Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mason Ryan, Kong vs Phoenix?, Hardy wyśmiany i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Na ostatnim Raw zadebiutował mistrz federacji rozwojowej FCW - Mason Ryan. Dołączył on do grupy Nexus, kierowanej przez Cm Punka. Przypominam, że Mason niesamowicie przypomina Batiste. Być może za tydzień poznamy 'nową nazwę' nowego członka Nexus.

:arrow: Kilku wrestlerów odniosło się do debiutu Masona Ryana za pomocą swoich twitterowskich kont:

Chris Jericho: Ciekawe, Batistwo zadebiutował dziś na Raw.

Ken Li(FCW): Gratulacje Mason Ryan!!Dobrze widzieć go na Raw!!

Zack Ryder: Co? Steve Blackman dołączył dziś do Nexus?

:arrow: Walki nagrane na galę superstars (bez wyników) :

Zack Ryder&Primo vs David Hart Smit&Darren Young

Tyson Kidd vs Yoshi Tatsu

:arrow: Rating ostatniego Friday Night Smackdown wyniósł 1.92, co daje 2,977,000 oglądających. Trzeba przyznać, że niezły wynik.

:arrow: Pewnie zastanawiacie się co z Awesome Kong, która kilka tygodni temu podpisała kontrakt z WWE. Otóż, wrestlera ta ma w najbliższych tygodniach (być może zaraz po Royal Rumble) zadebiutować w brandzie Smackdown, by tam zostać ochroniarzem LayCool. Była KO TNA miałaby rozpocząć program z Beth Phoenix, co doprowadzi do ich walki na Wrestlemani(miodzio :)).

:arrow: Okazuje się, że MVP posiada prawa nie tylko do swojego gimmicku. Podczas gal sceny niezależnej(gdziekolwiek zawalczy), może spokojnie używać swojego theme songu "VIP Ballin".

:arrow: W spoilerze nowa nazwa grupy kierowanej na Smackdown przez Wade'a Barretta:

The Core.(na polski) --> rdzeń.

:arrow: Triple H niemalże w stu procentach powróci na ring. Wszelakie kontuzje zostały już wyleczone, federacja czeka jedynie na odpowiedni moment. Powrót Huntera ma być niespodziewany i wywołać niesamowity wstrząs.

:arrow: Okazuje się, że Matt Hardy, który zadebiutował w ringu TNA na Genesis nie został ciepło przyjęty przez wrestlerów tam pracujących. Podobno część z nich wręcz śmiała się z wyglądu starszego z braci Hardy i z tego jak walczy były wrestler WWE. Wielu przyznało też, że roster jest już przepełniony i nie spodziewali się w ogóle, że Hardy zedebiutuje w federacji Dixie. Miłego pobytu grubasie :waving:

:arrow: Wrestlerzy obchodzący dziś urodziny:

- R-Truth(39)

- Pat Patterson(70)

Wszystkiego Najlepszego!

:arrow: W spoilerze filmik z nowej gry WWE All Stars, którą reklamuje sam "Macho Man" Randy Savage(HOF?). Gra będzie dostępna 29 marca tego roku.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• Lontek

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie dobrze, że do Nexus dołączył kolejny zawodnik, bo po tym rozpadzie było z tego co pamiętam tylko 4. Z tego co wiem, to Nexus #2 ma feudować z Takerem, a szkoda, bo ja wolałbym Nexus #1 vs Nexus #2, coś na podobieństwo WWF vs ECW/WCW. Już się nie mogę doczekać powrotu Huntera, może Royal Rumble? To było by według mnie najprawdopodobniejsze...Wchodzi jako 40, eliminuje Sheamusa i walkę na Wrestlemani. 100 lat dla Trusha (ale on jest już stary) i Pata ;)

A ja zacznę od gry, nie za bardzo z tego filmiku mi sie podoba, takie bajeczne, prawie jak tekken tylko że w wrestlingowym stylu, Macho Man nieźle się trzyma jak na swoje lata. A czego się ludzie spodziewali że zawodnicy przyjmną grubasa z otwartymi ramionami? zamiast w czasie przerwy wziaść się za siebie to jeszcze bardziej się spasł, kolejny facet który bedzie zarabiał spore pieniądze za nazwisko, i do tego federacji wogóle sie nie przyda, no i pewnie za jakiś czas dostaną wraz z Jeffem pas TT. Sto lat Thruth, i Pat. dzięki za newsy

sig.png

Debiut Masona, dobrze, że wzmocnił Nexusa, tak z innej beki, ciekaw jestem, czy będą jakieś zgrzyty między Nexusem a nowym wytworem Baretta. Całkiem fajna ta nazwa nowego Nexus'a. Jak widać po wpisach innych wrestlerów, jest różnie odbierany z przewagą na +. Rzeczywiście jest bardzo podobny do Batisty. Bardzo dobry rating SD!, szkoda, że odbył się Dark Match, bo tą walkę z chęcią bym obejrzał. Czyli Awesome Kong zadebiutuje po RR, choć liczyłem, że debiut będzie miała na RR. Zobaczymy jak potoczy się jej kariera w WWE. No bardzo ciekawy jestem powrotu HHH'a, po tych zapwiedziach szykuje się coś dobrego. Hah, M.Hardy myślał, że będzie miło przyjęty a tu zonk :D. Najlepszego dla R-Trutha i Pattersona. Dzięki za super newsy ;).

akerdrugi.png

Już mi się ta gierka nie podoba taka bajka, zawodnicy przerysowani.Jest to raczej typowa gra dla dzieci, gdzie można by 10 piruetów w powietrzu zakręcić. W każdym razie nie dla mnie. Nie dziwie się co do reakcji na Matta sam się śmiałem jak go zobaczyłem, kolejny co miał zrewolucjonizować TNA a wyszło jak zwykle śmiech na sali.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Hahaha... Jericho świetnie to ujął xD Batista zadebiutował na RAW. Ciekawe właśnie pod jaką nazwą będziemy mogli do oglądać wraz z Nexus. No nie wiem, może to że Wade przeszedł na SD! czy możliwe to powstanie Nexus 2 jak nazywaliśmy to, ale ze względu na wszystko rating podskoczył co mnie cieszy. No ciekawy debiut WWE szykuje dla Awesome king. Awesome... The Miz ma konkurencje =)) Ale wracając do ochrony LayCool to według mnie pasuje to do niej. Odpowiedni gimmick, dla odpowiedniej osoby. Co do theme MVP to cieszę się że jego nowa wejściówka nie poszła się je@#ć, że tak się wyrażę :) Takiej wejściówki nie można zmarnować. Powrót HHH ma stworzyć ogromny wstrząs? Według mnie gdy on wygra RR to nie będzie to coś ogromnego, bo zawsze powracający wrestler wygrywa RR, mam nadzieję że będzie to coś lepszego, ale tak szczerze, to bym się nie pogniewał gdyby wygrał RR. No szkoda mi Matt'a xD Być tak zbesztanym na debiucie to nic przyjemnego. A ja tam go za bardzo nie lubię, ponieważ to co robić w WWE, gdy już chciał być wywalonym to było debilne i tchórzowskie i dlatego u mnie za to co robił ma ogromnego minusa!!! No ale zmieńmy temat... Wszystkiego najlepszego R-Truth oraz Pat Patterson!!! Chyba wszystko z mojej strony i oby do kolejnych newsów.

Szkoda Sebuś że to twoje ostatnie :(

SCM: Nie są to moje ostatnie Newsy, będe pisał co tydzień :)

Szybko te newsy są i nawet ciekawe informacje. Najlepszy komenatrz do debiutu Masona Ryana poiwedział Zack. Wrestler i nie wie co się dzieje w WWE. Co to ma być, wywalić go, przyjąć mnie! :D No i znowu SD ma prawie 2,0. Patrząc na zeszłe miesiące no to jest sukces. Wade Barret i nazwa The Core. No nazwa ciekawa, zobaczymy co wymyśli CT, pewnie będą atakowali Big Showa, no i reszte SD :P Powrót HHH, dalej!!!! Już doczekać się nie mogę, mam nadzieję, że powróci w najbliższych tygodniach, no chyba, że na RR. Nie dziwię się, że z Matta się ludzie śmieją. Jak on wygląda, co to ma być :P No ale nic, Stoooo Lat Truf i Pat :t_up:

Dobrze, że będziesz pisał :)

No cóż, czekałem aż ujrzę Ryana w ringu WWE, może kiedyś będzie miał jakieś story z Batistą (o ile ten pierwszy wroci, wtedy mogą wymyslec cos w stylu edga i christiana) ;d;d. Ale tak poważnie, ciągle gadają o tej Awesome Kong czy jak jej tam, ale rezultatow nie widac, mysle ze wyjdzie zupelnie inaczej niz jest to planowane. The Core, nazwa niezwykle pasująca, prawdziwy rdzeń nexusa odradza sie na smackdown, jak dla mnie to gitara. Ten starszy pan na filmiku to Randy Savage? ;p Gdyby nie ten ochrypły głos to w zyciu bym go nie poznal. Gra calkiem fajna, gdy patrzy sie na nia z perspektywy czegos nowego, odmiany od svr czy ultimate impact . Na powrót Triple h czekam od pol roku i nie moge sie doczekac. To moj ulubiony zawdonik, mam nadzieje ze jego powrot rzeczywiscie bedzie szokujący.

Fajnie że Mason Ryan dołączył do Nexus na pewno wzmocni ich szeregi.Najlepszy komentarz miał Zack co do debiutu Ryana "Co? Steve Blackman dołączył dziś do Nexus?" ten komentarz mnie rozwalił =)) .Bardzo się ciesze że rating SD znowu poskoczył i blisko już żeby było 2,0 ale i tak sukces.No szykuję się dobry debiut Awesome Kong w WWE na SD.No teraz jak zostanie ochroniarzem LayCool to będzie fajnie :D .No feud z Beth powinien być dobry.Pożyjemy zobaczymy.No to fajnie że MVP nie tylko może używać swojego gimmicku,ale też może używać swój theme.Zobaczymy czy zostawi czy zmieni gimmick i theme :thinking: .Fajna nazwa stajni Baretta.Bardzo mi się podoba ta nazwa The Core a jeszcze lepsza nazwa po polsku rdzeń.Chyba Barett ma zardzewiały rower albo coś innego :D i dlatego tak nazwał.Żart oczywiście.No to bardzo się cieszę że HHH wręścię wyzdrowiał.A co do tego Powrotu Triple H który ma być niespodziewany i wywołać niesamowity wstrząs to myślę że będzie to RR wejdzie ostatni albo przed bo jeszcze jest Christian do wejścia jako 40 ale wróćmy do HHH i myślę że to będzie ta niespodzianka i welminuję Sheamus'a a zarazem siebie.No i Matt został przywitano bardzo miło przez innych wrestlerów z TNA szkoda mi Matt'a :D.Wszystkiego najlepszego R-Truth i Pat.

Dzięki za newsy :)

No zobczymy co ten Ryan pokaże. Oby to nie był drugi Koxista, który wygląda jak KIng Kong a umiejętności aż 0. No ale nie ma co gdybać, zobaczy się niedługo. Rating Smackdown całkiem niezły choć mogło być trochę lepiej. Kong ochroniarką LayCool? Git, zobaczymy co z tego wyniknie. Fat Hardy i miłe przyjęcie przez roster TNA. Grubasie zaraz będziesz tęsknił za WWE =)) Truth ma już 39 lat?? Stary jest, myślałem, że młodszy ale najlepszego ! Dzięki za newsy :t_up:

Widziałem już wiele zdjęć Ryana i rzeczywiście jest cholernie podobny do Batisty, ale gdy zobaczyłem Go na Raw w dodatku z tą brodą to... Nie no, gdyby nie brat tatuaży to pomyliłbym Go z Batistą. Mam nadzieję jednak że w ringu będzie więcej pokazywał niż Dave. Rating Smackdown nadal utrzymuje się na pewnym, wysokim poziomie i oby tak dalej. Phoenix vs Kong na Wrestlemanii? Zapowiada się ciekawie i jeżeli takowa walka okaże się prawdą, to naprawdę będziemy mogli być świadkami nieprzeciętnej walki. Nazwa nowej stajni Barretta jest niezła, lepsza według mnie od "Nexus". Jeśli powrót Huntera ma wywołać niesamowity wstrząs, to cóż może to oznaczać? Trudno stwierdzić ponieważ federacja może wymyślić przeróżne scenariusze, ale... hmm... Narazie chodzi mi tu po głowie wygrana w RR Matchu (tego bym nie chciał), a jak nie, to pojawienie się na Wrestlemanii i interwencja w którejś z walk (WM'ka to chyba zbyt późno na Jego powrót). Sytuacja jest więc otwarta. Smieją się z Matta i słusznie. Gruby po swoim występie mówił że w TNA panuje miła atmosfera i czuje się tam dobrze... pierdu, pierdu... Wszystkiego najlepszego dla obydwu solenizantów.

Dzięki za newsy :).

Ryan zadebiutował z impetem i od razu dołączył do bardzo silnej stajni więc myśle że przed nim świetlana przyszłość. Teraz tylko kwestia co będzie pokazywał w ringu. Oglądałem pare jego walk z FCW i musze stwierdzić że... jest źle... No ale cóż wiadomo nie od dziś że Vince kocha wielkie kloce. No i zostając w temacie wielkich kloców przejde do Awesom Kong. Moim zdaniem świetnie będzie pasować do tej roli jaką jej przypisują. LayCool przyda się bodyguard bo ostatnio słabo się im wiedzie natomiast walke z Beth bardzo chętnie zobacze. Nazwa grupy Barrett'a bardzo fajna. No i dobrze że nie mają nazwy związanej z Nexus, może powiedzieć że nie są już traktowani jako banda żółtodziobów tylko jako zwykła stajnia. Hmm jeżeli powrót Hunter'a ma "wywołać niesamowity" wstrząs to wątpie by miało to się wydarzyć na RR. W końcu tego się wszyscy spodziewają. Sheamus jeszcze sobie poczeka. Matt Hardy... Co z nim jest nie tak że nie widzi że jest beznadziejny i nikt go nie chce. Ciekawe czy chociaż zdaje sobie sprawe że został sprowadzony do TNA tylko ze względu na Hardy Boyz... Oby go cisneli w szatni :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...