Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany CT co do Maryse i Teda, super iMPACT, Watson w WWE?,RR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Percy-Watson.gif

:arrow: Ostatnio jedna gwiazda budzi wśród nas mieszane uczucia z przewagą na negatywne. Mowa tutaj o istnej gwieździe FCW czyli Percy Watsonie. Podobno CT ma zamiar namówić zarząd by ten trafił na SmackDown. Jak wiemy ostatnio Percy staje się pogromcą takich znanych jobberów jak Chavo Guerrero, czy Primo.

:arrow: W dzisiejszym Dark Matchu na Raw powtórka z rozrywki. Co to oznacza? Że John Cena w parze z Randym Ortonem zmierzyli się z CM Punkiem oraz The Mizem. By zabrakło niespodzianek dodam, że sędzią specjalnym po raz kolejny był Michael Cole.

:arrow: Pamiętamy z pewnością DVD o Cenie, czyli Experience. Wiadomo już, że WWE zdecydowało się wydawać już taką samą płytę o innym wrestlerze - Randym Ortonie. Płyta będzie dostępna do kupienia już niebawem.

:arrow: W ubiegłym tygodniu Ted DiBiase był w kręgu zainteresowań Creative Teamu WWE, skończyło się nawet na jego wylądowaniu w biurze. Chodzi mianowicie o jego postać, która nie wzbudza pozytywnych odczuć. Planuje się jakieś ubarwienie postaci, bo jak narazie nawet nie jest widoczny push.

maryse-sexy-diva-1.jpg

:arrow: Creative Team również rozmawiał o postaci Maryse. Podobno jej gimmick jest wciąż skostrzegany jako jeden z najlepszych w obecnej sytuacji Div w federacji. Podobno Maryse cieszyła się dużym zainteresowaniem fanów w sytacji, kiedy to miała pas Divas. Planuje się teraz jej push jednak nie wiadomo czy przy Tedzie, na koszt Teda, czy może w inny sposób. Czas pokaże.

:arrow: Ujawniają się pierwsze plany w stosunku do nowej wrestlerki o WWE. Tak, chodzi o Awesome Kong, a mianowicie o Kong bo taki gimmick ma otrzymać była Knockout TNA. Dodatkowo mówi się o jej roli heela na SmackDown i feudzie z inną mocną Divą - Beth Phoenix. Może być ciekawie...

:arrow: Powoli sprawdzają się nasze wcześniejsze informacje. Mianowicie mam na myśli program na linii CM Punk - Daniel Bryan. Jest o nim coraz głośniej i już wiadomo, że wszystko dojdzie do skutku i nie zakończy się na Live Evencie. Mam również nadzieję, że CM nie będzie mierzył w pas USA, bo w obecnej sytuacji na Raw powinien wmieszać się w walke o najważniejszy pas.

watch_wwe_royal_rumble_2011_online.jpg

:arrow: Z pewnością wypada potwierdzić wczorajsze informacje, o tym jakoby w Royal Rumble Matchu na następnej gali PPV miało brać udział 40, a nie jak wcześniej 30 osób. Dla niektórych będzie to dodatkowa gratka, jednak możliwe że niektórzy mają odmienne zdanie na ten temat. Jak dla mnie korzystna zmiana - brak spekulacji o to kto wejdzie jako trzydziesty.

:arrow: Ta wiadomość może być cenna dla myślicieli. Po Raw zarząd wystosunkował pierwsze gwiazdy, które pojawią się na następnej gali PPV w Royal Rumble Matchu. Jak wiadomo, nie jest to całość, ale są tutaj zawarte cenne nazwiska, które umieszczam w spoilerze:

* Alberto Del Rio

* CM Punk

* Cody Rhodes

* Daniel Bryan

* Darren Young

* David Hart Smith

* David Otunga

* Husky Harris

* John Cena

* John Morrison

* Mark Henry

* Michael McGillicutty

* Primo

* R-Truth

* Rey Mysterio

* Sheamus

* Ted DiBiase

* Tyson Kidd

* William Regal

* Yoshi Tatsu

* Zack Ryder

:arrow: No i jeszcze pare spoilerów dotyczących Monday Night Raw:

Podczas Main Eventu wkroczył Mason Ryan i dołączył do grupy Nexus, natomiast za tydzień ujrzymy walkę Champion vs Champion czyli Edge vs The Miz

Total Nonstop Action Wrestling

tna_impact.jpg

:arrow: Rating ostatniego iMPACT'u może zadziwić. Tygodniówka zaczęła się dość zaskakująco i wysoko czyli 1.41. Jak widać początek musiał trochę odstraszyć odbiorców i rating cały czas spadał nawet do 1.07. Na koniec jednak się podniósł i wyniósł 1.16. Ostateczny rating gali to 1.25.

:arrow: Możliwe, iż ktoś słyszał o tym jakoby TNA miało zakończyć X Division. Jednak spokojnie, zarząd federacji z Dixie Carter na czele zdementował te informacje mówiąc, że są to zwykłe plotki a jej organizacja nie ma zamiaru niczego rozwiązywać. Dodatkowo można wspomnieć, że przedłużono kontrakt z Generation Me.

:arrow: TNA już zaczyna nagłaśniać iMPACT!, który będzie miał miejsce 3 lutego oczywiście bierzącego roku. Przede wszystkim więcej 'dziadów', czyli powrót Hulka Hogana i dłuższe wystąpienie Erica Bishoffa. Jak można się domyśleć, Jeff Hardy będzie miał zamiar zrewanżować się Andersonowi za przegraną z Genesis. Na szali walki oczywiście najważniejszy pas. Ujrzymy również kim są 'Oni', więc będzie to podobno jedno z najważniejszym iMPACT!'ów w historii TNA, które mają to odmienić nieco sytuację w federacji.

:arrow: Na koniec chciałbym jeszcze podziękować w imieniu Newsmanów (na pewno są zgodni) userom, którzy ostatnim czasy znakomicie podnieśli frekwencję dotyczącą wypowiadania się na temat newsów. Jest coraz więcej i co więcej coraz to wyżej stojących na poziomie postów, za które dziękujemy. W porównaniu do poprzednich miesięcy jest to jakieś dwa razy więcej komentarzy na newsy, za co rodakom dziękujemy. Miejmy nadzieję, że tak przynajmniej zostanie a nawet wzrośnie :)

http://wrestlingforum.pl/viewtopic.php?f=325&t=29577

Głosować, czego chcecie na następnej audycji.

WWE Royal Rumble - Oficjalna dyskusja - viewtopic.php?f=319&t=29036

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TadziuU

1

• Lontek

1

• swiroos1674325948

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

A proszę bardzo :lol No faktycznie mówileś, że nawsy ciekawe i tak jest. Percy Watson fajnie jakby trafił do niebieskiego brandu, może nie walczy najlepiej, ale z pewnością radizłby sobie coraz lepiej. No i Dark Match no i znowu ta sama walka. Dla tych co nie byli na poprzednim Raw to dobra nowinka była, ale Ci co byli to na pewno będą czuli pewien niesmak. Czy to oznacza, że CT nie chce się już wymyślać? Hmmm :thinking: Czekam na DVD o Ortonie, już dawno nie było. Oh Maryse, fajnie jakby dostała push na pas, świetnie spisuje się w ringu jako diva no i jest piękna :D O tym, że ma być 40 zawodników na RR to wiedziałem od Pietrka wczoraj. Dzisiaj bo była tylko formalność, żeby to ogłosić. Dzięki :t_up:

Wypowiadać się w Oficjalnej Dyskusji! :D

Edytowane przez Gość

Percy Watson na Niebieskiej Gali ?? Może i dojdzie ale wątpie że będą mieli na niego jakieś poważne plany.Moim Zdaniem dobrze że zaczynają myśleć o Ted'u bo teraz zupełnie spadł niewiadomo co z nim zrobić więc mam nadzieje że mu coś wymyślą dobrego to samo się tyczy Maryse.Jak już Awesome Kong ma być w WWE to feud z Beth może być w sumie dobry ale teraz ona będzie Awesome a nie The Miz :) Teraz Punk ma zajęcie ale może kiedyś coś z Bryanem ciekawego będzie.No 40 na RR coś nowego bardzo podoba mi się ten pomysł, więcej powrotów, jest bardziej ciekawie kto wygra itp. dobrze że tak się stało.

Na Raw był 1# vs 1# to na SD może być Champion vs Champion nie ? :)

O TNA nie będe mówił bo akutalnie nie oglądam.Dzięki za Newsy :t_up:

Percy Watson w WWE? IMO przeniesienie go do SmackDown! to kiepski pomysł, może i jest wielką gwiazdą w FCW, ale przyszłości w SD! mu nie wróżę. Po raz kolejny Dark Matchu to samo, czyżby dlatego, że ostatnio nie było Ortona? DVD z Ortonem, był Jasiek, teraz czas na Randy'ego i słusznie. Dobrze, że kombinują coś z DiBase bo ostatnio nudno wokół jego osoby. Nowa Diva na SD!, dobrze, przynajmniej ' powieje' świeżością w 'świecie' Div. Co do gimmicku Maryse, słuszne jest stwierdzenie, iż jest on jednym z najlepszych wśród Div. Punk i Bryan, zobaczymy jak to z nimi będzie ;). Według mnie świetnie, że na Royal Rumble będzie 40 wrestleów, będzie to jakieś urozmaicenie w stosunku do poprzednich edycji, a no i będzie większe grono, do typowania, kto wyrzuci za ring Khali'ego :D. Aktualna lista na RR jest ok. Dzięki za super newsy ;).

akerdrugi.png

3 lutego doczekamy się odsłony kim są tytułowi 'THEY' czyli Oni. Na pierwszy rzut tytułowymi thej mieli byc Hogan, Bischoff, Jarret, Hardy, Abbys ale to coś z nimi niewypaliło. Mamy więc drugą i to tą prawdziwą odsłonę słynnej grupy "They" czyli jak już wiele źródeł podaje MEMafia na czele z Kurtem Angelem i Scottem Stainerem jak narazie bo Scott powraca do TNA 27 stycznia. Wiele źródeł podaje że do TNA ma powrócic Booker T który zaprzestał rozmów z WWE. Powrócic ma też Kevin Nash który dementuje swój powrót na Facebooku. Jak i on powróci to pewnie też i razem z nimi ikona TNA Sting. Tym razem stajna MEMafia będzie faceami i stoczy batalie z Immortals o odzyskanie przez Dixe Carter władzy w TNA.

Więc zacznę... Percy Watson... Percy Watson, ciekawe czy pozostanie mu ten sam gimmick z którym występował w NXT. Oby pozostał, ponieważ jest śmieszny oraz ciekawy.Nie wiem czy to dobrze że on pokonuje takie gwiazdy jak Chavo czy Primo, na pewno to źle dla tych dwóch zawodników, ale do niego chyba na plus, można zauważyć że CT myśli pozytywnie i to bardzo o Percy Watsonie. Ciekawe ile razy będzie ta walka pokazywana. Jestem na pewno pewien że maja jeden układ i cały czas go walcują. No dobrze to ująłeś: "By zabrakło niespodzianek dodam, że sędzią specjalnym po raz kolejny był Michael Cole." No DVD o Cenie było nawet ciekawe, ale teraz pozostało nam tylko czekać na DVD o Randym i ciekawe czy przebije Cene. W końcu to wydarzenie nadeszło, chodzi mi o Ted'a DiBiase i rozważaniom CT. Na prawdę ta postać już nudziła i możliwe że już niebawem nastąpi jakaś zmiana. Co do Maryse to też świetną wiadomością jest że coś CT szykuje na nią. Push? Chciałbym ją ponownie zobaczyć z pasem, tak szczerze? To pas Div mi się najwięcej z nią kojarzy :D Nie oglądałem jeszcze TNA za czasów Awesome Kong, ale jak widziałem po filmikach na YT to myślę, że ten gimmick pasuje jak najbardziej do niej i taki powinien zostać. No więc "marzenia" Daniela Bryana się powoli spełniają, raczej mogą się spełnić i idzie to w dobrym kierunku. Chodzi tutaj oczywiście o feud Daniel vs Punk. Ale czy CM Punk i pas US? Chyba nie, on by celował w coś większego czyli WWE Champioship'a :D Na początku gdy się dowiedziałem że będzie 40 uczestników na RR byłem wściekły, ale teraz tak sobie myślę, a będzie większe show, ale jednak nadal uważam że przez tyle lat nie przeszkadzało to WWE a teraz im się coś odmieniło... I teraz skomentuje spoiler z RAW:

No jak wiemy nasz młody Batista w końcu pokazał się na świat. Szkoda że dołączył do Nexus, ponieważ ostatnim czasem każdy debiutant, prawie każdy dołącza do Nexus i nic nie robi tylko ładnie wygląda i wzajemnie leje się pasami. Zobaczymy jak to wypadnie

NO rating iMPACTU zapowiadał się ładnie, ale ostateczny no wypadł jak wypadł. Nawet może ujdzie. No to szykuje nam się najlepszy iMPACT w historii TNA, jak ktoś kiedyś napisał/ powiedział. Ciekawe czy to tak dobrze wypadnie jak zapowiedzi, bo TNA bez Hulka to nie to samo :D Dzięki za newsy, za wspomnieni o ankiecie i oby do kolejnych :D

Powtarzam po Prototype:

viewtopic.php?f=325&t=29577

Głosować, czego chcecie na następnej audycji.

Ile to już było tych Impactów co miały odmienić federacje. I co ???? Zawsze wychodziła straszna lipa z tymi zamiarami TNA bardzo przesadza z deklaracjami a potem wielkie rozczarowania. Co do nowych zawodników to jestem bardzo zadowolony dopływ nowej krwi jest bardzo potrzebny i może wyjść tylko na dobre federacji, może uda się rozruszać troche to skostniałe towarzystwo.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Fakt, może Parcy Watson nie walczy najlepiej, ale gdyby trafił na SD! byłoby duże prawdopodobieństwo, że rozwinąłby się. Myślę, że wyszłoby mu to na dobre. Nie wiem co myśleć o DiBiase'im. Niedawno kręcił się koło pasa US, ale jak to wszystko ucichło i od tego czasu znów jest niewidoczny. Może dadzą mu ten pas US i spróbują go trochę wypromować. A jednak story. Punk vs Bryan się odbędzie. Myślałem, że Bryan będzie mógł tylko marzyć o walce z Punk'iem, a tu prosze. Zobaczymy co z tego wyjdzie. O powiększeniu RR Match'u też wiedziałem już wczoraj, ale teraz prznajmniej jest to pewne na 100%. Mnie osobiście podoba się powiększenie zawodników w RR Match'u. Będzie ciekawiej, a poza tym jeszcze trudniej będzie się domyślić zwycięzcy. A co do push'u dla Maryse to jest mi obojętne co wymyślą.

Przyda się ktoś nowy w Nexus, bo po odejściu Gabriel'a i Sleather'a było ich trochę mało.

Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Zacznę od RR bo według mnie to najlepszy news. Trochę głupi argument zastosowałeś. Nie będzie spekulacji kto wchodzi jako 30 ale będą spekulacje kto wejdzie jako 40 chyba, że czegoś nie czaję :thinking: Percy może przejść na Smackdown ale pod jednym warunkiem, zmieni gimnick bo ten za czasów NXT ssie na całej linii. Push dla Maryse może być, zawsze lepszy niż dla Natalii. Rating Impacta dosyć wysoki ale i tak do WWE nie dorasta. Dzięki za newsy :t_up:

Percy w WWE to nawet dobry pomysł a do tego na SD na którym jest dużo starszych zawodników i którzy w WWE walczą długo już.To pomysł z Percym jest nawet dobry bo trzeba trochę odświeżyć ten SD.Przeszedł już Barrett,Slater i Gabriel noto zaczynają odświeżać SD.No i jeśli by przeszedł do WWE niech mu zostawią jego gimmick taki jak miał z NXT bo ma zarąbisty :D .No i znowu w Dark matchu Cena&Orton kontra Miz&Punk znowu to samo no i jeszcze do tego Cole znowu jako sędzia.Dobrze że wreścię CT myśli nad postacią Ted'a DiBiase,bo był nudny i ciągle przegrywał a jest utalentowanym bardzo zawodnikiem i będzie przyszłością WWE jeśli coś CT wymyśli na jego postać.Dobrze że na Maryse też CT coś wymyśliło.Co do tego pushu dla Maryse to bardzo dobry pomysł.Chciałbym ją niedługo zobaczyć z pasem Diva Champions.Ale jak narazię to nie będzie miała bo Natalya ma feud z Meliną.Dobrze że WWE nabyło nową divę ale jak ją zobaczyłem to nie diva a zwierze :D.Będzie trudno wygrać z Awesome Kong.A jak ma z nią mieć feud Phoenix,to trudno będzie jej zrobić Glam Slam =)) .No Bryana się na pewno cieszy że będzie walczył z CM Punkiem,zobaczymy co z tego wyjdzie,ale nie widzę CM Punka z pasem US bo on mierzy w tytuł WWE Champioship.Świetnie że będzie aż 40 zawodników na RR a nie jak wcześniej 30 zawodników.Więcej będzie się działo będzie emocjonująco itd..Jak dla mnie to świetny pomysł z tymi 40 zawodnikami.

Walka Champion vs Champion zapowiada się dobrze no i chyba wygra Edge,bo Orton wygrał z Ziggler'em i jest 1:0 dla Raw.

Dzięki za newsy :)

• Styl:  Jasny

Dzięki za newsy. Sezon 2. NXT to ostatni, który oglądałem w miarę regularnie. Postać Percy'ego nie przypadła mi do gustu. Na początku nawet mnie odstręczyła. Niech trafi do głównego, ale nie chciałbym widzieć go z pasem.

Jak już jestem przy w FCW, to trzeba by wspomnieć o nowym nabytku Raw. Spodziewałem się czegoś gorszego po nim, ale mimo to nie jestem zbytnio zachwycony.

Nie wiem jak innym, ale śmierdzi mi tu unifikacją głównych pasów. Contender vs contender, champ vs champ?

Wygląda na to, że Ted i Maryse w końcu się rozpadną. Ta kłótnia na Raw dobitnie o tym świadczy. No, ale ile można. Rozpadają się już sporo czasu.

Jakoś Ted mnie nie "grzeje". Kibicowałem mu strasznie rok temu, podczas Elimination Chamber, ale teraz już moje "podniecenie" opadło. Za to Maryse mogłaby zostać w coś wplątana.

W Royal Rumble matchu spodziewam się 2 kobiet (Beth i Kong). Właśnie tam mógłby się zacząć feud. Jestem zadowolony z decyzji o zwiększeniu liczby zawodników w RR. Większość będzie mogła się pokazać. Tak na szybko przeliczyłem liczbę zawodników w obu rosterach i wyszło mi niecałe 50 (wliczając kontuzjowanych). Więc wygląda na to, że cała szatnia weźmie udział. I to mi się podoba.

Jestem strasznie ciekawy tego impactu. Jest dosyć głośno zapowiadany, ale ciekawe co z tego wyjdzie.

Dlaczego niby to źle że cm Punk miał by walczyć o pas Bryana? Dla mnie była by to świetna wiadomość bo nareszcie może pas by nabrał jakiegoś prestiżu i jakiejś wartości. Na RR sporo zapychaczy miejsc.. a na czele kłoda - Regal, dla mnie jedna z najśmieszniej poruszających się po ringu "wrestlerów". Mogli by Tedowi jakis dobry storyline wyszponcić, chłopaczyna ma talent ale jak zwykle w WWE bywa nie potrafią tego wykorzystać. Nie moge się już doczekać impactu, i zobaczenia kim są "Oni" :). Pozdrawiam

Z postacią Teda zdecydowanie i szybko należy coś zrobić. Jest nudny i prognoza na przyszłość nie wygląda najlepiej. Ja widziałbym tu zmianę gimmicku, bo teraz w sumie gra niby takiego milionera i to jest wielki błąd. Dlaczego? Po pierwsze Jego ojciec w podobnej roli radził sobie świetnie, po drugie mamy już milionera w WWE (Alberto Del Rio), który sobie radzi w tej roli rewelacyjnie, a po trzecie Alberto ma podobno wkrótce przejść na Raw, więc dwa bardzo podobne gimmicki w jednym brandzie, to nie najlepszy pomysł. Bryan może się wykazać na feudzie z Punkiem w szczególności przy micu moim zdaniem. Według mnie to będzie dla Niego wielka szansa i od tego może dużo zależeć. Mam jednak nadzieję że jak to powiedział Pro, Punk nie będzie mierzył w US Title. Gdyby nie był nowym liderem Nexus, to zgodziłbym się, lecz w obecnej sytuacji myślę że byłoby to głupie. Jak by to wyglądał lider Nexus jako mistrz Stanów. Uważam, iż Punk na bank dostanie przynajmniej jednego title-shota, ale... no nie jestem do tego przekonany. Mogę już teraz powiedzieć że pomysł z RR Matchem z powiększoną ilością zawodników jest jak dla mnie zdecydowanie dobrym pomysłem, ale więcej na ten temat wypowiem się gdzie indziej. Ten "wielki" Impact może okazać się wielkim niewypałem, ale nie będę teraz kłaptał niepotrzebnie. Jak całe show się odbędzie, to wtedy będzie czas na komentarz, ale jak słyszę nazwiska, Hogan i Bishoff, to niczym dobrym nie wróży. "Oni"? Pewnie to będą Luchadorzy z AAA, choć nigdy nic nie jest pewne, ale myślę że tu żadnej niespodzianki nie będzie.

Percy w WWE to nawet dobry pomysł a do tego na SD na którym jest dużo starszych zawodników i którzy w WWE walczą długo już.To pomysł z Percym jest nawet dobry bo trzeba trochę odświeżyć ten SD.Przeszedł już Barrett,Slater i Gabriel noto zaczynają odświeżać SD.No i jeśli by przeszedł do WWE niech mu zostawią jego gimmick taki jak miał z NXT bo ma zarąbisty :D .

Nie! Tylko nie ten pedalski gimmick! Cóż Ci się w tym podoba, to tylko jedna, wielka błazenada i nic poza tym. Niech On już sobie będzie na tym SD, ale błagam, nie w tym idiotycznym gimmicku.

No i znowu w Dark matchu Cena&Orton kontra Miz&Punk znowu to samo no i jeszcze do tego Cole znowu jako sędzia.

A cóż Ci przeszkadza ten Dark Match. I tak nie pokazują Dark Matchów w telewizji, więc nie wiem w czym problem...

Na RR sporo zapychaczy miejsc.. a na czele kłoda - Regal, dla mnie jedna z najśmieszniej poruszających się po ringu "wrestlerów".

Zapychacze napewno będą, ale to zawsze w jakiś sposób ubarwni cały RR Match. A jeśli nazywasz Regala kłodą czy "wrestlerem", to ja śmiało mogę nazwać Cię "userem". Nie chce mi się już produkować bo jeszcze bym coś napisał :roll: .

Percy Watson ssie... Już nie raz to mówiłem ale podkreśle po raz kolejny. Jest on dorby w ringu ale z tym gimmnickiem absolutnie nie chce go oglądać. Jeżeli pojawiłby się na SD z dużym pushem nie wykluczone że przestałbym oglądać SD... To by było przegięcie pałki. Z Ted'em rzeczywiście dzieją się jakieś złe rzeczy. Po tym jak stracił pas milion dolar pamiętam była taka scenka że siedział na backu zarośnięty i brudny z jakąś jakby deprechą na co weszła Maryse i na niego nawrzeszczała. Myślałem że będzie to początek czegoś ciekawego z jego postacią ale się myliłem. Myśle że kwestią czasu jest rozstanie pary, Maryse powinna dostać push bo tyreaz się marnuje ale obawiam się że to wszystko stałoby się kosztem Ted'a. Najpierw rzuci go dziewczyna potem zmiarzdży go jego NXT rokie. Chętnie zobaczyłbym feud Kong z Beth. Glamazonka miałaby okazje pokazac jak silna jest naprawde. Jeżeli CM Punk będzie feudował z Bryanem o pas będzie to gorsze niż jakby Khali wygrał RR i został drugi raz WHC. Na szczęście się na to nie zanosi i mam nadzieje że powalczą sobie tylko na HS. Czterdzieści osób, z jednej strony coś nowego i ciekawego z drugiej miliard zapychaczy którzy nic nie wniosą ciekawego, mam mieszane odczucia.

No i stało się co przewidywalismy, Mason Ryne pojawił się i to z dużym impetem. Był to dobry ruch, po odejściu Slatera i Gabriela Nexus musiało zostać zasilone, myślałem że wróci Tarver a tu niespodzianka. Przyda się im ogromny osiłek. Świdczy to też o tym że w starej roli nie wróci Sheffield, nie potrzeba im dwóch osiłków.

No szczerze mówiąc to ten impact 3 lutego jest strasznie podbudowany i jeste mbardzo ciekaw co się tam wydarzy. Troche mnie dziwi czemu nie zapowiedzieli tego wszystkiego na AAO tylko na zwykły impact.

Percy Watson przebija się do głównego rosteru... Jeśli miałby mieć taki gimmick, co podczas NXT to mogłaby być spore urozmaicenie SD!

Ted - od czasu rozpadu Legacy jakoś nie może sobie poradzić. Oczywiście, że ma jakieś przewlekłe feudy, ale są one krótkofalowe i niedopracowane. Push Maryse?

Jestem jak najbardziej za! Żeby tylko było jej wciąż więcej. Lepiej nawet, aby bez Teda:) Kong vs Beth? To może być bardzo ciekawy feud. Fakt możliwego feudu CM Punka z Danielsonem może świadczyć o coraz mocniejszej pozycji tego drugiego, ponieważ niedawno wypowiadał się bardzo ciepło na temat takiego rozwiązania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
  • Dodaj nową pozycję...