Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Against All Odds 2011 by Charismatic Enigma.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Klasyczny

TNA_Against_All_Odds_2011_0002.jpg

Wybuchają fajerwerki i zaczyna się druga gala TNA w tym roku.

Taz: Witamy państwa na drugim PPV TNA w tym roku. A witają się z państwem Taz i...

Jim Ross: Dziś czeka nas wiele ciekawych walk. A teraz przenieśmy się do Christy Hemme która zada pare pytań X Division Champion'owi Jay'owi Lethal'owi i jego przeciwnik Desmond Wolfe.

Taz: Christy oddajemy Ci głos.

Kamera przenosi się na backstage gdzie Christy Hemme jest ze swoimi gośćmi

Christy Hemme: Dziękuje Taz. Dobrze zadam teraz pytanie Jay'owi. Jak myślisz obronisz swój pas?

Jay Lethal: No, Christy ty we mnie wątpisz? Przecież wszyscy wiedzą, że obronie swój pas. Mój przeciwnik jest tak słaby, że nigdy mnie nie pokona

Desmond Wolfe: Jay nie pozwalaj sobie. Dobrze wiesz, że przegrasz ze mną i nic, i nikt tego nie zmieni.

Chrity Hamme: Dobrze, dobrze poznaliśmy opnię waszą kto wygra walkę. A teraz drugie pytanie. Jaki poziom pokażecie widzom? Czy to będzie bardzo dobry poziom czy przeciętny?

Desmond Wolfe: Jak wszyskim wiadomo ja zawsze pokazuje najlepszy poziom jaki można sobie wymarzyć.

Jay Lethal: A ja to co myślisz? Ja też będę się starał pokazać jak nalepszy poziom.

Nagle ktoś atakuje Jay'a Lethal'a i Desmond Wolfe. Atakują ich krzesłem i w pewnej chwili jadna zamaskowana osoba bierze nogę Jay'a i wsadza w krzesło, i skacze z całej siły na krzesło. Teraz biorą Desmond Wolfe i też wsadzają nogę w krzesło, i teraz druga osoba skacze na krzesło.

Kamer ponownie przenosi się do komentatorów.

Jim Ross: Oj, oj porobiło się. Coś mi się zdaję, że obaj zawodnicy nie będą zdolni do walki.

Taz: No, no masz rację Jim. Też jestem ciekaw czy są zdolni do walki. Ale zobaczmy o czym jest rozmowa w gabinecie GM'a TNA Jeff'a Jarrett'a

Kamer przenosi się do gabinetu GM'a TNA.

Jeff Jarrett: Chłopaki jesteście zdolni do walki?

Jay Lethal:Ja nie dam rady. Strasznie boli mnie noga.

Desmond Wolfe: Ja też nie dam. Nie mogę teraz nawet ruszyć nogą.

Jeff Jarrett: No to nic muszę coś wymyślić.

Kamer przenosi się ponownie do komentatorów.

Jim Ross: Jestem bardzo ciekaw co będzie z pojedynkiem o X Division Champions.

Taz: Ja też jestem ciekawy. Dobra teraz przeniśmy się właśnie na ten pojedynek.

watch?v=JkbKAp3YTgw

Na ring zmierza Jeff Jarrett

Jeff Jarrett: Witam wszystkich zgromadzonych tutaj. Niestety w walce nie będzie mogło brać dwóch zawodników wcześniej wspomnianych. A ich zastępcami będzie Amazing Red i Evan Bourne

Jeremy Borash: Pierwszym zawodnikiem wychodzącym na ring jest ważący 68kg, pochodzący z Brooklyn, New York, Amazing Redddd

watch?v=kdMM0qQAINU&feature=related

Jeremy Borash: A jego przeciwnikiem jest ważący 82kg, pochodzący z Tampa, Floryda, Evan Bourneee

watch?v=8ltm55CcAtM

Gong

Zaczęli od wymiany ciosów. Amazing nagle przechodzi do bocznego headlock’u, ale Evan uwalnia się po chwili odbijając się od lin. Evan zadaje szybko ciosy Red’owi i wymierza mu dropkick z miejsca. Ale nie na długo Red pada, bo od razu się podnosi. Gdy się podnosi Bourne już czekał na to i wykonał mu hurricanran’e. Amazing znowu na macie, a Evan przechodzi do pinu ..1.. kick out. Tylko do jednego, bo Red jest jeszcze za świerzy.Bourne wchodzi szybko na trzecia line i moonsault, ale nie trafia na kolana Amazing’a. Evan powoli wstaje, ale nie na długo, bo Amazing czekał aby wykonać projectile hurricanrana. Bourne pada ponownie na matę, a Red przechodzi do pinu ..1..2.. kick out. Amazing już myślał, że wygra. Amazing idzie na drugą line i czeka, aż Evan wstanie. Borune wstaje i tak, tak mamy Red eye. Amazing szybko przeskakuje do pinu ..1..2..2,5.. kick out. Coś niesamowitego Evan się wyrwał. Red podchodzi do Bourne i tak, tak mamy Red star Press. To będzie koniec Bourne ..1..2..2,5 kick out. Evan ponownie się wyrwał. Red nie wie co robić. Amazing ponownie wchodzi na trzecią line i infrared, ale nie Bourne unika. Evan szybko wchodzi na narożnik. Amazing wstaje, ale nie na długo, bo dostaje diving double knee strike. Od razu przechodzi do pinu ...1..2..kick out. Evan nie dowierza. Czeka aż wstanie Red i tak, tak mamy rolling savate. Amazing pada na liny, a Bourne nie czeka długo i wykonuje hurricanran’e. Red pada na matę. Bourne wchodzi na trzecią line i tak, tak mamy moonsault. Evan przeskakuje szybko do pinu ..1..2..2,5.. kick out. Nadal nie ma sił na rozparowanie Red’a. Evan jest zdenerwowany tym faktem i wchodzi na trzecią line i air bourne, ale nie. Amazing unika. I przechodzi szybko do pinu ...1..2..2,5.. kick out. Red I Evan powoli wstają, I znowu wymiana ciosów. Cios za ciosem. Obaj zawodnicy się chwieją. Red zadaje mocny cios i Bourne pada na matę, ale się podnosi ale od razu dostaje clothesline, kolejny clothesline. Na koniec ddt od Red’a. Przeskok do pinu ..1..2..2,5.. kick out. Ponownie nie do trzech. Amazing dalej w ataku. Bourne wstaje, ale nie na długo dostaje hurricanran’e, ale Evan poleciał na liny. Red sygnalizuje 718. I tak, tak mamy 718. Amzaing przechodzi do pinu ...1...2..2,5... kick out. Red nie wie co robić. Evan wstaje, a Red już czekał na niego i odbija się z drugiej liny i tak mamy springboard red eye. Amzing nie pinuje tylko idzie na trzecią line i tak, tak mamy infrared. To już koniec Bourne ...1...2...2,5...2,98 kick out. Niesamowite Evan się wyrwał, a Red’owi brakuje już pomysłów jak pokonać swojego przeciwnika.

Taz: Ależ walka. Akcja za akcją i nikt nie może przypiąć.

Jim Ross: Masz rację Taz. To dopiero środek walki, a już są takie emocje.

Amazing nie ma już, aby tak szybko wstać. Obaj zawodnicy wstają, ponieważ są bardzo zmęczeni i ponownie się wymieniają ciosami, ale teraz Bourne wychodzi z ofensywą. Cios za ciosem i dropkick na liny, i dokłada jeszcze high kick. Red oszołomiony pada na matę. Evan szybko przeskakuje szybko do pinu ...1...2...2,5.. kick out. Amazing znowu się wyrwał z akcji Bourn’a. Red leży nadal, a Evan wykonuje przepiękną akcję jaką jest standing moonsault. Bourne idzie szybko na trzecią line i tak mamy air bourne. To już koniec Amazing’a ...1...2...2,5...2,99 kick out. Red się wyrwał!!! Red się wyrwał!!! Evan nie wierzy własnym oczom. Ponownie idzie na trzecią line i... air bourne. Udało mu się po raz drugi ...1....2....2,5...2,99 kick out. Bourne znowu idzie na trzecią line i air bourne, ale nie Red szybko podbiegł i wykonał hurricanrane. Borune pada. Amazing dczołguje się do pinu ...1...2...2,5... kick out. Nadal nie. Bourne jest jeszcze nawet świerzy. Evan wstaje wcześniej niż Amazing i ponownie wymieniają się ciosami. Cios za ciosem. W pewnej chwili obaj zawodnicy zadają sobie mocne ciosy i padają na liny, i odbijają się od nich. Mamy double clothesline. Sędzia odlicz ..1..2..3..4..5..6..7..8..8,5 obaj zawodnicy wstają na 8,5. Red wstaje szybciej i gdy Bourne to on już czekał aby wykonać mu dropkick, a następnie gdy Evan powstał to wykonuje mu rewind ddt. Bourne pada ogłuszony na matę, a Red przechodzi do pinu ...1...2...2,5.. kick out. Nic z tego. Na razie zamało aby wygrać z Evan’em. Red wstaje i Bourne. Amazing bierze rękę Evan’a i ją wykręca, a następnie prostuje ją i wbija Bourna w narożnik. Red szybko podbiega do niego i mamy Money flip. Red przeskakuje do pinu ..1..2...2,5.. kick out. Nic z tego. Walka trwa. Zawodnicy wstają Red bierze ponownie rękę Evan’a odpycha go na liny, ale nie Bourne kontruje i to Amazing leci na liny. Bourne wystawił głowę aby nadział się na nią Red. Amazing zauważył to przeskoczył nad nim i tak, tak mamy CODE RED! CODE RED! CODE RED! Koniec Bourne. ....1....2....2,5....3 koniec walki.

Jeremy Borash:Zwycięzcą walki i nowym X Division Champions zostaje Amazing Red!!!

Jim Ross: Brawo, brawo Amazing. Nareszcie ktoś docenił go.

Taz: No masz rację Jim. Wkońcu ktoś go docenił. Przed nami teraz walka o TNA World Tag Team Champions. Jak myślisz kto wygra?

Jim Ross: Nie mam pojęcia Taz wiesz? Ale mi się zdaje, że to będzie Motor City Machine Guns.

Taz: Ja też tak myślę. No nareszcie poznaliśmy nowe nabytki TNA. Są to Evan Bourne i X Division Champion Amazing Red.

Jim Ross: No tak, ale mówiono jeszcze o tym, że ma przybyć jeszcze dwóch nowych zawodników. A bym zapomniał i ma powstać nowa stajnia.

Taz: No tak masz rację, ale też mają być zwolnienia i jestem ciekaw kto wyleci.

Jim Ross: Ja też jestem ciekawy, ale teraz przenieśmy się do Christy która przeprowadzi szybki wywiad z Motor City Machine Guns przed walką.

Kamer przenosi się na backstage gdzie Christy Hemme jest z Motor City Machine Guns

Chrity Hemme: Witajcie chłopcy. Co myślicie o swoich dzisiejszych przeciwnikach?

Chris Sabin: Ja na pewno wiem, że to wygramy.

Alex Shelly: Ja myślę to samo co mój partner. I chciałbym dodać tylko, że Beer Moeny nigdy nie zdobędą naszych pasów.

Christy Hemme: Dobrze teraz drugie pytanie, a zarazem ostatnie. Co myślicie o dziesiejszej stypulacji walki?

Alex Shelly: No samo nie wiem. Pamiętam tylko, że w tamtym roku wygraliśmy w tej stypulacji walkę z Generation Me. I dzisiaj też tak będzię.

Chris Sabin: Alex co ty gadasz? Wiadomo, że w tej stypulacji jesteśmy najlepsi.

Christy Hemme: Dziękuje wam za wywiad i oddaje głos do komentatorów.

Kamera wraca do komentatorów.

Jim Ross: No to teraz walka o TNA World Tag Team Champions. Taz jak myślisz kto wygra?

Taz: Ja jestem jak zwykle za Motor City Machine Guns. Są oni lepsi i młodsi od swoich rywali.

Jeremy Borash: A teraz zapraszamy państwa na walkę o TNA World Tag Team Champions w której wystąpią TNA World Tag Team Champions. Ważacych wspólnie 191kg, Chris Sabin i Alex Shelly... Motor Machine Guns

watch?v=smuNGelYoSo

Jeremy Borash: A ich przeciwnikami będą pretendenci do TNA World Tag Team Champions którzy ważą wspólnie 210kq, Robert Rood i James Storm....Beer Money Inc.

watch?v=jXeBdjEUVMM&feature=related

Gong

Beer leci na Motor City Machine Guns i zaczęli Money uderzają Guns’ów, ale nie Motor kontrują i to oni zadają ciosy. Chris wymierza dropkick dla Rood’a. Teraz Motor biorą się za Storm’a i biorą jego rękę i u wrzucają go na barierki. Po raz drugi chcą wrzucić go na barierki, ale przyszedł Robert z krzesłem i uderza Motor City Machine Guns. Teraz Beer Moeny idą pod ring wyjmują drabinę i wchodzą do ringu. Rozstawiają drabinę i wchodzą po niej, ale nie Gunisi szybko wbiegi na ring z krzesłami i uderzają w plecy Beer Moeny. Teraz schodzą z ringu i wyjmują stóły. Motor City Machine Guns rozstawiają stół koło narożnik’a i biorą Rood’a i chcą go wbić w narożnik, ale nie James odwrócił Sabin’a i zadał mu kilka cisów i mamy clothesline i koleny clothesline, i na koniec ddt od Storm’a. James idzie teraz rozstawić stół prosto i biorą Alex’a i suplex od Beer Moeny dla Shelly’a na stół. Stół rozłamany i Alex z bólu wyturlał się za liny. Teraz biorą się za Sabin’a. James idzie po kolejny stół ponownie rozstawia go na środku i suplex ponownie od Beer Moeny dla Chris’a. Money pewni siebie wspinają się na drabinę. Są uż na samej górze, ale coś niesamowitego. Drabina jest za krótka. Moeny wychodzą z ringu, aby wziąć większą drabinę. Guni wchodzą do ringu i odbijają się od lin i tak, tak mamy double suicide dive. Money padają, Motor City Machine Guns biorą większą drabinę i rozkładają ją na środku ringu i wchodzą po niej. To nieprawdopodobne drabina jest znowu za krótka. Guni idą po jeszcze jedną drabinę rozkładają obok. I po raz kolejny schodzą po stół i biorą go na drabinę i kładą i wchodzą po niej. Ale nie Gunsi zauważa, że Beer Moeny już po woli wstają. Motor City Machine Guns schodzą z drabiny i ponownie odbijają się od lin i double suicide dive. Ale nie Money mieli krzesło i gdy Gunsi lecą to dostają krzesłem od Beer Moeny. Robert Rood biorą stół i rozkładają go za ringiem. I ponownie rozkładają stół za ringiem i kolejny rozkładają stół. Ames Storm wchodzi na drabinę, ale co to? To dwie zamaskowane osoby. Jedna z zamaskowanych osób sciąga Storm’a i wymierza mu codebreaker, a druga odbija się od lin i spear!!! Spear!! Spear!! Storm pada. Rood zauważył to I wbiega do ringu, ale on też dostaje najpierw codebreaker, a następnie spear! Spear! Zamaskowane osoby uciekają w trybuny, a Gunsi po woli się podnoszą i wbiegają do ringu z krzesłem, i biorą Rood’a. Kładą krzesło pod jego głową. Sabin wychodzi za liny, a Alex naciąga Rood’a i mamy standing inverted indian deathlock/springboard leg drop. Rood jest ogłuszony. Storm wstał, ale nie na długo, bo dostaje inverted atomic drop/ dropkick/ bridging reverse chinlock/ dropkick. Gunsi wchodzą szybko na drabinę, ale nie ponownie wbiegają zamaskowane osoby. Sciągają Sabin’a i otrzymuje codebreaker i spear. Potem sciągają Alex’a i najpierw

spear, a potem codebraker.

Taz: Jestem ciekaw kim są zamaskowane osoby.

Jim Ross: No ja też estem bardzo ciekaw kto to jest.

Beer Moeny i Gunsi wstają po woli i wymiana ciosów i dropkick od Guns’ów dla Moeny. James Storm jest blisko linek i dostaje clothesline od Sabin’a i wypada za ring Storm.Teraz Gunsi biorą się za Rood’a i uderzają go kilku krotnie i kopią. Aż nagle Gunsi sygnalizują akcję drużynową. Sabin wychodzi za ring i mamy complete shot/ springboard dropkick. Robert pada na matę. Gunsi szybko wspinają się po drabinie i już są na górze, ale nie James się otrząsnął i wbiega do ringu i sciąga Alex’a. Sabin nadal na górze, ale chce pomóc swojemu partnerowi. Ale gdy schodzi dostaje ciosy od Rood’a i ddt od niego właśnie. Chris pada na matę. Teraz Beer Money biorą się za Alex’a. Obijają go jak wcześniej Gunsi. Rood’a nagle odbija Alexa od lin mamy DWI. Shelley pada ogłuszony na matę. Beer Money wchodzą na drabinę, ale nie Sabin się otrząsnął teraz i ich ściąga. Alex wyszedł za liny po drabinę i wchodzi z nią na ring. Chris próbuje ściągnąć Beer Moeny, ale nie może. Sabin podbiega do Alex’a i biorą razem drabinę i uderzają najpierw Storm’a, a potem Rood’a. Obaj spadają z dużej wysokości na matę. Gunsi biorą Storm’a i uderzają go z całej siły. Chris się odbija od lin i dropkick w nogi. Gunsi kopią James’a w klatkę piersiową i plecy. Storm pada na matę. Teraz Motor City Machine Guns biorą się za Robert’a. Uderzają go z całych sił i suplex na koniec. Sabin bierze drabine i kładzie ją blisko narożnika. Gunsi biorą Storma i kładą go na drabinę i na koniec Chris podnosi Roberta, a Alex idzie na trzecią linę i tak, tak mamy skull & bones. Moto City Machine Guns szybko wchodzą na drabinę są już na końcu i tak Gunsi bronią pasy Tag Team’owe.

Jeremy Borach: Zwycięzcami walki i stałymi mistrzami TNA World Tag Team Champions zostają Motor City Machine Guns.

Taz: Jest, jest Gunsi wygrywają i są nadal mistrzami TNA World Tag Team Champions.

Jim Ross: No masz rację i też się cieszę, że Gunsi wygrali. Ale teraz jestem ciekaw kim są zamaskowane osoby które zaatakowały najpierw Motor City Machine Guns, a potem Beer Money Inc.

Taz: No ja też jestem ciekaw. Ale zobaczmy co się dzieję w gabinecie GM'a TNA.

Kamera przenosi się do gabinetu Jeff'a Jarrett'a gdzie są Beer Moeny Inc.

James Storm: Jeff co jest? Ktoś nas atakuje w walce i pozbawił nas pasów Tag Team'owych

Robert Rood: No właśnie. Ja też chcę wyjaśnienia.

Jeff Jarrett: Stop! Chłopaki jestem tak samo zdziwiony jak wy. Nie wiem kim oni byli.

Robert Rood: Masz się dowiedzieć, bo musimy im oddać za pozbawienie nas pasów Tag Team'owych

Jeff Jarrett: Dobrze, dobrze zaraz się tym zajmę, ale teraz dajcie mi spokój.

Kamera wraca do komentatorów.

Taz: Zaraz nas czeka kolejny pojedynek o Television Champions. I jak myślisz Jim kto go wygra?

Jim Ross Najpierw to przypomnę kto w tej walce bierze udział. A więc udział w alce bierzę Television Champions CM Punk i jego przeciwnik John Morrison. A moim faworytem jest CM Punk.

Taz: Nie wiem co ty w nim widzisz Jim. Ja tam wolę John'a.

Jim Ross: Dobrze, dobrze teraz zapraszamy państwa na walkę o Television Champions.

Jeremy Borash: Zapraszamy państwa na walkę o Television Champions w której wystąpi ważący 101kg pochodzący z Chicago, Illinois Television Champions CM Punkkkkk.

watch?v=p1dp3-7l_5Q&feature=related

Jeremy Borash: A jego przeciwnikiem jest ważący 101kg, pochodzący z Los Angeles, Kalifornia John Morrisonnnnn

watch?v=q0DGNgODiRY

Gong

Zaczęli obaj zawodnicy od zwarcia siłowego. Po paru sekundach John zakłada boczny headlock. Ale chwilę potem Punk odbija się od lin i już się uwalnia z headlock’a i Punk zatrzymuje się kolo Morrisona i patrzą sobie w oczy. Obaj zawodnicy patrzą głęboko w oczy i znowu próbują dojść do zwarcia, ale nie CM kopie w brzuch John’a i ddt. Morrisom pada na matę, a Punk pokazuje na siebie jaki on jest dobry. CM wychodzi za liny czeka aż wstanie Morrisom i.. springboard clothesline, ale nie John zauważył, że Punk leci na niego i mamy dropkick od niego. Ounk jak leży to John nie traci czasu i patrzy czy CM jest oszołomiony i tak, tak mamy breakdancing leg drop od Morrisona, i przechodzi do pinu ..1..2... kick out. Punk i Morrisom podnoszą się powoli w tej samej chwili i wymieniają się cisoami. Jeden za drugim, ale Punk wyprowadza serię cisów i clothesline, drugi clothesline, i kolejny clothesline. CM wykorzystuje lekkie zamroczenie i tak mamy body slam od niego. Punk wychodzi za liny i mamy slingshot somersault senton Punk przechodzi od razu do pinu ..1..2..kick out. John jest jeszcze Świerzy, aby przegrać ten pojedynek. Punk trochę zawiedziony podchodzi do John’a i odbija go od lin i tak, tak mamy calf kick Morrison ponownie wita się z matą. CM zakłada muta lock. John próbuje dostać się do linek, ale z marnym skutkiem, ale chwilę potem jednak dotyka lin, a sędzia odlicza do czterech i Punk puszcza subbmission, ale to nie koniec. CM odciąga John’a i ponwonie zakłada muta lock. Morrison ponownie kilka sekund nie może dostać się do linek, ale wkońcu się dostał tam i sędzia ponownie odlicza do czterech, i Punk puszcza. Cm nie wie co robić i ponownie podnosi Morrisona i odpycha od linek i snap scoop powerslam, ale nie Morrison kontruje, i tak, tak mamy neckbreaker od John’a i podchodzi do pinu ..1..2..kick out. Ponownie do dwóch tylko. Obaj zawodnicy nie są jeszcze tak zmęczeni. John wstaje szybciej. Morrison podnosi Punka i tak mamy belly to back wheelbarrow facebuster. John nie pinuje jeszcze dokłada do tego breakdancing leg drop. I teraz Morrison przechodzi do pinu ..1..2..2,5 kick out. Punk się wyrwał. Morrison nie wierzy. John wściekły idzie pod narożnik i tupie kilka razy i nitro blast, ale nie Punk kontruje na pepsi twist. Cm szybko przechodzi do pinu ..1..2...2,5..2,7 kick out. Punk nie może wytrzymać, że John się wyrwał. Punk podnosi go i wbija w narożnik po czym biegnie na niego i running high knee, buldog combo. Punk przechodzi do pinu ..1..2..2,5 kick out.

Taz: No, no walka jest na bardzo dobrym poziomie.

Jim Ross: Masz rację Taz. Jestem bardzo ciekaw kto wygra ten pojedynek i kto opuści halę z pasem na ramieniu.

Taz: No ja też jestem ciekawy, ale to zobaczymy już niedługo.

Punk wściekły na sędziego i na cały świat podnosi Morrisona i wykonuje mu falcon arrow. Następnie Cm wychodzi za liny i mamy slingshot somersault senton. Punk już nie punuje tylko podnosi John’a. Wynosi pod GTS i tak mamy Go To Sleep. Cm pewny siebie przechodzi do pinu ..1..2..2,5..2,95 kick out. CM nie może uwierzyć i ponownie wynosi pod GTS Morrisona, ale nie John atakuje łokciem Punk’a. Morrisom odpycha CM na narożnik. John od razu poszedł za nim i tak, tak mamy flaming chuck. Punk pada na matę ogłuszony. Powoli podnosi, ale nie na długo. Morrisom odbija się od lin running knee strike. John sygnalizuje swoją akcję kończącą. John podchodzi pod narożnik i mamy starship pain. Pozostało tylko przypiąć. ..1..2..2,5..2,98 kick out. Morrison nie wierzy własnym oczom. Punk wstaje, a Morrisom wykonuje kombinację neckbraker/beckbreaker i pinuje po raz kolejny ..1..2..2,5... kick out. Ponwonie Punk się wybił. Morrison podnosi CM i wykonuje przepiękną kombinację sto beckbreaker/ russian legsweep. John ponownie przechodzi do pinu ..1..2..2,5 kick out. John nie wie co już robić. Morrison czeka aż Punk wstanie i flying chuck, ale nie Cm unika, a John się odwraca, i dostaje roundhouse kick. Morrison wita się z matą, a Punk go podnosi i wynosi pod GTS i tak, tak mamy własnie GTS. Cm nie pinuje tylko zapina anakonda vice. John nie ma już sił aby doczołgać się do lin i odklepuje Morrison.

Jeremy Borash: Zwycięzcą walki i stałym Television Champions zostaje CM Punk

Jim Ross: No i widzisz? Mówiłem, że CM Punk wygra?

Taz: No może i wygrał Punk, ale zdania nie zmienię. Nadal wiem, że John Morrison jest lepszy.

Jim Ross: Mamy już za sobą trzy walki, a jeszcze czekają dwie najważniejsze.

Taz: Tak masz rację. Zaraz obejrzymy walkę o 1# contender do pasa TNA World Heavyweight Champions.

Jim Ross: Taz jak myślisz kto teraz wygra w tym pojedynku.

Taz: No wiesz. Sam nie wiem, ale stawiam na AJ Styles'a.

Jim Ross: A ja w tym pojedynku stawiam na Mr. Anderson'a

Taz: Dobra, dobra ale koniec gadania, bo zaczynamy pojedynek

Jeremy Borash: Zapraszamy państwa na walkę o 1# contender do pasa TNA World Heavyweight Champions w której wystąpi ważący 110kg, pochodzący z Green Bay, Wisconsin Mrrr. Andersonnnnn.

watch?v=Jb7t7YQRADw

Jeremy Borash: A jego przeciwnikeim będzie ważący 98kg, pochodzący z Gainesville, Georgia AJ Stylessss.

watch?v=lJS5AXoXSDw

Gong

Zaczęli od zwarcia. Mr. Anderson przepycha od razu Styles w narożnik, bo jest od niego silniejszy. I odrazu sędzia odlicza do czterech. Ken od razu puszcza, ale nie na chwilę, bo od razu zadaje mu ciosy i kopie go w brzuch. Sędzia ponownie odlicza do czterech. Anderson bierze rękę Aj i chce go wepchnąc w następny narożnika, ale nie Styles kontruje i to Ken ląduje w drugim narożniku, ale gdy Styles leci na Andersona dostaje od niego wariat. Styles ląduje na maci, ale tylko na chwilę od razu wstaj i od razu, ale od razu dostaje od tyłu arom block to back leg. Styles łapię się za nogę. Ken od razu podlatuję do niego i okopuje mu tą nogę, aby osłabić. Aj powoli wstaje i jest już na kolanach. Ale Ken odbija się od lin i bicycle kick. Styles ponownie na macie. Ken pinuje ..1..2.. kick out. Ale co to? Anderson bierze obolało nogę Styles’a I zakłada single leg boston crab. Aj nie może wytrzymać. Powoli dochodzi do lin. Anderson trzyma subbmission kilka minut, ale musi puścić, bo Aj dotknął się lin. Sędzia odlicza ..1..2..3.. Ken puszcza. Anderson podnosi Styles pod backdrop suplex. Ale nie Styles wyślizgnął się i teraz zadaje mu ciosy i Aj odbija się od lin. I... mamy stylin ddt i szybko przechodzi do pinu ..1..2..2,5. kick out. Styles nie wierzy własnym oczom. Nie może uwierzyć, że się wyrwał. Aj nie traci czasu i tak, tak mamy kneep drop od Styles’a. Aj wychodzi za liny i szykuje nam się sprinboard forearm smash. I... nie gdy Aj leci Ken się otrząsnął i mamy dropkick od niego. Styles pada na matę ogłuszony, a Anderson podbije szybko do pinu ..1..2. kick out. Ken bierze nogi Stylesa i tak mamy figure four leglock. Aj nie może wytrzymać, ale próbuje dostać się do lin. Niestety nie udaje mu się i przekręca się na drugą stronę. Teraz Ken nie może wytrzymać i puszcza subbmission. Anderson i Styles wstają jednocześnie i ponownie wymiana cisów pomiędzy nimi. Aj kopie w brzuch Ken’a i mamy hurricanrana. Anderson pada na matę, ale od razu wstaje. Anderson wstaje blisko lin odwraca się i dostaje clothesline od Stylesa. Ken wylatuje za ring. Wypada ogłuszony. Ale Styles nie chce tracić czasu i odbija się od lin i mamy fosbury flop. Trafi Ken nadal za ringiem ogłuszony, a sędzia odlicza ..1..2..3...4..5..6..7.. obaj zawodnicy powoli wchodzą do ringu. Ken otrząsnął się szybciej i atakuje Styles’a. Anderson kopie w brzuch Aj’a i odbija się od lin i.. swimming neckbreaker i szybko przechodzi do pinu ..1..2..2,5.... Ken nie może uwierzyć.

Jim Ross: Taz na razie walka jest taka sobie prawda?

Taz: No masz rację Jim, ale zobaczymy co będzie dalej.

Anderson podnosi Styles’a i zakłada abdominal stretch. Aj próbuje się wydostać, ale z marnym skutkiem, ale po pewnym czasie, Ken powoli puszcza uchwyt i Styles może się wydostać. Ale nie Anderson uderza Styles’a i pada on na matę. Aj powoli wstaje, ale nie na długo, bo dostaje od Ken’a missed roundhouse kick into enzuigiri. Anderson od razu idzie na narożnik i.. KENETON BOMB, KENETON BOMB. Anderson odrazu przechodzi do pinu ..1..2..2,5..2,97 kick out. Ken nie może uwierzyć i czeka aż Styles wstanie i.. Mic Checz, ale nie Aj wyrwał się i pele kick. Styles odczołguje się aby spinować ..1..2..2,5 kick out. Styles’a nie obchodzi to ,że nie dal rady wygrac od razu Idze za liny i springboard forearm smash. I trafia. Przechodzi od razu do pinu. To będzie koniec ..1..2..2,5..2.98 kick out. Nie, nie Aj nie może wytrzymać wścieka się na sędziego podchodzi do niego i uderza go. Sędzia pada po uderzeniu od Stylesa.

Jim Ross: Taz zobacz kto to biegnie?

Taz: To Beer Money & Desemond Wolf & John Morrisom. Ale co oni tu robią?

Jim Ross: Zaraz zobaczymy Taz.

Beer Money pomagają wstać Anderson’owi, a Morrisom i Wolf atakują Aj Stylesa. Zadają mu bolesne ciosy i kopią go. Ken pokazuje na Beer Money i właśnie oni biorą Aj i mamy AWI. Styles pada na matę ogłuszony. Teraz Ken pokazuje na Morrisona. John podchodzi do lin i... mamy starship pain na Aj teraz Anderson pokazuje Bourn'owi aby teraz on wykonał mu swój finisher. Evan wchodzi na trzecią line i mamy air bourne. Morrison idzie do sędziego i pokazuje mu walkę. Sędzia wstaje i powoli wchodzi do ringu. Ken podnosi Stylesa i mamy Mick Check. Anderson pewny siebie przechodzi do pinu ..1..2..3...

Jeremy Borach: Zwycięzcą walki i 1# contender zostaje Mr. Andersonn

Mr. Anderson:Widzicie, widzicie? No pytam się widzicie? Jest to nowa stajnia która zawojuje całe TNA. A już niedługo poznacie szóstego członka Tag Teamu. A nasza stajnie będzie nazywać się Indestructive. W niej występować i godnie resprentować będą Ci najlepsi zawodnicy. Niedługo zdobędziemy wszystkie pasy TNA. Beer Money Inc pokona Motor City Magine Guns. Ale zobaczycie wkrótce. Już niedługo Indestructive będzie najlepszą stajnią TNA. Możecie sobie już wyobrażać co się będzie działo po przykładzie z Aj Styles’em. To tyle żegna was Iindestructive.

Taz: To nam się porobiło.

Jim Ross: No masz rację. I nareszcie poznaliśmy nową stajnię o której była mowa.

Taz: No tak, ale poznamy jeszcze jednego członka tej stajni.

Jim Ross: Jestem ciekaw kto to będzie. Jak myślisz Taz kto to będzię?

Taz: Wiesz co Ci powiem? Nie mam pojęcia kim będzie ta osoba.

Jim Ross: Zaraz będzię walka wieczoru. Jak myślisz kto wygra?

Taz: Nie wiem kto wygra, ale ja stawiam na Jeff'a. Ale teraz Jim zaprośmy widzów na walkę wieczoru w której wystąpi Jeff Hardy i The Undertaker.

Jeremy Borash: Zapraszamy państwa na walkę wieczoru gdzie stawką będzie TNA World Heavyweight Champion. Pierwszym zawodnikiem który wyjdzie na ring będzie ważący 103kg, pochodzący z Cameron, Karolina Północna TNA World Heavyweight Champions Jefffff Hardyyyy

watch?v=o3AyI9gUG4k&feature=related

Jeremy Borash: A jego przeciwnikiem będzie ważący 135kg, pochodzący z Houston, Texas The Undertaker.

watch?v=B_XOVh-cDtk

Gong

Obaj zawodnicy patrzą sobie głęboko w oczy. I tak zaczęli od wymiany potężnych cisów. Taker zaczyna przejmować inicjatywę i wyprowadza serie cisów. Jeff się chwieje na nogach. Dedman dokłada Hardy’emu closthesline. Jeff od razu wstaje, ale Undertaker się nie zatrzymuje i znowu closthesline i kolejny closthesline. Dedman wynosi Hardy’ego pod tombstone piledriver, ale nie Jeff się wyślizgnął i.. dropkick od Jeff’a. Undertaker leży na macie. Hardy nie traci czasu i wykonuje flipping leg drop. Jef przechodzi szybko do pinu..1..2.. kick out. Undertaker I Jeff wstają jednocześnie I znowu wymieniają się ciosami, ale Jeff szybko wykonuje dropkick na nogi, Taker na kolanach, a Hardy tylko na to czekał I ddt od Hardy’ego. Undertaker znowu leży i co teraz będziemy mieć? Tak, tak Jeff wykonuje wspaniała jego akcje hardy style, a następnie compactom i znowu przechodzi Jeff do pinu ..1..2..2,5.. nie tylko do dwóch. Jeff nie może uwierzyć własnym oczom wchodzi na trzecią line i szykuje nam się swantom bomb. Ale nie Undertaker się otrząsnął obaj są na trzeciej linie. Jeff odpycha Takera, ale on zadaje mu mocne i bolesne ciosy i hardy się chwieje i tak, tak mamy superplex od Takera. Zawodnik podchodzi powoli do pinu...1..2.. kick out. Coś niesamowitego Hardy się odbija. Taker podnosi Jeff’a i zadaje mu kilka cisów wynosi pod tombstone piledriver, ale nie rzuca Jeff’a w narożnik. Hardy odbił się od niego, a Taker odbija się od lin i tak, tak mamy big boot. Hardy pada na matę, a Dedman podchodzi i mamy leg drop od niego, i przechodzi do pinu..1..2..2,5 kick out. Niemożliwe Hardy odbijł, ale taker nie traci czasu i ponownie podnosi go wykręca mu rękę i wchodzi na narożnik idzie po linie i mamy old school. Taker podnosi po raz kolejny obolałego Hardy’ego wynosi pod sidewalk slam. I tak mamy sidewalk slam i przechodzi do pinu ..1.2..2,5..2,9... kick out. Ponownie się wyrwał. Dedman nie wieży i nie wie co robić. Hardy wstaje, a Taker kopie go w brzuch i sygnalizacja last ride, ale nie Jeff się wywiązał i tak, tak mamy TWIST OF FATE, TWIST OF FATE. Charismatic Enigma nie ma sił, ale jakimś cudem dostaje się na trzecią line i tak, tak mamy SWANTON BOMB, SWANTON BOMB i powoli Jeff się odczołguje do pinu .1...2..2,5..2,95 kick out. Taker się wyrwał się.

Jim Ross: Coś niesamowitego. Walka trwa po wspaniałej akcji Jeff’a. Taz co myślisz o tym pojedynku i kto go wygra?

Taz: No, no powiem Ci Jim, że walka jest bardzo ciekawa. Nie wiem kto wygra, ale myślę, że pojedynek będzie jeszcze długo trwał.

Hardy nie wierzy i idzie po raz drugi na narożnik i tak mamy po raz drugi SWANTON BOMB i kolejny pin ..1..2..2,5..2,98 kick out. Znowu Taker się wyrwał. Jeff ponownie nie wierzy i idzie znowu na trzecią line i.. Swanon Bomb, ale nie Dedman złapał Jeff’a pod chokeslam, chokeslam. Obaj zawodnicy padają na matę. Undertaker, kładzie rękę na Jeff’ie i pinuje .1..2..2,5 kick out. To niemożliwe nadal walka trwa. Obaj zawodnicy powoli wstają i zaczynają wszystko od początku obaj się uderzają nad wzajem, ale nie Undertaker wbija Jeff’a w narożnik i biegnie na niego i... trafia na big boot od Hardy’ego. Dedman odsuwa się trochę, a Jeff to wykorzystuje i tak, tak mamy whisper in the wind szybko podskakuje Jeff do pinu ...1...2..2,5 kick out. Walka nadal trwa. Jeff sygnalizuje twist of fate. The Undertaker wstaje i dostaje kop w brzuch i.. twist of fate, ale nie Dedman posłał Hard’ego na liny i mamy closhesline i kolejny clothesline. The Undertaker wynosi pod sidewalk slam i mamy właśnie tą akcje. Undertaker też pada na matę ze zmęczenia. Hardy się podnosi w tej samej chwili co Undertaker, ale nie na długo Jeff się podnosi, bo odrazu dostaje od Dedmana przepiękny arm lock po którym obaj padają na matę. Taker nie ma sił dociskać subbmission i go puszcza po chwili. Hardy przeczołguje się pod narożnik gdzie odpoczywa. Jeff się podnosi i jest w narożniku, a Taker rozbiega się i tak, tak mamy running korner knee strike. Jeff pada obolały na matę. The Undertaker wykonuje leg drop po czym przechodzi do pinu..1..2..2,5.. kick out. Nie ma sił dzisiaj na Jeff’a. Taker czeka aż Jeff wstanie. Sygnalizuje nam Tombstone Piledriver. I tak, tak mamy szybko wykonany TOMBSTONE PILEDRIVER, TOMBSTONE PILEDRIVER. To już koniec. Dedman odczołguje się do pinu ..1..2..2,5..2,99 kick out.

Taz: To niemożliwe Hardy się wyrwał. Walka trwa i emocję też trwają.

Jim Ross: No, no walka trwa i nic nie zapowiada jej końca.

Undertaker nie ma sił już, ale po raz drugi próbuje wynieś pod last ride. Wyniesienie pod liste ride i tak mamy LISTE RIDE, LISTE RIDER. To musi być koniec, ale Taker nie chce ryzykować i dokłada leg drop. Przechodzi powoli do pinu ..1...2..2,5...2,98 kick out. Znowu Charistmatic Enigma się wyrwał. Zawodnicy nie mogą wstać, ale po chwili obaj wstają i ponownie się wymieniają cisoami. Cios za cios. Jeff wychodzi z dropkick’iem w nogi. Undertaker pada na kolana, a Jeff próbuje wynieść Dedmana pod suplex i tak udaje mu się i mamy suplex od Jeff’a. Hardy nie traci czasu i sprawdza czy Taker jest zamroczony i mamy skating star Press. Hardy ponownie czeka na Takera aby wstał. Dedman powoli wstaje i mamy kop w brzuc i twist of fate, twist of fate. Hardy na fali. Idzie szybko na trzecią line i mamy ponownie SWANTON BOMB, SWANTON BOMB, SWANTON BOMB. Hardy nie ryzykuje i jeszcze raz Idze na trzecią line i tak znowu SWANTON BOMB, SWANTON BOMB. Teraz Jeff podskakuje do pinu. To będzie koniec Takera. Hardy podchodzi aby spinować, ale co to? Undertaker zakłada Hell Gets. Hardy nie wytrzyma tego. Kilka sekund póżniej krew wylatuje z ust Jeff’a. Ale Charismatic Enigma nie odpkuje. Noga na linach Jeff uratowany. Zawodnicy leża zmęczeni na macie, a Jeff cały jest zakrwawiony i nie ma sił aby wstać. The Undertaker powoli wstaje i szykuje nam się wyniesienie pod tombstone piledriver. Już jest wyniesiony Hardy. I tak, tak mamy TOMBSTONE PILEDRIVER to już będzie koniec Hardy’ego. Undertaker zmęczony podchodzi do pinu ..1..2..2,5..2,99 kick out i znowu Hardy wyrwał się. Undertaker wściekły podnosi się z wściekłością. I wynosi po raz kolejny pod last ride. Ale nie Jeff się wywinoł i mamy twist of fate, twist of fate. Hardy nie ma już sił aby wejść na trzecią line i wykonać swój finisher. Nie ma nawet sił pinować. Po raz kolejny zawodnicy leżą. Hardy jest nieprzytomny to samo jest z Dedman’em. Po raz któryś Undertaker podnosi się szybciej. Ale teraz podnosi Jeff’a i Undertaker odbija się od lin i mamy running ddt od niego. Hardy już nie ma czego szukać. Taker podchodzi do Jeff’a i zakłada mu Hell’e Gets. Jeff pare minut jest jeszcze przytomny, ale sędzia przerywa walkę, bo Jeff nie jest już wstanie walczyć.

Jeremy Borash: Zwycięzcą walki i nowym TNA World Heavyweight Champions The Undertaker.

Jim Ross: I jeest walka się zakończyła tak jak myślałem. Wygrywa ten co miał wygrać.

Taz: Ja ci powiem Jim, że wolałbym aby Jeff wygrał. Jim ale zobacz kto to idzie?

Jim Ross: To Mr. Anderson. Zawodnik który wygrał 1# contender.Zobaczmy co ma nam do powiedzenia.

Taz: Ale zobacz idzie z nim sędzia. Może chce teraz walczyć o TNA World Heavyweight Champions.

Jim Ross: No zobaczmy.

Mr Anderson: Taker gratuluję Ci zdobycia pasa, ale teraz ja go zdobędę, bo teraz chcę z tobą walczyć.

Gong

Undertaker nie ma sił aby wstać. Anderson go podnosi i mamy gong. Mr zabiera się od razu do ataku z pięsci. I już mamy MIC CHECK, MIC CHECK. Anderson przeskakuje do pinu ..1..2..2,5..3. Tak, tak mamy nowego mistrza.

Jeremy Borash: Zwycięzca walki i nowy TNA WORLD Heavyweight Champions zostaje Mrrrrrr. Anderssoooooonnnnnn.

Taz: No widzisz Taker nie nacieszył się pasem.

Jim Ross: No masz rację Taz. Dobrze, ale zobaczymy co się będzie działo już za dwa tygodnie na iMPACT’ie. A teraz żegnają się z państwem Jim Ross i...

Taz: Taz.

Na pewno jest bardzo dużo literówek za co przepraszam. Ale podkreślam, że to jest moja pierwsza gala. Myślę, że gala się będzie podobała. IMPACT ukaże się za dwa tygodnie, albo w następną sobotę. Proszę o dużo komentarzy. A bym zapomniał newsu ukażą za to się jutro. Wiem, wiem gala miała się ukazać w niedzielę, ale teraz ją wsadzam, ponieważ wcześniej skończyłem. Pozdrawiam Charismatic Enigma aka Siden

:waving:
37184451712723064921.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Clown.

1

• Afee

1

• Munio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak na pierwszy raz, to bardzo ładnie. Bardzo dużo tekstu. :) Mam nadzieję, że nie zniechęciłeś się do dalszego pisania i będziesz to kontynuował. :)

• 1 miesiąc temu...

Bardzo ciekawe walki, duża ilość walk i komentarzy.

Jak na pierwszy raz to bardzo fajnie ci to wyszło

Pisz dalej takie gale a będzie znakomicie :):thumb:

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013