Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tomas Howard - czyli z pamiętnika...cz.6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dziś bardzo krótko. Proszę pisać w komentarzach czy chcecie łączonej części Superstars i Smackdown. Po prostu w jednej części pamiętnika będą umieszczone dwa dni. Oczywiście jeśli wolicie Superstars i SD oddzielnie to piszcie śmiało.

Wtorek, 25.1.2011, godz. 8:30

Weekend zleciał dość szybko. Mówiłem o wycieczce do Manchesteru, ale dowiedziałem się, że u mojej mamy jest remont, więc od razu zostałbym zaprzężony do pracy. Zrezygnowałem z tego pomysłu i postanowiłem spędzić trochę czasu przed telewizorem. Trochę czasu przerodziło się w całą sobote, niedziele i kawałek poniedziałku. Tak czy siak obejrzałem sobie kilka walk Reksa. Koleś ma niezłe warunki fizyczne, w przyszłości sporo osiągnie w tej federacji, Vince lubi takich wielkich gości jak on. Nie omieszkałem również obejrzeć kilku walk Curta. Wiele osób w WWE wiesza przy na Hawkinsie, ale ja widze w nim potencjał. Koleś ma 25 lat, jest w kwiecie wieku, szkoda żeby jobbował każdemu komu popadnie. Umówiłem się z nim w kręgielni. Mamy obgadać sprawy jutrzejszego show. Później i tak mam się stawić na spotkanie z...Zackiem Normanem. Tak, to jeden z bookerów Smackdown. Już kiedyś z nim rozmawiałem, jeszcze jak byłem GM'em. Zatracony w pracy, zakompleksiony, obleśny grubas - standard w Stanach. Pamiętam jak rozgadał się podczas naszego pierwszego spotkania. Aż strach pomyśleć co będzie teraz...

25.1.2011, godz. 10:00

Stawiłem się w kręgielni jeszcze przed czasem. Curta oczywiście nie było. Postanowiłem poczekać. Facet zjawił się o 10:30. Pół godziny spóźnienia. Jeśli ten facet traktuje WWE tak samo jak mnie w tej chwili to wcale się nie dziwie, że jobbuje. Powiem szczerze, że przesiedzieliśmy w kręgielni dwie godziny. Pogadaliśmy, pograliśmy w kręgle...standard. Jednak podczas naszej rozmowy dowiedziałem się czegoś co całkowicie mną wstrząsneło. Jesteście gotowi? Curt rozmawiał już wcześniej z jednym z bookerów. Ma jobbować na jutrzejszym Superstars. Czy to jakiś żart...? W FCW byłem managerem gości, którzy byli mistrzami wagi ciężkiej, czy też mistrzami tag team, a teraz mam być managerem jobbera...? Niedoczekanie. Hawkins ma potenciał, a ta federacja za długo go marnowała. Jeśli teraz czegoś z tym nie zrobie ten gość skończy tak jak ja - zostanie ponownie odesłany do rozwojówki, gdzie też prawdopodobnie będzie jobbował. Koniec z tym. Czas na rozmowę z Zackiem.

25.1.2011, godz. 13:50

Byłem umówiony z Normanem na 14:00. Mam doskonały czas, zdążyłbym jeszcze napić się kawy, ale odpuszcze sobie. Powtarzam sobie po cichu "bądź spokojny, to tylko tłusty amerykanin, przedstaw mu swoje poglądy i wszystko będzie git". Poczekałem kilka minut przed pokojem bookerów, a następnie wszedłem do środka. Zack siedział przy biurku. Ta gruba świnia nawet nie wstała żeby mnie przywitać tylko pokazał ręką na folet, na którym miałem usiąść. To jakieś żarty. W Anglii za takie coś byłby wyrzucony z roboty. Szacunek dla współpracowników i szefa to podstawa! Zaraz, czy to mówi koleś, który nazwał swojego psa Vince...? Nieważne. Postaram się wam przybliżyć moją rozmowę z Zackiem, a powiem wam, że było naprawde ciekawie...

Tomas: Witaj Zack...poznajesz mnie?

Zack: Taa...to ty jesteś tym nowym managerem Hawkinsa...? Miło mi cię poznać, nazywam się Zack Norman. Jestem jednym z głównych bookerów Smackdown. To naprawdę trudna robota. Teddy Long nie lubi zajmować się ustawianiem walk, dlatego wszystko zostaje na mojej głowie. A później i tak dostaje opieprz za to, że on jako GM nie pojawia się zbyt często na gali. Powiedz mi czy to jest sprawiedliwe? Siedze w biurze conajmniej piętnaście godzin dziennie, rozumiesz? Conajmniej piętnaście godzin! To skandal, nie uważasz? Dzięki mnie ten brand jest bardziej znany niż Raw...

Tomas: Smackdown osiąga lepszy rating niż Raw...?! Niby od kiedy...

Zack: Nie chodzi o ratingi, szaleńcze! Chodzi o atmosfere, o przesłanie, rozumiesz? Na Raw brakuje tego czegoś, na Raw brakuje tej atmosfery tego przesłania, na Raw brakuje mnie. W sumie to nawet ciesze się, że jestem na Smackdown. Pracuje tu już od kilku lat, wiesz? Od kilku naprawdę dobrych lat. Widać, że Vince'owi podoba się moja praca bo inaczej dawno by mnie wywalił na zbity pysk, co...? A tak w ogóle to w czym mogę pomóc...?

Tomas: Nareszcie...jak już zauważyłeś jestem managerem Curta Hawkinsa. Koleś ma spory potencjał, ma niezłe umiejętności, tylko musi mieć szanse, żeby się pokazać. Powiedz mi stary, jak ten gość ma pokazać swoje umiejętności skoro każecie mu jobbować takim typom jak Chavo Guerrero...?! Co to ma być do cholery...?!

Zack: Po pierwsze proszę nie podnosić głosu, dobrze? Siedze tu już od kilkunastu godzin i naprawdę mam dość wszystkiego...

Tomas: Chyba się nie rozumiemy, koleś...wiesz kim ja jestem? Wiesz kim ja do cholery jestem...?!

Zack: Nie.

Tomas: To było pytanie retoryczne. Jestem bardzo dobrym przyjacielem Shane'a McMahona a co za tym idzie mam również dobre kontakty z szefem. Chyba nie chcesz żeby Vince lub Shane dowiedzieli się o tym, że traktujesz mnie i mojego klienta conajmniej niesprawiedliwie, co...?

Zack: Ale...

Tomas: Powiedz mi kiedy ostatnio kontaktowałeś się z Vincem, co? No kiedy...?

Zack: Emm...pół roku temu?

Tomas: Pół roku...heh...przejde do sedna bo nie chce mi się marnować tutaj więcej mojego czasu. Chce lepszego programu dla Hawkinsa, jasne? Nie mówie, że ma odrazu pokonać Edge'a i zostać mistrzem świata. Po prostu niech wejdzie chociaż do midcardu...o main evencie porozmawiamy kiedy indziej.

Zack: Sam nie wiem...muszę pogadać z Teddym Longiem i...

Tomas: Chyba nie chcesz żebym przeszedł się do szefa, co...?

Zack: Em...porozmawiajmy jeszcze raz o tym jutrzejszym show...

Możecie mi nie wierzyć, ale właśnie tak wyglądała moja rozmowa z Zackiem. Wystarczyło go troche postraszyć i co? Od razu spojrzał inaczej na Hawkinsa. Świetnie. Oto mi właśnie chodziło. Jeśli Hawkins zacznie regularnie wygrywać na Superstars to efekty przyjdą bardzo szybko. W końcu od czegoś trzeba zacząć, nie? Poza tym będę miał większą rolę w zwycięstwie Curta niż myślałem. Norman powiedział mi, że mam "pomóc" Hawkinsowi pokonać Chavo Guerrero. Nieźle, co? Moja pierwsza walka i już mam mieć swój udział w zwycięstwie. W końcu po to są managerowie, co? Teraz wiecie jak działa ustawianie walk w WWE. Może ten pamiętnik nie trafi w ręce kogoś kto uzna, że w tej federacji panuje korupcja...nic z tych rzeczy. Podczas mojej rozmowy z Zackiem zadziałała moja charyzma i dar przekonywania. Poza tym jeśli wszystko pójdzie tak jak należy to niedługo wszyscy będą mi dziękować za to, że pomogłem się wybić bardzo obiecującemu typowi. To pierwszy i ostatni raz kiedy przedstawiłem wam jak to działa. Od teraz wszystko wraca do narmalności. Aha...mam nadzieje, że już nie będę musiał pisać również o Zacku. Po wyjściu z jego biura zastanawiałem się czy dobrze zrobiłem...bo co jak ten grubas poleci do gabinetu starego i wypyta go o mnie? Jednak moje wątpliwości szybko się rozwiały. Oczyma wyobraźni po raz kolejny zobaczyłem Zacka Normana i pomyślałem, że prędzej ten grubas skoczy z mostu aniżeli pójdzie do Vince'a. Dlaczego? Tylko wspomnieć przy nim nazwisko "McMahon" i już robi w gacie. Wróciłem do domu i pierwsze co zrobiłem to wykonałem telefon do Curta...

25.1.2011, godz. 17.30

Jestem już po rozmowie z Curtem. Jutro Superstars. Jutro mój wielki debiut. To może być ciekawe, co...? Też tak myśle...ciekawi mnie jak to się wszystko ułoży...zobaczymy jutro.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

2

• patryniu

1

• SweetChinMusic

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejna świetna część pamiętnika, oby tak dalej! Co prawda, ta rozmowa z Zackiem wydawała mi się mało realistyczna, ale nie można mieć przecież wszystkiego. Aha, mi to tam obojętnie czy te gale pojawią się razem czy osobno, ale jak mam już napisać - to niech będzie osobno ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Właśnie chciałem żeby to wyglądało mało realistycznie i komicznie :D Chciałem stworzyć z Zacka taką pierdołe życiową, która boi się wszystkiego i wszystkich...myślę, że mi się udało :)

No faktycznie kolejna świetna część. Razem czy osobno. Wszystko jest fajnie ułożone więc to od Ciebie zależy. Jak będzie tak świetne jak te części to może być osobno. U mamy remont, heh. Czekam na następną :)

Noo kolejna świetna część, co do rozmowy z Zackiem, to tak, udało Ci się wywrzeć efekt jak to nazwałeś ' pierdoły życiowej', bardzo dobrze to wyszło. Co do tego czy razem, czy osobno, sam wolałbym osobno, będzie przejrzyściej. Ale oczywiście ostateczny wybór należy do Ciebie ;). Czekam na kolejne części ;).

akerdrugi.png

Osobno pan da. Kolejna "fajna" część trzyma się to wszystko kupy i z tego się tylko cieszyć jest wszystko na miejscu, powoli sytuacja staję się co raz ciekawsza, nie nudzisz, nie powtarzasz się jest GIT.

Kurde, kolejna ciekawa część pamiętnika. Masz rację jest mało realistycznie i śmiesznie. No udało się tobie zrobić z Zack'a takiego boi dupę. Ciekawie poukładane, z resztą jak każda poprzednia. "zobaczymy jutro." No ja też chce zobaczyć więc czekam na kolejna "kartkę" z pamiętnika. :D

Przeczytalem 3 czesci i w kazdej znajduja sie momenty humorystyczne. Wiadomo, jest to niezbedne do tego, by wszystko sie fajnie czytalo. W sumie nie dziwie sie dlaczego tak jest, pisze to przeciez Asshole himself :D . Wracajac do pamietnika to punkt kulminacyjny czyli akcja z Normanem wyszedl jak nalezy, status powrotu Tomasa mozna ocenic teraz jako dosc spory bo zastraszanie glownego bookera SD! bylo ryzykownym posunieciem :D . Wciaz jest ciekawie, lece czytac kolejna czesc :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png