Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MMA: Machida pod ścianą, Shields, Fitch, Walker

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

lyoto-machida.jpg

:arrow: Dana White, obecny prezes UFC, powiedział że UFC 129 może zdecydować o dalszej karierze Lyoto Machidy. Lyoto przegrał swoje dwie ostatnie walki, a zasady UFC są nieubłagane. Oto dokładna notka z twitter'a Dana White:

"Po zdobyciu tytułu przez Lyoto, Joe Rogan powiedział: Że nastała era Lyoto Machidy, i ja również tak myślałem. Później Lyoto przegrał z Shogunem, by w walce po utracie tytułu polec na punkty z Quintonem "Rampage" Jacksonem. Walka z Couturem jest dla Lyoto walką o wszystko"

:arrow: Po gali "Fight for the Troops 2" Dana White zorganizował sesje w której odpowiadał na pytania zadane przez publiczność i padło pytanie o Rampage Jackson'a. Dana White powiedział że Rampage zawalczy o pas wagi półciężkiej z wygranym w starciu Evans vs Rua. Dana powiedział również że zwycięzca starcia Bader vs Jones ma duże szanse stać się następnym pretendentem. Jak widać w Light Heavyweight jest duży tłok, dzięki czemu jest tak ciekawie.

:arrow: Mark Hominick szybkim zwycięstwem nad Georg'em Roop'em na "Fight for the Troops 2" zapewnił sobie tittle shot'a do pas Featherweight Championship, który jest obecnie w rękach Jose Aldo. Mówi się że ta walka ma odbyć się na UFC: 129 i jeśli by to była prawda do Mark zawalczyłby przed własną publicznością w Toronto.

:arrow: W ostatnich newsach pisałem o BJ Penn'ie teraz czas coś o jego przeciwniku na UFC 127 czyli Jon'e Fitch'u. Jon napisał kilka słów do BJ'a na swoim Twitterze:

"Bardzo ciężko jest mnie skończyć i na dodatek szybko się nie zmęczę i nie stracę tchu, a jak wiadomo to zawsze była spora wada u BJ Penna. Jeśli nie będzie miał tyle wytrzymałości by dotrzymać mi tempa, nie ma opcji żeby wytrwał do końca walki. Nie mam zamiaru rywalizować z prędkością BJa. Tu chodzi o nadanie swojego tempa i dyktowaniu przebiegu walki. W ten sposób nie musisz dostosowywać się do kogoś, ale ktoś musi dostosować się do ciebie."

pauldaley_jake-win.jpg

:arrow: Jake Shields jest bardzo pewny przed swoim pojedynkiem z GSP na UFC 129. Jake powiedział że to na pewno będzie trudna walka, ale to na koniec on wzniesie pas. Jake poddawał już wielu dobrych zawodników, ale to było jeszcze w Strikforce, a na jego liście znajdują się takie nazwiska jak Mike Pyle, Nicka Thompson czy Paula Daley.

:arrow: Anderson Silva nie zmierzył się jeszcze z Vitor'em Belfort'em, a już szuka sobie następnego przeciwnika, a ma nim być Michael Bisping:

"Jest bardzo ruchliwy, szybko robi postępy. Ja jestem mistrzem świata więc muszę mierzyć się z najlepszymi na świecie. Chciałbym walczyć z nim w UK, jeśli tylko jest to możliwe i jeśli UFC zrobi taki pojedynek" - To powiedział Anderson na antenie ESPN.

:arrow: Roy Nelson chyba już nie zawita na ringi WWE, ani TNA, Roy zdementował to w jednym z wywiadów i chyba został wreszcie przedłużony jego kontrakt z UFC:

"Mogę tylko powiedzieć że w końcu sprawa jest zakończona i wszyscy możemy być teraz szczęśliwi z powodu systemu prawnego w Las Vegas. Nie działo się nic czym musiałbym się martwić, to była stara sprawa sprzed 9 miesięcy. W zależności od tego ile masz pieniędzy może zrobić sporo rzeczy z prawem w Vegas. Kiedy zakończę karierę w MMA prawdopodobnie zostanie prawnikiem żeby tylko móc pozywać ludzi do sądu."

1625675.jpg

:arrow: Będący już legendą MMA, sędzia ringowy John McCarthy zapowiedział że wyda własnoręcznie napisaną biografie, a będzie ona nosić tytuł "Let's Get It On: The Making of MMA and its Ultimate Referee!".

:arrow: Podczas UFC"Fight for the Troops 2" zadebiutowała Allison Diehl w roli Octagon girl.

1623121.jpg

:arrow: Syn Legendy MMA Randy Couture, Ryan podczas Strikeforce Challangers 14 zmierzy się z Lee Higginsem i będzie to jego druga zawodowa walka w MMA. Może czas najwyższy pokazać się, Ryan ma 28 lat.

:arrow: Herschel Walker, jest znany fanom futbolu amerykańskiego grał prawie 11 lat w NFL, ale teraz również fani MMA coraz bardziej go znają, już za niedługo Herschel podczas Strikeforce: Diaz vs Cyborg, odbędzie swą drugą walkę, ale nie to jest najważniejsze Walker rozpoczął treningi MMA w tamtym roku i podziwiać się go powinno za to bo Walker ma już 48 lat!

:arrow: Znana jest już pełna obsada turniejowa na gali KSW 2 Extra. W spoilerze drabinka turniejowa

turniejksw.jpg

:arrow: Rozpoczęła się sprzedaż biletów na galę Fighters Arena Łódź 2. Cenny biletów:

Miejsca na trybunach – normalne: 20, 25, 40, 50, 60, 80 zł

Miejsca na trybunach – dla: kobiet, 30 zł

Miejsca VIP na płycie: 90, 150, 200, 300 zł

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kazek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie