Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Rated RKO?, Kimbo na WM?, Eric Escobar, kontrakty TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

146619_std.png

:arrow: Ostatnio zrobiło się głośno na temat powrotu tag teamu Ortona i Edge'a znanego lepiej jako Rated RKO. O ile miałoby to nastąpić, to już po Royal Rumble. Podobno zarząd federacji ma mieszanie zdanie na ten temat, ale Creative Team wziąć skłania do potwierdzenia tej decyzji. Więc jak narazie trzeba czekać.

:arrow: Przy okazji pytań zadawanych byłej Divie WWE Sunny co do jej występu w Ring of Honor, zaprzeczyła jakoby miałaby być ona wprowadzona do tegorocznej ceromonii Hall of Fame. Jednak potwierdziła, że dostała zaproszenie na tą imprezę jak i Wrestlemanię XXVII.

:arrow: Serena nie odrzuciła swojej pierwszej oferty w scenie niezależnej i już niebawem pojawi się w Japonii na kolejnym show organizacji SMASH.

:arrow: W Dark Matchu Monday Night Raw, Percy Watson pokonał Williama Regala. Jak widać plany o możliwym zatrudnieniu wrestlera w jednym z głównych rosterów potwierdzają się.

:arrow: Kolejnym nazwiskiem na liście tegorocznych Hall of Famerów okazuje się Bob Armstrong. Jednak sam Bullet nie powiedział jeszcze nic o tej nowinie, więc można przypuszczać, że to plotka.

:arrow: Rating ostatniej gali SmackDown! zdecydowanie zaskoczył. Był on wysoki, a konkretnie wynosił 2.12. Natomiast czwartkowy iMPACT! osiągnął rating 1.2.

Eric-Escobar.png

:arrow: Eric Escobar został Undisputed World Unified Heavyweight Championem w federacji IWA. Jak wiadomo, wrestler po zwolnieniu z WWE obiecał że nadal będzie związany z wrestlingiem i promuje go w Portoryko.

:arrow: Hulk Hogan ostatnio potwiedził w udzielanym wywiadzie, że od połowy ubiegłego roku nie przyczynił się do rozwoju TNA. Jednak obiecał, że w 2011 roku to się zmieni. Podobne zdanie na swój temat miał Eric Bishoff, który nie skorzystał z najwyższej pensji proponowanej przez organizajcę Dixie Carter.

:arrow: WWE dokonało małej zmiany na linii ze swoją rozwojówką. Jak wiadomo na Raw przybył Mason Ryan, natomiast 'degradacji' doznał Andrew Jackson, który jakoś nie błyszczał już w oczach Creative Teamu.

kimbo-at-WCF-8.jpg

:arrow: Niestety nie mam najlepszej wiadomości dla tych, którzy kochają dobre widowisko i wrestling na poziomie. Mówię tu o informacje jakie nabiegają na temat przeciwnika Undertakera na tegoroczną Wrestlemanię. Tym razem... Kimbo Slice. Podobno Vince spotkał się z tym fighterem aby wstępnie ugadać jego występ. Jak narazie brak konkretniejszych informacji.

czw021211showgraphic.jpg

:arrow: Poniżej prezentuję aktualną kartę na kolejne wydarzenie CZW 'Twelve Anniversary':

• Drake Younger vs B-Boy
  • CZW World Heavyweight Championship - Jon Moxley © vs Robert Anthony
  • CZW World Tag Team Championship - No DQ Match - Philly's Most Wanted © vs The Briscoe Brothers
  • Homicide vs AKUMA
  • Re-Match For Colon's BEST OF THE BEST X Spot - Sami Callihan vs Alex Colon
  • The Boss vs The Disgruntled Employee - DJ Hyde vs Greg Excellent

:arrow: A oto aktualne walki od Ring of Honor na galę 'WrestleReunion 5':

• ROH World Championship - Roderick Strong © vs El Generico
  • Non-Title Match - The Kings of Wrestling © vs Charlie Haas & Shelton Benjamin
  • ROH World TV Championship - Christopher Daniels © vs Mark Briscoe
  • Davey Richards vs TJ Perkins
  • Colt Cabana vs Jay Briscoe

Dziś raczej mało, ale...

http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=237&t=29663

WCE Apocalypsis - Oficjalna Dyskusja
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Luks

1

• Brem

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Reaktywacja Rated RKO. No byłby świetny pomysł, obaj są lubiani przez publikę, może będą tak jak DX. Osobiście jestem na tak z takim pomysłem. Już piszę list do Vinca :) Po paru Dark Match'ach, Percy Watson ma szansę wystąpić za żywo na Raw. Chętnie zobaczyłbym jego walki z lepszymi rywalami. Niedługo rating SD będzie większy niż Raw. Ponad 2,0 to już wielki sukces, kiedyś to nie przekraczał 1.5. Chcę więcej :P Vince już nie ma co robić, tylko łazi i szuka kogoś kto mógłby zakończyć streak Takera na WM. Bo raczej tak będzie, chyba, że... No ale jak ma tak występować ja teraz to niech sobie odpuści i przyleci do Polski :8

O RatedRKO się nie będę rozpisywał bo już powstała na ten temat mini dyskusja i wszystkich którzy chcą ten temat szerzej opisac zapraszam tam :P Jenyyy co oni widzą w tym Percym? Ten gimmnick moim zdaniem nie może się podobac ani dorosłym ani dzieciom a oni go push***ja i push***ją, zieńcie mu gimmnick i będzie ok. Dobrze że przynajmniej Hulk i Bishoff sami widza że nic nie wnoszą. Co do Hulka to jeszcze mozna zrozumieć, dużo czasu spędził w szpitalu i na reheblilitacjach przez ostatnie pół roku. Natomiast Bishoff skoro sam widzi że nic nie wnosi to czemu ciągle się push***je... Ostatnio nawet theme immortals jest coraz częściej zastępowany themem Bishoff'a... Dobrze że przynajmniej wziął mniejszą kase. Kimbo Slice? Yyy nie no bez jaj... Dla każdego wrestlera walka z Takerem na WM'ce to ogromne wyróżnienie na które trzeba sobie zasłużyć. A oni myślą o jakimś fighterze który pewnie nie ma pojęcia o wrestlingu... To ja już chyba wolę Cene...

Na pewno byłbym za ponową reaktywacją Tag Teamu Rated RKO, według mnie taka decyzja, przyniosła by same pozytywne skutki. Szczególnie publika byłaby zadowolona. Dobrze, że Percy otrzyma szansę wystąpienia na RAW z mocniejszymi rywalami, czekam na jego walki. No, no bardzo dobry rating SD! Co mnie bardzo cieszy, natomiast iMpact nadal słabo. Zobaczymy co w nowym roku wymyśli Hogan, bo ostatnio przez kontuzję, choroby zaniedbał TNA. Kimbo Slice? Nawet gościa nie kojarzę, no bez przesady, ale konkurentem dla Undertakera powinien być ktoś rozpoznawalny. Dzięki za newsy ;). Btw. Przegraliśmy w ręczna :(.

akerdrugi.png

Powrótt Rated RKO bardzo by mi sie podobał. Niewątpliwie odświeżyłoby to dywizje TT. Jako TT byli bardzo dobrzy i ich powrót napewno dużo da. Tylko czy jako Face'i też byliby tacy ja dobrzy ? Bo razem to raczej widzę ich jako Heel'ów, ale zobaczymy. Watson jest coraz bliżej debiutu w głównej walce gali. Rating SD! bardzo dobry. Zobaczymy czy to był tylko jednorazowy "wyskok". Teraz to już chyba Vincent przesadza. Rozumiem szukać po federacjach rywala dla Taker'a, ale brać fighter'a, który nie wiadomo czy wie co to wrestling to już conajmniej dziwne. Już bym McIntyre'a wolał. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

No to czas zacząć komentowanie. Nie wiem, czy to w ogóle ma sens te całe Rated-RKO, raczej przywrócenie tego Tag Teamu. Masz rację jest o tym obecnie bardzo głośno, ale nic nie wiadomo czy coś dojdzie do skutku. NO wydawałoby się że świat już zapomniał o Sarenie, a tutaj jednak nadal walczy i proszę, scena niezależna w Japonii. No ładnie, ale i tak wolałbym ją widzieć w WWE jako walcząca zawodniczka. Tylko słychać o Percy Watson, Percy Watson, Percy Watson....Ale niestety tylko w Dark Match. Może w końcu jego debiut długo wyczekiwany w jakimś głównym rosterze WWE? Bo ile można czekać. No miło będzie zobaczyć Bob'a Amstronka w szeregach Hall of Famer'ów... No ale sam Bob się o tym nie wypowiedział, więc kolejna plotka w WWE?! No w końcu SD! odżyło i ogląda go więcej ludzi. Mnie to cieszy i to bardzo. I najgorsze co może być dla zawodnika... Być zastąpionym innym wrestlerem. Mówię tutaj o Andrew Jackson... Szkoda bo szlifował nam się wspaniały zawodnik... Ej a może jeszcze Justinek Bieber sobie zawalczy z Undertakerem na WrestleManii? Vincowi się nudzi i po prostu nie ma już żadnych dobrych pomysłów co do przeciwnika Underakera na WM. No karta zarówno jak i od CZW oraz ROH zapowiada się bardzo wyśmienicie. Tylko czekać na galę :D Dzięki za newsy i oby do kolejnych :)

Jak dla mnie świetny pomysł z reaktywacją Rated-RKO.Może coś by się działo w dywizje TT bo narazie nic się nie dzieje.No Serena będzie walczyć w Japonii no zaczyna wracać na ring ale szkoda że w Japonii ani gdzieś w bardziej znanej federacji.Fajnie że Percy Watson może wystąpić już niedługo na Raw.Chętnie bym go zobaczył w walce z lepszymi zawodnikami.Bardzo fajnie że mogą dodać do Hall of Famer'ów Bob'a Armstronga,ale szkoda że to tylko jest plotka.No rating SD 2.12. sukces ich.Bardzo mię to cieszy,już niedługo a będą blisko rating Raw.A rating iMPACT! 1.2. no taki jak przeważnie jest.No fajnie że Eric Escobar dalej walczy w ringu ale szkoda że w Portoryko,no i zdobył pas brawo.Prawda to co powiedział Hulk że od połowy ubiegłego roku zaniedbywał TNA ale trzeba mu wybaczyć bo to wszystko przez to że przeważnie siedział w szpitalu i przez rehabilitację.No ja myślę że Hogan się weźmie za robotę w tym roku i ten rok w TNA będzie bardzo dobry chyba że znowu wyląduje w szpitalu.No mi szkoda bardzo Jacksona bo nic nie wystąpił na Raw i nie mieli na niego pomysłu.Szkoda chłopaczyny :D .Ale też fajnie że Mason Ryan przeszedł z rozwojówki do Raw i odrazu na głębokie wody został rzucony.Rywalem Undertakera na WM miał by być Kimbo Slice =)) nie no żart bardzo dobry aż spadłem z krzesła :D.To jest bardzo głupi pomysł dla mnie.Już trochę mię zaczyna boleć głowa ot tych pomysłów Vinca na rywala Undertakera był Lesner,Sting,Barret,Kane teraz Kimbo Slice kogo jeszcze wymyśli.Fajna karta na CZW i RoH.

Dzięki za newsy :)

Powró Rated RKO i ja kuźwa widzę same plusy. Po 1 ten Tag Team cholernie lubię, po 2 to jedyne wydanie Ortona, na którego widok nie mam ochoty wyłączyć to co oglądam, po 3 odciągnie trochę Randy'ego od głównych pasów, po 4 podnosi szanse Zigglera na RR z 5% na 50%. Na serio czy tylko ja w tych wywodach CT na temat Rated RKo widzę szanse Dolpha na WHC?? I wtedy mógłby wrócić Christian, który by dostał feud z Zigglerem, a nie z Edgem. Czyli proszę niech Rated RKO wrócą, bo są w tmy pomyśle tylko zalety. Jeśli jakiś Mambo z MMA będzie walczył z Takerem to ta walka będzie miała gorszy poziom niż gdyby Khali spotkał się z Hornswogglem. Kurna najgorsze w tym, że Hulk i Eric nie biorą podwyżek jest to że tę kase najprowdopodobniej przejmie Russo, który jest największym problemem TNA. Gdyby nie on to byłoby 90& mniej głupich pomysłów. Kurde Watson pokonuje Regala, a miałem nadzieje, że ten drugi będzie miał walke na Wrestlemanii spowodu zbliżającego się końca kariery ale jeśli jobbuje nowym wrestlerom to raczej nie wróże mu miłeog zakońćzenia, bo jeśli nawet dostanie swój Career Match to zapewne skończy tak żenująco jak JBL.

Powrót Rated RKO to nie jest w sumie zły pomysł. Obydwaj panowie są jednymi z głównych postaci w WWE i mogłoby to podnieść dywizję tag teamów w tej federacji. Jeszcze gdyby Orton zmienił gimmick Vipera i robił coś w ringu, to wtedy byłoby wyśmienicie. Wreszcie rating Smackdown dobił do granicy 2.0. Brawo i oby tak dalej bo niebieska gala staje się coraz bardziej interesująca. Kimbo Slice na Wrestlemanii? To jakieś żarty czy coś? Nieee, oby tylko nie doszło do walki z Undertakerem bo jestem pewien że pojedynek wyszedłby gorzej niż nawet teraz możemy sobie to wyobrazić. Tylko mnie Pro zdenerwował tymi newsami. Nie no idę po meliskę.

Nie dziękuję za newsy :).

• Styl:  Jasny

Powrót Rated RKO?? jestem jak najbardziej na TAK. Ale muszą się połączyc obowiązkowo jako Heel'owie!! Ogladac ich i patrzec np jak ratują jakiegoś John'a czy np Lawler'a?? HELL NOOOO!!! Oni mają ich niszczyc tak jak to robili z DX w 2006 roku!!!

Kimbo Slice na WM - co to ma wogóle K**WA byc!!! co niby miałby Taker zrobic z zawodnikiem MMA?? MMA exhibition i robic z siebie pajaca na najważniejszej gali roku??? Nie no brak słów. Niech wreszcie ustawię jego walę z Barrett'em, bynajmniej będzie coś się działo. Bo jakby miało dojśc do tego pojedynku z Kimbo, to było by to chyba gorsze niż walka z Gonzalesem na WM IX. Bardzo szkoda mi William'a :t_down: traktują go jak zwykłego śmiecia i tak pewnie się z nim rozstaną. Jak ktoś pisał szkoda wymagac od Hulka wpływu na rozwój TNA, skoro połowę roku (jak nie więcej) przeleżał w szpitalach. No ale Bischoff mógłby co nieco wymyślic. Robi z siebie wielką gwiazdę, a gówno wnosi do TNA. Wogóle odkąd się pojawili w TNA, bo ąz się rzygac czasami chce jak się ogląda tygodniówki czy PPV. Fakt parę eventów było zajebistych, ale to troszki za mało. Co do kart SZW i ROH to za wiele nie napiszę, bo po prostu nie oglądam. Ale pomału zaczynam przygodę ze sceną niezależną. Dzięki za newsy.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...