Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sid Vicious aresztowany, Royal Rumble, Kurt wrócił i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

sid2.jpg

:arrow: Były zawodnik WWF I WCW – Sid Vicious, został aresztowany w piątek w Memphis. Jechał on nie zapięty w pasy bezpieczeństwa, bez prawa jazdy oraz znaleziono przy nim 18 gramów Marihuany.

:arrow: Chodzą plotki, że w WWE mówi się, że zwiększenie liczy ludzi w Royal Rumble nie jest dobre. Kilka osób mówi, że to tylko dodanie czasu i rozgłosu tej walce, a dla wrestlingu nie będzie to mieć dużego znaczenia.

:arrow: Co do Royal Rumble Matchu dodano do niego oficjalnie cały zespół The Corre. Oznacza to, ze znamy już 25 Gwiazd, które wezmą w niej udział), 18 gwiazd z Raw i 7 ze Smackdown.

:arrow: Członkowie The Corre zostali tez oficjalnie dodani do rosteru Smackdown na oficjalnej stronie WWE.

:arrow: Oto oficjalna strona gry WWE – WWE All Stars: http://www.wweallstars.com

:arrow: Dodatkowo do gry o której mowa u góry dodano takie sławy jak Eddie Guerrero, Sgl. Sglaughter oraz Jimmy Snuka. Mówi się także do dodaniu do gry Hulka Hogana, ale jak na razie nie ma go w grze.

:arrow: The Undertaker został oficjalnie ogłoszony na Wrestlemania AXXESS, weźmie udział w sesjach zdjęciowych, w spotkaniach z VIP’ami 2 kwietnia i wielu innych ważnych wydarzeniach.

:arrow: Większość osób w WWE przewiduje, że po zakończeniu kręcenia filmu do federacji powróci nie kto inny jak Batista! Podobno zależy mu tylko na pieniądzach i mimo, ze odszedł to za duże pieniądze może znów powrócić.

:arrow: WWE ma zamiar zmienic nazwę nowego DVD z Monday Night Nitro na The Best of Nitro 1 & 2. Wydanie tego zestawu planowane jest na 25 Maja 2010 rok.

Total Nonstop Action Wrestling

:arrow: Kurt Angle oficjalnie opuścił Europejskie Tourne TNA! Każdy pewnie myśli, ze strzelił focha, czy coś, ale on tylko wrócił by być przy swojej zonie w czasie porodu. Jego żona urodziła dziecko i Kurt błyskawicznie podążył do Stanów Zjednoczonych. Gratulacje Kurt!

:arrow: Oto film o talentach w TNA z podróży do Paryża:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DBfy0R8ykzE

Jak sie nie otwiera to link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Bfy0R8ykzE

:arrow: A tu film Jeffa Hardy’ego z Paryża:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FIRYBOxLM2E

Jak sie nie otwiera to link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IRYBOxLM2E

Newsy strasznie skromne, ale jest niedziela, wszyscy patrza na Kamila jak spiewa Mazurka Dąbrowskiego, nawet w Ameryce :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• TadziuU

1

• Brem

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Sid Vicious przesadził. Za kogo on się uważa, bez pasów, bez prawa jazdy i marihuana. Co za koleś.. A o RR już wiedziałem, The Core i reszta zawodników można zobaczyć w naszej Oficjalnej Dyskusji o RR :) WWE AllStars patrząc na filmiki to fajna gra. Jestem ciekawy czy wyjdzie też na PS2.Tak podobno ma wyjść, a więc cieszmy się :D Miejmy nadzieję, że Undertaker będzie pojawiał się na SD i walczył, trzeba przyznać, że brak go w WWE. Batista ma powrócić do WWE :shock: to będzie mój cały komentarz do tego. Szkoda, że te filmiki YT mi nie działają, ale dzięki za linki.

No to ładnie nam się Sid Vicious popisał :D Tyle wykroczeń za jednym razem, nie no szacun xD Wow, w końcu kto się ze mną zgodził że pomysł na 40 zawodników był złym pomysłem. I mówią tak w WWE, czuję się zaszczycony. Jak będzie audycja o Royal Rumble to się tam pokłócę kto ma dobre zdanie o RR i o tej walce. Dobrze ze wszyscy z The Corre zostali dodani, w końcu jest 40 zawodników w walce wieczoru na RR więc trzeba kimś wypełnić kartę. Zdaje mi się że zwiększyli liczbę zawodników do 40, bo jest Nexus i te nowo powstałe The Corre i dlatego zwiększyli żeby każdy mógł powalczyć z 2 minutki w ringu. No co do gry to jak All Stars to All Stars. Więc dobrze że w grze pojawią się takie legendy jak Eddie czy Jimmy, ale nie wiadomo co z Hulkiem. Myślę że też powinien zawitać w grze. Tak, tak, tak!!! Gratulacje Kurt, narodził nam się mały mistrz olimpijski :D No i co do filmików to TNA powoli zamienia się w WWE, że takie filmiki robi :D Ale to dobrze. Dzięki za newsy i oby do kolejnych :lol Aaa.... I KAMIL GRATULACJE!!!

Po pierwsze bardzo dobrze, że The Corre dodano do RR choć nie wiadomo jaką funkcję będą pełnić w tym meczu. Ta gra WWE All Stars ssie niemiłosiernie. Te wyskoki na 20m jak dla mnie słabo im wyszły. Powtórzę to jeszcze raz. Niech Batista spierda** z WWE. Zatrudnili tego Ryana więc Batista nie jest potrzebny. Niestety Vince lubi kloców więc jest źle :cry: Kurtowi gratulację, że zostanie tatą. Dzięki za newsy :t_up:

O newsy juz są. No tak Sid Vicious ostroo pojechał, jeszcze te pasy i prawko to ujdzie, ale jechać bez prawka i mieć przy sobie maryche, to naprawdę musiał być pewny siebie :D. Co do liczby uczestników Royal Rumble każdy ma oczywiście własne zdanie, ale ja pozostaje w przekonaniu, że dzięki temu tegoroczne RR będzie atrakcyjniejsze. Dobrze, że dodali The Corre do listy bo trzeba ją w końcu wypełnić. Również czysto-kosmetyczna zmiana, czyli dodanie na stronce The Corre do niebieskiego rosteru. W ostatnich newsach było już pisane o Undertakerze, więc to info, tylko nas utwierdza, iż pojawi się na AXXESS. Ja dalej twierdzę, że Batista będzie miał kupe kasy po filmie i nie prędko zobaczymy go w wwe. Dzięki za newsy, a no i też brawo dla Stocha ^^.

akerdrugi.png

Sid Vicious zdecydowanie przesadził. Dla mnie dobrze, że będzie więcej zawodników w RR. Nie wiem co im się w tym nie podoba. The Corre będą napewno odgrywać ważną rolę w federacji. Zobaczymy jak będą współpracować w RR (jeśli będą razem w rigu). Batista ma wrócić do WWE ? Nie no, teraz do już chyba przesada. Dla Batisty ważna jest teraz tlko kasa i nic więcej, a Vince lubi takich jak on więc napewno będzie chcaił go ściągnąć. Gratulacje dla Kurta i oczywiście dla Kamila. Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Jaką rolę odegra Corre? Pewnie w ringu zostanie Nexus 1 i 2, zaczną się tłuc, a wszystko zakońączy brawl na BS. Nie wiem co wy macie do Batisty, ja go lubię i cieszył bym się z jego powrotu, przymajmniej odświeżyłby ME...Gra średnio mi się podoba, ale fajnie, że będą w niej legendy. Dzięki za newsy ;)

Sid Vicious przesadził.Tyle wykroczeń w jeden dzień Wow.Jechał bez zapięty w pasów,bez prawa jazdy a do tego miał przy sobie Marihuanę.By się podzielił :D obraziłem się na niego xD.Dla nich to zły pomysł a dla mnie to bardzo dobry pomysł większe emocje będą więcej zawodników itd.Co do dodaniu The Core to już wiedziałem wczoraj na Wikipedii i było wiadome że dodani będą do RR ale jak dla mnie żaden z nich niema szans na wygranie może Barrett ma z 5% na wygranie,wydaje mi się że będą się zajmować Big Showem chyba że z Nexusem zaczną walczyć no Gabriel i Slater najwcześniej odpadną z ringu a Ezekiel będzie się trzymał na ringu a Barrett pod koniec odpadnie.No wydaje się że ta gra WWE All Stars to fajna gra jak zobaczyłem fotki z gry.NIE!!! lepiej żeby Batista nie wracał do WWE niech dadzą mu kasy po tym filmie sporo i będzie spokój.Ale pożyjemy zobaczymy jak to będzie z Batistą.Gratulacje Kurt!!! no i gratulacje dla Kamila :).

Dzięki za newsy :)

No szczerze mówiąc też mam mieszane uczucia co do tych 40tu osób na RR, chociaż pogorszyć raczej to nic nie pogorszy ale czy polepszy? Też mam co do tego watpliwości a jak nie ma to nic polepszyć to nie potrzebnie zrywać z tradycją. Taki Kane np sobie nabije pkt na jobberach i prześcignie HBK'a w ilości wyeliminowanych :P Łatwiej będzie też pobić rekord Kane'a najwikszej eliminacji w jednym meczu. No ale jeżeli ma wyjśc lepiej to jestem za. Co do dodania Corre to nic zaskakującego, spodziewam się że w pewnym momencie gdzieś w połowie zrobi się sytuacja kiedy w ringu będzią tylko ludki z Corre i z Nexus, na co np wejdzie Cena (i by go mogli od razu wywalić :lol ). Ciekawa sprawa z Btatistą, wileki powrót przed WM'ką czyżby sobie zaplanował? Fajnie by było jakby go jakoś wpasowali w story Nexus, w końcu Pun mówił niedawno że to jego dobry kumpel no i ma on porachuni z Ceną. Gratulacje Kurt :D Nie ma się co dziwić że opuścił tour chociaż gdybym się w końcu wybrał ndo berlina o czym myślałem to bym był zawiedziony jego brakiem.

Poczynania Sida Viciousa nie są godne pochwały. Niestety powinien teraz zapłacić za swoje winy. Ja już gdzieś mówiłem że 40-sto osobowy RR Match mi odpowiada. Jest to dobre rozwiązanie, ale każdy ma na ten temat własne zdanie. W każdym razie WWE powiedziało że uczastników będzie więcej i już tego cofnąć nie będzie można. Nie chcę wybiegać w przyszłość, ale ciekawe czy WWE podtrzyma ten pomysł i 40 zawodników na RR stanie się tradycją. Wielkie gratulacje dla Kurta i Jego żony :).

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...