może Mercury? No opcji mimo wszystko troche zostało. No to jeszcze jest opcja Bookera T ale tego bym raczej nie chciał. Może GM? Four way o xD a AAO zapowiada się bardzo dobrze. Super jakby walczyli w ultimatum x. Co prawda bardzo mnie zdziwło na ostatnim impactcie że pierwszą walke eliminacyjną wygrał Buck a nie Red, byłem pewien że to Red wygra, czyżby story Crimson'a i MEM nie mu miało nie dać? Byłaby szkoda. Za to pewnie dostanie się ktoś nowy z They.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...