Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HoF 2012, powroty na RR, Awesome Kong i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

:arrow: Na Houe Show Raw w Oklahoma'ie, 13 Marca zapowiedziano walkę The Miz vs randy Orton o pas WWE. Specjalnym spikerem ma być Jim Ross!!!

:arrow: Na Smackdown 5 Lutego zapowiedziano walki, edge vs Kane w Street Fight Matchu o pas Wagi Ciężkiej oraz Rey Mysterio vs wade Barrett & ??? & ??? w 3 on 1 Handicap Matchu.

:arrow: Jim Duggan ma byc obecny za kulisami gali PPV Royal Rumble. Nie wiadomo jednak czy WWE będzie go chciało jakoś "użyć"!?

KONG1_1294168112-000.jpg

:arrow: Mówi się o tym, że już na Royal Rumble zadebiutuje Awesome Kong! jest mnóstwo spekulacji, jakoby miała ona pomóc Lay-Cool odzyskać pasy na tej gali, bądź wziąć udział jako trzecia kobieta w Royal Rumble Matchu! To byłby debiut!

:arrow: My rozpisujemy się w prawdopodobnych dodaniach osób do HoF 2011, ale sa też już przypuszczenia kto miałby dolaczyć do Hall of Fame w 2012 roku, Najglosniej narazie wymienia się nazwiska Trish Stratus i The Rock'a, ale najpierw może poczekajmy na tegoroczną uroczystość.

:arrow: Mimo, że jest wiele opcji, to na WrestleManii'ę jako Main Event ciagle brana pod uwage jest walka The Undertaker vs Wade Barrett. rak podobno wypowiedział się pewien pracownik WWE, że te plany są mocno realne.

images?q=tbn:ANd9GcR5I16LFMBp0-jIDLx65G9KaP4KNqatGyUlOj39zBB3sML-6AWT&t=1

:arrow: Już niedługo kolejna edycja reality show Diva Search! Konkurs bedzie się odbywal na tygodniówkach WWE, ale nie ujawniono jeszcze dokładnej daty. bedzie to szósta edycja konkursu, a narazie wygrywaly m.in: Layla El, Ashley Massaro i Eve Torres.

:arrow: Na Raw najpewniej mieliśmy przedsmak tego co stanie się na pierwszym po RR Raw. Chodzi o walkę o pasy TT Między Husky Harris'em & Michaelem McGllicutty vs Santino Marella & Vladimir Kozlov. Walka miała się odbyć już na RR, ale potrzeba tych zawodników w ME tej gali i najprawdopodobniej nowych mistrzów poznamy na Raw po gali PPV.

:arrow: Mason Ryan zostal dodany do rosteru raw na stronie wwe.com.

:arrow: Chodzą plotki, jakoby jeszcze przed założeniem The Corre do nich przypisywany był Cody Rhodes. Miał on krótki feud z Big Show'em, a The Corre mieli własnie z nim rozpocząć starcia, dlatego miał on sięe znaleźć w tej grupie, jednak to nie przebiło się.

:arrow: 13 gal PPV WWE w ciągu roku. Tak było i jednak pozostanie, o czym poinformował nas Joe DelGrosso. Mowa była o zmieniejszeniu tej ilości, ale to szybko zostało zdementowane. Ta liczba to minimum i jeśli mowa o zmianach to tylko o dodaniu jakiejś gali, ale na to się w niedalekiej przyszłości nie zanosi.

:arrow: Głośno mówi się jakoby na RR miało powrócic dwóch zawodników. Czyżby mowa o HHH i Evan'ie Bourne'ie? A może jeszcze ktoś o kim nie mamy pojęcia? Zobaczymy juz niedługo.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Hernandez wypełnił swe obowiązki w AAA i teraz oczekuje się jego powrotu do federacji Dixie Carter.

:arrow: Gala PPV TNA Lockdown odbędzie się w US Bank Arena w Cinncinatti, Ohio. bilety trafia do sprzedaży 18 Lutego.

:arrow: Ric Flair przeprosił za swoje zachowanie podczas tour'u TNA po Europie. Flair zrobił mega afere o to, ze nie wypłacono mu z góry pieniędzy, a powodem takiej sytuacji była zapewne wyczerpana karta Flaira, którą zaplacono za imprezę z udziałem zawodników TNa w jednym z barów po jednym z występów.

Sorki, że tak słabo ale jestem troche chory i nie zabardzo czułem się na silach aby poszukac bardziej obszernie niż przez godzine.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymix96

1

• Ulicznik Xeb

1

• Housse

1

• Diaz

1

Top użytkownicy w tym temacie

To ja się wypowiem głównie do jednego niusa, o pani Awesome Kong. Jak mówiłem już kilka tygodni temu, że wystąpi na RR to się śmialiście, a tu co? Dla mnie jest to strasznie realne! Może nawet będzie miała duży udział? No i drugi ciekawy dla mnie nius, że zawodnicy Husky i Mcgiligili są potrzebni na RR czyli podejrzewam, że będą mieli wielki udział w walce. Czyżby mieli przyczynić się i to bardzo do wygranej przez Punka? Jak dla mnie bardzo ciekawie się to zapowiada, ale zobaczymy czy wyjdzie w sumie wolałbym gdyby jednak Punk nie wygrał tej walki. Dziwne w niusach czytałem, że będzie walka Cena vs Punk o główny pas, ale wychodzi na to, że jest to nie możliwe bo 10 dni później Miz i Orton mają walczyć o ten pas zaczyna się strasznie ciekawie. Rey i Wade? Razem w jednej drużynie nie podoba mnie się to, ale mam nadzieję, że Corre nie będą feudować z ludźmi jego pokroju chociaż jeśli taki długi feud jak z Ceną, tylko, że zamiast Jasia Rey może być naprawdę ciekawie kolejny baby face walczy z tymi złymi. :) Cody w Corre? Dla mnie jest to boski pomysł ponieważ ten zawodnik ma duży potencjał, ale jest źle wykorzystywany On powinien być stałym bywalcem w walkach o pas continental. Zawodnik jest świetny, a jest nie wykorzystywany odkąd Legacy się rozpadło, więc chociaż mógłby być tym pieskiem przez jakiś czas. Hogan ma nasrane w głowie. Dzięki za niusy i żryj rutinoscorbin.

@Szymix a skąd wiesz, że Edge nie przegra? A potem nie odzyska pasa czy coś? :P

Edytowane przez Gość

Kurde podawajcie następnym razem zapowiedziane walki w spoilerze, bo to tylko zapewnia wyniki walk na RR. :evil: Bardzo się cieszę że Kong zadebiutuje na RR mam nadzieję tylko że w połączą ją z Lay-Cool. Kolejne nowe panienki w WWE jak fajnie :twisted: No i pewnie wszystkie pasy dostaną Nexusi. Tylko pewnie Ryan nie będzie miał pasa :| a szkoda bo według mnie jak najbardziej zasługuje na US tittle. Bardzo dobrze że jednak Rhodes nie przeszedł do Corre, bo do nich nie pasuje, a ma teraz chyba dobrze zapowiadający się feud który może go wypromować na ME. Co do powrotu HHH to całkiem możliwe, ale nie do powrotu Evana, moim zdaniem tą drugą osobą jest bardzo prawdopodobne że będzie to Christian. Newsów TNA nie będę komentować bo po pierwsze nie ma co , a po drugie nie oglądam federacji Dixie.

THX za newsy :)

Xeb to jest bardzo mało realne :D:P

Edytowane przez Gość

No to zacznijmy. Dobrze będzie zobaczyć a raczej usłyszeć Jima,Rossa jako spikera, a sama walka też wydaje się być ciekawa. Natomiast na SD! Znów walka Edge vs. Kane, ciekawy jestem 3 on 1 Handicap Match'u, kto jeszcze będzie przeciwnikiem Reya, poczekamy, zobaczymy. Duggan za kulisami, o tym po co ma tam być, przekonamy się juz w niedzielę. Dobrze by było gdyby Awesome Kong zadebiutowała na RR, a i również wkład w zdobycie pasa przez LayCool będzie dobrym pomysłem. Wow, już plany co do HoF 2012, dobrze będzie widzieć The Rocka. Zobaczymy wkrótce czy to już pewne info, iż Undertaker będzie walczył na WM'ce z Barretem, sam wolałbym, aby był to ktoś inny, choćby Kane. Kolejna edycja poszukiwań Div, miło będzie zobaczyć jakieś nowe twarze w świecie Div. Ciekaw jestem walki o pasy TT, mam nadzieję, że będzie na dobrym poziomie. Cody Rhodes i The Corre, jakoś nie widziałbym go w tym towarzystwie, jeśli to prawda to dobrze, że odstąpili od tej decyzji. Bardzo dobrze, że zostaje 13 gal PPV, to optymalna ich liczba. No, no gdyby HHH i Bourne powrócili na RR, to by było coś. Dobrze, że Flair przeprosił za swoje głupie zachowanie. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

No Jim Ross będzie wielką atrakcją a sam pojedynek zapowiada się ciekawie zobaczymy kto wygra oby Orton :D Wtf?! Edge vs. Kane znowu sama stypulacja dobra ale rywal Edge'a dno :t_down: Handicap Match z Mysterio ? To będzie na pewno bardzo dobra walka i ciekawe jestem kim będą dwaj zawodnicy oprócz Barreta :thinking: . No i nareszcie doczekamy się debiutu Awesome Kong jestem ciekaw jak pomoże Lay-cool i czy naprawdę wystąpi w Royal Rumble Matchu . Stratus i Rock w Hof dopiero w 2012 ? Hmm jestem ciekaw czemu podano tak odległą datę , ale jak to się mówi ''Pożyjemy zobaczymy '' :lol Co do walki na WM pomiędzy Taker'em a Barret'em to wolałbym innego rywala dla grabarza w końcu to legenda WWE a lider Corre jest dopiero przyszłością WWE ale co wymyślą tego do końca się nie dowiemy :) Zmiana właścicieli pasów TT pewna ale wolałbym kogoś innego McGllicutty'iego Otunge na przykład bo Hasky mi pasuje :thumb: Co do Rhodes'a to widziałbym go w The Corre pasowałby do nich . Co powrotów na RR sądzę , że to na 90 % będzie Hunter i pewnie Bourne też . TNA nie komentuje bo nie oglądam :) Dzięki za niusy ;)

O JR będzie zapowiadać raczej nie będzie przy stoliku bo na House Show to się nie może stać może zapowie z 1 walkę i pójdzie na backstage . Duggan na RR ciekawie byłoby gdyby powrócił i coś pokręcił ;') .Awesome Kong tak już czas najwyższy zrobić jej debiut ale jak będzie ? czy przeszkodzi Natalyi w wygranej czy może Laycool.Watpie żeby Rock i Trish weszli do HoF, ale moze Vince sie postara.I znowu diva search nie lepiej już robić normalnie debiuty dla nowych div a nie wprowadzać na nowo co było kiedyś.Niech wraca Hernandez bo juz mi go brakuje.Dzięki za newsy.

lig48.jpg

Więc teraz ja zaczynam podyskutować na temat newsów. Ta walka która została zapowiedziana na HS dużo nam nie mówi, kto wygra na RR. Ale dobrze że powoli do WWE powraca JR. SD! 5 lutego? Chyba HS SD! 5 luty to sobota :) No my już sobie pogadaliśmy na audycji o Awesome Kong, więc już niedługo będziecie sobie mogli posłuchać co my o tym mylimy. Padło tyle propozycji ze któraś musi się spełnić. Rozwala mnie planowanie od WWE. Jeszcze nie było HoF 2011 a już są plany na HoF 2012. Ale chyba to dobrze, może będzie lepsze. O walce na WM Wade vs Undertaker też sobie pogadaliśmy więc ja się utrzymuje że to jednak możliwe. Dobrze że powraca Search Diva, bo to chyba będzie takie zastąpienie NXT damskiego sezonu. Ciekawe czy WWE kogoś znajdzie. I kolejna rzecz o której pogadaliśmy sobie, pasy TT w WWE. Ciekawe jak to będzie wyglądać. Ciekawe co z tymi pasami, ale czy będzie walka na RR to nie wiem. No właśnie ciekawe kto powróci bo trochę tych gwiazd jest, które mogłyby powrócić. Może właśnie dlatego jest 40 zawodników bo każdy powróci. No ładny cyrk pokazał Ric Flair no i ciekawe czy poniesie jakieś konsekwencje. Dobra to tyle do czego chciałbym się odnieść więc ciekawe newsy, długie z WWE, ale mało z TNA. Czekam na kolejne :D

Możliwe że WWE będzie chciało użyć Duggana w walce Royal Rumble. Przecież w końcu był On pierwszym zwycięzcą takowego meczu. Napewno nie wygra tej walki, ale wejść na kilka minutek, symbolicznie mógłby. Też myślałem o debiucie Kong na RR. Jest to naprawdę całkiem możliwe i kto wie? Może już na niedzielnej gali Kong rozpocznie feud z Beth Phoenix? Według mnie na 99% dodana zostanie walka o pasy tag teamowe na RR. No i przewiduję iż Kozlov oraz Marella polegną i tytuły przejdą do Nexus. Chyba dobrze że Rhodes nie dołączył do The Corre. Ze swoim obecnym gimmickiem napewno by tam zupełnie nie pasował. Mówi się o wielu powrotach/debiutach na Royal Rumble. Trudno wyczuć kto to będzie ponieważ jest dużo opcji. Tak na szybko można wspomnieć o: Triple H, Christian, Chris Jericho, Sting, Batista, Evan Bourne, Booker T, wspomniany już Jim Duggan... Jak widać opcji jest bardzo dużo, a napewno jeszcze o kimś zapomniałem :P.

Dzięki za newsy :).

No JR jako specjalnym spikerem w walce The Miz vs Randy Orton o pas WWE na HS jak dla mnie bardzo fajny pomysł.No a na SD fajna walka może być Rey Mysterio vs Wade Barrett & ??? & ??? w 3 on 1 Handicap Matchu.Ciekawi mnie kto będzie z BRarrett'em w drużynie.A walka Edga vs Kane już są nudne ile można walczyć.Może Jim Duggana wykorzystają jako zawodnika na RR jest jeszcze 8 miejsc bodajże wolnych to może go dodadzą.No fajnie jakby Awesome Kong już zadebiutowała na Royal Rumble.Wolałbym ją widzieć jako ochroniarz Lay-Cool niż żeby wystąpiła jako trzecia kobieta w historii na RR matchu.Może się doczekam za rok już w HoF 2012 The Rocka no i też może być Trish Stratus.No HoF 2012 może być jedną z lepszych w historii.I znowu wrócili do feudu The Undertaker'a z Wade Barrettem jak dla mnie to jest głupi pomysł lepiej jakby The Undertaker walczył z Kanem albo inną legendą,a nie z Barrettem.Jeśli by doszło do walki o pasy TT pomiędzy Husky Harris'em & Michaelem McGllicutty vs Santino Marella & Vladimir Kozlov © to wydaje mi się że nowymi mistrzami zostali by Husky Harris i Michael McGllicutty.No jak dla mnie to fajny pomysł gdyby Cody Rhodes przeszedł do The Corre.Może to on będzie jednym z dwóch zawodników 5 lutego w drużynie Barretta przeciwko Mysterio w Handicap Matchu.Ja myślę że mowa jest o Triple H i Christian ale jest jeszcze dużo opcji wymienił je już Droops.I myślę że nie jest mowa o Evan'ie Bourne'ie bo w któryś newsach pisano że ma dopiero Evan wrócić przed WM z urlopu.Ale zobaczymy już w niedziele o kim była mowa.

dzięki za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...