Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown vs Raw 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kurcze, no faktycznie spotykam się z czymś takim, a te kontuzje stały się tak irytujące i straszne do opanowania, że pozostaje mi tak zrobić, dzięki. Może ktoś jeszcze zna sposoby, inne, ew. skorzystam z tego ;). Szkoda jedynie, bo dzięki kontuzjom można kogoś przywracać, zrobić huk o jego powrocie, wygrywa pas i takie tam, chyba, że jest opcja jakiegoś storyline z kontuzją? Wtedy tych prawdziwych kontuzji mógłbym się pozbyć.
  • Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bling71

14

• milten

14

• PS3Man

12

• Plaski

11

Top użytkownicy w tym temacie

z tego co wiem to sa story z powrotami, ale akurat ten tryb nie bazuje na takich pierdolach, jezeli gwiazdy maja duza popularnosc to wtedy ratingi sa wysoko i to niewazne jakie walki, kto walczy i o co, niestety taka gra :P kiedys z ciekawosci dawalem te sama karte co tydzien i rating byl taki sam :P

Spoko, dzięki. Pytanko teraz do Ciebie, jak ogarnąć sobie finanse? Tracę pieniądze na renegocjacje, bo taki mój stworzony zawodnik zyskuje na popularności, bo mi na nim zależy, a ostro go wytrenowałem wcześniej, aż 96 overall czy coś około tego. Stąd zaczyna proponować mi renegocjacje, większe kwoty inaczej odejdzie, takie wiadomości dostaję. W końcu nadchodzi też moment odnawiania kontraktów i ciężko z hajsem. Jak powinienem rozplanowywać to, żeby mieć pieniądze na różne rzeczy? Przy pierwszym odnawianiu zawsze padam i zaczynam grę od nowa.

tak jak pisalem, nalezy miec tylko tyle zawodnikow ilu jest naprawde potrzebnych czyli tak ok 10 bo przy wylaczonych kontuzjach mozna jednego uzyc w 2 walkach, no i najlepiej najwiekszym gwiazda dac dluzsze kontrakty np pol roku a reszcie po 5 tyg, bo moze byc tak ze danego zawodnika nie wykorzystujemy to po 5 tygodniach go zwolnimy albo mozemy go wymienic na innego co ma dlugi kontrakt (ja tak czesto robie) no i na tygodniwkach dawac co jakis czas advertising promo ktore zacheca do reklamowania sie u nas i jest wiecej kasy z reklam

Dobry pomysł. Ogarnąłem sobie RAW, ale straszny bałagan i zacząłem odstawiać byle co, bo brak mi na to było pomysłu i tak poszło się rąbać. Zrobię tak jak piszesz, około 10 zawodników, i tym razem zagram ECW (mimo tego jednego pasa, a szkoda, mimo wszystko bez tytułów myślę, że można zrobić fajne rzeczy jeśli się postaram, nawet tag-teamy)

Poza tym próbowałem dawać na każdą tygodniówkę merchandise promo czy coś takiego, podpasowało przyznam szczerze i wychodziłem na plus, także dzięki twoim radom może się w końcu udać stworzyć coś co chciałem. Wielkie dzięki.

spoko, w razie czego pisz, pomoge, ja juz mam 50% w GM Modzie i ponad 7 mln fanow

ja gram Smackdown

A trzymasz jakieś divy w tym Smackdown czy zrezygnowałeś z nich?

po co mi divy do szczescia potrzebne, wymienilem je za jakis midcarderow a reszte zwolnilem z kontraktu, tymbardziej ze pasa div nie ma na SD

Właśnie ja myślę nad dwiema lub trzema divami do rywalizacji. Raczej tylko tyle :P

jezeli grasz RAW to Ci sie przydadza bo jest tam pas to tak 2-3 moga byc aby ten pas mial jakiegos posiadacza, dla mnie sa bezuzyteczne :P