Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tysiaczek od patrynia ^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może to nie było najszybsze nabicie mądrych postów, ale tak się stało. To jest mój 1000 post na forum Bill Goldberg Zone. Jak już miałem 500 postów na koncie to wiedziałem, że dam radę. Myślę, że szybko je napisałem, chociaż patrząc na Protka to jestem zdecydowanie wolniejszy, ale nie liczą się posty tylko regularne odwiedzanie BGZ no i praca na nim.

A więc rozpocznę od samego początku. Niektórzy z was pewnie pamiętają mnie jeszcze jako "WWE RAW". Nie będę owijał w bawełnę, nie szło mi wtedy na forum. Zarejestrowałem się tylko po to aby pobierać gale nic więcej. No i tutaj muszę podziękować Arkośowi. Od samego początku mi pomagał i do teraz to robi. Polecił mi to forum i chyba teraz nie żałujecie? Stworzyłem sobie nowe konto "patryniu", a po jakimś czasie zapomniałem o innym koncie. Jednak wszystko się wydało. Chciałem zmienić nick, ale zauważyli, że mam 2 konta i się zaczęło. Ostatecznie konto "WWE RAW" usunięto, a patryniu działał dalej. Po pewnym czasie, Arkoś przekonał mnie do tego aby bardziej pomóc forum, w formie pomocnika. Zgodziłem się chociaż początki nie były najlepsze. Wiele kłótni no i pierwszy warn. Jako pomocnik było mi głupio. Ranga pomocnik i jeszcze warn. No ale jakoś przetrwałem te dni. Może dział Następne Gale PPV nie jest zbyt wymagają działem BGZ, ale chciałem dodawał moje ukochane Oficjalne Dyskusje. No i oczywiście dostałem prawo pomocy w dziale Tygodniówki. Bardziej udzielałem się na forum co mnie bardzo cieszyło. Nie pamiętam jak to konkretnie było, ale chyba była weryfikacja i awansowałem na moderatora, a Kacpios na pomocnika w moim dziale. Wreszcie miałem kogoś, kim mogę pomiatać :) Jak już jestem przy tym użytkowniku to też chciałem mu podziękować. Można zawsze z nim pogadać, dość miły, chociaż czasami może dopiec. Rozdawałem swoje pierwsze warny i sam te warny otrzymywałem. Pamiętam to jak dziś, pewnie user nie napisa w newsach 3 zdań. Napisałem mu, że jest regulamin i powinien się go stosował, tylko, że ja też się go nie stosowałem. Nie napisałem 3 zdań i dostałem warna od Kopra. Było, mineło. Jasne, że były też kłónie z różnymi użytkownikami, ale najczęściej się kłóciłem to Sebek. Może i zawsze mnie denerwuje, ale można z nim pogadać, pośmiać się. Kilka miesięcy mineło, dostałem nowego pomocnika do działu Tygodniówki Turka. Bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki, świetnie się dogadujemy, nie tylko na forum, ale też poza nim(GG). No i to jest cała moja historia jak na razie tutaj. Może opuściłem kilka wydarzeń, no ale pamięć już nie ta. Teraz czas na podziękowania osobom, o ktrych nie wspomniałem. Urban dałeś mi szansę na pomocnika, teraz na moderatora, jesteś spoko koleś no i powodzenia dalej :)Prototype jakbym mógł o Tobie zapomnieć, oswojony, pracuje najwięcej ze wszystkich no i zawsze o wszystkim można z nim pogadać. Kolejną osobą będzie Kseb ten to ma dużo do powiedzenia, nigdy chyba nie zamyka się. Ogólnie postać komiczna na forum :P Kolejnymi osobami będą Tomek i Tuptuś, pomogli mi kiedy zaczynałem swoją przygodę w WCE. Tak jak z każdym, można z nimi pogadać. No i Tuptuś ssij, ssij i ssij... Czas na Rejdena, zrobił mi obecną pracę z Jasiem, którą noszę jako sygnaturkę no i czekam na następną, a czekam od Nowego Roku :) No i jeszcze Droops tutaj można napisać tylko jedno "Droops was wita", dzięki Ci za to :D Jeśli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam, ale o wszystkich nie da się pamiętać. Wiecie przecież, że prawie każdego lubię na forum i prawie każdego szanuję. A no i dzięki wam wszystkim, że znosicie mnie za co dzień ;)

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

5

• Turej

3

• Luba

2

• Ulicznik Xeb

2

Top użytkownicy w tym temacie

GRATULACJE!!! :applause: No mi jeszcze trochę brakuje do tysiączka, ale może jeszcze "4 miesiączki" =)) Dobra na poważnie. Dziękuję za to co napisałeś wspominając o mnie. Prawie się popłakałem :5 Jak tutaj czytam to masz bardzo ciekawą historię. Szczerze? Ja to za bardzo ciebie nie pamiętam jako WWE RAW, ale może i byłeś, ale nie zwracałem uwagi na to. Jak będzie mój tysiączek to tez będzie mi trudno wspomnieć o wszystkich. Ale nie będę takim hipokrytą żeby gadać tutaj o sobie. Mi także się z tobą świetnie dogaduje, jak i na forum także poza nim. Myślę, że razem damy radę panować nad mediami :D Pamiętam jak mi pisałeś że będę modem i że nadaję się na niego, to samo na początku było z pomocnikiem. To mi pomogło starać się jeszcze bardziej no i stało się to w części dzięki Tobie. Pamiętam te nasze rozmowy na GG - Co zrobić? Czy dobrze robię? Twoje opieprzanie mnie że coś zrobiłem źle, ale dzięki temu uczyłem się od mistrza :5 Najbardziej chyba mi weszło w pamięć co byśmy zrobili gdyby Cena przeszedł obok nas w naszym mieście. Nie napiszę tutaj co odpowiedział patryniu, bo byłoby to zbyt chamskie :lol Ale wracając do działu Media gdzie dzielimy obowiązki. Pracuje mi się z tobą bardzo dobrze, wręcz świetnie, nie mamy większych kłótni co mnie bardzo cieszy. Jesteś świetnym gościem na forum i można z pewnością napisać że jesteś także świetnym "kumplem na odległość" że tak to ujmę. A co do samej twojej przemowy to bardzo ładna, wzruszająca i życzę Tobie drugiego tysiąca!!! Oraz życzę Tobie, abyś dalej dawał przykład nowym i pomagał w osiągnięciu czegoś na forum, tak jak zrobiłeś to ze mną. Dziękuję Tobie za wszystko! :cry:

O jak wspaniale że masz już tysiąc bla bla bla. Zawsze ciebie lubiłem bla bla bla jesteś moim ulubionym użytkownikiem mimi tego że tak naprawde nie jest bla bla bla. Życze ci bla bla bla. A tak na serio to fajnie że nabiłeś sobie już tysiaka, no i faktycznie o kimś zapomniałeś :roll: kto cie namówł na WCE (to chyba byłem ja ale żyje zbyt intensywnie żebym o tym pamiętać). Mam nadzieje że dalej będziesz tak aktywny jak dotychczas oraz mam nadzieje że będziesz bardziej udzielał sie w normalnych dyskusjach (można powiedzieć że przygania kocił garnkowi) ale i tak wszystkiego najlepszego i mam nadzieje że niedługo walniesz post pod tytułem dwutysiaczek czy coś w tym stylu. Podsumowójąc wszystkiego naj i tak dalej :D

Patryczku. Króciótko. Gratuluję tych nabitych postów. Wiem dobrze, że sporo z nich były pisane na temat i z sensem. Pilnuj Next PPV. Być dostaniesz zastępcę :). Możesz, żyć w nadziei, że wróci Twoje popychadło o nicku Kacpios :). Nadzieję trzeba mieć :). Trzymaj się ciepło :).

paparoach.png

18659.png

Ja też chcę mieć tyle postów, kto wie, może już za niedługo? Teraz czas żeby coś o tobie, nie każdemu chce się napisać 1000 postów. Może już na początku przyszłego roku napisesz dwa razy tyle :D. Gratulacje i awansu na globala ;)

Dude napisałeś, że dziękujesz za to, że znosimy cię na co dzień...nie wiem jak inni ale ja cie po prostu toleruje, nic więcej :P a teraz na serio. Gratuluje tego tysiaka, i życzę kolejnego. Dziękuje, że umieściłeś mnie na swojej liście, ale musze cie też zjechać za to, że jest tam napisane "Tomek i Tuptuś"...na przyszłość nie stawiaj mnie na jednej linii z tym wariatem :D dość żartów. Jeszcze raz gratuluje i mam nadzieje, że będziesz udzielał się jeszcze na forum przez dobre kilka lat. Nigdy nie byłem dobry w przemowach, więc ciesz sie, że zebrałem się chociaż na to ;) pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Nie ma co tu się rozpisywać :) Gratuluje dosyć szybkiego tysiaka. Dzięki, że o mnie wspomniałeś. Pracuj na BGZ dalej bo warto rosnąć w siłę... czy jakoś tak :roll: Więc teraz czekamy na kolejne tysiące, wstawki i oficjalne dyskusje. Szkoda, że już nie masz ochoty na WCE bo to na prawdę dobra zabawa, chociaż może z Ceną się uda... Byłeś mistrzem, ale jak widać Kebab nie odpuścił (i dobrze). To tyle, postuj dalej :)

Gratuluje napisania 1000 postów :) Jestem z Ciebie dumny bo jakby nie było to jesteś moim wychowankiem :) Pracuj tak dalej a będę się starał o twój awans na GM:) Pozdrawiam :)

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

• 5 miesięcy temu...

Nowego tematu tworzyć nie chcę, bo ta moja przygoda z BGZ ciągle trwa i mam nadzieję, że nigdy się nie skończy.. Dziękuję wszystkim za współpracę i zachęcam do dalszej bo mam ochotę na Trzy Tysiaczki =)) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Gratulację kolejnego tysiaka. Ja też Cię pozdrawiam i życzę kolejnego tysiąca :applause:

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Ty linkowy nabijaczy Ty. ;D Gratki i kolejnych tysięcy, które zapewne niebawem zagoszczą na Twoim liczniku. ;)

Jest to dla Ciebie z pewnością drugi najlepszy dzień w tym roku (po urodzinach of korz), w końcu nie każdy zaczynający jako "WWE RAW" nabije potem 2000 postów, co nie? :P

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No Sebu masz rację :D Ja gratuluję Tobie kolejnego już tysiąca i życzę tego trzeciego tysiąca :) Powodzenia :D

No to gratuluje nabicia ci 2000 posta, no i żebyś nabił kolejnego tysiaka jak najszybciej. ;)

lig48.jpg

No :D Wielkie gratulacje kolejnego tysiaczka, szybko go dobiłeś i do tego mnie prześcignąłeś, ale co się dziwić jak ty razem z Mexxem tak spamicie w dziale download. xD Nie no, gratulation. :lol

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
    • KyRenLo
      Gabe Kidd/David Finlay/Clark Connors podpisani oficjalnie w AEW: Tutaj można dodać, że Panem w środku było również zainteresowane WWE: Były zawodnik AEW Danhausen dołączył do WWE:
    • MattDevitto
      Niestety, ale dla Japończyków wygląda to coraz gorzej. I ja wiem, że współpraca z AEW, że jest jeszcze CMLL, ale sam roster New Japan z roku na rok przyjmuje obraz nędzy. Jak się tak zastanowić to oprócz zawodników z Japonii jedynym łakomym kąskiem dla federacji zagranicznych pozostał ZSJ...Jego odejście byłoby dla mnie podobnym ciosem jak strata AJ Stylesa przez TNA ponad dekadę temu. Niby wszystko idzie dalej, ale masz przylepioną łatkę drugiej ligi. Co gorsza - słabnący roster to tylko jeden
  • Dodaj nową pozycję...