Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lista zawodników na RR/Strzelanina z Khalim/Nowa gwiazda ROH

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertaiment

dalipsingh.jpg

:arrow:Na spotkaniu, w którym uczestniczył Great Khali i rządowiec z Pendżabu –a Satpel Gosain, doszło do „strzelaniny”. Gdy Khali został otoczony przez dzieci, ochroniarz drewniaka, najprawdopodobniej pijany zaczął odpychać tłum, i pobił jedno z dzieci, po ataku na dzieci, wszyscy się na niego rzucili, w związku z czym oddał on strzały, poważnie raniąc 3 osoby. Nikt nie został aresztowany

:arrow: Wczoraj Maryse obchodziła swoje 27 urodziny. Życzymy wszystkiego najlepszego

:arrow: Nowe DVD WWE, na temat WCW Monday Nitro, będzie nosić nazwe The Best of Nitro. Diamond Dallas Page, 3-krotny mistrz WCW DDP, ogłosił na swoim twitterze,że będzie sprawował patronat nad tym video.

:arrow:Na oficjalnej stronie WWE, można ujrzeć zaktualizowaną listę uczestników Royal Rumble. 21 uczestników w spoilerze.

* Alberto Del Rio

* CM Punk

* Cody Rhodes

* Daniel Bryan

* Darren Young

* David Hart Smith

* David Otunga

* Husky Harris

* John Cena

* John Morrison

* Mark Henry

* Michael McGillicutty

* Primo

* R-Truth

* Rey Mysterio

* Sheamus

* Ted DiBiase

* Tyson Kidd

* William Regal

* Yoshi Tatsu

* Zack Ryder

:arrow: The Undertaker pojawi się na WrestleMania AXXES 2 kwietnia, będzie on brał udział w spotkaniu z fanami, i rozdawaniu autografów, inne gwiazdy, które pojawią się na WrestleMania AXXES to :

Shawn Michaels

Triple H

Edge,

Randy Orton,

John Cena,

Rey Mysterio

The Miz

Alex Riley

:arrow:Jim Ross napisał, że pojawi się on na dwóch nowych tapingach, WWE Legends Show na WWE On Demand

:arrow:Michael Hades – Head Writer SD! i Brian Gewirtz – Had Writer Raw, którzy stoją na czele Creative Teamu, SA bardzo zadowoleni z tego faktu, podobno w CT jest teraz bardziej luźna atmosfera.

:arrow:Sheamus, dyskutuje, o rzekomym staniu się ochroniarzem, Bona z U2, więcej na : http://www.nj.com/

:arrow:25 marca, odbędzie się houe show WWE Raw, w Assembly Hall, w Champaign, Illinois

:arrow:Bilety na eventy WWE AXXES, sprzedawane będą od 29 stycznia.

:arrow:WWE przypuszcza, że Batista powróci do federacji, podobno jest on bardzo rozrzutny, i powróci do WWE z powodu braku pieniędzy. Może skontaktuje się z WWE po skończeniu nagrywania filmu.

:arrow:Należy zauważyć, że Steph McMahon, coraz rzadziej podróżuje z WWE, z powodu opieki nad trzema córkami, nadal jest na spotkaniach związanyz tapingami i sprawami WWE, ale już nie tak często jak kiedyś..

:arrow:Poniżej zamieszczam filmik, na którym gwiazda WWE – Sheamus, mówi o WWE All Stars

http://www.gametrailers.com/video/sheam ... ars/709533

:arrow:13 marca, WWE powraca do Wireless Center w Moline, Illinois, bilety sprzedawane będą od 5 lutego.

:arrow:Wtorkowe WWE Superstars osiągnęło rating wysokości 0.49 (0.5) oglądało go 565,000 osób.

Powtórka osiągnęła rating 0.18 (0.2) przy 174,000 oglądających

:arrow:Ostatnio WWE podpisało kontrakt z Meksykańskim wrestlerem – El Hojo de Medici Asesino. Powinien on pojawić się w FCW w najbliższych tygodniach.

Total Nonstop Action

2300203570096156479bbNEdr_ph.jpg

:arrow:Jeff Hardy napisał na swoim twitterze, o przyjeździe do Francji, na początek TNA`s European Tour „Właśnie przyjechałem i zgubili moją torbę… dobry start… FuckinSweet !

:arrow:TNA iMPACT! Osiągnęło rating 1.15 (1.20)

:arrow:Bischoff i Hogan, w 2011 będą otrzymywali niższe pensje. Nikt nie kłócił się o wynagrodzenia (no chyba raczej nie spodziewali się podwyżki). Jest to ostatni rok łączący ich z federacją na tym kontrakcie.

:arrow:Kevin Nash dogadał się już z TNA, lecz na razie nie może wystąpić, ponieważ brakuje jego podpisu na jednym ze świstków.

Scena niezależna i inne

Gillberg-WWF-Belt-Fashion.jpg

:arrow:Na Patch.com, można przeczytać artykuł o byłej gwieździe WWF Dwyanie Gillu aka Gilbert, który założył swój nowy ośrodek szkoleniowy

:arrow:Były sędzia WWE – Scott Armstrong, założył konto na twitterze : http://twitter.com/ScottArmstrong_

:arrow:Wczoraj w DeLand, Floryda, Evan Bourne wziął udział w powitaniu, i spotkaniu z fanami FCW

:arrow:Była diva WWE – Torrie Wilson, udzieliła wywiadu dla The Miami Herald, wywiad ten zobaczyć można na tej stronie : http://www.miamiherald.com/

:arrow:Shaul Guerrero, córka Eddiego i Vickie, aktualnie pracuje jako announcer w FCW. Kontrakt rozwojowy podpisała ona w tamtym roku.

:arrow:Slam ! Wrestling ujawniło swój wywiad z Savio Vegą, rozmawiali tam między innymi o jego karierze i gwiazdach z Hiszpani w WWE. Wywiad ten można przeczytać na http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling

:arrow:Oto spoiler na temat nowej gwiazdy RoH.

Crowbar aka Devon Storm, pojawił się na wczorajszym tapingu ROH on HDNet w Philadelphi, zablokowany został na wczorajszy i dzisiejszy taping. Pracował on dla CW od 1999 do 2001, podczas pobytu w tej federacji trzymał on pas Cruiserweight, Hardcore i Tag Team.

:arrow:Eventy Ring of Honor w Atlancie podczas WrestleMania weekend, zostaną nadane w formie i-PPV. Oba eventy będzie można zobaczyć na gofightlive.com. Jak wiadomo odbędą się one w domu WCW, 1 i 2 kwietnia

Zapraszam do komentowania wpadek audycyjnych : viewtopic.php?p=219586#p219586

Róbcie pracki na SotW

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Rocky1674304328

1

• Lontek

1

• Turej

1

Top użytkownicy w tym temacie

Już myśleliście ze ja i newsy? =)) Gratulacje wyobraźni xD Ale czas skomentować newsy. ładnie to ująłeś z tą strzelaniną. Ciekawe jak to było na prawdę, czy po prostu ochroniarz ma uraz do dzieci xD No Maryse spóźnione ale zawsze coś... NAJLEPSZEGO!!! No ja się nie zdziwiłem gdy zobaczyłem zawodników do walki na RR. Wszyscy których widzimy z tygodniówki na tygodniówkę na galach no i trochę jobberów. Wow, to chyba świetna wiadomość dla wszystkich. Jeżeli Undertaker pojawi się na WrestleMania AXXES to chyba na 99% pojawi się na WrestleManii. No ale ciekawe co z jego steakem... Pogadamy o tym na audycji przed WM :D Sheamus ochroniarzem... Ale nie może nim zostać, bo przecież będzie oślepiał ludzi... Zobaczymy jak to będzie... Batista i bark pieniędzy? Jak w to wątpię żeby wrócił do WWE... Nie podobało mu się to trudno. WWE na pewno z chęcią by go przyjęło ale nie wiem czy Dave będzie chciał. Niech te Superstars zlikwidują, albo niech zmienią nazwę na WWE Jobberstars... Bo tylko obecnie tak można nazwać tą tygodniówkę... Hahaha... Jeff stracił torbę, no nie, prze ćpał się i zapomniał xD No ja już sobie Scott Armstrong zaprosiłem do twittera :) Dzięki za newsy i oby do kolejnych :)

Dobra skomciam Ci newsy na początek :D No a więc Maryse najlepszego. Khali zatrudnia kompetentnych pracowników, którzy nad dziećmi zapanować nie umią :shock: Batisćie brakuje pieniędzy i do WWE wróci :cry: Dlaczego? Jest już ten "Batistwo" więc po co orginał? WWE podpisało kontrakt z jakimś meksykaninem. Oby miał on jakieś umiejętności bo nie znam go i mogę tylko przypuszczać. Superstar rating jest jak zwykle kiepski, ale czegóż można się spodziewać po takim szicie. Hardy już zgubił walizkę =)) Trafnie określił "Dobry start". Dzięki za twoje pierwsze newsy :t_up:

Sporo newsów, więc zaczynamy. Znowu afera wokół naszego znajomego drewniaka, ciekawy też jestem jak to naprawdę było, i skoro ochroniarz był pijany, to ktoś powinien wcześniej zareagować, nawet sam Khali, skoro padły strzały, dobrze, że nikt nie zginął, bo z pijanymi różnie bywa. Wszystkiego najlepszego dla Maryse, wczoraj nie było newsów, więc trzeba dzisiaj złożyć życzenia :D. Coś w ogóle zmieniło się w tej liście na RR? Znaczy chyba tylko 1 os. dodali, więc to czysto kosmetyczne zmiany. Undertaker na AXEES, bardzo dobre info, miejmy nadzieję, że powróci na WM-kę, poza tym, dużo świetnych wrestlerów się pojawi, więc gratka dla fanów. Nie widzi mi się Sheamus jako ochroniarz, będzie musiał dużo zabulić za filtry UV :D. Ciekawe czy Batista wróci, nie sądzę, iż będzie mu brakować kasy po roli w filmie Crowe'a, no ale zobaczymy jak to będzie. Rating Superstars dosyć słaby. Natomiast iMpact na przyzwoitym poziomie. Dzięki za super newsy. Btw. Dostajemy ostro w dupe w ręczną :D.

akerdrugi.png

Trzeba skomentować newsy.No i znowu coś się działo koło drewniaka.Został otoczony przez dzieci na pewno go nie było widać :D.No drewniak zatrudnia ochroniarzy znający się na rzeczy xD.Ale dobrze że nikt nie zginął. Wszystkiego najlepszego Maryse.Co do walki na RR to narazie nic się nie zmieniło,ale na Wikipedii widziałem już zawodników dodanych z The Corre.No Undertaker na WrestleMania AXXES to jest świetna wiadomość no będą też inne sławy wrestlingu Shawn Michaels czy Triple H.Jak dla mnie głupi pomysł jako by Sheamus został ochroniarzem.No Batista nie ma pieniędzy no a ja myślałem że ma jej sporo.Ale teraz zagra w filmie i na pewno dostanie kasę,a czy wróci do WWE wątpię.Ale pożyjemy zobaczymy.No rating Superstars jak zawsze bardzo słaby.No WWE znowu zatrudniło zawodnika ostatnio jakiegoś Kanadyjczyka a teraz Meksykanina - El Hojo de Medici Asesino którego nie znam,nie słyszałem a ni nie widziałem go w akcji :D .No Jeff zaczyna bardzo dobrze to Tour po Europie odrazu zgubił walizkę.No rating iMPACT nawet przyzwoity.Też się nie spodziewałem podwyżki dla Bischoffa i Hogana.Hogan w tamtym roku przeważnie zmagał się z kontuzjami a Bischoff to niewiem :D .No niepotrzebny będzie w TNA Kevin Nash ma już swoje lata ma już 51 lat powinien iść już na emeryturę i chyba nic nie wmiesza w TNA chyba że znowu zrobią mafie :D .

Dzięki za newsy :)

No bodyguard Khalego dosyć narwany... Dobrze że nikomu nic się nie stało. Khali juz się pewnie z tych indii zbiera bo za tydzień musi wystąpic w RR. Fajnie że nie zapomnieli o DDP, polubiłem go po paru starszych galach które widziałem. Lista na RR nic nadzwyczajnego, wszysckich można się było spodziewać lub nawet byli pewnie. W końcu jeśli na RR ma być 40 osób to wiadomo że prawie cały roster musi się tam znaleść. To że Taker na AXXES to żadna niespodzianka, podobnie z HHH ale co tam robi Micheals? Czyżby jednak sędzia specjalny? Sheamus ochroniarzem? Wąątpie. Miałby zamienić swoją ciepłą posadke w ME na taka pracę. Hmm no już czytałem gdzieś że Batiście kończy się kasa i myśli o powrocie po zakończeniu zdjęć do filmu. Ile w tym prawdy nie wiem, jakby wrocił pewnie dostałby jakieś story z mini Batistą. Ta nowa gra wygląda badziewiasto, nie dość że są jakieś biedne efekty, brak realizmu, postacie saczą pod sufit to jeszcze wszyscy mnają taką samą posture mega grubego kloca. Kingston nie jest mniej szerki niż Big Show :8 Widać że gra ukierunkowana tylko na małe dzieci. Bardzo dobrze że TNA zmniejszyło pense Rickowi i Hoganowi. Mam nadzieje że po zakończeniu kontraktu nie będą go przedłużać. Zwłaszcza Hogan który nic nie wnosi, bo Flair jeszcze jako przywódca stajni się sprawdza i nie przeszkadza mi w sumie w takiej roli. Nieeeeee Naaaash... :(

No niezła rozróba na spotkaniu z Khalasem. Miejmy nadzieję że wszyscy wyjdą z tego cali ponieważ kilka osób jak wspomniał Peri jest rannych. Maryse oczywiście życzymy wszystkiego najlepszego. Batista miałby wrócić do WWE już wkrótce? Brzmi to conajmniej dziwnie. Jeśli miałaby to być prawda to po co napalał się tak bardzo na to MMA? Może tylko będzie chciał powrócić na jedną noc (Wrestlemania?). Zaczął ostry trening, podobno schudło mu się, więc mam nadzieję że nie odpuści tak łatwo MMA. W sumie to nie chciałbym Go znów widzieć w WWE. I dobrze, niech Stefcia nadal zajmuje się rodziną, a nie wrestlingiem :P. Shaul Guerrero podobno po raz pierwszy wystąpiła jako annoucer, więc pewnie wkrótce będziemy mogli zobaczyć ją w ringu. Potem może zasili któryś z głównych rosterów WWE. Zobaczymy, ale to ma chyba już zapewnione. Jestem ciekaw jak radzi sobie Ona w ringu. Pozostaje tylko cierpliwie czekać.

Dzięki za newsy, miło zaskoczyłeś mnie ilością i myślę że z tygodnia na tydzień będzie jeszcze lepiej :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...