Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zamówienia Prac-Temat Ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widać że teraz co chwile tworzą nowe tematy z zamówieniami prac graficznych więc postanowiłem zrobić temat, że każdy kto będzie chciał coś na zamówienie niech napisze tutaj.

Korzystając z okazji ponawiam prośbe o avek z Drew McIntyre

ps.Prosze aby przykleić ten temat

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymix96

2

• FIZ

2

• Brem

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

oo to i Ja skorzystam z okazji i też o coś poprosze. Znudził mi sie już ten avek z Edgem, więc chciałbym prosić o Avatar z Kanem w masce, oraz jakby ktoś dał rade o sygne z Undertakerem w gimnicku badassa, bo miałby Prototype zrobić, ale chyba zapomniał. Oczywiście reputy za wszystko, o ile komuś na tym zależy. Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No to i ja :D Sygne jak widać mam... ale jakiś avek by się przydał, styl dowolny, wrestler najlepiej Mr Anderson z góry dzięki

sig.png

Przede wszystkim brawo dla FIZ'a za założenie tego tematu, szczerze mówiąc myślałem też o tym gdy Yao założył temat z proszeniem o walki i gale. No ale mniejsza, tez skorzystam bo mam bardzo konkretne i myśle że dość oryginalne zamówienie więc mam nadzieje że jakiś zdolny grafik się za to wexmie i wyjdzie super :D

Tak więc prosze o zestaw ze Skip'em Sheffield'em, wymiary tradycyjne, takie jak mam teraz. Jeżeli chodzi o avek to chciałbym żeby był wzięty z tego renderu:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=26907

lub z tego:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=24784

Tylko tu jakby się dało bez tej stojącej postaci, tylko taki od kapelusza do poniżej palca (można wziąść z tego stocka):

skipsheffieldwwesuperst.jpg

I żeby był tam napis Skip Sheffield i w pionie "JEP! JEP! JEP!" (w pionie w sensie jedno JEP! pod drugim)

No a sygna najlepiej z tego renderu:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=30209

Tylko jakby się dało zrobić coś z tą opaską Nexus :P Np zamalować to żółte żeby została po prostu czarna opaska :P No i chciałbym żeby na sygnie był wściekły byk albo byki, napis Skip Sheffield i mniejszy pod tamtym "Bull Time".

No i chciałbym żeby avek i sygna były do siebie podobne stylem :D Oczywiście za każdą propozycje dam reputa a najlepszemu która będzie mi się mega podobac nawet kilka :P

No to i ja korzystając z okazji proszę o avek z.... Tomkiem Frankowskim :D I chciałbym aby kolory w tej pracy nawiązywały do barw Jagi. Autorowi owej pracy będę skłonny nagrodzić repucikiem. Jeśli nie będzie renderu z nim to prosiłbym o avek z Fabiańskim, i tu też kolory mają nawiązywać do barw jego klubu czyli Arsenalu. Liczę na waszą pomoc :P

Prosiłbym o avka z Kofim Kingstonem lub Christianem, nie mam szczególnych wymagań, byle by dobrze się prezentowała ;).

akerdrugi.png

To i ja skorzystam :D , a więc prosiłbym o jakiś ciekawy avek z Edge'm lub Gabrielem . Nie musi być nadzwyczajnie piękny byle by był ;) Jeśli ktoś by miał ochotę to mile widziana była by także sygna z Nexus ;p

Korzystając z okazji też o coś poproszę. Avka z Morrison'em mam już od września więc czas odświeżyć. Prosiłbym o avka z ... Fernando Torres'em. Wymagań nie mam po za tym by był umieszczony mój nick i umieszczonym gdzieś herbie Liverpool'u. Oczywiście reput poleci dla każdego, który spróbóje go wykonać. Sygna zostaje aż Miz straci pas :)

ksgj.png

narazie spróbowałem coś dla Pile:

kanewmasce1.jpg

kanewmasce2.jpg

Niewiem czy fajne ale ktoś prosił z kofim:

kofiavek1.jpg

kofiavek2.jpg

Edytowane przez Gość

To ja też poproszę avek.Chciałby że by był najlepiej z Morrison'em.I żeby był gdzieś napisany tadziu :D jeśli będziesz chciał bo nie musisz :) .Dam repucika :)

Ludzie wysyłajcie te prace na PW i wrzucajcie je do swoich galerii, bo to naprawdę niezły chaos w tym temacie będzie!

Jeśli ktoś chce aby grafik mu zrobił pracę to niech napisze mu na PW lub niech poprzegląda galerię użytkowników.

Temat zamykam.

:)

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...