Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating Raw, Edge na emeryture, Corre vs Nexus, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Rating Raw - - > 3.3 - Moja reakcja? - :shock:. Oczywiście jest to duży wzrost w porównaniu z poprzednimi tygodniami.

:arrow: Chcecie wiedzieć, kto wymyślił Royal Rumble Match w czterdziestu? Sam Vince McMahon. Ten pan jak widać bardzo lubi zmiany. Okazuje się, że na NIE jeśli chodzi o tę walkę jest Pat Patterson, który przypominam, wymyśli ten rodzaj walki. Nic jednak nie powinno ulec zmianie i na Royal Rumble zobaczymy "największy royal rumble match w historii".

:arrow: Krążą plotki, jakoby w okolicach 2012 roku Edge miałby zakończyć zapaśniczą karierę. Co ciekawe, Copeland odchodzi na emeryture już od kilku lat i nie brał bym tego wszystkiego na poważnie. Możliwe, że wrestler chce w ten sposób wymusić podwyżkę.

:arrow: Dużo w ostatnim czasie niusów od Triple H'a. The Game w jednym z wywiadów powiedział, iż nie ma żadnego wpływu na decyzje Creative Teamu. Hunter przyznał, że jako starszy doradca Vincenta McMahona ma zupełnie inne zadanie. Nie będzie on często walczył na ringach WWE, zajmie się raczej sprawami na backstage. Oczywiście wszystko może się zmienić, a Triple H'owi wróci chęć chodzenia ze złotem na barkach.

:arrow: Spoiler z ostatniego Smackdown:

Vickie Guerrero zbanowała finisher Edge'a jakim oczywiście jest spear. World Heavyweight Champion nie może wykonać tej akcji na Royal Rumble, bo straci swój tytuł na rzecz Dolpha. Vickie słynna jest z zawieszania finisherów przeciwnikom swojego chłopaka. Trzy lata temu zawiesiła Undertakerowi Hell's Gate.

:arrow: CI, którzy chcą sprawdzić co wiedzą o Royal Rumble matchu, mogą zagrać sobie gre dostpną już na wwe.com - out thking the fink. Link do mini gry http://www.wwe.com/play/games/outthinkthefink/

:arrow: Prawdopodobieństwo pojawienia się Brocka Lesnara na Wrestlemani wynosi - 0%. Dana White mówił publicznie, że nie ma szans by Brock pojawił się na największej ze scen. Podobno kilka dni temu spotkał się z Vincem McMahonem w Nowym Jorku, ale nic nie zmieniło się w tej sprawie. Jeżeli chodzi o pracowików WWE, tam również nikt już nie wierzy, że były mistrz tej federacji pojawi się na Wuemce.

:arrow: Jak jesteśmy już przy temacie Wrestlemani. Feud między The Corre a Nexus jest zapowiadany dopiero na lato tego roku. Tak więc istnieją małe szanse na to, iż obie stajnie rozpoczną feud na Royal Rumble i zmierzą się już na WM. Bardziej prawdopodobne wydaje się być SummerSlam.

:arrow: Bardzo możliwe, że do karty na galę Royal Rumble dodanie zostana walka o pasy tag team, między obecnymi mistrzami(Marrela i Kozlov) a dwójką 'neksusowiczów' (l McGillicutty i Husky Harris).

:arrow: W chwili obecnej mamy 28 wrestlerów, którzy zapowiedziani są w RR Matchu. Do walki tej zostali dodani Mason Ryan, Drew McIntyre oraz Jack Swagger. Zapowiadzianych jest póki co 19 wrestlerów Raw i 9 wrestlerów niebieskiego brandu.

słabizna dzisiaj :|

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• TadziuU

1

• Luks

1

• Diaz

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rating RAW w porównaniu z poprzednimi tygodniami wypadł całkiem dobrze. Pewnie to sprawa dobrze zapowiadającej się walki jaką była Edge vs Miz. Ja nie do końca jestem przekonany co do 40 osobowego Battle Royal, no ale jak już ktoś napisał jeśli nie ma gwiazd trzeba postawić na ilość, by przyciągnąć większą publikę. Edge ma kończyć z wrestlingiem... Oj chyba jeszcze nie. Przecież on nie jest jeszcze taki stary. I mógłby spokojnie jeszcze przynajmniej pięć lat. Co do Trypla to niech jeszcze powalczy do WM 28 i wtedy kończy karierę. Bardzo dobrze że feud między Corre a Nexus będzie zapowiedziany na SS, bo przecież Cena nadal feuduje z Punkiem i dopiero na WM feud ten mógłby być rozstrzygnięty. Co do TT na RR to wątpie, bo przecież Nexusi mają pomagać Punkowi na Battle Royal, więc to raczej mało prawdopodobne. Chyba że Marrela i Kozlov mieliby walczyć o pasy, ale nie Harrisem i McGillicuttym, a na przykład braćmi Uso.

THX za newsy ;)

No najpierw SD! miało wysoki rating, teraz RAW wyższy niż zawsze... Zdaje mi się że to ze względu na New Nexus oraz The Corre. No ja jednak wolałbym 30 facetów w ringu niż 40... Nie wiem, ale według mnie to jedna z najważniejszych gal w roku dla WWE. Więc było tyle lat 30 wiec czemu teraz ma być 40? To że Vincu lubi zmiany to wspaniale wiemy... Może i to dobrze, bo zmiany w życiu są potrzebne, ale nie za szybko i czy dobrze przemyślane? Mama nadzieję że HHH wróci do ringu, bo WWE bez niego to coś innego. No ja na jego miejscu bym chyba nie walczył xD A dlaczego? Na pewno większe zarobki, a nie naraża swojego życia :D No szkoda że nie zobaczymy Brocka na WM... Miałem nadzieję ze jednak, ale jak nie Brock to możliwe coś lepszego. Oby :) No długo będziemy musieli czekać na feud The Corre vs New Nexus, ale zobaczymy. Ale znaczy to że CM Punk będzie długo związany z Nexus no i będzie się to utrzymywać. Dzięki za newsy i oby do kolejnych :D

Wow, rzeczywiście ratingi zarówno SD! Jak i RAW znacząco wzrosły, czy to zasługa New Nexusa i The Corre możemy się tylko domyślać, lecz na pewno coś w tym jest. A rating RAW wzrósł pewnie też przez jak wspomniał szymix walkę Edge'a i Miz'a. Vince lubi zmiany, oj lubi i w tym wypadku jestem przekonany, że ta zmiana jest dobra, bardziej się o tym nie będę wypowiadał, bo ileż można pisać czy lepsze jest 30 czy 40-osobowe RR. Co do zakończenia kariery Edge'a, to albo to plota, albo sam to ogłosi, aby zapewnić sobie nowy kontakt za większą kasę. Ehh... Się uparli na HHH'a, powinien kontynuować karierę ringową, a nie zajmować się sprawami organizacyjnymi wwe. Mam nadzieję, że Triple H będzie dalej walczył na ringu. Szkoda, że Lesnar nie pojawi się na WM'ce, no ale jak nie da rady, to cóż. Cieszy mnie fakt iż The Corre i New Nexus będą feudować, szkoda tylko, że dopiero od SS. Powoli zapełnia się lista uczestników na RR i dobrze, bo już niedużo czasu zostało. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

• Styl:  Jasny

No rating RAW rzeczywiście może zadziwic, patrząc że od miesiąca ledwie dociągał do 3ech punktów. 40-osobowy RR to rzeczywiście wielka niewiadoma. Są dwie opcje - albo będzie fajnie albo nudno :) 40 osób to w sumie sporo i może wpaśc mały chaos do ringu. No i zapewne RR Match będzie trwał napewno z 75-80 minut. No będą musieli się postarac, żeby widownia nie przysnęła. Zakończenia kariery przez Edge'a - oby nie. No ale w 2009r. wspominał, że będzie walczył jeszcze ze 3-4 lata. 3 lata miną w 2012, więc Edge chyba nie ściemnia, ale mam nadzieję, że tak. Triple H - wokół tego pana rzeczywiście wiele się dzieje ostatnio. Ale mam nadzieję że wróci do ringu i to już na RR. Spoiler - w sumie o tym wiedziałem i miałem dac w spoiler w wynikach, ale sobie darowałem. Brak Lesnara WM'ce - od początku mi to wisiało i wisi nadal. Nie mam zamiaru rozpaczac. Szkoda że będziemy musieli tyle czekac na feud New Nexus vs Corre. No ale co się odwlecze to nie uciecze. Jak nie na WM'ce to na SS. Mi to zupełnie nie przeszkadza, bo na pewno będzie co oglądac.

Pozatym SEBU, dziwie się że nie dodałeś tego newsa.

Ric Flair opuścił TNA UK Tour!!! poszło o kasę której rządał od szefa Tour'u, Craig'a Jenkins'a. Ric poczuł się zlekceważony i postanowił nie wsiadac do autokaru (czy samolotu) który wyjeżdzał do Niemiec.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ciekawe skąd wzięły się takie wysokie ratingi w ostatnim czasie ? Oczywiście to bardzo cieszy. Najpierw SD! teraz Raw, a potem będzie Superstars. Ja nadal jestem za tym aby w RR Match'u było 40 zawodników. Jakoś nie wiem dlaczego, ale mnie ten pomysł się podoba. Napewno będzie ciekawiej. Może ta liczba została podwyższona z racji występu walce The Corre i New Nexus. Edge nie jest jeszcze taki stary więc to, że przejdzie na emeryturę to raczej nieprawda. Możliwe, że tak jak jest napisane chce wymusić podwyżkę. Od samego początku nie wierzyłem w powrót Brock'a Lesnar'a. Może i jest teraz zawieszony i nie moze walczyć w UFC, ale powrót do WWE to byłoby dla niego duże ryzyko. Myślę, że poczekanie z feud'em The Corre vs New Nexus do lata to dobry pomysł. Gdyby mieli walczyć na WM'ce to najprawdopodobniej któraś ze stajni musiałaby się rozpaść, a na to zdecydowanie za wcześnie. Z dywizją TT w WWE jest coraz gorzej. Najpierw dają pasy dwóm zawodnikom którzy robili za pośmiewisko, a teraz zapewne dadzą znów Nexus'om, bo nie ma nikogo innego. No może Usos, ale dla mnie nie nadają się na mistrzów. Mam nadzieję, że Rated RKO jednak powstanie. No i jeszcze spoiler

:thinking: no ciekawe zagranie ze strony Vickie. Zastanawiam się po czym mógłby wygrać Edge. Może będzie miał nowego finisher'a albo...przegra.

Dzięki za newsy ;)

ksgj.png

Wow jaki cudem taki rating , własnym oczom nie wierze ale cóż cuda widocznie nawet w WWE się zdarzają . Ja jestem przychylny żeby było 40 zawodników a Royal Rumble match'u ... Ehh ten Vince strasznie zmienny jest ale czasami takie zmiany okazują się trafne zobaczymy jak będzie tym razem . Mam nadzieje że Edge powalczy dłużej niż do 2012 bo lubię go za gimick (nie wiem czy dobrze napisałem :P) z drugiej strony mógłby zejść ze sceny i ustąpić miejsca młodym zdolnym zawodnikom. Zobaczymy jak się stanie jeszcze trochę czasu jest ...Co do Triple HHH to moim zdaniem powinien wrócić wykręcić jakiś dobry feud z ciekawym wrestlerem (np. Jericho , Sheamus ) jednak to tylko moja opinia a Hunter zrobi jak będzie chciał :P Nie no ta Vickie przesadza :x mam nadzieje że i bez tego Rated R Superstar sobie poradzi . W grę zagram zaraz po skończeniu komentowania niusów ... Szkoda co do Lesnara po cichu liczyłem że pojawi się na WM ale niestety takie życie jednak mam nadzieje że Vince sprowadzi inną gwiazdę równie sławną ... Ouuu myślałem że już nie długo będzie rozpad Nexus (bo Corre co dopiero powstało ) ale jak widzimy feud ma się wykształtować dopiero koło lata , może wyjdzie z tego coś interesującego :D Walka o pasy tag team ? Hmm mi pasują obecni właściciel pasów i mam nadzieje że nie zmienią się oni po RR . Myślę że reszta zawodników w walce będzie z SD ale kto ich tam wie ... :P

Dzięki z niusy ;)

Rating Raw w porównaniu do ostatnich tygodni naprawdę przyzwoity, ale to nie jest jeszcze to, co było kiedyś i trochę jeszcze brakuje. Co do ilości wrestlerów uczestniczących w Royal Rumble Matchu, to napewno Vince nie wycofa się z tej decyzji. Straciłby za dużo, słowo się rzekło i koniec. Nie dowiemy się raczej teraz czy Edge naprawdę chce zakończyć karierę. Może to jest prawda, lecz możliwe że rzeczywiście Rated R chce wymusić jeszcze większy push lub podwyżkę. Trajpel pewnie niebawem zostanie poprostu okazjonalnym wrestlerem i gdy obejmie władzę w organizacji, to będziemy mogli liczyć na jakiś feudzik, lecz tylko od czasu do czasu. To że występ Brocka na Wrestlemanii jest bliski zeru, wiadomo już było sporo czasu temu. A może Vince doszedł do porozumienia z White'm, lecz siedzą cicho po to, by uśpić fanów. Vince miałby w tym ogromny interes, a co by zyskał Dana? Odpowiedź jest prosta - pieniążki :D. Myślę jednak że jest to naprawdę mało prawdopodobne. Nie wiadomo kiedy feud na linii The Corre - New Nexus dojdzie do skutku. Już coś iskrzy, więc starcie w lecie wydaje się być późnym terminem. WWE często zmienia zdanie, więc chyba niczego nie powinniśmy być pewni.

Dzięki za newsy :).

No bardzo dobry Rating Raw.No najpierw świetny Rating SD a teraz Raw.No to zasługa z pewnością New Nexus i The Corre no i oczywiście jak zawsze Johna Ceny.No Vince lubi i to bardzo zmiany w WWE zmienił historię RR które przez 21 lat miała 30 zawodników a teraz 40 zawodników.No nie będę mówił czy to fajny pomysł czy głupi bo dopiero się przekonamy po gali czy to był dobry czy zły pomysł.Nie niech Edge nie kończy kariery.Nie jest jeszcze stary.Ale dobrze że to tylko jak narazie są plotki.Mam nadzieję że Triple H nie zakończy jeszcze kariery ringowej i będzie jeszcze walczył przez 2 lata albo rok w WWE.No chciałbym jeszcze zobaczyć Triple H ze zlotem na barku.Szkoda że nie zobaczymy Brock'a Lesnar'a na WM.Szkoda że feud pomiędzy New Nexus a The Corre mógł by być dopiero na SummerSlam.A feud pomiędzy tymi stajniami zapowiadał by się chyba bardzo dobrze.No mi się wydaje że Marrela i Kozlov o pasy TT nie będą walczyć z McGillicutty i Husky Harris bo oni już są dodani do listy na Royal Rumble matchu.Najprawdopodobniej jeśli do karty RR doszła by walka o pasy TT to Marrela i Kozlov walczyli by z The Usos.No można było się spodziewać że do listy na RR dojdzie ta 3.

No to teraz trzeba myśleć czym Edge ma wygrać z Dolphem na Royal Rumble jeśli nie może użyć Spear.Bo Edge nie przegra chyba z Dolphem.

Dzięki za newsy :)

Wow. Rating raw jest bardzo dobry. Według mnie Edge tylko próbuje wymusić podwyżkę chociaż swoje lata już ma. Z Triple H 'em dziwna sprawa. Może Vince na prawdę chce, żeby Game kupił od niego WWE? Wtedy byłoby super. Nikt inny lepiej nie zna się na wrestlingu niż były wrestler. I proszę was nazwiska uczestników Royal Rumble dodawajcie w spoilerach! Może niektórzy chcą mieć niespodziankę w Niedzielę

Imo Dzięki za newsy :t_up:

Vince ma ostatnio faze na robienie rzeczy "pierwszy raz" w historii. Rozumiem Patterson'a że mu się pomysł nie podoba, zmieniają jego wizje bez jego zgody, ma prawo być nie zadowolony. Edge zawsze mówił że chce odejśc w odpowiednim momencie a nie gdy już ledwo będzie się ruszał i poniżał się w każdej walce. Oczywiście popieram takie myślenie ale czy już za rok będzie ten czas nie jestem przekonany. Narazie Edge w bardzo złej formie nie jest i nie zanosi się żeby miało się to szybko zmienić. Spoiler ze SD mega ciekawy, sytuacja się robi bardziej skomplikowana ale chyba ostatecznie i tak nie nie zmieni. Chyba. Już z conajmniej tydzień temu pisało że szanse Brocka na WM'ke sa zerowe. Pewnie skoro tyle rozmawia z Vincem to się jeszcze kiedyś pojawi, może nawet i w tym roku tyle ze nie na WM'kę. No i dobrze że Nexus vs Corre jeszcze nie teraz. Narazie Punk ma dobry feud z Cena do pociągnięcia pod WM'kę a Corre z Showem a potem z Takerem i tak powinno być. Później bardzo chętnie zobacze Corre vs Nexus tylko która grupa będzie tą dobrą? Jak dla mnie bliżsi faceturnowi są Corre, Barrett potrzebuje troche czasu na zatarcie wspomnień i myśle że odnajdzie się jako face. Gabriel i Slater to juz w ogóle bo heelami sa słabymi a Ezekiel pokazał że może byc i tym i tym z powodzeniem. Natomiast z Nexus byłoby ciężej, Otunga jako face w ogóle by nie był przekonujący, tak samo Harris, Punk tez jest świetnym heelem i nie ma sensu tego zmieniac. No i do tego czasu musi się jeszcze cos zmienić z liczebnością. Albo do Corre ktoś dołączy np wróci Sheffield ale już po faceturnie grupy albo z Nexus ktoś wyleci i to powinien być McGillicutty który jest beznadziejny. Myśle że na RR pasy TT wrócą do Nexus tylko kurcze czemu McGillicutty? Najfajniejszym teamem byłby Otunga i Ryan albo Otunga i Harris.

Szkoda,że Edge planuje przejście na emeryturę. :( WWE bez niego to nie będzie to samo,ponieważ jest jednym z najbardziej utalentowanym zawodnikiem tej federacji. Jego story z Vicky i Kanem (chodzi mi tu głównie o porwanie jego ojca) były świetne. :applause: Moja mama kiedy raz oglądała ze mną Smackdown stwierdziła : ,,Kto wpuścił do telewizji tego porąba" :lol The Corre vs Nexus :thinking: może być ciekawie. Miejmy nadzieję,że Creative Team nieczego nie rozwali.A 40 osobowy Royal Rumble match powiem krótko nie mogę się doczekać kiedy go obejrze.

Wielka szkoda, jeśli to, co mówi Edge okaże się prawdą. Bardzo lubię tego zawodnika i jest on bardzo dobrym wrestlerem, więc szkoda by było, gdyby WWE straciło tak dobrego zawodnika.

A co do Triple H, to mam jednak nadzieję, że zmieni on swoje zdania, bo podobnie jak Edge jest on świetnym wrestlerem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...