Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zamówienia Prac-Temat Ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Widać że teraz co chwile tworzą nowe tematy z zamówieniami prac graficznych więc postanowiłem zrobić temat, że każdy kto będzie chciał coś na zamówienie niech napisze tutaj.

Korzystając z okazji ponawiam prośbe o avek z Drew McIntyre

ps.Prosze aby przykleić ten temat

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymix96

2

• FIZ

2

• Brem

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

oo to i Ja skorzystam z okazji i też o coś poprosze. Znudził mi sie już ten avek z Edgem, więc chciałbym prosić o Avatar z Kanem w masce, oraz jakby ktoś dał rade o sygne z Undertakerem w gimnicku badassa, bo miałby Prototype zrobić, ale chyba zapomniał. Oczywiście reputy za wszystko, o ile komuś na tym zależy. Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

No to i ja :D Sygne jak widać mam... ale jakiś avek by się przydał, styl dowolny, wrestler najlepiej Mr Anderson z góry dzięki

sig.png

Przede wszystkim brawo dla FIZ'a za założenie tego tematu, szczerze mówiąc myślałem też o tym gdy Yao założył temat z proszeniem o walki i gale. No ale mniejsza, tez skorzystam bo mam bardzo konkretne i myśle że dość oryginalne zamówienie więc mam nadzieje że jakiś zdolny grafik się za to wexmie i wyjdzie super :D

Tak więc prosze o zestaw ze Skip'em Sheffield'em, wymiary tradycyjne, takie jak mam teraz. Jeżeli chodzi o avek to chciałbym żeby był wzięty z tego renderu:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=26907

lub z tego:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=24784

Tylko tu jakby się dało bez tej stojącej postaci, tylko taki od kapelusza do poniżej palca (można wziąść z tego stocka):

skipsheffieldwwesuperst.jpg

I żeby był tam napis Skip Sheffield i w pionie "JEP! JEP! JEP!" (w pionie w sensie jedno JEP! pod drugim)

No a sygna najlepiej z tego renderu:

http://psd-dreams.de/render.php?image_id=30209

Tylko jakby się dało zrobić coś z tą opaską Nexus :P Np zamalować to żółte żeby została po prostu czarna opaska :P No i chciałbym żeby na sygnie był wściekły byk albo byki, napis Skip Sheffield i mniejszy pod tamtym "Bull Time".

No i chciałbym żeby avek i sygna były do siebie podobne stylem :D Oczywiście za każdą propozycje dam reputa a najlepszemu która będzie mi się mega podobac nawet kilka :P

No to i ja korzystając z okazji proszę o avek z.... Tomkiem Frankowskim :D I chciałbym aby kolory w tej pracy nawiązywały do barw Jagi. Autorowi owej pracy będę skłonny nagrodzić repucikiem. Jeśli nie będzie renderu z nim to prosiłbym o avek z Fabiańskim, i tu też kolory mają nawiązywać do barw jego klubu czyli Arsenalu. Liczę na waszą pomoc :P

Prosiłbym o avka z Kofim Kingstonem lub Christianem, nie mam szczególnych wymagań, byle by dobrze się prezentowała ;).

akerdrugi.png

To i ja skorzystam :D , a więc prosiłbym o jakiś ciekawy avek z Edge'm lub Gabrielem . Nie musi być nadzwyczajnie piękny byle by był ;) Jeśli ktoś by miał ochotę to mile widziana była by także sygna z Nexus ;p

Korzystając z okazji też o coś poproszę. Avka z Morrison'em mam już od września więc czas odświeżyć. Prosiłbym o avka z ... Fernando Torres'em. Wymagań nie mam po za tym by był umieszczony mój nick i umieszczonym gdzieś herbie Liverpool'u. Oczywiście reput poleci dla każdego, który spróbóje go wykonać. Sygna zostaje aż Miz straci pas :)

ksgj.png

narazie spróbowałem coś dla Pile:

kanewmasce1.jpg

kanewmasce2.jpg

Niewiem czy fajne ale ktoś prosił z kofim:

kofiavek1.jpg

kofiavek2.jpg

Edytowane przez Gość

To ja też poproszę avek.Chciałby że by był najlepiej z Morrison'em.I żeby był gdzieś napisany tadziu :D jeśli będziesz chciał bo nie musisz :) .Dam repucika :)

Ludzie wysyłajcie te prace na PW i wrzucajcie je do swoich galerii, bo to naprawdę niezły chaos w tym temacie będzie!

Jeśli ktoś chce aby grafik mu zrobił pracę to niech napisze mu na PW lub niech poprzegląda galerię użytkowników.

Temat zamykam.

:)

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...