Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ross o RR, Kariera Triple H,McMahon i Premier League?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertaiment

439905-jim_large.jpg

:arrow: Jim Ross na swoim blogu opublikował co sądzi o 40 osobowym Royal Rumble:

Było dużo pytań co sądzę o 40 osobowym Royal Rumble, o 10 więcej niż w poprzednich latach. Wiele "ekspertów" mówiło, że będzie to największe w historii ale ja nie jestem przekonany. Muszę je zobaczyć by ocenić. Gdy widzę Rumble wyprzedany w tydzień będę w stanie lepiej powiedzieć czy mi się podoba czy nie :?:

:arrow: Były członek Creative Teamu John Piermarini założył swój blog na, którym znajduje się na nim kilka ciekawych informacji np.

* Vince uważa, że Skip Sheffield może stać się najlepszym baby facem w federacji za Johnem Ceną

* Realny związek Michelle McCool z Undertakerem nie był w żaden sposób powodem pushu dla Lay-Cool

:arrow: Mówi się o tym, że kariera ringowa Triple H w tym roku będzie likwidowana, a Game skupi się na działalności korporacyjnej. Triple H uczy się też tajnik działu marketingu WWE.

:arrow: Taping Smackdown 1 marca odbędzie się w Quicken Loans Arena w Cleveland, Ohio. Bilety trafią do sprzedaży 29 stycznia przez Ticketmaster.com.

:arrow: Na stronie JQH Arena w Missouri State University, w którym odbędzie się Raw na żywo w piątek, 11 marca, jest reklama WWE Championship Matchu pomiędzy Johnem Ceną i CM Punkiem

:arrow: W 2010 roku John Cena walczył w 10 na 13 galach PPV. W tych dwóch jednak brał udział w Main-Evencie. W jednym w narożniku Wade'a Barretta a w drugim jako sędzia specjalny.

:arrow: Producenci WWE Tough Enough podobno chcą zatrudnić kilku wrstlerów z ROH, którzy mieli by być częścią show.

:arrow: Według Dave'a Meltzera możliwe jest, że Bob Barker, który ma byc gościem specjalnym tegorocznej Wrestlemanii, gdzie zostanie wprowadzony do sekcji dla celebrytów w WWE Hall of Fame.

:arrow: Chodzą plotki, że Vince McMahon chciał kupić zespół piłki nożnej Newcastle United. Rzecznik tej drużyny powiedział, że nigdy nie będzie komentował takich "bzdur". Ile w tym prawdy nie wiadomo :lol

:arrow: Znalazłem jeszcze dosyć ciekawego newsa od John Piermarini o którym było w drugim newsie. Jeszcze tydzień przed PPV walizkę Money in the Bank rosteru Smackdown miał wygrać Drew Mcintyre lecz jako to była pierwsza gala Money in the Bank PPV zarząd chciał nawiązać do marki, że na tej PPV wszystko może się zdarzyć i jak wiemy wygrał Kane i tej samej nocy zrealizował kontrakt na Reyu.

:arrow: Kofi Kingston będzie dziś o 18 w KMart w Beechmont Avenue w Cincinnati Ohio. Dla pierwszych 300 klientów będą opaski za darmochę :D

Chris_Jericho.jpg

:arrow: Y2J na twitterze napisał, że pracuje aktualnie nad nowym albumem Fozzy.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Na youtubie ukazało się promo Impactu:

:arrow: W spoilerze wyniki z Touru po Europie w Paryżu z 22/01:

TNA X-Division Title Three Way Match

Kazarian © pokonał Chrisa Sabina i Marka Haskinsa

2 Match

Tag Team Match

Angelina Love i Mickie James pokonały Madison Rayne i Tarę

3 Match

Rob Van Dam pokonał Matta Hardy'ego

4 Match

TNA World Tag Team Title Match

Beer Money Inc. (James Storm i Robert Roode) © pokonali Douglasa Williamsa i Magnusa

5 Match

Tag Team Match

Matt Morgan i Shannon Moore pokonali D'Angelo Dinero i Jeffa Jarretta

6 Match

TNA World Heavyweight Title Match

Mr. Anderson © pokonał Jeffa Hardy'ego

PS. Newsy pisane jednorazowo za Kazka. Nie czepiać się, że mało ale dziś nieurodzaj albo nie umiem szukać :8

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Turej

1

• Brem

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Newsy, newsy, no to zacznijmy. Jim Ross o Royal Rumble powiedział w sumie coś oczywistego, czyli czy naprawdę powiększenie ilości uczestników przyniesie zamierzone skutki dowiemy się po samej gali, mówiąc zamierzone skutki mam na myśli zwiększenie atrakcyjności. Ciekawe to info z bloga Piermarini'ego, choć sam nie zgodzę się co do stwierdzenia o Sheffield'zie. Kurde, według mnie to zły pomysł, aby Triple H miałby zrezygnować z walk na ringu, na rzecz marketingu, czy innych spraw korporacji. Zdecydowanie lepiej, aby kontynuował karierę ringową. Woow, Vince chciał kupić Newcastle? Raczej słaba plotka, mająca wzbudzić zainteresowanie wokół jego osoby. Hah Kofi rozdaje opaski za darmola, dobra promocja, swoją drogą ciekawe ile osób przyjdzie. Dzięki za newsy ;).

akerdrugi.png

Więc teraz ja zacznę. Zgadzam się z JR, ale w moim wypadku na początku nie podobał mi się ten pomysł. Nadal mi się on jakoś nie widzi z tymi 40 zawodnikami, bo nic nowego nie wniesie niż większa ilość zawodników. Jak na dzień dzisiejszy nie widzę Skip Sheffield jako baby face koło Johna ceny. Ale może jednak z czasem chociaż trochę dorówna Johnowi. HHH ma walczyć w ringu, a nie działać za kulisami jako pracownik... Ja z chęcią po tak długiej przerwie zobaczę co tam Hunter pokaże. Vincu i Newcastle United?! =)) Zapewniam was że to totalne bzdury. Gdzieś czytałem że menadżer czy ktoś z tego klubu nie chciał komentować takich pierdół... A co do samych newsów. Mało... Mogłeś dać pogrubionym tekstem lepiej wyglądałoby. Ciekawe czy długo nam newsy popiszesz. Myślę, że dasz radę. I Belive U!

No i znów mam podobne zdanie jak Ross, ale o tym nie będę się rozpisywał bo pisałem już nie raz dłużej o 40 osobowym Rumble. Z jednej strony bardzo szkoda gdyby kariera HHH rzeczywiście miała się kończyć jednak z drugiej faktem jest że w ringu już dwano nie błyszczy. Czyżby jednak to on miał się zmierzyć z Takerem i kolejny streak vs carrerr? A może Sheamus po prostu zastąpi go w roli króla królów pokonując go ostatecznie raz jeszcze? Mam jednak nadzieje że Triplak nie zniknie całkiem, mółby byc jakimś GM czy chociaż menagerem kogoś. Heh a pamiętam że typowałem Drew w walce MitB :P No ale nie ma żadnych wątpliwości że ta zmiana wyszło na dobre. No i w sumie to by było na tyle, newsy skromne to i skromny komantarz :P

Wyjątkowo nie zgodzę się z Rossem. W sumie możemy jedynie spekulować czy tegoroczne Royal Rumble będzie dobre czy też nie. Pożyjemy, obejrzymy i wtedy ocenimy, lecz mi się to zwiększenie liczby wrestlerów jak najbardziej podoba. No tak, Tryplak przejmie z pewnością federację, więc musi się już uczyć tego wszystkiego, żeby w przyszłości było wszystko w porządku. Ciekawe ile gwiazd z Ring of Honor zgodzi się na uczestnictwo w Tough Enough :thinking:.Z tą chęcią kupna Newcastle United przez Vinca to musi być plota. Nie wierzę w to... Gdy ukaże się nowy album Fozzy, to muszę go mieć ponieważ Chris zapodaje zajefajne kawałki :D.

Dzięki za newsy :).

Zgodzę się JR że dodanie tych 10 zawodników więcej do RR będzie wiadome po Royal Rumble czy to był dobry pomysł z tymi 40 zawodnikami na RR czy zły.Ale dla mnie to jest dobry pomysł ale przekonamy się dopiero po gali.Jak dla mnie Skip Sheffield nie zostanie jak narazie najulubieńszych baby facem w WWE za John Ceną ale najpierw to Skip Sheffield niech przejdzie face turn a później może dopiero zostać ulubieńcem.Szkoda jeśli HHH by miał zamiar już kończyć karier z walkami w ringu,a miał by się zająć marketingiem WWE i innymi sprawami.Vince miał by kupić Newcastle United =)) ta i by kupił Lionela Messiego jak będzie okno transferowe :D .Mało prawdo podobne że kupi obojętnie jaki klub piłkarski.Kofi rozdaje za darmo opaski dał by jedną mi :D .Jak Y2J zrobi ten nowy album Fozzy to trzeba będzie posłuchać.

Dzięki za newsy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...